121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    Nem önmagával a sandboxszal van baj, nem attól kell hányi. Miért, az FPS-től nem hánysz?

Az a baj, ha a nyílt világú játékot nem pakolják tele tartalommal. És a fetch-típusú küldik dominálnak.

Ott van Vicsercsi, kiváló példája, hogy lehet a sandboxot nagyon komoly mellékküldikkel is megpakolni. Ékes példa.
  • Totti5
    Minek kellene történnie? GTAkban te írod a játékot, van egyrakat mindent amit lehet csinálni, légy kreatív és fedezd fel a lehetőségeket. Nyilván el kell menni Aból Bébe anélkül semmi nem működik, hacsak nem teleportálnak. Nyilván lőni is kell sok esetben hisz akciójáték és nem RPG. Van a GTAban egy rakat dolog ahol nem kell lőni. Járművek, gépek használata. Imádtam a tengeralattjárós részt ( s a küldin kívül még sokat voltam vele ) kerékpározást, repülést, hegyekbe fel stb stb...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.11. 08:51:46
  • mucsácsó
    Mondjuk jah, már kezdek én is hányni (sőt, már hányok is) magától a sandboxtól, már évek óta elvesztette a varázsát...
    Viszont GTA5 nekem especiel nagyon tetszett, meg az RDR első része is, szóval reménykedem, hogy nem fog újfent kiadni szart a kezei közül a R*.
    (de pölö az új AC-vel kapcsolatosan viszont már nincsenek ilyen reményeim, max igencsak haloványan )
  • Kandurex
    Én attól félek, hogy ez is akkor unalombomba lesz, mint a GTA 5. rész. Menj A-B -> lődözz és beszélgess...de genyóra nem fog semmi soha történi...
  • Ulthane
    Time played: 56:05 :)

Az azért már decens.
  • LBandi77
    Lehet azt akarják mindenki vegyen pro-t.
  • Ulthane
    30k val felment a normál PS4 ára. Most az 500-as első modellt 100 ezer körül lehet megvenni mindenütt.

Mi lehet ennek az oka?
  • Maxyka
    Tudják hogy nem köll ide hájp, E nélkül is venni fogják mint a cukrot. Majd megjelenés elött egy hónappal kidobnak majd gémpléjt és csók :DD
  • darkSectorxxx #72840
    Mostani nettel megnéztem a Remote Play cuccot, végre tudom használni...
  • mucsácsó
    akkó' szorráj.
    ja-ja, szerintem is esélytelen, hogy idén jöjjön sajnos... :( túl nagy a csönd, már robognia kéne ezerrel a marketing gépezetnek R* módra, és lófasz habbal. nagyon necces, sőőőőt...
    de azért I want to believe.... :') csak bilibe lóg a kezem...
    talán E3-on már lesz valami csöpögtetés, de szerintem ez átmegy egy 2018 Q2/Q3-ra.. :(
  • TDC Geronimo
    vótmá, de valami hivatalosat kiokádhatna R már, mert bejelentés óta semmi nem jött a játékról. Ez se jön ki idén az 100%
  • LBandi77
    Hát ez a fajta törés meleg pálya, ilyen volt az 5-6 - ban is és még relatív összeszokott csapatban is volt benézett
    féktáv aztán irány a box,és elment a versenyed amire lehet hogy készültél 3-4 órát.De azért sok ilyen versenyen mentem.Szerinem ez benne lesz,az hogy milyen mértékű külső látható sérülés lesz azt meg csak a japo tudja.
  • darkSectorxxx #72836
    D&M :DDDDDDDDDDD
  • mucsácsó

RDR2 leaked screenshot, állítólag.
    Bár még olyan is felröppent, hogy Far Cry 5 :'D
  • arty
    nem csak az a lényeg, hogy lógjon a lököse :) az se baj, persze... hiszen beleférhetne ilyen bevételek és fejlesztési időkbe, nem gondolod?

ami fontosabb: ha törik az ótó, talán kevésbé lesz dodzsemes.
    növekszik a tét. izgalom. kihívás. stb ;)))
  • darkSectorxxx #72833
    Télleg! :D
    jaja nagyon OP kombó. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.10. 21:49:45
  • TDC Geronimo
    According to people familiar with the studio, at least for the time being, BioWare has put Mass Effect on hiatus and turned Andromeda’s developer, BioWare Montreal, into a support studio, according to four sources close to the company.

Miért nem vagyok meglepve
  • mucsácsó
    Order meg 3.99 :P megérné a kettő együtt 9 dodót :)
  • darkSectorxxx #72830
    Resi Remaszti 2500ft
    Resi Zéró 3100ft.....

