121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Hát videók alapján minden része jobb/több és coop volt az elsőben is.
  • n000rbi
    Platina lett, imádtam. A második részben összetettebbek lesznek a harcok, több és nehezebb lesz a platforming. Day1.
  • Kongy
    Szerintem fasza volt (meg a topikban úgy általánosságban mindenki szerette, ha jól rémlik), bár sanszos, hogy a második rész dettó ugyanaz lesz, csak coop móddal megfűszerezve. Egy próbát lehet vele tenni szerintem.
  • Kandurex
    Komolyan gondolkodom, hogy berántom az első részt. Vélemény? Nektek, hogy jött be? (Knack) Vagy várjam be inkább ezt a második részt?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.06.22. 11:19:02
  • Kandurex
    Nem is rossz ez a cucc.
  • darkSectorxxx #75121
    Plusz lehet hogy van más téren, amit említesz én a videóban csak a mínuszt látom. :)
  • Totti5
    Nem kell ezt túlkomplikálni.

Amit a megjelenés előtt 1 évvel mutattak QB sem lett az mint ami a boltokban megjelent. Több effekt is eltűnt belőle, máshol meg jobb lett az összhatás. Több jelenet látványosabb effektekkel volt a bemutatón mint a véglegesben. Kikapcsoltak ott is sok mindent. Lehet magyarázni hogy mennyivel valósabb lett, de ez a játék minden percben 29 fél csilli villi effeket tol az ember arcába, az a kis füst, és fény már nem oszt nem szorzott volna, de valszeg a teljesítményt már befolyásolta volna.

Itt is ( mint a Witcher 3, Uncharted, Watch Dogs ) a végeredmény is nagyon látványos, szóval nincs ezzel gond, ezen mindenki átesik. Példa nagyok sok van, egy kiadóra ráhúzni ezt továbbra is marhaság, mert mindenki csinálja. Akár ex, akár timed ex, akár multiplat.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.22. 10:29:57
  • darkSectorxxx #75119
    Azt mondom én is.
    Nem kell ehhez szöveg, szerintem , legalábbis számomra fontosabb ha látom, hogy a jobb oldalon pl fodrozódik a víz, a bal oldalt meg nem.
    Ez azt jelenti, hogy a jobb oldala szebb élethűbb.
    Vagy éppen a fény-árnyék, ami sokkal jobb a jobb oldalinál. 2014
  • lwb
    Ott a video, amit Totti linkelt. Az a Digital Foundry videoja, benne a konlúzió is.
  • TDC Geronimo
    Itt az új god of warotok :D

Viccen kívül elég durván fejlődött a combat is első részhez képest. goty contender! :)
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #75115
    Talán más más videóról beszéltek? :D
  • Maxyka
    Talán az első konzol fps játék ahol van normális recoil?
  • mucsácsó
    Szerintem faszányos, nekem bejön :) még van mit rajta faragni, de a képi világa meg a hangulata nekem beadja eléggé.
  • darkSectorxxx #75112
    Ez a trend még nem? :D
    Amiben nincsen zombi, az nem létezik. :D
  • Kandurex
    Biztos. Tudja a gránát. Manapság már egy szaros mobil játékkal is milliárdokat lehet kaszálni.

Szóval, ha arra van igény, akkor egy ilyen szarrá nyúzott rókajáték is bejöhet. Meg hát, ott az ember és ettől jó!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.06.21. 18:37:00
  • Totti5
    Majd ha lehúzták a rolót.
  • Kandurex
    [röhög]
  • Totti5
    Singlikkel befürödtek, ez már a túlélésért megy.
  • Kandurex
    Zombi? Minek az?! Ott az ember!!
  • darkSectorxxx #75106
    Nekem free to play-ben mindegy lenne. :D
    Csak legyen élvezetes, zombikkal teli. :D
  • TDC Geronimo
  • mucsácsó
    a leendő God of War borító:

sorry ha vótmá. nem egy nagy valami, de nem rossz. a fiú még mindig kurvára zavaró.. :D

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.06.21. 14:18:10
  • Kandurex
    Egy újabb multi szar. Hiánypótló alkotás ez kérem! Ott lesz az ember és jó lesz!

