121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    "a 2011-es Dirt 3 szintjét nem hozza"

mondom én, hogy mindjárt jön a "ps2 szint" .... :)))
  • TDC Geronimo
    AC origins infók köv GIba lesz benne.

All new info: • Started working on game before unity • Brand new fighting system • New A.I. • No minimap but a elder scrolls type compass at top • No more sprinting button, speed depends on analog stick • Crouching is back • Story is being kept a secret • Eagle vision is a subtle pulse that highlights objects not enemies • Takes place during the ascent and reign of cleopatra • You can climb everything in the game • Large and small cities with many landmarks including Memphis and Alexandria • The controllable eagle leak was true • NPC's have a day/night cycle and includes time for them to eat, sleep, work, and "answer the call of nature" • Attack buttons are the right shoulder and trigger • A.I. does not take turns to attack • New combat system is more hit-box driven • As you fight, an adrenaline gauge fills up, and when both attack buttons are pressed powerful attacks are unleashed • Left shoulder button is lock on • There are treasures to find in the depths of the water (sunken ships, long-forgotten ruins) • Stat element of customization is removed • New gear system where players can improve specific parts of your gear by crafting materials • Leveling system that has a level cap of 40 • Bayek is not the only playable character in the game but that character is a secret • There are legendary items to loot in the game • You can add blocked arrows to your inventory • You can no longer one hit enemies that are more powerful than you with your hidden blade • Buttons for free-running up and down are removed • Puzzles are back but more challenging and less switches • Much more in depth ability graph with 3 paths (Seer, Warrior, Hunter) • There are gladiator battles in arenas"
  • Totti5
    Ne próbáld megfejteni azt ami nincs. Day1 és utána hosszú hetekig, hónapig reszelték és nem értették hogy hogy működk, kapkodtak és fejetlenség volt.. Az unlockolt 30 frém az olyan rettentő zseniális frém előny volt, hogy... inkább nem mondok rá semmit.
  • partizan182
    Tottit rosszul érintette az 1.08 peccs, onnantól ugyanis az XO frém előnye megszűnt konzolon. Innentől lettek a lengyel sámánok a legnagyobb kóklerek, előtte csak az áradozás meg a screenshot spam ment. Lehet h nem tudatos meg fanboyság, de ígyvót.
  • Totti5
    Ne haragudj, de ezt már nem vagyok hajandó feldolgozni, s nem is értem mit akarsz kihozni.
  • Bandicoot
    A kamu sosem létezett graf az Ubisoft ajnározásod mellett erősen nevetséges főként mert míg az ubisoft szó szerint szarrá butítja az alkotásait addig a Witcherből pár effektus hiányzott aminek egy részét vissza is hozták pc-n.
    Nem mosok össze semmit, te nyomod a baromságod hogy a Witcher így volt szar úgy volt szar teknóban miközben olyan játékoknál mint a COD ami ilyen téren (is) a legalja szintet képviseli (elavult,ronda,optimalizálatlan,törpepályákon és csőben) vagy az AC (állandóan durván bugos állandóan framerate problémás) ami rendre állandóan hulladék ilyen téren az maga az atyaúristen. És most is nyomod a Dirt 4 képeket miközben már röhög a fél net mert nemhogy a 2011-es Dirt 3 szintjét nem hozza, még a Dirt Rallyhoz képest is butult a látvány. És te beszélsz teknóról?
    Nem álltak bele a W3 fejlesztői semmibe. Le kellett butítani a W3-at hogy a jelenlegi mesés konzolgeneráció elbírja egyáltalán, és megcsinálták erre a számukra ismeretlen platformra is ahogyan tudták, mindeközben a superior verzió ott volt és van pc-n. Mindezt úgy hogy megközelítőleg sem butították úgy szarrá a játékot mint teszi ezt imádott Ubisoftod a sorozatgyártott szemeteivel vagy sok más fejlesztő, pláne nem azon a platformon ahol van lehetőség a jobb grafikára.

