121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Ubi pont nem az aki a copypaste játékokat adja ki. Tőlük jön a legszínesebb kínálat.
  • mucsácsó
    Ubi/EA/Activision, a 3 fő mestere ennek a gusztustalan pénzéhségnek...
    de igen, darknak igaza van, azért vannak még értelmes(ebb) kiadók, és akik nem olyan igénytelen szar szenny copy-paste játékokat dobnak ki évről-évre, mint a fent említett hármas.. :) valahol még van nívó, úgyhogy még nem halt meg a gaming teljesen ;)
  • Tatyla
    Én se költöttem még mikrotranzakcióra és ezután se fogok egy fillért sem, de sajnos a sok nyomi igen és ez fogja pár éven belül teljesen retardáltá tenni a játék piacot...
  • Totti5
    Mindeközben az EA több játékot is kiad, egyik ilyen, a másol olyan.
  • AntiHero
    Elég megnézni a mostani mobilos fifát.

Van olyan, hogy 1 játékos (1 kártya ami kb csak egy kép) 100$

És megveszik....
  • TDC Geronimo
    Én szeretem a multi cuccokat és rengeteggel játszom, de egy fillért nem költöttem még ilyen fisemfos ládákra és nem is fogok.
  • darkSectorxxx #77979
    Hát neméppen.
    Most nemrég vittem végig az Evil Within-t, meg vannak jó páran amúgy. Még. Hálisten.
  • TDC Geronimo
    Jóreggelt. Minden kiadónak a pénz számít és nem csak EA csinálja ezt ma már, hanem szinte mindegyik
  • darkSectorxxx #77977
    R.I.P. EA:

"Eszméletlen pénzeket hoznak a mikrotranzakciók, ezért alakítják át a Visceral Star Wars játékát

Volt, aki 15 000 dollárt költött a Mass Effect 3 kártyás rendszerére. Az ilyen összegek miatt váltott profilt az Electronic Arts.

A Visceral bezárása kiborította a bilit, és nem csak a játékosok vannak felháborodva, hanem az ipar jelentős résztvevői is. Ez leginkább a meglehetősen sötét jövőt festő indoklásnak köszönhető, miszerint az EA nem látja a lehetőséget az egyjátékos, lineáris játékokban.

A Waypoint legutóbbi podcastjában részt vett a BioWare egyik korábbi dizájnere, Manveer Heir, aki 7 évet töltött a csapattal, és dolgozott a Mass Effect 3-on és az Andromedán is. Heir egyszerűen kimondta azt, amit mind sejtettünk: az EA egyszerűen jobban termelő játékokat akar.

"Az volt az elv, hogy 'hozzuk vissza a játékosokat újra és újra'. Miért fontos ez az EA-nek? Az oka ennek a mikrotranzakciók: hogy eladhassunk kártyacsomagokat a Mass Effect játékokban, a többjátékos módokban. Pontosan ezért adtuk hozzá a csomagokat a harmadik részben: így oldod meg, hogy újra visszatérjenek, ahelyett, hogy 'csak' játszanak 60-100 órát és lelépjenek."

Heir elmondása szerint a mikrotranzakció lett a kiadó egyik legfontosabb szempontja, mivel iszonyatos pénzeket hoznak be.

"Meg kell érteni, hogy mekkora összegekről beszélünk. Nem mondhatok számokat, de azt igen, hogy amikor a Mass Effect 3 multija elindult, akkor csak a kártyacsomagokból befolyt pénz igen jelentős volt. Annyira, hogy ezért lett többjátékos mód a Dragon Age-ben, és az összes többi olyan EA játékban, amiben addig ez nem volt szempont. Láttam olyat, aki konkrétan 15 000 dollárt (~3 900 000 Ft) költött Mass Effect kártyákra."

Leginkább ennek köszönhető az, hogy a Visceral Star Wars játéka komoly átalakuláson fog keresztülmenni, és ez az oka annak is, hogy születőben van az Anthem, egy olyan típusú játék, amit a BioWare még sosem csinált."

Mivel nem lesznek single játékok, számomra vége a stúdiónál a pályafutás.....
  • gibson9
    Lépj már ezen túl. Nem láttam még senkit emiatt hisztizni. Ez az alien világa. Pont.
  • GOTY
    Csak teljesen logikatlan. :)
  • darkSectorxxx #77974
    Szeretne váltani valaki PS4-ről PS4 pro-ra? Ha megegyezünk, lehet tudok vevőt...
    Ha valaki gondolkodik ilyenen, az írjon rám, hátha.... :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.24. 15:08:54
  • Tinman #77973
    Szerintem ez nagy különlegesség és megemelem a kalapom előttük, hogy erre szándékosan ekkora figyelmet fordítottak. Az Alien-hez hű maradni nem rossz húzás és be is jött nekik.
  • GOTY
    Lattam az eredeti filmet, a hangulataval nincs is bajom, sot tetszik. De ez akkot is nagy ellentmondas. Vagy nem a 22. Szazadban jatszodjon, vagy ne akarjanak hu hangulatot.

Olyan ez, mintha a Call of Duty: Infinite Warefare-ben masodik vilaghaborus technologiaval toltak volna, mondvan, hogy huek akarnak maradni az eredeti vilaghaboruhoz. :)
  • Evoluti0N
    Mert nem akkor játszódik? :D Amúgy szerintem hatalmas pozitívum, h hűek voltak az eredeti film(ek)ben levő technológiához. Ha láttad volna a filmeket, akkor nem zavarna.
  • darkSectorxxx #77970
    Srácok. Közületek tervezi valaki, hogy vált ps4 pro-ra?
  • GOTY
    Ez rendben, de akkor miert nem azt irtak, hogy 1978-ban jatszodik? Engem ez igy tokre zavar..

