PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: balee4, 2016.12.05. 17:25:49
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
20-21 FPS sima PS4-en...o.O
IGN Hu: 10/10
No comment. Jó játék lett, de technikailag olyan elmaradtott, hogy csak na.
My streams: https://beam.pro/oriic
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
/Hint: megvárom a dealt, hátha lenyomja a lemezes árakat is.
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Lehet csak a vegyélprót kampány része <#banplz>#banplz>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de a "4K" PRÖ mod se sokkal jobb...
pedig ugye PS3-as latvanyt emlegettek itt sokan, varhatoan 120 frem mellett. loal :D
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
The lengthy campaign's final third is a little drawn out and sees a sudden over-reliance on combat that threatens to bring the frame-rate, which is never that great at the best of times, down to single figures. Then there are bugs, annoying graphical glitches like the boy's tendency to get stuck running on the spot, or a checkpoint-restarting moment in which the beast suddenly found itself walking on water rather than diving beneath it. I'll forgive all of that to spend time with a game that makes me think about so many interesting things so regularly.
Jó lesz az majd később is.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.05. 16:23:08
Marginally improved on PS4 Pro at 4k (1900p resolution)
Stable 30fps on PS4 Pro at 1080p
Fat Jim lehet nem volt kepes elerzekenyülni elegge... <#banplz>#banplz>
Metacritic - Opencritic
Geek Culture - 9.8/10
Slant Magazine - 6/10
NGB - 9/10
IGN - 7/10
PSU - 9/10
Videogamer - 9/10
Gamespot - 9/10
The Jimquisition - 6.5/10
Eurogamer - Essential
Polygon - 7.5/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.05. 15:47:16
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Többi megvan, illetve nem érint.
Dishonored 2, Watch Dogs 2, Titanfall 2.....FFXV.
Nem értem mikor lesz vége a szemenköpésnek, de tetszik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.05. 15:43:08
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy itt az én képem ami miatt elitéltem :DDD

Online vásárlás! Közel a j?v?.
Rise of the Tomb Raider
Fallout 4
Dishonored II
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Battlefield 1
Uncharted 4
Titanfall 2
Call of Duty: Infinite Warfare
FIFA 17
Grand Theft Auto V
Watch Dogs 2
Final Fantasy XV

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.05. 12:32:08
Halley's my kickass co-writer. Can't wait to share more of the story with y'all. Spoiler alert: it's intense.
És nem érdekel hogy veszi nem veszi hogy veszi. Csak ne gyártson mellé 50 soros megmagyarázásokat a semmiről mert kutyát nem érdekli.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.05. 11:32:50
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Mindenhol ezt emelték ki. Ezért írtam, hogy fos. Ezért nem mentem a közelében sem.
én láttam benne a potenciált, imádom a kinézetét mindenestül (bizarr!).
sajnos az animációk tragikusak, de ennél is nagyobb baj, hogy az irányítás... olyan furán lagos: meg kell várnod, hogy lemenjenek az anim-fázisok, mielőtt VALÓBAN elugrana a platform széléről a bestia, pl.
meg néha ugyanez harc közben is (nem mindig!)
+a végére vártam valami alternativ befejezést is, amiért az utolsó pályán sok ártatlan lelket konzumáltam a retry-vel :D
Forza.
Főleg azért szoptam, mert elkezdtem contractokat csinálni jobb csúzlikért, és ott kényszer van a fegyverre. Olyanokra, amikkel nem vagyok jó.
Legutóbb a Zelda volt amit láttam.
Sőtt mintha ez a Chrash is lett volna régen egy demoban.....
Super Mario, Sonic is van persze, meg franc tudja még mik.
Kitudja, lehet ezek adnak ihletet....
PSN ID.: Beegabor
/ ja de ezt írtam is. Neo devkit.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.05. 10:09:07
Hát azt tudod, hogy amikor engem megláznak, az azért kicsit más (aka nem volt 5 feletti a KD-m, csak mondjuk 1.5 :DD ).
... üdv a multizós életemben :D
Tegnap megnéztem a titanfall2trialt a ps4en, s bár a durván sebző fegyverek miatt voltak killjeim, egy (multis) játékban sem éreztem ennyire kívülállónak magam. Elképzelni nem tudom, hogyan tudnék én ebben hatékonyan játszani: hook, fegyverarzenál, gadgetek, titánok, mittudoménmik. És hétvégén rengeteg volt a "tesztelő", milyen lehet egy meccs a vérhácékkal, akik a tf2 megjelenéséig a tf1et tolták?
Inkább bele se gondolok.
Bfrontban is lecsapattam magam 2-3 meccs erejéig, napközben, az viszont jó volt (még így is).
Mondhatni, a bf4 terápia működött!
(sose felejtem el magam, amikor bf3ban a bf2es multammal (na, nem kell nagy dologra gondolni, csak azzal játszottam legalább) az első órákban artikulátlanul káromkodunk haverokkal, néha már majdnem sírvafakadtam a tehetetlenségtől...)
Forza.
A sztori ott válik érdekessé, hogy az emberünk megvette egy stúdió felszámolásából, rajta a sok fejleszetett cuccal (sleeping dogs fejlesztői maradéka).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.05. 10:05:44
Online vásárlás! Közel a j?v?.