121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    Cogito ergo sum.
  • Ulthane
    MI lesz velük? Várnak egy évet. Nem lehet minden évben új játékot jelenteni be. Különben is, készül az új Dragon Age. Az RPG. MIért baj, ha szárnyát bontogatja valaki? Még lófaszt nem láttunk az Anthemből, de már mindenki virnyákol, mint egy fürdős kurva, hogy ez Destiny...

Mehhhh...
  • lwb
    Egyrészt a példád sz.r, mert igen, 7.20-as kenyér az jó volna. Kérdezz körbe és lepődj meg a válaszokon. Másrészt itt nem fejlődésről vagy az idő múlásáról van szó. A Witcher 3 az egyik legjobban eladott játék volt 2015-ben, GOTY díjból annyit szedett össze, mint kevés más játék addig. És persze, egy rpg-fejlesztő csinálhat mást is. Csináltak is: pl. a Bethesda azzal, hogy felvásárolt egy rakás más stúdiót és tolják az fps-eket, mintha muszáj lenne. De az, hogy semmi mást ne mutassanak be, csak nem rpg-t, az minimum szokatlan és teljesen érthetően csalódást kelt. Mert ha ők nem, akkor más hótziher, hogy nem fog.

Végül: nem 20 évvel ezelőtt voltak ebben a legjobbak, hanem ma is a legjobbak ebben. A Bioware és a Bethesda ma is az elsőszámú, sőt kb az egyetlen AAA rpg-stúdió. A CDPR mellett, de ugye ők túl újak és túl kicsik még. Nincs más, ha ők nem terítenek, senki nem fog. Ha két klasszikus rpg fejlesztő hirtelen nem rpg-t kezd el fejleszteni, akkor mi lesz azokkal, akik szeretnének AAA rpg-ket? Fps-ből, mmo-kból Dunát lehet rekeszteni.
  • n000rbi
    Fejezd már be az állandó okoskodást, kérlek.
  • Ulthane
    **** Tényleg ilyen k nagy meglepetés, ha valaki egy klasszikus rpg-fejlesztőtől rpg-t vár? ****

Igen. Nincs olyan, hogy rpg-fejlesztő. Az, hogy 20 évvel ezelőtt miben voltak a legjobbak, nem jelenti azt, hogy a változást el kell utasítsák. 30 éve 7,20 ft volt egy kiló kenyér. Most akkor keressek a boltokban ennyiért?
  • lwb
    Nem, nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy idén a Bioware konkrétan egyetlen rpg-t sem jelentett be E3-on. Nem "nem olyat", hanem egyet sem. Egy destiny-klónnal álltak ki a színpadra. Illetve ki sem álltak, kiküldték az EA-s faszit, aki az ő konfjukon is volt (Patrick valami).

Nem kell azt csinálniuk, amit 100 éve, de hogy ha a két legnagyobb rpg fejlesztőbrigádból egy sem jelent be rpg-t az éve legnagyobb gaming showján, akkor azért hadd fejezzem már ki a csalódottságomat.
  • Ulthane
    Szövegértelmezéssel neked van gondod. Te írtad, hogy a BioWare hüpp-hüpp már nem olyan rpgket csinál mint anno 10 éve hüpp-hüpp, jajjj. Erre írtam, hogy a világ változik. És jól néznénk ki, ha azt kéne csinálnunk most, mint 100 éve.
  • Kandurex
    Hm, megmondom őszintén az előző Wolfenstein le se köptem. De ez az új. Elég faszának tűnik.

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.06.12. 08:47:42
  • lwb
    Szövegértelmezés? Hol írtam, hogy ami nem rpg az szar? Csak tudod, nekem van egy olyan perverzióm, hogy ha RPG fejlesztő stúdió kiáll elém egy konferencián, akkor rpg-t várok tőlük. Ahogy pl. a Naughty Dogtól sem várok fasza kártyajátékot vagy űrszimulátort, nem is verem az asztalt, ha nem ezt mutatják be. Ez meg sorban a második LEGNAGYOBB rpg stúdió, amelyik kiállt idén és nem mutatott be egy rpg-t sem. Bioware? Totally Not Destiny 2.5. Bethesda? Wolfenstein, Dishonored dlc és Evil Within. Ezek mind jó játékok, de egyiket sem a Bethesda csinálja ugye. Csak a stúdiók, amiket felvásároltak. Arkane, ID, akárkik. És egyik sem rpg.

Tényleg ilyen k nagy meglepetés, ha valaki egy klasszikus rpg-fejlesztőtől rpg-t vár?
  • lwb
    Ja, nem tudtam, hogy az RPG-k azok olyanok, mint a szekerek, míg az FPS-ek azok minimum Tesla, de legalább vezetékes víz. Baszki, túl reggel van az ilyen agyhalott hülyeséghez, szakadj le rólam. Köszi.
  • Ulthane
    A világ változik, remélem feltűnt. A te logikád szerint még mindig szekéren járnánk, és reggel a kútra mennél mosdóvízért.
  • Kandurex
    Szétcsaptunk titeket kis sneciek!
  • Ulthane
    A Microsoft konferencia harmatos volt, mint a szűzlány pinája! Remélem japán barátaink ennél magasabbra teszik a lécet.
  • Ulthane
    Azért még valami nem szar, mert nincs RPG. Ez nem azért szar. Azért szar, mert egy kezeden meg tudod számolni, hány új IP-t láttál. Microsofttól semmit, EA-tól egyet. Csókolom. Ezért szar.
  • lwb
    Évente nem is kell. De 6 éve volt a Skyrim, 2011-ben. Ennyit még a Morrowindra sem kellett várni, amit ráadásul már 99-től tease-eltek, csak jöttek a folyamatos késések. Itt konkrétan bejelentés sincs. Azért úgy kb 6-7 évente nem ártana valamit kiadni a sorozatból, az azért nem egy COD vagy AC vagy FIFA szint, hogy játék / év.

