121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem tudom észrevettétek-e hogy a trendek változnak. Online felé megy elég régóta a dolog. Egyre kevesebb hagyományos RPG lesz. Story központú játék is egyre kevesebb van -
Ilyet nem mondunk, mert hát biztos, hogy nem lehetett jobb régen, mint most! Punk-tum! -
Ezt folytatva: az előző generáció (x360, ps3) négy új rpg-t kapott a Bethesdától. F3, F3 NV (tudom, Obsidian), Oblivion, Skyrim. Nem számolom az eredeti boxos Morrowindet.
Bioware-től meg hatot. Basszus, hat Bio rpg. Mindhárom Dragon Age (inquisition is!), Mindhárom Mass Effect.
Ez a generáció meg kettőt: DAI (ami volt a régin is szóval nem is tudom, hogy ide lehet-e sorolni) és a MEA. Kizártnak tartom, hogy két éven belül megjelenne egy új Dragon Age, amikor még be sem jelentették. Az EA évekkel előtte be szokta jelenteni, hogy dologzik rajta, nem olyan, mint a Bethesda.
Ezek után mondja valaki, hogy nem kurvára lehangoló ez az egész konzolgeneráció az előzőhöz képest. -
Hmm. Kicsit elgondolkodva azon, hogy Pete Hines szerint még nem is kezdték el a TES6 fejlesztését és azon, hogy kb két év van még hátra ebből a generációból, az jön le, hogy ez lesz az első konzolgeneráció, ahol nem lesz új Elder Scrolls játék. A Skyrim csak egy remastert kapott, amúgy előző gen. Az Oblivion előző gen, a Morrowind meg eggyel az előtti volt.
Azt gondolom, hogy a ESO megöli a hagyományos TES játékokat. Senki nem játszana ESO-val, ha lenne TES6. Kurvára lehangoló ez az egész. Másfél-két éven belül csak a kis stúdiók fognak kiadni rpg-ket, se a Bioware, se a Bethesda, se a CDPR nem. Basszus, az egyetlen rpg az egész main stage-en a South Park volt az ubitól, ráadásul ott is csak a release date volt új, már a tavalyi e3-on is szerepelt a játék. :( -
>Semmit, azon kívül, hogy ezt a rendszert leginkább a PC -ek ellenzik
Innen vajon hány embert vett xboxot ennyi-annyi időre néhány exkluzív miatt? Nintendót? Hm? Ez az egész csak kandurlandban normális, de ott az is normális, hogy félmilliós elavult notebookot vesznek játékra, hogy aztán üvöltve meneküljenek a népek valami olyan röghözkötésekhez, ami a saját marhaságaiktól is megkímélik kandurland lakóit :)
-
Semmit, azon kívül, hogy ezt a rendszert leginkább a PC -ek ellenzik. Itt a "leginkább-on" van a hangsúly.
Az meg nyilván egy téveszme, hogy mondjuk egy saját modellembe alkalmazott technológiát elérhetővé tegyek másoknak.
Paraszt példával élve: Attól Coca a kóla, hogy attól a gyártótól veszem, máshol nem elérhető, ha nem így lenne, nem lenne kereslet a gyártó termékére, és ha ezen az elven nézzük tovább, és változtatnánk, kicsinálnák vele a versenyszférát. Hogy ez mitől ortodox, az meg teljesen homály. -
De most mit is szeretnél közölni? Én nem azt mondom, hogy ezek a játékok ne letézzenek, hellóka! Olvasd már el a posztomat újra. Itt nem a pécé, meg a bármiről szól, hanem az eszközök, szolgáltatások, cégek kötöttségeiről. Miért kellene bárkinek 3-4 féle gépet tartania, ha mindegyiken van tartalom, ami érdekelné? Szívesen néznél a nappaliban 5 kikapcsolt tévét, ha a gyökér szolgáltatók a műsoraikat csak bizonyos, mondjuk saját tévéjéhez kötné? Örülnél ennek a helyzetnek?
Nem. Ennek épeszű ember nem örül. Jelenleg az egyetlen amiről nem bírsz leszakadni, hogy szerinted ezek nem léteznének, ha a sony kiadná másra. Mert nyilván egyetlen orthodox fasszopó üzleti modell létezik: az, hogy a szolgáltatást az eszközbe zárom. Nem. Kell létezzen más. Ha az MS keresi a mást, ha érdek ebben hogy a tartalom eljusson mindenkihez eszközfüggetlenül az gecijó.