Max felezve 1500. :D

Viszont US Store-ban a God of War 3 Remaster 5.99 dollár!!!!!!!!

Magyarban ez tetszik:

Resident Evil 4-5-6 (7500ft)

Külön szészenként 3100ft...kár hogy megvan már a Resi 4 egyszer
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.10. 21:43:46
  • darkSectorxxx #72829
    Ja nekem nem lép be a Resi akciós panelre...mondjuk volt régebben is ilyen hiba, csak a 67%-os jön be...fuck. Na mindegy meglesem mi a biznic weboldalon. :D

Ezeöccázé télleg fing.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.10. 21:36:38
  • Seth
    Úgyvan. Most Resi akciók vannak store-on,meg májusi sale
  • darkSectorxxx #72827
    csak 1500? az fingéhugyé.

Collection-ba vedd hátha ugy egyben a 2 rész olcsóbb. :)
  • darkSectorxxx #72826
    2 része a sorozatnak :P

Resident Evil Remaster HD (2002 március):
    - a sorozat első részének a gigaszuper felújított változata Gamecube-ra
    2-3 részt is így csinálták volna erdeti tervek szerint de közbeszólt az élet, és 1 lemezen trágya minősáágben hozták ki mindez a 0. előzmény rész után történt GC-re (gamecube)
    - Eredeti RE átdolgozott területekkel a garfika engine megújulás, extra tárgyak használata, átvezetők változtatása történt, vagyis a klasszikus RE tökéletesítése.

- Megjelenés időrendben: (GC->Wii+utólag játszható WiiU->X360+PS3+PC->X1+PS4)
    - (alternatív irányítássla és widescreen móddal és acsivmentekkel bővült később PC-re és konzolokra)

Resident Evil Zero (0) HD (2002 november):

- Előzményként indult a Resident Evil Remaster motorjával, ami már coop módban is játszható volt.
    - Minőségben ugyanaz mint az első rész, de abban a tekintetben, hogy az egy nagyon durvajó klasszikus volt, ez kicsit eltörpül mellette, de én élveztem minden percét.

- Megjelenés időrendben: (GC->Wii+utólag játszható WiiU->X360+PS3+PC->X1+PS4)
    - (alternatív irányítássla és widescreen móddal és acsivmentekkel bővült később PC-re és konzolokra)
  • Maxyka
    Az zsir 1.500ft ért ingyé van.
  • Seth
    Ez két különböző rész :) Elég nagy különbség
  • Maxyka
    Valaki resi fan írja már meg pls hogy mi a különbség a storen levő resident evil hd és a resident evil zero között?
  • darkSectorxxx #72822
  • Maxyka
    Háhá! De legalább ugyan úgy néz ki mint gamecube-n. Nem jobban. :D Egy zero féle remaszti nak jobban örültem volna.
  • darkSectorxxx #72820
    Ez valami vicc hogy a PS4-es Code Veronica X keretben fut????
    Te atya úr isten.
  • Seth
    Hol írják, hogy ez hosszabb lesz ? :D
  • Maxyka
    És az hosszú volt?
  • TDC Geronimo
    Az ég világon semmi köze annak ahhoz, hogy milyen hosszú egy játék... Lords of the fallen is kb ekkora volt, ugyanaz a motor
  • Seth
    Skyrim meg 3 GB ,szóval az a hosszúságra és tartalomra nem mutató :D
    Lords of the Fallen is 6-7 körül volt
  • Maxyka
    The Surge 5,79 GB-os ? Ez komoly? Mennyi játékidőt garantálhat egy ekkora játék?
  • Maxyka
    De, cserébe nem kapsz SEMMI XP-t és a dlc contenteket se tudod feloldani/farmolni. Ergo semmi értelme az egésznek.
  • n000rbi
    RDR2 leaked screen

• Tatyla
    Mennyivel több játék időben a Resident Evil VII delux mint a sima?
  • darkSectorxxx #72810
    O fuck, ezen a munkahelyi monitoron nem is vettem észre azt allul. :D
    A ":"-okat még így sem látom, csak a 6 darab számot, akkor gyanítom 56 óra lesz, na az már fasza. :D

Komolyan azt hittem az valami érték a 96%-hoz. :D

Szólok a boss-nak cserélje le a kurva monditort. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.10. 13:25:41
  • Tikal #72809
    csak néha?
  • Tatyla
    Jaj ne már, néha komolyan csodálkozol rajtad, a jobb oldalt nézzed