121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Azért arra készülj fel, hogy ez a játékmechanika rettenetesen elavult, a grafika meg kb. mobil szint.

Ebből is inkább egy teljes értékű folytatás kellett volna....
  • darkSectorxxx #75325
    Grat, ezaz, veszélyesen kell élni. :D
  • mucsácsó

ffffffákk... #hóvége :D:D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.06.29. 20:36:57
  • arty
    c64el kezdtem (tvcre nem is volt játék, nemenőzzé! :D ;) ), nem nézek mai yutúbergémereket (játékokat játszani kell, nem nézni ;) ), de amikor fellángolnak a hasonló viták, akkor beléjük kattintok és ...

nem szólom le őket, mert annyira más dimenzió (mint az én generációm), hogy tényleg csak simán nemértem, ergo miféle véleményem lehetne?!

(pamkutyát, hollywoodnewsagencyt kedvelem, videomániát módjával (régen jobbvót ;) ), szal csak a többire értem, amit írtam)
  • darkSectorxxx #75322
    Update. :D

• darkSectorxxx #75321
    VEDD!
    24GB. :D
  • arty
    a végtelen indiszemét után ez akkor is végre valami (ami nincs meg, nem játszottam, de érdekelHET), ha az ázsiaiakat folyamatosan kényeztetik is :) még a végén behozza az árát a multiplayer-pass ;)
  • mucsácsó
    Én csak ismerősöknél játszottam mindig vele, meg amikor kölcsönkaptam néha PS1-et - de akkor ORRVÉRZÉSIG. főleg az első részt meg a warpedot :D ahhh... emlékek!

--- veszem. hány GB a preload? :D
  • darkSectorxxx #75318
    Nem tudom, én újra 12 éves lettem és várom az éjfélt és játszok, szívesen várlak twitch-re majd. :D 1-2 órát belekezdek az biztos. :D
    Elvileg kívülről tudom a master kulcsot is, régen mindent felirtam egy papírra, a master-t viszont megtanultam, a suliba szar voltam, de a crash-be a fél életem, gyerekkorom ott van. :D

Emlékek.
  • mucsácsó
    basszátok meg, mindjárt megveszem... :DDDD
  • darkSectorxxx #75316
    Este!!!!!

• darkSectorxxx #75315
    Nekem ez is kedves lesz. :)
  • darkSectorxxx #75314
    De ő így is véli a videójában mikor játszik, most mondta mikor benéztem hogy ez nehezebb volt mint a super mario!!!!!!!!!!! :D
  • Kandurex
    Ja, az eredetitől. Folytatás kellett volna.
  • Evoluti0N
    Az a clickbait cím.
  • darkSectorxxx #75311
    Nagy Gamer....

:D
  • darkSectorxxx #75310
    Még máig kiráz a hideg. :D

• darkSectorxxx #75309
    WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉOOOOOOOOOOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    Sirály.
    Remake-sony-Ellen. :D

• darkSectorxxx #75308
    Az idétlen szar zenék kapnak legtöbb like-ot.
    És így tovább.
  • darkSectorxxx #75307
    Én nem rajongok senkiért, nem is érdekel senki, mert csinálja, ha akarja, max átlépem a videókat ami nem érdekel, de azért azt ne mondjuk, hogy ez így jó.
    Valamit jól csinál.

Nem jól, hanem valamit ROSSZUL csinál.

És Youtube-on a like vadászat arról szól, hogy hogy tudsz valamit rosszabbul csinálni mint mások. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.29. 18:01:00
  • darkSectorxxx #75306
    Az tény hogy nagyon rámegy a nézettségre, és kibaszott durva dolgai vannak, de olyan ami nem lenne kötelező, mert másoknál sem látok ilyeneket like elérés miatt.
    Piszok kegyetlen.

Van annyi benne hogy van tech a tulajdonában, azt ennyi.
    Nem a sráccal van baj. hanem azzal, hogy ő mint mondta is, ebből él nagyrészt, nem tudna mást csinálni, azt az üzletvezetésen kívül, és nem látja nézői szemmel a dolgait.

De ebben nem csak ő van így, mások is.

Illetve szándékosan megy le pár ember hülye gyerek szintre, na akkor azt én még károsabbnak gondolom.

Én mostanában, fel vagyok iratkozva és a videói bejönnek ugye a listán, de amik most mennek, azokat nem tudom hová tenni. amikor játszik az oké, meg segít embereknek.
    De mikor jött a csajával, hogy teljesen szétesett, az is gyengén volt kamu.
    Meg a nagy likevadász sorsolások. Ami önmagában jóindulattal van kikövezve, csak hát szegény nem komunikálja le jól.