Rám ez kevéssé él, mert én megveszem a 4-5 gépet is, leszarom. A "befektetést" sem kell igazolnom, a sok gép ellenére is az pörög a legtöbbet. Kevéssé én vagyok a kérdés, bár én is örülnék, ha nem kéne ilyen...hát mondjuk úgy finoman, "változatos" minőségben érjem el a tartalmakat. Főleg ha amúgy van olyan technikailag totálisan alkalmas berendezésem, amiből elegendő lenne 1 is. Totális őrület az egész. -
Szép. De miért érzek én kb. ~50% -ban a tartalom mögött egy 500-600k -s "befektetés" igazolását? Mert szép és jó a PC, de az igazán fontos játékok, nevezzük őket exkluzívaknak, késve, vagy egyáltalán nem elérhetőek a PC platformon. És tudom, lehetne ezt magyarázni, hogy ez csak ízlés, meg nem is kell, mert nem teszik stb. stb...., ja,.... de nincs ott egy BB, egy Lasszófasz, vagy egy Days Gone vagy mondjuk egy RDR2. És mi tökömnek játszik az ember, ha ezek nincsenek? Ha a NAGY címek nincsenek meg?
Nyilván rád ez a helyzet nem valós, de azért vannak még PC -sek akiknek nincs konzoljuk és általában ŐK a leghangosabb rinyagépek a hálón a helyzet ellen. -
de furcsa a sok ugrabugra csilivili scifi után.
-
Nekem mindegy mit mond ez az ember, de náluk tényleg ez történik, és a saját szempontomból még az ok is tökmindegy, ez az egész irtó szimpatikus. Hogy ezzel esetleg valamilyen szinten ők is jól járnak (igazából kétlem, de most képzeljük ide)? Az engem nem bánt. Win-win.
A játékosok szempontjából a legjobb jövő az, ha az összes retkes kibaszott kötöttséget megszüntetik a szolgáltatók, és ennek része pl. a exkluzivitás is. Ha az ms mutat olyan modellt, amiben ez működik és élhető, és nem sérül közben semmi, az támogatandó. -
Ulthane #74633 Ez mekkora hülye!!! Majd úgy végzi az is, mint Don Mattrick, aki ájtatos pofával jelentette be a 2012-es E3-on az Xbox One-t, amihez állandó netkapcsolat kell, a használt játékokat nem futtatja, meg még hasonló más csodákat... Bele is bukott az MS, el is zavarták a picsába.
Philre is hasonló sors vár. -
partizan182 #74632 Semmi köze a részvényesekhez, Phil akkor kezdte a mantrát mikor még anno a CoD mappakkok átvándoroltak. Személyesen utálja, de ez az üzleti realitás, exkluzivok adják el a konzolt. Szíve joga utálni de :
- minek mondja, ilyen savanyú a szőlő üzenete van (lásd Sony és backcompat kérdéskör)
- lehet kitaálni az alternatív üzleti modellt, nem rinyálni a létező miatt ha már ebben az iparban dolgozik
A részvényesek az árfolyam és az osztalék kivételével mindenbe magasról szarnak operatív döntésekbe meg sose volt beleszólásuk. Egyébként bírom a srácot mert képes úgy beszélni mint egy ember, de nem kell itt mártírt gyártani belőle.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.06.14. 07:55:42 -
Nyilván a PC-Xbox crossplatformot érti ez alatt. Azt azért nehéz felróni akármelyik nagy konzolgyártónak, ha azt akarja, hogy az ő konzolját vedd meg és ne a konkurenciáét. Elvégre ebből élnek. Az emberek meg oda mennek, ahol jobbak a játékok, a felhozatal sokkal többet számít, mint tflops meg a többi baromság. A legtöbb vásárló casual és csak a játékot nézi. Az MS legalább mindent kitol PC-re is. A 3rd partyk nyilván nem, de a PS meg pl. egyáltalán nem. A PS exkluzívok más platformon nincsenek, a box exkluzívok pc-n is elérhetőek. -
-
ha ő azt gondolná, amit a vállalat, az szinte hihetetlen szerencsés egybeesés volna ;)
jelen esetben a kiemelt idézet szembemegy az ms elmúlt 10 évnyi üzleti gyakorlatával... ha ez a békejobb akkor jött volna, amikor nyeregben vannak, TALÁN hiszek neki, így annyit mondok: nem kell bedőlni neki(k). a pénzedért dörölőzik, mer' kiszámolták, hogy talán ez ér valamit
hol van most az a "jófejszoni", akik 2013 őszén 4theplayers voltak? -
Minőségi Dunkey videó megint :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.14. 01:07:34 -
fc3 négyfős volt... :P
az fc4 butult :( -
Destiny 2
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!master race version. Pöcsöm bungie nem értem miért nem 60at targetelte konzolokon is.