Kár, hogy pár másodpercet mutatott napfényben, brutálisan jól nézett ki. Éjszaka már nem annyira.
  • darkSectorxxx #75102
    Nyugi Konzolos változatnál nem lesz optimalizálatlan. :DDDDDDD
  • TDC Geronimo
    holy fps batman pedig ez pcn van demozva
  • darkSectorxxx #75100
  • darkSectorxxx #75099
    Yippi yeee

• darkSectorxxx #75098
    Hát nem tudom a DF mit mondott, de hogy kapásból ég-föld a vízeffekt a 2 videó közt azt még 480p-ben is látni, és akkor a többiről nem is beszélve, fény-árnyékok, ezek nem mennek másképpen, mint hogy kiveszed belőle, az árnyék az árnyék marad. :D
  • Totti5
    Tény, hogy ha valaki Unchartedet akar játszani akkor nehezen lehet más gépen mint a PS4.
  • Totti5
    Ez is oké, a Watch Dogs is és a Witcher 3 is, mert a kiadott végső változat amivel halandó tud játszani is AAA prezentáció és a piac legszebbjei közt voltak/vannak.

Csak értsük már meg, hogy sok játék átesik ezen, akár Sony, akár MS, akár Ubisot, akár más.
  • Totti5
    Kivéve ahol nem és ahol kivettek effektek.
  • Kandurex
    Ezt inkább meg se nézem. Majd ingame.
  • lwb
    Hát nem ez a DF konklúziója. Egyébként a QB-t nem én hoztam példaként. Szerintem ott nem volt downgrade - eltérések voltak, de inkább artistic, mint technikai. Ahogy a DF is zárja a videót. Ez oké.
  • TomStorm
    Hát ilyenek láttán megkérdőjelezem ezt az új X vásárlást és várakozást.
    Szerintem holnap le is megyek egy Pro-t behúzni.
    Na meg így E3 után minden jel erre mutat:)
  • darkSectorxxx #75091
    Ez sem feltétlen van így, sőtt tuti nem. :)
    A 2014-es a szebbik változat volt, ahogy ez szokott lenni, ne a kicsit homályos minőségből indulj ki, mert az a demo 2014-ben youtube videóból van....azt nézd pl a fnyek hogy néznek ki, a karakter, a víz felszíne ésatöbbi. :)
    Sajnos a szokásos dolog van itt is, de ez nem probléma tekintve azt hogy még így is pusztulat látványos lett a játék. :)

Az összes előre demozott játékban fölé céloznak szinte mindig, a baj akkor van ha ez a különbség túl nagy lesz, illetve akkor ha a bemutatott demo eleve szar minőség. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.20. 22:15:53
  • darkSectorxxx #75090
    Most ez ugyanígy megvan a játékban is. :)
  • lwb
    Egyébként itt a final játék konkrétan jobban néz ki, mint amit demoztak régen.
  • lwb
    De.

• lwb
    Marketing szempontból nem néz ki jól, ha a nagy platformok egyikén messze elhúz a terméked. Pláne, ha ott a legkisebbek az eladási számok. Nem azt mondom, hogy minden játék WD és mindenhol lefejlesztik a tutit, aztán meg jól kikapcsolják, hogy konzolon ne legyen annyival rondább, hanem hogy a konzolok visszafogják az átlagos technikai színvonalt a játékoknál. Ez lehet olyan nyilvánvalóan is, mint as WD-nél, de lehet úgy is, ahogy a többség csinálja, hogy egyszerűen nem is veszi a fáradságot, hogy annál többet toljon a dologba, mint ami még elmegy egy konzolon.

Ahogy leírtam, mindez persze elmélet. Messze nem vagyok egyedül, akik ezt így gondoljuk.