121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #72767
    Ja hogy az még mindig tart.....
    Én meg ha minden igaz elkezdem ...izé folytatom ezt a köcsög boss-t a hétvége felé, vagy előbb talán. Azt qva gyorsan le szeretném tudni, mert a nyakamra jönnek az újabb játékok és így is elég kevés időm jut játékra.
    Persze nem gond, a Horizon-t letudtam elvileg, aztán Das 3 tartson ameddig tart.

Mass Effect + Crash marad utána és max az Uncharted TLL jöhet közbe, mert azt azonnal akarom majd nyomatni, de addig még 3 hónap ugye... :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Most meg TELJESEN véletlen jump-olgattam Horizonban és találtam egy nagyon-nagyon-nagyon bonyolult utat, aminek az egyik elágazásában egy TELEPORT van, ami azonnal visszavisz a mentési ponthoz....de annyira tök RANDOM találtam meg hogy ha nem rögzítettem volna ps4-en, soha nem találnék vissza szernitem. :D
    Ahová el akartam jutni, oda nem sikerült mert valszeg már nem lehet visszamenni, de ezt legalább megtaláltam, az is lehet, hogy nem is létezik másik ilyen pont a térképen. :D"

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.08. 21:41:15
  • LBandi77
    Majd ha vége van a beta- nak akkor.
  • darkSectorxxx #72765
    Én a twitch-re gondoltam Dark Souls-ra. :D
  • LBandi77
    Gt sport megy,itt vagyok olvasok de olyan témához nem szólók amihez fingomsincs.
  • darkSectorxxx #72763
    Én tudom, ismerem, de nem Dark Souls, hanem Demon Souls. :D
    Na de mindegy is.

Te mikor térsz vissza a monitor képernyőjére? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.08. 20:04:05
  • LBandi77
    Darky,demons az a dark souls nagymamája.
  • darkSectorxxx #72761
    Ez milyen állat...:D

Horizon Zero Dawn Easter Egg-ek. :D

• darkSectorxxx #72760
    Nem kell fing.
    Google:
    Dark Souls széria:

Dark Souls , Dark Souls 2, Dark Souls 3.

A többi egyéni probléma, mit hogy kalkulálsz meg minek szánták stb...:D
    Én azt vágom te mire gondolsz, csak a megfogalmazás helytelen, ez csak belemagyarázás semmi több. :D
    Bele lehet kötni az elméletbe. Demon Souls az Nem Dark Souls, más szavak vannak a címében. :)
  • Maxyka
    Kényszeres válaszolás mindenre, azt közben fingodsincs o.O
  • darkSectorxxx #72758
    Ezt nem tagadtam, pont ezt mondom csak annyira megváltoztatják, hogy pár dologba ne lehesen belekötni azt ennyi.

Steam-en is van Uncharted kópia. :D
  • Totti5
    Azon kívül hogy van fű és zöld, semmiben nem hasonlít. Persze a barlangból kiment és kitárul a táj a dombról 1:1ben le lett copyzva a kameramozdulatokkal együtt, nade ez nem hasonlóság, hanem másolás. Kínai copy.
  • darkSectorxxx #72756
    Télleg nagy a hasonlóság...egy Zelda skin hozzá, és egyből multiplatform. :D
  • AntiHero
    Ahaa..De nekem ez tetszik és kell. :D
  • darkSectorxxx #72754
    Resident Evil Code: Veronica X

Május 10 ........................ PS4!!!!!!!!!!!!!! :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.08. 17:42:29
  • darkSectorxxx #72753
    Úgy hogy kb annyi köze van a Das sorozathoz, mint a BB-nak. :D
    1 a fejlesztő azt ennyi. :)
  • darkSectorxxx #72752
    Milyen jogon nyomhatna pert? :D
    Másolni játékokat lehet, ha kicsit megváltoztatsz bennedolgokat, neveket...:D Ez nem törvényellenes, max pofátlanság. :)
  • gibson9
    Ezeket mutatja, szóval akkor fasza. Köszönöm a segítséget! :)

Arty: a tv-m egy samsung mu7002es (2017)
  • arty
    milyen tévéd van? (pontos típus)
    mert annak megfelelően kell a gépet/konzolt is beállítani...

