121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ha valaki tud valami jó helyet olcsóért engem is érdekelne a Nier Automata -
Ne kíméld azt a poppolót!
tuti kurvajó, úgyhogy jó játékot hozzááája.
Ha végeztél vele, és meg is válnál tőle, akkor átvenném majd szívesen, ahogy beszéltük! ;D -
@ Kandurex #75547
- Azt nem tudom mi a célcsoport, csak azt hogy ha ezek a címek jobban megizzasztják az embert mint egy belezős célbaklikk. Nekem nem fáj hogy nem folyik az agy és nem szakad le a végtag, és nem fákjúmádörfákör. Mario, Yoshi, Toad, Donkey, Kirby világa rettentő szórakoztató és sokrétű és ezek a játékok ügyességre, rejtvények megoldására ösztökélnek. Ha akarom akkor jó eséllyel végigrohanok a pályán, de ha akarom, s már pedig miért ne tenném, akkor játszok a pályán és átvált az egész HC üzemmódba a legjobb reflexeket, időzítéseket, térlátást és feladat megoldást hozza ki a játékosból.
@ ppista #75553
Biztosan így van, én csak annyit állítok hogy kimagasló, minőségi címek. Hogy ezt ki hova helyezi, már nem rám tartozik. Kimagasló és minőségi több cím Xboxon és PS4en is.
@ lwb #75558
Nosztalgia itt nincs. Kiváló játékok vannak, melyek mindegyike tud valami olyan audio-vizuális ( teszem azt pl a fonal Yoshi, papír Mario, gyurma Kirby ), tartalmi és mechanikai újításokat hozni, ami frissnek hat és ráépül egy mechanika, a világ, karakterek, képességek és a pályadesing.
@ Ulthane #75561
Szerinted túl, szerintem nem. Te felnőttél ( bármit is jelentsen hisza TV előtt ülsz és videjójátékot nyomsz, ami hidd el mindenkinek aki nem így teszi ezt gondolja hogy gyerekes ), én meg élvezem ezeket is, hisz ezek is 100%ban teljesen egyenlő játékok azokkal mint amik egy PSen agy Xboxon mennek. Semmi eltérés, videójátékok, ugyan arra lettek készítve. Szórakoztató cikknek. -
Miért ne lenne? Megveszem nekik. Tényleg. -
pff még mindig fingodsincs :( -
ppista #75562 Mivel még mindíg játszol, még most sem nőttél fel igazán. :)
Amúgy ez a Nintendo játékok a gyerekeknek valók, elég nagy sületlenségnek tartom. -
Ulthane #75561 Lehet ezt ragozni, túl van értékelve az összes Nintendo-cím. Annak idején NES-en imádtam a Mario-t, állandóan lógtunk a gimiből, és csapattuk inkább azt. Rengeteg órát beleöltünk, kurva jó volt.
Ha most játszanék vele, 5 perc után tenném le. Felnőttem.
-
Ulthane #75560 Vajon ugyan az a baj, hogy nem tanultad meg, vagy az, hogy ugyan megtanultad, de elfelejtetted, ettől még nem tudod, hogy az ugyanaz az egybe írandó. -
true story bro... :(
kénytelen vagyunk beérni a tavalyi felhozatallal.. -
Egyébként a Nintendo játékok nagy sikerének a legfőbb oka a nosztalgia. A vasfüggöny másik felén nem C64-en meg Amigán szocializálódtak a tömegek, hanem NES-en meg SNES-en. Ezekből az akkori gyerekekből mára felnőttek lettek és jó emlékeket őriznek a régi nintendo játékokról.
Kész is a célcsoport. -
Mondjuk az idei E3-on nem is vagyok meglepődve, hogy nem találtak jobb játékokat, mint ezek. Ezek legalább kreatívak. A Destiny 2 és klónja meg a tavaly bejelentett és bemutatott játékok serege nem vert asszem senkit sem a földhöz a meglepetéstől. -
ppista #75556 Az alapok, márpedig ugyanazok, csak a fűszerezés különbözik mindegyik esetben. De leírom megint, ez egyáltalán nem probléma, hiszen már az SMB-ben is szinte tökéletesre emelték ezt a mechanikát.