Tehát megismétlem: majd ha lesz olyan fejlesztő aki ilyen tartalmas játék mellett legalább ilyen teknót kirak akár erre a nevetségesen fing konzolgenre, majd akkor lehet püfölni az asztalt hogy a CDPR micsoda gáz volt teknóban. De jelenleg nincs ilyen fejlesztő, esetleg a rockstar akik sandboxban ennyire elöl vannak és ennyi. Exkluzív szinten metálra kódolni meg ahogy az UC4/Horizon párost csinálták nyilván nem fogják. Befejeztem veszett fejsze nyele.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.06.09. 21:59:59
  • Totti5
    Szerintem semmi köze annak ahogy tartalmas, szép, és profi játék a Witcher 3 vs teknóban beleálltak mindenbe amibe csak lehet, kezdve a kamu sosem létezett graffal és folytatva a gyatra optimalizálásokkal. A kettőnek SEMMI köze egymáshoz, szóval ne mosd össze. A Witcher egy kiváló játék ( felejthetelen kaland ), senki nem mondja ( legalább is én nem ) az ellenkezőjét.

Másikra mutogatni és a CDPt mentegetni meg, meh...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.09. 21:48:13
  • Bandicoot
    Semmivel sem volt problémásabb mint bármelyik másik sandbox jellegű cím,sőt ezredannyi bugot és problémát sem hordozott mint egy egy nagyrabecsült csodásmega Ubisoft alkotás. Csinálták ahogy tudták egy számukra eléggé ismeretlen platformra mellékesként hogy nagyobb bevételhez jussanak. Ettől még vastagon durva amit leraktak bármennyire vagdalkozik 1-1 sértett konzolos, nem volt és a mai napig nincs akkora és olyan tartalmas SP játék mint a W3. És ehhez mérten jócskán elhanyagolható az a pár baki amit konzolon elműveltek. A vicc az egészben hogy rendre olyan emberek hozzák fel a Witcher fejlesztőit akik az olyan copy paste szemeteket mint a COD vagy az AC rendre sztárolják és minőségi produktumnak kiáltják ki, avagy a konzoljuk exkluzívjait sztárolják miközben ugyan annyi vagy még jóval több gond is volt azzal a produktummal.
    Úgyhogy nem,nem érdekel hogy van 1-2 ember akik megkérdőjelezik a CDPR fejlesztéseinek minőségét,egészen addig amíg nem mutat egy fejlesztő legalább ilyen minőségben legalább ilyen tartalmú alkotást.
  • Totti5
    Ez még mindig a prevgen EGO motor maxon pörgete és továbbfejlesztve, de MINDEN platformon 60 fps. WRCk meg 30 se s igénytelenek.

• arty
    átlagjátékos arra se emlékszik, hogy tavaly hogy néztek ki címek, nemhogy 3-4 évre visszamenőleg emlékezzen :)

... de várom az első "ps2-n is szebbek voltak" hszt ;)
  • Totti5
    Fizika jobb, de könnyebb, viszont az autó többet mozog, féktávon is kontrollálni kell. Dinamikusabb az egész élmény, a kanyarok, bedőlések, árkok érezhetően megvezetik a gumikat. Szóval élményre jobb. Vezetési nehézségre könnyebb, de mégis több hatás éri a sofőrt.
  • arty
    csak sonys lehet? :)) amugy én az n. forzát várom, de már csak megszokásból....
  • arty
    tehát a konzolverzákért nem kértek pénzt? vagy arra nem jelentek meg?
    vagy oda mindegy mit fosnak ki, igényes kiadók/devek maradnak?
  • Totti5
    De mit kell nézni? Dirt sorozat egy autós offroad versenyjáték.

Dirt Rally egy szimesebb spinoff volt, kísérlet jellegű. Sikeres lett, kihozták konzolra is.

Dirt 4 meg a sorozat folytatása, mindenkinek akinek a Rally túl sótlan volt és nehéz.

Mindent tud a Rally és a Dirt 4 amitől jó játékok. Nem kell a 4et fikázni, hanem a Rally csapatni...

Szóval mind a két fél megkapta a magáét. Nem értem a problémát.

DLC-zés meg marhaság, remélem te sem gondolod komolyan ezeket.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.09. 21:21:23
  • Bandicoot
    Jaaaajaja. Elég benézni a topikjába és a steam értékeléseibe is. "francokat". A jól néznek ki meg kábé ott van hogy a neten már azt hasonlítgatják hogy a 3-4 évvel ezelötti rally-s játék is szebb volt.:D

Kissé be vagy vakulva.
    Aki kikerülte a Dirt Rally-t annak maximálisan inkább annak beszerzése ajánlott.
    Ez maximum egy Dirt Rally dlc butítva random generátorral megspékelve nem több nem kevesebb.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.06.09. 21:19:44
  • Totti5
    Francokat, sokkal dinamikusabb, sokkal élvezetesebb annak aki jót akar szórakozni. Karrier is jobb, lendületesebb, összerakottabb. Baromi élvezetesek a pályák.