nemtom 4k tv esetén tud-e még ilyen probléma lenni, de pl az én fhd pana plazmám a hdmi bemenetek nagyrészén CSAK limited rgb jelet fogad, át se tudtam állítani - így a konzolomon is kényszerűen limited rgbt kellett belőnöm. a samsung lcdmen ellenben tudok állítani hdmi black levelt (ami a full/limited rgb beállításának felel meg) és ezután a konzolt is ennek megfelelően állítottam be -> bódogság
  • Moby
    Tágabb értelmezésben is csak egy kitérő az exkluzivitásba, hiszen a King`s Fieldek is multiplatformok voltak.
  • Ulthane
    Ez most komoly? Egy valódi játék? Ne mááár, és erre a Nintendo nem tol percunamit?
  • Kandurex
    darkula...hm..mekkora ziccert hagytak is ki a From -sok... meg az éjszaka - nappal változást se használták ki rendesen
  • Akra
    Én samsung és sony tv esetében sehol nem látom beállításoknál az RGB-t. PS-nél ott van,de tévénél nincs.
  • Maxyka
    Hogy jön ide a bloodborne? Materiálisan egy teljesen más új elképzelés. Gotikus és viktoriánus architektúrákkal épült világ amit a lovecraft novelák és a drakula inspirált, hidetaka miyazaki egy teljesen, különböző eltérő játékot akart készíteni.

Mivel a dark souls részek nem történeti folytatások így minden rész esetében szellemi utódokról van szó amit a wiki is feljegyez.

Meg itt ez is "It was the first installment in the Souls series of games created by game director Hidetaka Miyazaki"

Azt elfogadom amit moby írt, viszont letagadni hogy Demon souls nem tartozik a dark souls szériához az halálos bűn.
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.05.08. 06:47:25
  • darkSectorxxx #72742
    Ha kukacoskodnánk, akkor a Bloodborne is az lenne. :D
    Bár én értem mire gondolsz, de valóban Dark Souls meg Demon Souls az 2 külön téma... :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.08. 06:15:15
  • Maxyka
    Annak indult. Demon souls :D És most ne kössünk bele abba hogy más a neve. ^^
  • Moby
    Melyik dark souls volt exkluzív valaha? :)
  • Moby
    Hát ez sokkal inkább a tévé helyes beállításán múlik, mintsem a ps4-én. Ha a tévé jól van belőve, akkor minden fasza lesz úgy is, ha minden automatán van a ps4-ben. Ha a video ouput informationben azt látod, hogy:
    Resolution: 3840x2160 - 60Hz
    Colour Format: RGB
    HDR: supported
    HDCP: tökindegy
    Akkor sínen vagy. Én azt szoktam javasolni, hogy az rgb range legyen full-on, mert azt nem közli minden tévé, és ha nem közli, akkor az automatic limitedre fallbackel. Csak figyelni kell, hogy a tévé is azon legyen.
  • Maxyka
    Attól még hogy exkluzív valami nem biztos hogy jó játék.
    Lásztofász meg ps3 cím egy dolog hogy rímékelték négyre is.
    Egyébként meg külön kategória mert box multi címekben erős míg a ps a sandbox & rpg címekben. Szinte teljesen más az érdeklődési köre.
    Mostanság sok cím elvesztette az exkluzivitását a dark souls részek a destiny stb.
    Szóval szűkül a rés.
    De még mindig az legjobb megoldás ha mind két konzolból van egy otthon. ami nehezen kivitelezhető magyarországon de nem megoldhatatlan.
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.05.07. 18:22:28
  • darkSectorxxx #72737
    Ez mind az a probléma hogy szubjektív...van olyan hogy a "Többség szerint", az ennyi, nincsen egyértelmű király gém. :)
  • Katalizátor
    Igen, de ez pont ilyen egyszerű! Engem is csak a játék érdekel, hisz ezért vettem konzolt. A Lost of Us pl gecijó, de hoppá, csak PS-re van! És itt vége! Ez nem péesekszkluzív-imádat-baromság, hanem egyszerűen kurva jó egy csomó ps exkluzív játék. Ez kőkemény üzlet és a Sony hálistennek tudja, hogyan szerez több vevőt. Ez nem vallási meggyőződés a konzol-háborúban, hanem minőségi termékek harca, és ebben bizony a Sony elég erős.
  • gibson9
    Rendben, azért köszi :) megvárom akkor a mestereket :D
  • ppista
    Én is, meg Norbi is ugyanerre gondoltunk.
  • Seth
    Ebben a kinézeten kívül semmi Zelda nincs. Nyersanyaggyűjtögetős,építgetős,farmolós cucc.
  • Maxyka
    Szerintem az automatic mindig az elérhető legnagyobb felbontást választja automatikusan. De erről moby mesterek tudnának segíteni mert én még a boltba se láttam 4k-s tv-t nem hogy legyen egy otthon :D
  • ppista
    Nem gyenge lenyúlás. Remélem azért nem lesz rossz, és jobban fogom majd élvezni, mint a Botw-t.
  • gibson9
    Biztos túl casual a kérdés a nagyágyúknak itt, de azért ha valaki tud tippeket adni azt megköszönném :)
  • darkSectorxxx #72729
    :D
  • n000rbi
    Sony fanboj Breath of the Wild-ja (az opening jóformán egy az egyben ugyanaz, beszarás)

• darkSectorxxx #72727
    El hát....
  • Maxyka
    x1 esek már el is fogytak....