-
Bandicoot #74625 Írtam annó a comedy-nek hogy szerintem simán összedobnák a fanok a pénzt hogy szinkronizálják a játékot vagy akár a szinkronos verziót drágábban adhatnák amiből bevételük lehetne...B*sztak reagálni bármit, pedig szuper lenne....
-
jézusom ezt az elmebetegséget :D
-
Bandicoot #74623 Még mindig ott tartunk hogy minden fika amivel nem értesz egyet és csak neked lehet igazad és ami neked ellenszenves abba bele kell kötnöd azonnal és cáfolni.
Magyarázd ahogy akarod. -
Nem lőtt semmit, azt valja amit eddig is. Te meg ezt kivetíted az MS részvényeseire... akik mást vallanak. Kát eltérő dolgoről beszélsz és nem ismered Phil személyiségét, hisz nem olvastál tőle eddig semmit ezekszerint. De ez a mondat most megvan, lehet körbehordani... -
Bandicoot #74621 Neked minden fika b+ ami ellenkezik a saját nézeteiddel totál függetlenül attól hogy abban van-e észérv vagy tényszerűség vagy sincs. Teszem, mert iszonyat öngólt lőtt megint,ennyi.
-
Van, és csinálja is a dolgát, de vannak elképzelései, meggyőződései melyeket sokszor el is mond. Sosem volt a fejlesztők és a játékok ellen, de ezt sokszor elmondta. Látom nem érdekel, csak h fikázd. Tedd azt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.14. 00:02:39 -
Bandicoot #74619 Egyetértek. Csak még belevenném az AMD-t az Intelt és az Nvidiát is.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.06.13. 23:59:17 -
Bandicoot #74618 Azok hát, rájuk férne egy kiadós pofára esés,de nem lesz.... -
Mocskos hazug banda az összes. Mindegy, hogy PS vagy MS. -
Bandicoot #74616 Hát persze.:)
Végülis az Xbox atyaúristenének nyilván nincs beleszólása.:)
Lehet ezt szépíteni. Ez az ember állandóan ferdít hazudik terel - most meg lőtt egy jókora öngólt ezzel a kis nyilatkozattal. Gyakorlatilag az MS-el vált eggyé szépen,ugyan ezt nyomják azok is minden téren, legyen szó xbox eladásokról,játék eladásokról,windows-ról bármiről ami MS.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.06.13. 23:57:55 -
Az ugye tiszta hogy egy giga vállalat egy divíziójának vezetője. Egy beosztott. Azt hogy Ő mit gondol, nem egyenlő azzal hogy a vállalat mit tesz. -
Sony defends decision to block crossplay: "A responsibility to our install base."
LOÁL
Ugyanolyan gyökerek ezek is, mint a politikusok -
Bandicoot #74613 Ez aztán marha őszinte.....
Tipikusan bort vedel vizet prédikál.
-
Amióta Ő a vezető ezt valja, sokszor beszélt róla igen őszintén. Ha kicsit is érdekel akkor már olvashattad... -
Bandicoot #74611 Phill Spencer:
""Nem vagyok túl nagy rajongója az olyan megoldásoknak, amik meghatározott tartalmakat tartanak vissza más platformoktól. Ilyesmire nem is láttok példát nálunk,"
Tehát akkor gondolom jön a Forza és a Halo ps4-re illetve a 12 hónapig visszatartott Rise of Tombradír is kutyafüle volt, nem is beszélve arról hogy végig EXKLUZÍÍÍÍÍÍV volt minden a bemutatójukon....
Egy rossz vicc ez az ember.... -
Egészen jól nézne ki, de a faszomnak csinálnak ilyen brainless, noskill, nongame, shitfest alibi szarhalmokat? 1 NEM ELÉG 1 GENERÁCIÓRA? 
/Knack2 viszont továbbra is nagyon fasza.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.06.13. 20:37:26 -

Ellensúlyozásul megnéztem a teljes videót a pókemberből.
EZ?
MI?
A?
FAAAAAAASZ MEGIIIIIIINT?????
REKT
Instant skip.
-
Tegnapi Evil Within 2 gameplay HDba
-
Hát van egy pöppenetnyi fura a harcban, a mozgás meg úgy az egészben nem látom még a lendületet, de majd kiderül. :D -
Én szerettem azt a játékot. Jó volt az atmoszférája, bár az tény, hogy gyenge volt a játékmenet. Ez nem tűnik annyira csőjátéknak. -
Hát akció-rpg.
Nem lehet annyira rossz. :)
Tudom semmi köze hozzá, de nekem ilyenkor eszembe jut az Order 1886 mindig. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.13. 19:42:09 -
Ez a játék egyre érdekesebb lesz, minél többet mutatnak belőle.