Dirt Rally szimesebb, nyersebb. Ez meg a Dirt 4. Jól ötvözték a kettőt, mindenki nyomja azt amelyik neki jobban bejön...

Hozzáteszem, bámulatosan jól néznek ki a napszak, égbolt beállításk, és mindig más a kondíció. Tök jó.

Annak aki kikerülte a Dirt Rallyt ez egy perfekt kurrgen rally cím. S 60 frém minden platformon.

Autók már annyira nem, nekem modern WRC kell, nem ezek a régi teknők. Remélem lesz hozzá DLC, ami ezeket pótolja, bár mivel van hivatalos WRC játék idei szörnyetegek nem lesznek sajnos, és mivel közelben sincs elmúlt évek beli WRCk a játékban, csak 10 évesek... nem is áltatom magamat. Nem lesz.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.09. 21:08:08
  • TBTPumpa
    Üdv 2017-ben! Manapság már csak ilyenek készülnek AAA címszó alatt.
    De nem baj, itt az E3, ahol elmagyarázzák, hogy ez nem így van.
  • Bandicoot
    Dirt 4-et ne vegye senki,kismilliószor inkább Dirt Rally!
    Fizika irányítás a DR alatt jóval. Grafika szódával elmegy. A pályák meg szó szerint hangulattalan fosok,egyhangúak,unalmasak ötlettelenek hála és köszönet a random generátornak. Ez maximum egy Dirt Rally dlc könnyítésekkel azoknak akiknek az komoly kihívást jelentene,random pályagenerátorral nem több nem kevesebb. Ahogy nézem már a neten is elkezdték szétszedni. Másfél óra után uninstalláltam. Marad a Dirty Rally.
  • Bandicoot

• Kandurex
    Engem meggyőztél :D

• Moby
    Semmi.

/szabadidő kéne a meglévőkhöz, és úgy is jön minden, ha nem várom.
  • Evoluti0N
    Nekem is. Nem kérdés.
  • Rage47
    TLOU2
  • Bandicoot
    Még mindig pont annyit ér amennyiért a virágboltokban adják.
  • darkSectorxxx #73902
    COD Infinite Warfare -> 8.2 euro steam-re cdkeys-en akit érdekel!!!! :)
  • Bandicoot
    Rumble roses xxx 2.
  • Kandurex
    God Of War
  • TDC Geronimo
    BB2, de az úgyse lesz. Más most annyira nem hoz lázba. Last of us 2 még, de az meg nem lesz kint szerintem
  • Ulthane
    Ez nem is kérdés.

Bloodborne 2
  • Ulthane
    Inkább egy.
  • Totti5
    F1 2017.
  • n000rbi
    Kellene, mint egy falat kenyér. Középkor, fantasymentesen.

• n000rbi
    Igaz, akkor maradjunk annyiban, hogy egy új from bejelentés :)
  • Seth
    King's Field V
  • n000rbi
    BB2
  • Kandurex
    Nincs kedvetek egy kis spam -hez?

Lökjön be mindenki egyetlen egy, és csak egy játék címet, amit, a legjobban vár az E3 -tól.

Nem kell indokolni, litániázni, beszélni.

Csak egy név.
  • n000rbi
    Days of play discounts

A mostani ajánlatokból egyedül a 10500Ft-os éves plus tagság ér valamit (ezúttal végre nem csak új tagoknak, hanem meglévő előfizetést is lehet hosszabbítani)
    Jövő héten járt volna le, így kapóra jött.
  • orichalcos
    Empire kódnéven futott sokáig a cucc amúgy, szerintem simán hagyhatták volna a címet.
  • Bandicoot
    Az volt pc-n - ami a fő platform volt. Egy ubifostot keresztbe lenyelnek igényesség terén meg a legtöbb hasonló sandbox jellegű gyártót. Nem kell belemenni.

Kár hogy a rengeteg igényes fejlesztő munkája 2 kézen számolható az elmúlt években...
  • Totti5
    Zelda is szemét? T10 Forza is szemét? meg a 87 másik is szemét? rengeteg igényes fejlesztő van. CDP mondjuk nem volt az, de ebbe nem megyek bele megint.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.09. 09:21:41