Meg basszameg mikor mondta hogy a PlayIt-re ki lett közösítve, és a Konzolvilág logoja miatt miért nem hívják meg, mert ő annyira kell oda.
    Hát basszátok meg, ajánlom ezt a videót mindenkinek, nem is értem hogy lett belőle vezető a boltjaiban......nem értem.
    Ennyi ész nincs vagy logika, az már probléma és ebből feltölteni egy komoly videót, na ez gáz.
  • darkSectorxxx #75305
    De nehéz volt, de az akkor volt és elsőre, a legtöbb pálya ma már nem annyira. :D
  • Rage47
    ejha.....
  • TDC Geronimo
    Mondjuk ez Twitch nem youtube
  • TDC Geronimo
    Külföldiek között van jó pár szórakoztató ember. Én dr disrespectet csípem nagyon. Eszméletlen karaktere van és baromi igényes cuccokat csinál. Mondjuk kaszál is vele rendesen.
  • Kandurex
    De komolyan, ki a náthás pöcs az a luckeY a gamer csatornák között, 500e feliratkozóval?
  • mucsácsó
    egyetlen egy szó ugrott be: söpredék...

@Totti (#75296): mire célzol, mi az, amit lehangolónak találsz a kommentek között? a sok elégedetlenkedés, vagy mire gondoltál?
  • Kandurex
    Én ezt az egész TOP100 listát nem értem...
  • Myselor
    mit csinál jól?sok a félkegyelmű buta geci ember meg a tizenéves akik isszák a szavát.nem ő csinálja jól hanem sok az idióta
  • partizan182
    Helyes, mekkell mondani a tutit sracok, en is utalom h ezek a suhancok hangosan görkorcsolyáznak a gyepemen. Itt valamit tenni kéne nem állapot, bezzeg az en időmben. (Videoton TVCvel kezte)
  • Totti5
    Ez legyen az Ő dolguk. Nem tudom kinek mi a közönsége, nem is érdekel, mert amit látok yutub és fb videók, géming cikkek, hírek alatt ( kb mindegy milyen témában ) az mélyen lehangoló és szégyenletes az emberiségre nézve. Jobb ezekből kimaradni.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.29. 15:06:42
  • Tatyla
    a hozzá hasonló kretének kíváncsiak rá meg a kisgyerekek akik sajnos csak álmodoznak bármilyen játék gépen
  • Totti5
    S még is jól csinálja. Szerencsére nem kötelező őket nézni, de ha valaki összeharácsol rövid idő alatt 20-50-100 ezres feliratkozót az valamit jól csinál, amire ennyi ember kíváncsi. Adja hozzá az arcát, stílusát, és sok időt a szabadidejéből.
  • mucsácsó
    és hááááááány ilyen félkegyelmű van, és milyen pénzmozgás van ilyenek miatt (donate, youtube nézettségi miatti lóvék, stb..)...
    egyszerűen ökölbeszorul az ember keze... :D :(
    OKÁDÉK!!!!
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.06.29. 14:08:06
  • Myselor
    azt az embert inkább hagyjuk is .szégyen hogy az ilyen a magyar youtubeon a gamer egy köcsög inkább
  • mucsácsó
    No, én speciel arról csak hallottam, de pl. lövetem nincs, mi is vót' az annak idején vala. :D
    akkor megnyerted az e-penis versenyt azt hiszem :( :( :DDD
  • Tatyla
    Mindenbe bele piszkál a hülyegyerekek de még egy játékot nem vitt végig, nálam ő a gamer(lol) berki krisztián
  • Evoluti0N
    Én ZX Spectrumon kezdtem. Szal relatív méretes péniszem van.
  • mucsácsó
    meg egyébként is, ki a jó büdös faszt érdekel, hogy mivel játszott először... komolyan ezzel megy a faszméregetés? :DDD
    én meg a jóöreg joystickos Atari 2600al (ami a mai napig megy!!! kezdtem 2 évesen). so what?!
    de gondolom a társaság jó része Commodore / NES és társai... :D vagy nemtudom mik voltak még anno.
    no de mégsem érzem abszolúte erénynek..

okádok a hasonszőrű streamer csíráktól, meg hogy erre van igény ill. közönség manapság...
    számomra ilyen valóvilág szintet karcolja a média ezen formája, nem tudom hova tenni... :D (tudom, tudom ne nézzem...hát nem is nézem ;))
  • Maxyka
    Kurva szar mikor fel lösz egy streamet amiben minden percben elhangzik ugyan az a céget érintő kérdés. 1-óra után te is megunnád. Nem akar válaszolni rá az esélyesebb minthogy nem tud. Azért messze színvonalasabb konzolvilag mint a ganéj 576 és társai .