121493
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Kivánom hogy jöjjön, a te érdekedben. :) -
ühhü, oké :D igazából a lényeg, hogy PS-re is gyüjjön ez a remekmű(nek tűnő) alkotás :P -
A Play Anywhere nem egyenlő azza hogy kijön a Win 10 sztórra is.
Xbox pedig nem PC.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.12. 01:04:16 -
Minden játék Play Anywhere, csak szólok.
Már nincs Xbox meg PC...
Csak Play Anywhere meg Playstation.....
Xbox X egy kompakt pc minden értelemben. -
"Soookal szebb.
A baj hogy valszeg ugyanolyan szűk helyek lesznek és a kutyát nem fogja érdekelni, ha nem lesz érdekes gameplay, a multi szarok látványa nem lesz elég max az első pár napig, míg a fos textúrákat megszokja a szemed.
Én ettől a konzoltól szebb textúrákra számítottam azért.
Na de ez az én véleményem...vagy csak túl steril.
Valszeg PC-re is lesz, szinte biztos, szóval."
Várd meg míg te otthon élőben játszod, majd ebből mit fogsz igaznak látni...de még így is ha nem mozgásban nézed hanem megáll a karakter nem nagy szám...
Nagyon fontos, hogy ezt mibe kapod, egy csőjátékban? Destiny nagyságban? vagy open world-ben?
Ja és a gameplay mi? ez a mész lősz 4 mob-ra? ejha, izgi lesz.
Semmit nem mutattak még, csak egy e3-as demo-t, ez simán futhatott xbox x-en nekem nem tűnt hihetetlennek, de a legtöbben úgy is pc-n nyomják majd akciós budle-ból, mert a Microsoft baszott nyomatni bill+egér támogatást, vagy legalábbis én nem hallottam. :)
Sok sikert. -
Na, erre viszont Xbone + PC-t írnak :\\\\ :(
-
Bandicoot #74244 Mind írták csak erőltetni kellett az exkluzív szavat mert a paraszt benyeli.
Forza,Sea és Ori. Kb ennyi ami említhető.
Harmatgyenge. -
Kiírták mindig hogy mi micsoda. -
Ugye nem esik nehezedre megérteni ( remélem nem ), hogy leszarom a God of Wart meg a többit. Ha 15 év alatt nem érdekeltek ezek akkor nem most fogom elkezdeni imádni. Assassin Creed. Az érdekel, bepissantottam alatta.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.12. 00:56:14 -
Pár...értem :D -
Gyerekek, egyelőre nem tudjuk mi a timed exclusive és mi a tényleges exclusive. Nyilván Assassin's Creed nem lesz exkluzív és az összes játék menni fog PC-n is. De pl. a Sea of Thieves tuti nem jön ps4-re. Meg még ki tudja mennyi más játék sem.
Nem baj, ha kap az xbone is exkluzívokat. Legalább lesz értelme bekapcsolni a konzolt idén-jövőre. -
Azért mert NEM JÁTSZOTTAM RAJTA. És most sem fogok, csak majd egyszer, ha lesz rá pár cím ami érdekel. -
Bandicoot #74238 Megérte.... 
-
hát igen, csak gyakorlatilag a Forzán kívül nincs egy normális épkézláb (nem timed) exkluzív címük... :D
-
Bandicoot #74236 Akkor nem csak nekem bűzlött...:D -
Froza egy helyben toporzékol. Graf, tartalom megy az egekbe, de minden más a múltban. Dirt, Cars, Assetto ezt úgy kocsikáztatja meg vezetési élményben, belső nézetben ahogy nem szégyelni. Nem képesek túllépni azokon a dolgokon amin már a Forza 5ben lehetett volna. Kár érte.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.12. 00:49:49 -
Totti ezért adtad el a prot? :y -
Na akkor meg is volt a szokásos e3 kamuflood. Húdefeleslegesvolteztisnézem. Igen, az anthem egy működő játék volt. Elhittem! :D
Skip az egész fosünnepre. -
Bandicoot #74232 Hát ezt a Sony erölködés nélkül le tudja mosni.
Iszonyat eröltetetten benyomva mindenre hogy exclusive (holott szinte egyik sem az 2-3 kivétellel ami nem jön Sony-ra) meg 4k... Ami persze nem jelenti a natív 4k-t se.
A Forza még mindig üt. De itt ki is merült az igazi húzóexkluzivitás. A legkomolyabb meg a végén a Bioware (szerintem bullshit) gameplay-e volt ami meg jön mindenre.
Gyenge volt. De fejlődtek.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.06.12. 00:48:01 -
nem volt rossz kis show, azért a tavalyihoz képest klasszisokkal jobb volt. de kedd éjjel felmossa a padlót a SONY mindenkivel ;P -
Ööö... nem. Én rpg-t várok a Biotól, ez Destiny 2.5. Online looter shooter. Szép, szép, de ez nem az a Bioware már, amit mi ismertünk. -
Bandicoot #74229 Nagyon bullshit szagot érzek. Hirtelen előhúz a bioware valamit ami odakurja látványra az Andromeda-t. És mindez egy 6tflopsos foscpu-s konzolok 4k-ban. -
na valami ilyesmit várt mindenki az új Mass Effecttől szerintem :D ideje volt ez full jó -
Bandicoot #74227 Na ez tuti nem xbox x-en fut. -
Bandicoot #74226 Neeeeee.... mmo szag van.... explore with your friends... -
Azért ez odabasz. -
odabaszósan néz ki ez az Anthem :D -
ATHEM és vége.... most dől el az ucsó hajszál.... -
Ja tényleg, még most jön a Bioware játék. -
Xbox One DS meg 40k-50k lesz. :D -
Bandicoot #74220 Na. Jön a bioware cucc. -
XBOX ONE X TRUE POWER!
OLDSCOOL XBOX CLASSIC + XBOX360 games!!!!!!!!!!!!!!
Retro 4k 60fps értem már!
ÉRTEM hogy sikerült a 4k fix 60fps!
Értem már, a confot nézve.

REMASTER+RETRO 150k-s gép!!!
Kircsi.... -
DOA -
Na, igazat mondott Geoff. 499usd. -
Ez nem neked ment. -
Bandicoot #74215 Ingyen 4k update. Micsoda csúcsjófejek...:D
Alig várom hogy kiderüljön ebből mennyi nem lesz natív 4k. -
4k patchert nem kell fizetni? No shit phil -
ezt is kétlem, hogy erre ekkora igény lenne.. :D bár a remasztik hőskorában....... -
fák yeah, játszhatsz a világ legerősebb konzolján ezer éves cuccokkal -
OKs marad az a sima xbox, amit megszerettem!