121484

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #77506
    THX :P
  • darkSectorxxx #77505
    Hát már megvolt, kivettem 1 nap szabit. :D
  • Seth
    Boldog szülinapot!!
  • mucsácsó
    Wow, micsoda ajánlat! :) De szerintem is ajándékozd magad meg valamivel helyettünk inkább - de köszönjük szépen a kedvességedet! :)
    De ha tényleg így döntenél, akkor én nyomnék egy +1-et vagy mi a szösz - és lehet beneveznék egy Bloodborne-ra (a DLC miatt, ami megvan már) vagy Last Guardianra, bakancslistás mind2 dolog :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.10.12. 22:23:11
  • darkSectorxxx #77502
    pl egy angol szótárt? :D
  • TDC Geronimo
    darki inkább vegyél belőle magadnak valami értelmeset :P
  • darkSectorxxx #77500
    Illetve:

HBD miatt:

Itt PS4 játékokból
    20 dollár/6000ft-ig állok játékot valakinek!

Elég +1-el jeleznetek, ha valaki szeretne jelentkezni. :)
    Köszönöm!

Ugyanúgy péntek este 20:00-ig!

Aktív emberkék közül bárki jelentkezhet, BÁRKI. :D
  • darkSectorxxx #77499
    Aki játszik PC-n
  • mucsácsó
    Hát nem nagyon erőltették meg magukat basszus... :S:D ezek közül az összes játék volt már sokkal jobb árban :(
  • darkSectorxxx #77497
    PS4 - US profil:

Horizon Zero Dawn - 10450
    Uncharted 4 - 6000
    Uncharted Collection - 6000
    Bloodborne - 6000
    Bloodborne DLC - 3100
    Bloodborne GOTY - 7500
    GoW 3 Remastered - 4000
    The Last Guardian - 5500
    The Little Big Planet 3 - 1500
    The Order 1886 - 4500
    Ni-oH - 7500
    Ni-oH Deluxe - 12000
    Ni-oH Seasson Pass - 4500
    Ni-oh DLC-k - 2150 / darabja
    Until Dawn - 4500
    Killzone SF - 4500
    Killzone SF Completed - 6000
    Uncharted Collection EGYENKÉNT - 2500
  • TBTPumpa
    Október 19.:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.12. 18:36:17
  • n000rbi
    Na ebből majd egy complete becsúszik, ha már eddig bírtam várni.
  • TBTPumpa
    Guerilla
  • Kandurex
    Én nyugodt vagyok, csak nem kell a boszorkány üldözés ide, alig maradtunk páran. Szóval, ha nem tetszik, ne gyere be.
  • TBTPumpa
  • Rage47
    van valami trükk arra, hogy gyorsabb legyen a PSN? Overwatch-ot telepítettem újra tegnap a halloweeni event miatt, és basszus 3 perc kellett, mire betöltötte a Download gombot...
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.10.12. 15:16:12
  • j0nNyKa
    nyugi
  • mucsácsó
    sorry, jogos. bár ettől még szomorú valóság :(

ON:
    Wolf2-t rendelte innen elő valaki? : )
  • Kandurex
    Nem mindegy? Beszélgetünk.
  • j0nNyKa
    (ööö ez biztos ps4 téma most?)
  • mucsácsó
    comment of the day :DDDD hát egen, ez abszolút jellemzi azt, hogy hol állunk most... :D bár egy rohadó kórházat még beraknék a Vuk alá :)
  • Evoluti0N
    Most mi a gond? Lengyelországnak a CDP a büszkesége, Magyarországnak ez.
  • mucsácsó
    sírni tudnék... :D és még mindig inkább előbb adnék erre a SZARRA is, mint a magyar focira
  • TBTPumpa
    Eközben Magyarországon erre megy el az Állami támogatás:
  • mucsácsó
    Amúgy nyilván olcsóbb a lengyel fejlesztés (főleg hogy odakint a magyar árak vannak - vagy még olcsóbbak, főleg az ottani fizuhoz mérten - tapasztalat) - meg olvastam, hogy kaptak ÁLLAMI (!!!!) támogatást is a Cyberpunk 2077 fejlesztésre (meg azért másra is), méghozzá nem is keveset, valami 30 millió zlotyit - szorrozzátok be 70-72 Ft-tal..na, azé az jójaz abból telik ingyen DLC-re
  • darkSectorxxx #77481
    Köszönöm! :)
  • darkSectorxxx #77480
    Ja nem, ez csak a sima harcoknál egy jó poén, amúgy nem vonható le smmilyen következtetés a full játékra természetesen, de nem hagyhattam ki ezt a poént...kizárt. :D
  • darkSectorxxx #77479
    Hogyne jelentene.
    Itt azt jelenti, hogy ez egy normál AAA árkategóriás játék, dollármilliókból készült, 60 dollárnyi gameplay tartalom van benne, és szeretnének továbblépni a fejlesztők.
    Nekem ezt jelenti, a CS-t leszarják, nem kell cs 2 abból anyi lóvé bejön hogy életük végéig nem fognak semmit fejleszteni.

