121493
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Szerintem ez nem az ő véleménye, hanem csak megemlítette, hogy ezt feltételezik néhányan, nekem így jött át (lehet tévesen) a kommentből. :) -
loál ki fogja megvenni azt a konzolt PS táborból? PS4 pronál meg annyival nem durvább, Sony konzolján meg ott a rakat ex. -
Én nem tudom miért vannak azért annyira oda. MS ex kínálata 0, ezerszer inkább PC, mint az akkor már. Amúgy meg battlegrounds egyiken sincs
-
Igen, hátradőlve röhögni. Az a skorpió akkora bukta lesz, mint a ház. -
Ettől a feltevéstől nem kell félni. :) -
1. ahogy aktíválod, összeadódik a wallet össze, bármire elköltheted, amihez PS accounttal kell belépni....
PS3, PSP, Vita, PS4
2. Nem bolondultál meg. -
Akra #73403 Felvetés az,hogy skorpio miatt jelentős játékosbázist fog veszíteni a sony. Nagyon sokan megfogják venni azt a konzolt, mert lényegesebben erősebb és sokaknak ez nagyon is számít. Sony valamit kell,hogy lépjen ezügyben. -
Sziasztok, lenne még egy kérdésem: A KSZ-nél rátaláltam hogy vannak PSN feltöltő kártyák, 15000 és 6000 Ft értékben.
Itt csak a PS3 kategóriánál található 15000 Ft-os kártya van a raktáron. Gondolom tényleg nem számít a platform, PS4-es PSN fiókomba is tudom aktiválni és egymásután, egy 15000-ost és egy 6000-ost, így 21.000 Ft-ot jóváírva a virtuális pénztárcámba?
Mindezt azért kérdezem, mert venni szeretnék majd 3 VR játékot az ONLINE Store-ből. (Wildlands, Job Simulator, Lethal VR)
Amúgy a szülinapomra a családi közös költséggel a következő dolgokat rendelnék meg a Konzolok Szervize-ből:
- PlayStation VR
- PlayStation Camera V2
- Move Controller Twin Pack
- ROBINSON THE JOURNEY
- BATMAN ARKHAM VR
- DIRT RALLY VR
- DRIVERCLUB VR
- PSN PREPAID CARD 15000 Ft
- PSN PREPAID CARD 6000 Ft
Hát ez így összesen kb. 237.000 Ft lesz.
Megbolondultam? :D (PS4 Pro-m van)
Szívesen elfogadok minden véleményt, javaslatot, tapasztalatokat (akár azzal is ha valamelyik tétel valójában felesleges, mint hasznos.) ! :)
Köszi! -
Amennyi ex jön szerintem se lenne sok értelme.
Pláne hogy a Sorpio is még "csak" jön.
Nem látnám értelmét a pro-ra rámenni ezzel. Túl friss még. -
Minek és hova kellene PS5? nem értem a kérdést és nem értem egyátalán a felvetést sem... vagy azt akarjuk hogy 1-2 évente jöjjön új gép?
Mert ha lenne PS5 bejelentés idén akkor azt már a Proval egyetemben elkezdték fejleszteni, ergó miért adták ki akkor a Prót? -
Akra #73399 Idei e3-on szerintetek meglebegtetik a PS5-öt vagy skip ez az év még?! -
Nem teljesen ennyire egyszerű a helyzet. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De beszéltük már, az ár+tartalomtól nem lehet mindig elvonatkoztatni.
Új, friss termék, kezdetleges, de ez nem mentség.
Én legalább egy 3. opciót betennék, akik megvették, nem tetszett nekik opció, vagy próbálták, nem tetszett.
De a fika szó az megint kérdés.
Mire gondoltok, az a szint, amikor valaki annyit présel ki magából, hogy " háez szarság, fos vr"
Vagy mikor esetleg valaki, egész egyszerűen még drága mulatságnak tartja, és mivel nem tudsz elvonatkoztatni mindig az ár/tartalom/érték-től, valószínűleg, előfordulhat elmarasztaló vélemény.
Ami nem maga az általa nyújtott élményt vitatja, vagy minősíti, hanem a tech kezdetlegességére utal.
Sokan nem szeretnek az elején beleugrani, belefektetni dolgokba, amiben rövid időn bellül nem kapnak elég visszajelzést.
A mostani ellenzők nagy része árának töredékéért, ha rendes játékok jönnének rá, egy szót nem szólnának, és egyértelműen nagy kereslet lenne, de hát most még nem egyértelmű szerintem az hogy mikor és hogyan lesz előrelépés.