Hihetetlen csalódás mindenki. Bio, Beth stb. Kb a Pillars 2 az egyetlen játék, amit várok és az Obisidian nincs is az e3-on.
  • darkSectorxxx #74272
    Nem.
    Azért mert van 1 jobb RPG még nem ok a semmittevésre...valszeg ennyire sok a fejlesztési idő és energia, hogy évente nem megy a folytonos tartalom pótlás, ez csak ezek szerint a Sony-nak megy.
  • lwb
    Nem bánnám, ha legalább lenne valami, ami Bethesda. De most a Bioware után a Beth is olyan E3-at produkált, ahol EGYETLEN RPG-t sem jelentettek be. Egyet sem. Egy rpg studió. Helyette kapunk arena shootert, vr shootert, túlélő horrort, dlc-t first person stöncörgéshez és egy fps-t. Wtf. A witcher 3 olyan magasra tette a mércét, hogy kb megölte az egész rpg genre-t???
  • darkSectorxxx #74270
    Az még egy dolog, de hogy egy 45 perces trailert megnézettek veled a nagy semmiről, az gáz. :D
    A többi buta legalább kiállt dumálni néha. :D

45 perces montázs basszameg. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.12. 06:47:23
  • lwb
    Plusz: fizetős modok a TES-hez és a Fallouthot. Creation club ... Pfff...
  • darkSectorxxx #74268
    Bethesda Conf.

• lwb
    Pfff. Nincs új elder scrolls. :( Egyelőre eléggé csalódás ez az E3. Konkrétan egy darab AAA rpg sem lett bejelentve és sem az Ubi, sem a Sony nem arról híres, hogy na akkor majd ők. Az Ubi soha nem csinált rpg-t, a Sony sem ebben erős.

Arena után két évvel jött a Daggerfall, aztán 6 évvel a Morrowind. Morrowind után 4 évvel jött az Oblivion, 5 évvel azután jött a Skyrim. Most a 6. évben vagyunk és még csak bejelentés sincs a TES6-ról. Ami azt jelenti, hogy minimum 7 évet kell várni, feltéve ha jövőre lesz egyáltalán.
    Pfff. Csalódás a köbön.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.06.12. 06:45:45
  • darkSectorxxx #74266
    Evil Within 2 most októberben. :D
  • darkSectorxxx #74265
    Bethesda Conf. Youtube
  • darkSectorxxx #74264
    Engem az AC lohasztott le a legjobban, igazából vártam, a nagy megújulást, de így nem igazán vágott földhöz a gameplay videó, elég gyatra unalmas lett így első látásra....
  • darkSectorxxx #74263
    "Meg lattam egy soulsféle indie kinézetű jatékot de azt nem tudom exkluzív e."

Melyikre gondolsz?
    Code Vein? :D
  • Maxyka
    Na egy baszócímet csak össze koldultak. Black desert online. Meg lattam egy soulsféle indie kinézetű jatékot de azt nem tudom exkluzív e.

Az áráról tudni valamit?
  • darkSectorxxx #74261
  • darkSectorxxx #74260
  • darkSectorxxx #74259
    Holnap kora reggel, helyi idő szerint pontban 6 órakor megkezdődik a Bethesda konferenciája, melyről szépen lassan minden kiszivárogni látszik. A bemutatott jtékok egy részét már a Bethesda meghívója lőtte le, de az üres helyekre is vannak már jelöltel: a Wolfenstein: The New Colossus és a The Evil Within 2 is már gyakorlatilag garantáltan szerepelni fog, továbbá szólnak pletykák egy bizonyos Starfieldről is...

:)
    akkor reggel. :)
  • mucsácsó
    óóó és tényleg, igazad van, köszi az infót...hát akkor döglés, tényleg.. :D akkor nekem marad a délelőttre... :\

pedig atom kíváncsi vagyok a Wolf2-re, szerintem brutál hent lesz :D
    nomeg az Evil Within 2-re is... meg aztán még kitudja, hogy mik lesznek :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.06.12. 01:21:11
  • darkSectorxxx #74257
    Akkor ezért volt egy ismerősöm, aki már reggel 6-ról beszélt nekem....mindegy fent leszek 4-kor is meg 6-kor is.
  • Seth
    Én úgy tudom átrakták 6-ra
  • darkSectorxxx #74255
    Na akkor segítséget kérek, felezőst. :)
  • darkSectorxxx #74254
    Én nézem, ezek után már nem adom fel. :D
  • Totti5
    Egy éve történt, van mit pótolni.
  • mucsácsó
    legyen így dark! :D

Bethesdát nézi valaki hajnali 4kor? én sztem ledöglök, de a holnapi SONY-t tervezem nézni
  • darkSectorxxx #74251
    Én komállak téged, de bameg mivan? :D

Play Anywhere az mit nem jelent? :)
    PA az egy halmaz, ami ezt jelenti: Játék ami van Xbox-on és PC-n játszható formában....

vagy azóta történt valami amiről lemaradtam?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.12. 01:09:39
  • darkSectorxxx #74250
    Kivánom hogy jöjjön, a te érdekedben. :)
  • mucsácsó
    ühhü, oké :D igazából a lényeg, hogy PS-re is gyüjjön ez a remekmű(nek tűnő) alkotás :P
  • Totti5
    A Play Anywhere nem egyenlő azza hogy kijön a Win 10 sztórra is.

Xbox pedig nem PC.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.12. 01:04:16