Nekem ezt jelenti az árrés.

Nektek?
  • darkSectorxxx #77478
    A játék neve lényegtelen most, az árrés az mit jelent számotokra? :)
    ezt írjátok le, mutassátok meg. :D
  • darkSectorxxx #77477
    Nyerni akarnak az emberek, ettől még nem lesz jogos a panasz. :)
  • TBTPumpa
    Már megint az EA!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.12. 14:32:21
  • Kandurex
    Emlékeztek a lópáncélra? Ott kezdődött minden. Haj, haj a régi szép idők
  • Evoluti0N
    Marcin Iwinski azt mondta, h ameddig ő áll a stúdió élén, addig biztos nem változtatnak az üzletpolitikájukon. Hiszek neki. :)
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.10.12. 14:28:28
  • TBTPumpa
    Vérszemet kapnak a lengyelek, aztán a Cyberpunkban majd lootboxokból nyitott cuccokkal lehet megváltoztatni a főkarakterünk küllemét (tetkók, szőrzet, piercing, festések stb), csak egy nagyon alap karakterkészítőt fogunk majd kapni. Sőt, a játék utolsó küldetését is lootboxból lehet majd kinyitni. Ha nincs pénzed/nem akarsz költeni rá, kimaradsz belőle és nézheted jútyukon a befejezést.
    Kiadóhoz kellene mennem, baromi jó ötleteim vannak a pénzszerzésre.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.12. 14:27:09
  • orichalcos
    Only Japán, nem jön nyugatra.
  • n000rbi
    Nem tudom mit esznek ezen az emberek. A nemesis rendszer egyedi, jó ötlet, de minden más egy kurva nagy unalomtenger. Eddig láttam pár órányi gameplayt belőle, de ha nincs kiírva, hogy ez a második rész, akkor azt hittem volna, hogy az első.
  • Evoluti0N
    Maximálisan egyetértek és én se díjazom ezt az új trendet, de őszintén megmondva a Witcher 3 nem egy nagy rejtély. Lengyelországban készült, aminek köszönhetően sokkal kevesebbe került a fejlesztése, mintha egy nyugati fejlesztésű játék lett volna.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.10.12. 14:16:21
  • mucsácsó
    Úrjézus... mikor megyünk EA-székhely ostromra? vagy legalább egy fáklyásmenet :D szánalmas tetű banda, Activision/Ubifossal karöltve... :D

amit olvastam itt tegnap - asszem Ulthane írta, de elnézést, ha mégsem -, hogy miaz hogy 60 dollár/euróért ELVÁRJUK hogy mindent megkapjunk :DDDD LEL. mert régen hogy volt? régen miért tudtak mindenféle DIREKT kivágott content nélkül kiadni játékokat, NEM FÉLKÉSZEN? A Witcher 3 miért tudott megjelenni anno 60 euróért, 100-150 óra játékidővel? Jaaaaa, hát az máááááás.. :)

manapság meg már előre tudni, hogy x DLC lesz ezzel-azzal a tartalommal; persze, hisz az esetek többségében ki lett vágva az eredetileg tervezett játékból... :D
    de legjobb, amikor már megjelenéskor is benne van, csak plusz felár fizetéssel nyitható meg... és akkor sír a szájuk, hogy warez így megy úgy... kabaré, hogy hová tart a géming... de hálaégnek még vannak értelmes kiadók/fejlesztők...EGYELŐRE...

és félreértés ne essék, nem a DLC létezésével van a gondom, hisz vannak amik jól sikerültek és megérik teljesne az árukat (iskolapéldája ennek a Bloodborne vagy Witcher 3 DLC-k) - de sajna ez a 100-ból 1 effekt...
  • TBTPumpa
    Éppen böngésztem a Playstation Store-ban - megvettem az egyetlen DLC-t a Horizon Zero Dawn-hoz (egyetlen játék* volt idén, ahol nem éreztem azt, hogy átvertek és ez már önmagában örömkönnyeket okoz nekem), ahol rábukkantam az új Need for Speed adatlapján egy érdekes szövegre:
    "Játékon belüli vásárlást tartalmaz"

Hát csak nem mikrotranzakció lesz itt?
    Egyedi matricák, bizbasz fények, fuxok, füst effektek és színek, festések. Önmagukban a skin vásárlások még nem annyira bicskanyitogatóak, bár! Közel az újabb világégés - akkor fogok igazán mosolyogni kínomban, ha olyan matricáért/cuccért pénzt kérnek, ami az Undergroundban/2005-ös Most Wantedben alapból benne volt. De, ha olyan is lesz, amire gondolok (módosító tuning cuccok - egyedi fék, jobb tapadás, plusz nitro boost satöbbi), akkor lesz ám népharag. Angry Joe készülj!

*Az Uncharted Lost Legacy-ról nem tudok nyilatkozni. Az augusztusi megjelenés óta a gyári fóliájában van.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.12. 13:05:40
  • mucsácsó
    BOLDOG SZÜLINAPOT DARK! :)