Minden logbannott a datum, de kozben a kutyu meg multszazadi.
  • Tinman #77968
    Mert nem titkoltan hű akart lenni az 1979-es Alien alapmű légköréhez.
  • darkSectorxxx #77967
    Ez igaz. ;)
  • darkSectorxxx #77966
    Tudtam eddig is, nem azért írtam, ismertem a játék hátterét. :)
  • GOTY
    Sziasztok! Alien: Isolation-ben otthon van valaki? Okyan kerdesem van, hogy ha a jatek 2100+ban jatszodik, az urtechnologia miert retro a jatekban? :) Hightech kutyuknek kene lenni benne, s kozben olyan, mintha Valerij Kubaszova hasznalta volna
  • arty
    nem az a lényeg, hogy miféle (legtöbbször átmeneti!) anomáliák voltak - a lényeg, hogy megvolt a lehetőség, mérlegelhettél!
  • ffxi
    Jaj dark megint nem csinaltad meg a hazait :D A fel evil-es csapat ex-resident evil-bol all :D de a jo ertelemben. A re4 utan valtak ki es megalapitottak tango games sajat studiojukat
  • LBandi77
    Nem szoktam focit nézni de ilyen van?
    https://youtu.be/4HVBvRQgWfg
  • darkSectorxxx #77961
    Végeztem az Evil Within 2-vel.
    ~ 25 óra!

Nagyon érdekes, hogy a játék merít a The Last of Us, Resident Evil és Silent Hill játékokból.
    Én konkrétan 3 jelét is láttam pl a Resi 4-re való utalgatásoknak:

1:
    Az a jel, amit egyszer be kell forgatni, hogy végig folyjon a vér, az a Resi 4 szimbólumára hajaz
    2:
    Van egy fehér folyosó, ami konkrétan szerintem mindenkinek a lézeres folyosót juttatja eszébe a játékból
    3:
    Itt bele lehet ÜLNI a székekbe, legalábbis az elejefelé, ezt a Resi 4-ben lehet a trón széken, vagy mi. :D

És Resi utalásnak, még itt van Barry Burton speckó fegyverének egy másolata.
    Most néztem hogy volt Pre Order akció...ha ezt előbb tudtam volna....:)

Remélem utólag meg lehet majd venni ezt a pack-ot!!!!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.24. 01:40:15
  • darkSectorxxx #77960
    "Az év legjobban nyitó autós címe lett a Gran Turismo Sport

Az autósportokat kedvelő briteknél jobb első heti eladásokat produkált a Gran Turismo Sport, mint a Project CARS 2, vagy a Forza Motorsport 7."
  • darkSectorxxx #77959
    Huh ezt nem értem látnom kéne mire gondolsz.
    Ja slowmo tuti epic. :)
  • Myselor
    csak annyi hogy a 13chapterben ahol menni kell a 11be is át tudsz menni mellék küldetést is kapsz és én ott kiírtottam midnenkit így a 13as chapterben üres volt már a hely.mellesleg a combatot megéri kimaxolni és az utolsó 75k-s skill nagyon hasznos.slowmo .sokkal könyebb lesz a game.chapter 11be sikerült ezt .^^
  • darkSectorxxx #77957
    hogy mi?
    :P
  • Myselor
    igen ott is megöltem mindenkit.én amúgy felcseréltem a chapter 11 és a 13at.előbb elmentem a 11ben oda ahova 13ban kell és mire 13ban vissza mentem nemvolt már ott senki csak a főküldit csináltam :D
  • darkSectorxxx #77955
    Hallod a véres tóban is mindenkit megöltél?
    Én most chapter 13-nál vagyok, én is próbálom kipucolni a dolgokat. :D

Evil Within 2 part 10
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.23. 17:45:12
  • Myselor
    survival vagy mi a középső
  • darkSectorxxx #77953
    Gratula, ez hamar ment! :)
  • Seth
  • Tatyla
  • Seth
    Milyen fokozat?
  • Myselor
    na én is végére értem az Evil Within 2-nek.24óra 47 perc volt nekem.azt mondom hogy tök jó játék volt de az első sokkal ijesztőbb és nehezebb volt.de ez is nagyon tetszett.mondjuk a végére már nagyon op lettem a sok skill miatt.meg ugye alaposan végignéztem mindent és összegyűjtöttem mindig megöltem minden ellenséget stb így nem csoda:) jó kis játék volt várom a folytatást.több ilyen cucc kéne:)
  • darkSectorxxx #77947
    A gyilkolás művészete:

• Tinman #77946
    Jogos, hülye voltam, hogy nem mentettem el. A kanyar előtt fékeztem, ahol minden normális ember fékezett volna, ott is illik, ugyanis a "segítő" bóján belül. Erre bang belém durran hátulról. Nem is értettem miért ment annyival. Aztán már vágott is ki a meccsből.

A másik eset amikor hosszú, kínos másodpercekig mentek egy egyenes szakaszon egymás mellett, egyszerre fékeztek, egyszerre váltottak irányt, szó szerint a szántásban előztem, rettentő kínos volt. Erre te azt mondod, hogy hát ott akkor biztos nem is lehet előzni... de hát egyenes szakasz, leheletnyi kanyarral, ahol elég elvenni a gázt. Ezerszer előztem ott, gondolom az A.I. is valami ilyet akart, csak elunta. Ez "pajzs" állítás az ellenfél ellen, pont olyan szerintem amiről az autóversenyzős etika leolvad.

Ettől függetlenül remek élmény a játék, párom is rákattant.
  • n000rbi