A SM64-ben meg a 3D-s mozgást alapjait rakták le, amit rengetegen le is másoltak. Mindegyik rész tele van titkos dolgokkal, amikből még évek múlva is derülnek ki új dolgok. Iszonyat mennyiségű időt toltam bele a M64-be, meg a SMW-be és még így is volt sok dolog amit nem láttam, és magamtól rá sem jöttem volna. Szóval fasza mindegyik, de azért ne essünk már át a ló túlso oldalára. -
But! Ettől meg lehet jó kis szórakoztató cucc csak hát na. :/ -
Az ilyen Nintendo címek nekem mindig is olyanok voltak mint amikor valaki szoba hozza hogy digimonozik meg pokemonozik. Valahogy nem tudom elképzelni hogy ez a felnőtt embereknek szól. -
ppista #75553 Ez így van, de ne kezeljük már úgy, mint Krisztus második eljövetelét, mert enyhén szólva megmosolyogtató. -
Én értettem a célzást!! én értettem ! :DDD -
Ezt ne vegyétek lenézően. Nem is vennék nekik mást, mint ezeket a cuccokat (Nintendo). Az ő világuk. És tökéletesek a maguk nemében! -
Ha ugyan az lenne, nyilván már elfáradt volna, de éppen ez a lényege hogy nem ugyan az. Mindig más. Nem az előző részt folytatják, hanem kitalálnak valami teljesen újat. A Galaxy ( Wii ), 3D World ( WiiU ), Odyssey ( Switch ) három teljesen más mechanikával és ötletekkel rendelkező játék ( hovatovább, különféle irányítási eszközökre lettek írva ). -
A kislányom és kisfiam (2,4 évesek) is pont ugyanezt vallják. Isten hozott a célcsoportban.
-
Szerintem nincs. Kimagasló minőségű, kreativitású, tartalmú produktumok. Kb mindig. -
Én hiszek neked. De, hogy pusztítóan túl van értékelve az egész hóbelevanc az is biztos. -
ppista #75546 Ezt mondom. Amikor bemutatnak egy egész estés Mario játékot 85.-óta, ugynezeket a díjakat nyugodtan oda lehet neki adni csont nélkül, mert tényleg nagyon faszák. de ne legyen már elájulva minden egyes alkalommal a fél sajtó, hiszen ezek alapjai szinte tök ugyanazok 32 éve. -
Hiába, ha nem játszol velük, nem tudhatod hogy milyenek. Amúgy a 3D Mario játékok mindig mások. Mechanika szerint is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.05. 11:36:10 -
Hogyasszondja: "A legjobb eredeti játék"
Az, a Mario nagyon eredeti.
A bőrt..., mit bőrt!? A lelkét is lenyúzták már....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.07.05. 11:21:42 -
Ulthane #75543 Ez valami Nintendo-esemény díjazottjai?