Most vagy lesz még Resi 7 próbálkozás, mert kedvet kapnak, vagy ezután is csak finoman próbálkoznak és nem mernek belevágni nagyba.
Aztán kicsúszik a gen, jön az újabb, jön PS VR 2 meg egyébb dolgok, azt lehet vettél 1-2 játékért szemüveget.
Mert sajna a legtöbb embernek tetszik a VR mert próbálta, meg ja sok apró játék van, meg a VR élmény tesz a játékra egy lapáttal, de nem tudnék egy kis tankkal pl lőni repkedő piros robotokra hosszabb távon, mert esetleg nem érdekel, hiába vagyok a játékba, egy idő után már nem elég, mert megszokod a látványt, és már fontos lesz a játék is.
Sokaknak ez is kellene.
Vagyis van télleg itt-ott fika, de nem feket-fehér a story szerintem ennyire. :D -
Későn jöttél, már nem. -
Akra #73396 PS4 topicba miért vitatkoztok egy filmen? :) -
Ez tök meglepő. Pedig a természetes az lenne, ha úgy lenne mindenkinek, hogy közben gyűlölik. De megveszik, mert az a természetes.
-
garybirdie #73394 Maximálisan egyetértek. Kétféle ember van:
1. Akinek nincs (még talán nem is próbálta) és szétfikázza.
2. Akinek van és imádja.
Mivel tolod?
Nálunk a DIRT Rally, Farpoint, Eagle Flight, RIGS pörög mostanában a legtöbbet. Maximálisan kihasználva a család által, haverok is állandóan "vendégeskednek", lassan jegyet fogok szedni. :)
Ha nem lenne Zelda, Rocket League és PUBG akkor gyakorlatilag csak a VR menne.
Egyetelen problémám hogy Elite-zni csak pc-n tudpk egyelőre Trinussal, de az is állat. -
:)
-
rico555 #73392 Senkinek nem azzal van gondja, hogy neked nem tetszett a film (nekem se lett a kedvencem, vannak benne rossz dolgok) hanem, hogy mindig baromságokat állítasz :)
ok, csá :) -
Bandicoot #73391 Ja nagyjából a topik halála volt amikor ide betette a lábát.
Azóta egy nagy rakás tag fel sem jön vagy havi egyszer egyszer mond valamit.
De nem veszi észre magát, és nyomja és nyomja, mindig ez van aztán valamikor megunja valaki szól a modiknak bejön valaki rászól,pár napig kussol és meg van sértődve majd folytatja.
Gyógyszer kell az ilyenbe meg egy ápoló akinek van képesítése elviselni,nem más...
És mi vagyunk a gonoszok mert nem értjük meg. -
Neked meg pár embernek baromság, ami nem egyezik a saját véleményetekkel, igen.
Pontosan ezt. :)
De asszem mindenki megkapta a kérdéseire a választ, én kiszálltam, mert pont ez a része nem érdekel a személyeskedés.
Így is sok karaktert pazaroltam. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.28. 15:30:16 -
rico555 #73389 Szóval csak a szokásos baromság, amit más topikban is csinálsz, oké :) -
Nem kell mindent szó szerint venni.
Akinek kellett leesett, akinek nem annak nem.
De most nem is a filmről van már szó, hanem az ész nélküli személyeskedésről. :)
Másnak nem nyomja a szöveget akinek nem tetszetta film, csak nekem, ennek annyi oka van, hogy a film nem téma, csak ürügy hogy megtaláljon magának, megszoktam már.
Ugyanazt néztük nyugi. Csak tovább is van a film ám. :D
Mondjuk én szarba sem veszem már a gyereket, de látom még vergődik. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.28. 15:23:13 -
Bandicoot #73387 Senki. Ez egy betegagyú-kényszerbeteg. Állandóan ez megy ÁLLANDÓAN.
Amihez hozzászól abból totális agyf*sz kerekedik.
- grafika szakértés
- játék szakértés
- animáció szakértés
- filmelemzés
Csak pár szösszenet azokból amikben méltán agyérgörcsöt okozott a fél topiknak.
Most is mi történik? Leír egy jelenetet hibásan, látványosan fingja nem volt a jelenet szereplőjének karakteréről, sem az eseményről ami zajlik körülötte de még csak az sem tiszta neki hogyan folytatódott az a jelenet. Mindig ez van mindig.
És hiába szembesítjük többen is hogy totális fals amit ír, csakazértis!!!
