status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    @ Kandurex #75547
    - Azt nem tudom mi a célcsoport, csak azt hogy ha ezek a címek jobban megizzasztják az embert mint egy belezős célbaklikk. Nekem nem fáj hogy nem folyik az agy és nem szakad le a végtag, és nem fákjúmádörfákör. Mario, Yoshi, Toad, Donkey, Kirby világa rettentő szórakoztató és sokrétű és ezek a játékok ügyességre, rejtvények megoldására ösztökélnek. Ha akarom akkor jó eséllyel végigrohanok a pályán, de ha akarom, s már pedig miért ne tenném, akkor játszok a pályán és átvált az egész HC üzemmódba a legjobb reflexeket, időzítéseket, térlátást és feladat megoldást hozza ki a játékosból.

@ ppista #75553
    Biztosan így van, én csak annyit állítok hogy kimagasló, minőségi címek. Hogy ezt ki hova helyezi, már nem rám tartozik. Kimagasló és minőségi több cím Xboxon és PS4en is.

@ lwb #75558
    Nosztalgia itt nincs. Kiváló játékok vannak, melyek mindegyike tud valami olyan audio-vizuális ( teszem azt pl a fonal Yoshi, papír Mario, gyurma Kirby ), tartalmi és mechanikai újításokat hozni, ami frissnek hat és ráépül egy mechanika, a világ, karakterek, képességek és a pályadesing.

@ Ulthane #75561
    Szerinted túl, szerintem nem. Te felnőttél ( bármit is jelentsen hisza TV előtt ülsz és videjójátékot nyomsz, ami hidd el mindenkinek aki nem így teszi ezt gondolja hogy gyerekes ), én meg élvezem ezeket is, hisz ezek is 100%ban teljesen egyenlő játékok azokkal mint amik egy PSen agy Xboxon mennek. Semmi eltérés, videójátékok, ugyan arra lettek készítve. Szórakoztató cikknek.