-
Ulthane #75542 Magyarázhatod itt a hülyeségeidet, attól még azt a játékot nagyrészt a Zeldáról másolták. Tehát, egy Zelda-utánzat, egy Zelda-klón. Azt, hogy ezt mennyire jó sikerült megtenniük, megint más kérdés, de attól még a címke, hogy Zelda-klón, teljesen jogos. -
Game Critics Awards E3
A show legjobbja
Super Mario Odyssey (Nintendo EPD/Nintendo - Nintendo Switch)
A legjobb eredeti játék
Mario + Rabbids: Battle Kingdom (Ubisoft Paris/Ubisoft Milan/Ubisoft - Nintendo Switch)
A legjobb konzoljáték
A legjobb akció-kalandjáték
A legjobb stratégia
Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Ubisoft Paris/Ubisoft Milan/Ubisoft - Nintendo Switch) -
Néztem. Attól hogy lemásolnak valamit 1:1ben a saját szegénységi bizonyítványuk. S akkor visszakanyarodok megint oda, hogy ha a Zelda nincs megemlítve akkor ez a játék egy a nagyok sok közül, amiben semmi lélek, semmi kreativitás. S ismét csak ismétleni tudom magamat. Ez nem Zelda klón, nincs ebben semmi Zelda, semmi köze a Zeldához és semmit nem vett át a Zeldától. Mert átvenni lehet dolgokat, hisz a Zelda is ezt teszi. Mechanikai, gameplay elemek, fizika, tartalom. Nade itt ezek nincsenek. Konkretizáljuk a dolgokat, ha össze akarjuk hasonlítani és ne Zeldázzunk, mert mocskosul sok embert félrevisz és még azt hiszik ( teljesen jogosan hisz az van leírva ) hogy ilyen egy Zelda játék amikor nem. Mert ha bármiben is ilyen lenne egy Zelda, akkor nem lenne ez a sorozat kiemelkedő és semmiben nem mutatna többet mint az alant látható igen korlátozott, kezdetleges, egyszerű kreativitástól mentes produktum. -
ppista #75539 Imádom amikor valaki Zelda szakértőnek állítja be magát, amikor összesen talán ha játszott kéttővel. Vagy amikor sorban ájulnak el az emberek a Nintendo játékoktól, amik tényleg nagyon faszák, mintha szinte nem ugyanazokat nyomnák már több mint harminc éve. Főleg a "tesztelők" érthetetlenek akik szinte eufóriában fetrengenek egy Zelda-tól, vagy Mario-tól. Persze ha az életük első ilyen játéka, úgy már valamennyire érthető. -
Na, hadd szóljon a tubi-popó!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bikicsunáj
https://blog.eu.playstation.com/2017/07/05/playstation-stores-big-in-japan-promotion-kicks-off-today/ -
Ulthane #75536 Calamity Ganont olyan csúnyán elintéztem, hogy azóta sem tér magához.
Úgyhogy igen, tudom miről beszélek.
Amúgy meg nézd meg a két játék intróját, gyakorlatilag egy és ugyanaz. Aki ebből nem látja, hogy ez koppintás, hát, ne is haragudj, de az hülye.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.07.05. 08:22:35 -
Igazad van, az egy autós játék.
-
Te játszottál a Zeldával, talán van róla halvány lila fingod/fogalmad hogy ez mennyire nem hasonlít hozzá. Attól mert pár fűszál mozog, zöld és szaladgál rajta valami még nem lesz Zelda klón egy játék, akár így emelgetik a fogalmatlanok, akár nem. De nyilván PR értéket így lehet köré csiholni, s azokat megtéveszteni akik nem Zeldáztak, mert más különben figyelmre méltó dolgot nem produkál a játék.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.05. 08:00:51 -
Ulthane #75533 De ilyen. Az egész gémer sajtó a világon Zelda-klónként emlegeti, de Totti nem, ő szerint ez nem az. ASDASASDASDASD
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.07.05. 07:54:20 -
Ulthane #75532 Azt ne felejtsd ki, hogy csak azoknak, akiknek még SOHA nem volt elfőizetése. A regulár előfizető ezt nem veheti meg. -
Én is 10.-én veszem :) -
TomStorm #75530 De lehet holnap mert úgyse birom ki:) -
TomStorm #75529 Nah Elite Dangerous és Legendary(persze mindenki utóbbit vegye Horizon végett) megérkeztek boltokba.12K.
Én 10-én rendelem!! -
Karakterek hát az már csak ilyen..igazából reménykedek, hogy lesz benne elég tartalom. Bár a 6.000Ft-os ár miatt nem hiszem, hogy tartalmas lehet.
Reménykedek.
Amúgy én is zeldához hasonlítom..vagyis szeretnék azt kapni és igen és azt pótolná nekem (tudom...tudom, nem tudja és nem is hasonlít a zeldához..tudom mert több tíz óra zeldát néztem youtuben).
Na meg kicsit hasonlítom a Stardew Walleyhez.
Igazából ha már annyi tartalom lesz benne mint abba..akkor boldog leszek.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.07.05. 00:14:13