- és persze előkerül a személyeskedés kártya.... Odáig nem jut el hogy egyszer is tükör elé álljon és elgondolkodjon hogy amikor többen jelzik hogy baromságot ír akkor fogja be végre a pofáját,akkor talán nem lesz személyeskedés...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.28. 15:23:22 -
rico555 #73386 Te milyenfilmet néztél? :D Ki lett gyilkológép? :D Amikor Daniels szól neki akkor is alig akar elindulni. -
Bandicoot #73385 Azzal aki baromságokat hord össze úton útfélen,nem lehet normálisan kommunikálni. Megint sikerült ilyet írnod és kötöd az ebet a karóhoz. Nincs miről beszélni. És én vagyok a gonosz...Nem fiam,neked kéne végre egy agyturkász, de nagyon erősen.
-
Hagyd, csak engem baszogat.
Nincs itt szó értelmes társalgásról, ami részéről jön felém, az nem szól semmiről csak személyeskedés, mindegy mi a táma, mert nem lényeges, nem fontos miről, mivel kapcsolatban beszélünk, csak ürügy.
Értelmes mondat nem jön a tollából, mert ha lenne valami érve, már rég leírhatta volna, őt ilyenek nem zavarják, mert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a faszi, okkal áll ott összetörve szerinte és utána okkal hirtelen bátor gecibrutál gyilkológép lesz belőle ahogy a csaj hozzászól hogy hagyja már abba a drámát, csettintésre megy ez a filmekben, mert érdekes nem jut eszébe hogy a kurva anyátokat élienek szétbaszom őket amiért elvesztette a csaját vagy valami, hanem ja persze sokkot kapott, amit semmi más nem tud feledtetni vele, cska a csajselymes hangja hogy: "kapitány indulnunk kell"
na hagyjuk már....ezen pont, ahogy írod nincs mit magyarázni.
Mit vársz ilyen emberektől, hogy hogy értékeljék a filmeket? :D
Veszett fejsze nyele.
Szeretni ezt a filmet is lehet, ahogy Totti leírta neki tetszik, normális módon, meg én is normálisan leírtam, de vannak akik nem tudnak normálisan komunikálni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.28. 15:06:24 -
LBandi77 #73383 Kár ezt szépíteni.Gyenge film,gyenge szinészek kivéve a robot,gyenge sztori,botrányos rendezés,.A nagy R.S. nálam mint rendező elásta magát.Mondom ezt úgy hogy szeretem az alien univerzumot kivéve avp.És igen szerintem is sokkal jobb film a Prometheus. -
Bandicoot #73382 Pont annyi eszed van ma is mint látszik, ha abból a szituációból semmit sem fogtál fel (sem a karakterből sem abból mi történik), de megint megy az agymenés. Szokásos.
Ezért kár volt "még egyszer utoljára".
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.28. 13:09:16 -
Látod mennyire más a vélemény 1-1 film kapcsán.
Persze a szar cgi-ket én is rühellem, de itt pl nekem beleillett még simán a filmben, de nem a cgi miatt szerettem, hanem mert télleg jó volt.
Ugyanaz mint a régi, mivel ugyanazt játszották el.
Mégis bekapcsolták a régi rész elé előzményként, holott cselekményben ugyanazt játszották el kisebb változtatásokkal, mint egy remake is egyben...és nagyon imádtam, persze nem olyan mint az EPIC Robotzsau kedvecem, hogy minden real benne, de hát ez van 2011-ben a mozikompatibillitás biztos ennyit követelt meg.
Itt a Covenant-ban sem a trükkökkel van sok embernek gondja.
De ettől függetlenül megértem ha te így élted meg és téged zavart.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.28. 12:41:46 -
partizan182 #73380 Annyira érdektelen filmet mint a 2011-es Thing... Az megvan ugye h a legtöbb lényt/jelenetet megcsinálták fasza praktikus effektel erre jött a studio es közölte h mégis inkább CGI legyen már. Meghogy a már leforgatott végét full újra kellett írni a vágószobában mert a fejesek szerint nehezen érthető volt? Ocsmány CGI takonnyal kitakarták a megépített idegen bábut, újravették a beszélgetéseket, tök röhely.
Semmire nem emlékszem belőle, pedig pár hónapja láttam. -
Még így pluszba gyors a végére annyit, hogy egyetlen egy remake-et és egyben előzményt ismerek el jó filmnek, ez a The Thing 2011....az perfect!
Azóta is sokszor megnéztem a régivel együtt. De a mostanában készültek gyatrák...vagy csak az inger köszöböm nagyon magas. -
partizan182 #73378 Na PSVR ittis beficcent, ha szeretnetek beszamolot szoljatok. Ami nagyon buli h ugy tunik engem teljesen skippel a vr sickness, Trackmania pörög (szo szerint) es semmi emelyges (lenézni nem mindig merek de ez inkább teriszony mint barmi mas).
