PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My streams: https://beam.pro/oriic
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kicsit hülye megoldás remélem javítják mert leszkennel 1 ellenfelet (mikor kiírja hogy scanning)...És csak ha azt az ellenfelet fogod be, írja ki az adatokat (felülre ikonokkal). Így sokszor keresgélheted 5-10 ellen között hogy mivan. Néha idegesítő de ha megtanulod mi ellen mi jó már nincs haszna.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.03. 13:15:45
erről valahogy lemaradtam, csak még pár hónapja olvastam valahol, hogy 2017 elején kidobják konzolokra is majd.
anno mikor bejelentették, akkor tetszett (imádtam a Flatout 1-2-t, rojtosrajátszottam a lemezt), de én valahogy lemaradtam erről is, hogy volt ilyen fostos early access :\ :D ejj... sajnálnám, ha tényleg szar lenne a végtermék :\
2013ban kifizettem a fejlesztési kötséget, hozzáférést kaptam.
Azóta annyi történt hogy kijött pár update csiga lassan.
2015ben az addigi ( már úgy ahogy működő és jól kinéző ) grafikai, fizikai motort kukázták és csináltak egy újat, ami lassabb és jóval, rondább szóval haladnak előre ahogy kell.
2015 óta SEMMI nem jött ki hozzá.
Ja, de valami Stuntfest marhaság ahol kávédarálóba tudod beletenni az autót embert. Ennyi, ez sikerült nekik megelleni.
Ebből semmi nem lesz, mert semmit nem csinálnak. Lenyúlták a pénzt, szerencsétlenkedtek valamit, nem jött össze, már hitegetni sem hitegetnek senkit, mert 2015 óta egy árva emailt nem küldtek arról hogy mégis mi a francot csinálnak és mi a jövőképe a cuccnak.
Bugbear az 'nyádat.<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy jó Burnout...na azkőne!
Amúgy Flatoutról jutott eszembe; az új Bugbear game, a Wreckfest az gyün jövőre PS4re is elvileg:) az is jóféle lesz!
Haverral szoktunk ilyen sörözgetős estet tartani és nagy a hiány az ilyen röhögcsélős 2playeres cuccokban. Wormsot már unjuk, multkor flatout party ment pc-n. Meg valami early accesses Beast akármi amiben ilyen gyurmaszerű lényekkel le kell egymást hajítani házakról,stb...
De tényleg hiány, annó régen C64-en rendesen habzsidőzsi volt ilyen téren. Az Ősember olimpiát megcsinálhatnák...<#idiota>#idiota>
de Syndicate tényleg egész fasza volt, nagyon bejött a környezet:)
mucsácsó: syndicate simán agyonverte a kettőt. Tonképp a unity is bőven.
/szerk: sőt. SŐT. Az összes korábbi AC-t sírva fejeztem be, pedig eszetlenül jól szórakoztam mindegyiken. Ha nem így lenne, most nem hiányozna ilyen rohadtul egy új rész :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.03. 11:46:34
Adversus solem ne loquitor
nem úgy értem, tényleg. hanem újítások mennyiségét tekintve. én szerintem a 3-4 (meg Brotherhood / Relevations) egyike se hozott annyi új dolgot, mint az 1-hez képest a 2. erre próbáltam reflektálni :D
igazából az 1-hez képest rengeteg újítást hozott a 2, úgy értettem, hogy AC2-szint
ráadásul pont mikor? amikor kihagynak egy évet... nooooo :(
és mivel nekem az ac premieráron nem oké, várnom kéne utána ~mégegy évet.... hát, ez most lehet nem fog menni.
chronicles, pótléknak? nem próbáltad be?
mucsácsó: én remélem, hogy ac2 mélységbe többet nem süpped a széria ;) unity/syndicate alatti ac-t én már nagyon nehezen tolerálnék... a mostani harc még fejlesztendő, a lopakodás szintén, de végre valami! ehez képest az ac2, pf, naneem.
oké, kaptál dzsillió aktivitit, építkezhettél, stb, de az engem egyáltalán nem motivál.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.03. 11:26:32
Forza.

bízom benne, hogy ez már VÉGRE fasza AC lesz, és legalább megüti az AC2 szintet :D
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Ez az AC egy rohadt drog. Elvonási tüneteim vannak. A fél karomat adnám egy kis szénábaugrásért <#banplz>#banplz>
Miért ki áll az invázió mögött? Iedolas Aldercapt meg a van-helsing imitátor esetleg ami a legnagyobb klisé és az első 5percben elhangzik hogy ők a rosszfiúk. Sőt a legnagyobb klisé az lenne ha ardyn állna az egész mögött.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.03. 10:52:20
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Az se baj ha olyan lenne mint a Flatoutok emberkilövős parti módja (volt nemrég egy játék amiben hasonlóan kellett reptetni az embereket de nem jut az eszembe)...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.03. 09:39:57
Ja, hireltech szerdán vitte a gépeket és pénteken rájuktelefonáltam, hogy mi van már: a kolléga szabadságon van, majd hétfőn néznek rájuk.<#falbav>#falbav>
Dobsz egy serialt privátban? (belső fehér doboz alján s01-el kezdődik) Kösz!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egyszerűen fasza!
De a kurva DaS miatt egyszerűen állandóan a körrel akarok ugrani, így 5 óra után is,....sajnos abba kb. 500 órám van és TPS-szerű játékkal csak azzal játszottam az elmúlt éveben.
valós, ezt egyedül a CDP Red ugorja majd meg a Cyberpunk 2077-tel :P :D (kb 2077-ben :( <#idiota>#idiota> )
Konkrétan a teljes invázió elejét a filmben láthatjuk, azt is, hogy kerül a gyűrű Lunához, hol van a játék elején a csaj, mit tud a gyűrű (amit a játékban is megkapunk majd), de a filmből derül ki, hogy Noctisék miért kocsikáznak, hogy valszeg ki áll az egész invázió mögött stb. stb. stb. :D
Btw elértem a 40. órát, chapter 9-nél vagyok, tegnap megszereztem az Ultima Blade-et. Azt a rohadt Sturdy Helixhornt meg vagy egy óráig grindoltam, mire beadta... Plusz összeszedtem az összes Royal Weapont amit eddig lehetett, meg véletlenül bementem egy bányába, ahol a végén egy level 50-es boss várt. Na gyorsan ki is mentem onnan. :D
Végre elértem a level 50-et én is, így annyira nem parázok már az éjszakai kocsikázástól, de azért ha két level 49-es Fire Daemon jelenik meg előttem, akkor kicsit még óvatos vagyok, mert nem mindig sikerül leütni őket.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.12.03. 05:49:02
My streams: https://beam.pro/oriic
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem csak este fognak bedarálni nappal is. Nincs is kellemesebb mikor 3-4 nagy dög vadállatot támadsz akiket szinte csak hátulról lehet sebezni és közben ledobnak szállítóból egy rakás katonát váratlanul...:)
Viszont FF mellékküldiket toljad. Egyre keményebb és keményebb feladatokat adnak és olyan helyekre jutsz amit lehet fel sem fedeztél volna. A békás nő sokadik küldetésre például beküldött egy barlangszerűségbe....Volt a végén nemulass.:)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.03. 00:08:58