121493
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
partizan182 #74330 Dehonnem. 2 hónappal a megjelenés után akcióban :)
Mondjuk nem tudom mi a Day1 vétel kritériumrendszere itt, nálam kb csak a Souls cuccok ütik meg, mert ott nem jó kimaradni a zeitgeist-ból. Spec engem nem zavar hogy minden már -30%-al megy PSN-en egy hónappal később, -50%-al három hónap múlva, szvsz full pénztárcabarát. -
[vállatvon]
ha kiadják PC -re is, akkor természetesen warez,...szavazni kell minden eszközzel a platformra
-
Sőt, van, hogy másnap már az enkóron van. Akkor hogyan tovább? Ne vegyünk többé játékot? :D -
Ez bizony Day1. -
Mivel megjelenés után két hónappal már akciós lesz -
wut -
Szerintem manapság kevés játék van ami megéri a day one vásárlást, ezek sem azok. -
Nem lesz gameplaybe fekete csík. Akik sírtak miatta előző résznél örülhetnek :P -
-
kb minden 2. játék már úgy néz ki, mint az. Graffal ma már akkorát nem lehet dobbantani -
előző is ilyen király volt... Ez is az lesz. DAY 1 evil within 2vel együtt -
Kiköhögi, csak ezeket konzolkonfokon mutogatták
-
....., tudja a gránát,...!
Az biztos, hogy negyed ennyi páwerból is hoztak ki dolgokat, most meg, ottan vanik, meggyüttek teraflop-ok...
Szerk: egyébként elég gáz lenne, ha mondjuk egy Ti1080 -as nem köhögné ki ezeket a látványokat
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.06.12. 12:23:00 -
Bandicoot #74317 Szerinted bármelyik is valódi volt és ha igen nem egy quad sli-be kötött 1080ti csapat nyomta így ki?...
-
>Egyébként, mintha történt volna egy kis generációs ugrás nem?
Nem. Ez az E3!
-
A metrot addig hittem el, hogy gameplay amig ki nem lőtte az első nyilat meg utana kihuzta. Nyilván szép lesz az, de nem ennyire.
Az Anthemből meg annyit láttunk, hogy szép (ez se így fog kinézni véglegesen) és vigig ment egy tök lineáris pályán. Maga a gameplay kb 0 volt. Lehet benne lőni ennyit tudunk. Destiny 2.5 kb.
Minden esetre ez a 2 játék ami engem is megfogott. "Várom"
-
Még a METRO-ról hihető, hogy így fog kinézni, hiszen az előző részek is nagyon odakúrtak grafikailag a maga idejükben... :D -
A következő Xbox One neve E lesz?
-
Butítás szagot érzek akkor is. Lehet csak pesszimista lettem az évek során :D -
Egyébként, mintha történt volna egy kis generációs ugrás nem? Ahogy kinéz ez a Metro, Anthem. Lehet, hogy nemsokára nyakunkon vannak a Pro-X exkluzív címek? -
3:00 -
Magyar idő szerint pontosan hánykor lesz hajnalban a sony konferencia? -
OneX ha már emiatt néztem a konfot: kedvelem az ms-t(tényleg, nem irónia), hogy kegyetlen durva konzolokat is csinál. Én pár hónapja már hozzájutottam egy jónak mondható oneX-hez. Most ugyan ők is hoztak egyet a showra, ami nekem kicsi, de amúgy azzal sincs baj, bár azon nintendoemulátorozni pl nem lehet, szal inkább az enyémhez hasonló oneX az ajánlott konzol. -
Nekem pont ez volt a véleményem a Unity után a Syndicate-ről. :) Az Origins valahogy jobban tetszik. Ma este gondolom meglátjuk, de nekem úgy tűnik, hogy ez open ended lesz, azt már láttuk, hogy a tárgyakból lesz ezer, szintjük lesz stb., mint egy rpg-ben. Nekem kb az ACO az egyik legérdekesebb játék az egész E3-on eddig. -
Én ebben már csak azt nem értem ezért miért kellett kihagyni 2 évet? Ez a Syn másnapján is megjelenhetett volna, annyira képtelen bármi újat felmutatni. És ez még nem is biztos, hogy akkora baj lenne, de elvitték az egészet egy olyan korba, ami környezetileg nekem full érdektelen. -
Részben igaz. Azért a Fallout 4-et vagy a Skyrimet, amiről 6 év után is a huszonnyolcadik bőrt is megéri még lehúzni, azt azért nem írnám le. A MEA sem fogyott rosszul, a pofára esés már a megvásárlás után jött sokaknak.