Röviden egyebkent annyi h a sok vr rinyagép (kislebontás, szarfrém, nemelégjó tracking, kicsi FOV, telefonom is tuggya) elmehet a sarokba puffogni, IRL ez a legfaszább dolog a Voodo2 óta. -
BF1 teljes csomag, most csak akciósan 91 dollár a 130 helyett, ezt nem vágom hogy jött ki, mert ha brutális példával élnék, hogy a SP a játék árával felérne, akkor 2x60 dollár, azaz 120 dollár lenne max elkérhető egy ilyen darabolásért (legalábbis pofával).
No de jó, legyen 130 mert annyi.
És most kivételesen megvehetem 90 dollárért, ami igazából más multi játéknál alap ár.
Nem gyenge. Valszeg nyereséges mostanában az EA.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.28. 12:01:17 -
Költöttékk volna a pénzt inkább erre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na de részemről ennyit erről, ott van a LIFE is akinek a Covenant nem gyütt be és sci-fi kő.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.28. 11:51:15 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom, nem akartam több spoilert, leírhattam volna hogy egy faszi volt még a hajón, akinek a hátából kelt ki az alien, meg a többit, ki lőtte a jelzőfényt, stb, de ez is elég.
Nem szarozom, mert van sok film amibe vannak furcsa dolgok.
Csak arra céloztam, hogy nekem miért inkább Film+ egyszernézős mintsem classic-hoz közeli.
Minden filmben vannak bakik, csak ez pl szerintem elég érdekes volt...de úgy nem kukacoskodás, apró dolog, hanem eső végignézéskor feltűnik, hogy, wattafuck ezt hogy,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még a nagy jelzőfénynek sincs akkora hatása, hogy fordulj már meg azt szedd össze magad és segíts már a kibaszott társaidnak.
De mivel minden ember másképpen néz egy filmet, lehet másoknak ez nem üt ki ennyire.
Én értem a tragédiát, vágom mit érezhetne kb a valóságban, de ez furcsa kicsit egy FILMBEN, ahol amúgy a dráma annyi szokott lenni mint a Star Wars-ban,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy meghal egy ember , 3 sec sírás, aztán fussunk még meg kell ölni 3000 katonát rambó módba.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.28. 11:44:31 -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A felesége halt meg... -
Még1x röviden utoljára:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ürhajó szöryn elszabadul, 2 csaj meghal felrobban űrhajó....
2. csapat fut űrhajó, lát meghal 2 csaj, kapitány (kapitány nevű droid) összerogyik, mert sírni kell, ez a feladat, háta mögött a gazban a maradék legénység csatát vív az alienekkel, nagy tetvedék jelzőrakéta vet véget a vérengzésnek, csajszi mondja: szolok a kapitánynak,
visszamegy, váll megfog, "kapitány mennünk kell", hirtelen vége a drámának....
Nyugodtan vissza lehet nézni. Biztos sokaknak az emlékek szépítenek.
vagy max a csaj elfutott a bolygó másik felére, az megmagyarázná a jelenséget. -
Bandicoot #73371 Hála a jó égnek ehhez is értesz és megint hülyeségeket beszélsz. Léptem is ennyi elég is volt mára mielőtt agyérgörcs jönne. 
(az a droid volt és a jelenet valahogy abszolút nem így zajlott le ahogy írod, nem gond). -
Ja nem arra értem, hanem ott vannak ilyen filmek, vágás meg színészi játék stb....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A tököm durrant el mikor a faszi nézi az égő ürhajót és a háta mögött halomra ölik egymást a katonák meg az alien-ek, és amikor vége a kibaszott hentnek, a csaj odamegy szép higgadtan megfogja a faszi vállát, hogy aranyom, mozdulj már meg mert a hátad mögött 2 lépésre egy kozmikus világháború van, ha nem zavarna esetleg....
A faszikám, ott a melegben tök jól elüldögélt, már vártam hogy egy alien hátba harapja,
de ugye azt nem lehet, mert külön díszlet volt a 2 vágásnál.
Istenem, tiszta vicc volt.
Elnézést a rajongóktól, de ez nekem elég nagy odabaszás volt pl...és ez nem netes fika.
Meg nem köztetek akarok oldalt foglalni.
Csak nekem ilyen élmények nem valók ide.
Ja meg a kis csaj sem illett nekem, mint karakter a filmbe.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.28. 11:06:37