Ne érts félre, nem vagyok AAA játék fanatikus. A PoE2-t kb bárminél jobban várom és az messze nem triple A. De ez az E3, itt nem lesz PoE2, sem az Irontower Studio új colony shipes rpg-je, sem Wasteland 3 sem a többi. Itt ilyet nem is várok. Azt várom, hogy azok, akik nem kickstarteren indulnak, akik a terület nagy játékosai, azok virítsanak valamit. Mert ennek ez itt a helye és az ideje. Idén ahogy nézem a South Park 2 lesz az egyetlen rpg az E3-on. Azt is már tavaly bejelentették, szóval idén gameplayt kapunk max.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.06.12. 09:46:24 -
Most néztem meg ezt az új AC -t. Kicsit fura a harc, DaS akar lenni, ami nem baj, sőt,... csak olyan...ehm.... a "hőkövetős" nyílnál hangosan felröhögtem!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.06.12. 09:44:39 -
A Metro-ról Phil bácsi mondta, hogy in-engine, tehát nyilván nem olyan lesz. Mindezek ellenére nekem is tetszett. -
Dehát ezt várják a játékosok. Itt is többször ki lett ez nyilvánítva. Erről szól az E3 intézménye. Egy összekacsintós kamugyár, ahol mindenki tudja mi megy, dehát már csak erre lehet hypolni, mert a valóság amúgy már senkinek nem (elég) jó. Meg erre tényleg, hogy amúgy a stúdiók tudják ám mi lenne fasza játék. Már csak valahogy érdek kéne, hogy az is készüljön el.
Amúgy ez a metro viszi a hátán az egészet. Még akkor is, ha természetesen az is óriási kamu volt minden pillanata, ezzel együtt a létezése, és minden aspektusa messze a kamuparádé legjobbja. Ez az AC meg valami iszonyatos érdektelen borzalom lett. Első AC lesz, ami kimarad. -
Magunközött: ezek már régen nem AAA játékok. Ezek betonbiztos értékesítési csatornákon lefolyó, excel táblákban előre kikalkulált, biztonsági alaptermékek, amik nem is lehetnének ma már az AAA kategóriában. AAA rpg játék ma egy van a kínálatban: a Witcher3. Hatalmas budget, órási risk, tolni kellett a szekerét, és tolni kellett bele a kontentet, hogy profitáblis legyen. És az lett. EZ AAA. -
Igen, a DAI az. Nekem sem jött be annyira, de attól még az AAA játék volt. Van egy rakás szar aaa játék is, ez sem új. -
Bocs, nem neked akartam, a #74291 -re. -
Nekem a Division jutott eszembe, ahol kerestem az államat, aztán kaptunk egy egészen más játékot (jó, Ubisoft mindig így csinálja). Szerintem itt is erre lehet számítani, játékmenetből nem láttunk semmit. -
És egy DA:I az AAA játék? Egy újrahasznosított szar az egész. Zéró effort. NEmtudom mekkorának hazudott, de valójában a minőség alapján minimálbüdzsével. -
Nem. Nem attól. Te tényleg nem érted, mi az az AAA game? Attól, hogy nagy budgettal, csúcsgrafikával készül, a technológia határait feszegeti, attól. Egy rakás kisebb játék készül, amelyek sokkal jobbak is néha, mint az AAA játékok. Ettől még az AAA játékokra szükség van.
Tényleg wikipediát kell linkeljek? -
Én nem a látványról beszélek. -
Szerintem ezt a látvány simán vinné a skuripó, de még a pro is megmozgatná. Ha más nem is, talán pc lesz ilyen. Nem ezzel van a baj. -
Szóval attól AAA egy játék, hogy kint van az E3-on?
Ez esetben remélem soha többép nem készülnek AAA játékok. -
Azért király az E3, mert minden évben jól látszik, hogy a játékkészítők amúgy tök jól tudják mi lenne jó játék. Ütős prerendered "gameplayeket" gyártanak, lepucolják az agyrákos HUD-ot a játékokról (ok, a metronál elhittem, ott tudjuk, hogy tényleg kibaszottul ügyesen oldják ezt meg), stbstbstb. Szal, a készítők látják mi lenne a jó.
Hát megcsinálni sok esetben már nem sikerül. Egyelőre nem nagyon látom mi az a kibaszott hatalmas barrier, ami miatt ennyire nem sikerül ezt megvalósítani. Hogy ebből az anthemből is mi marad a végére...vannak tippjeim. Pedig ez ebben a formában megbaszná szárazon a destinyt. -
Ez a Anthem szétbaszott mindent. De tényleg. Mindent. Ahogy ez kinéz, meg a hangulata.
....de, mint játék.... ez mi a szar!? Destiny? Hánynom kell.