121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Wolfenstein II: The New Colossus - most te is ingyen kipróbálhatod
Mindhárom platformon elérhetővé vált a Wolfenstein II: The New Colossus díjmentesen elérhető próbaverziója. -
De nem ront a játékélményen.
S mint kiderült, igenis van lóvé, ha eladok fegyvereket, amikor kicsit előrébb mész a story-ban télleg nagyon sokat adnak a fegyverekért, szóval nincs gond, túl korán akartam venni Rare Outfit-eket, nem csoda hogy a játék elenén nem lehet, mert azt nem vettem számításba, hogy sehol nem vagyok még a játékban....most köbö 50 küldetéssel vagyok meg, és még tengernyi dolog van vissza. :D
Meg a Hard fokozat se segít, de ki akarom élvezni a harc miatt a nehézséget, most már ilyen 15k-m van....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.23. 01:43:17 -
"És geci kevés ez a pénz, egy fegyver ilyen 2-3 ezrekbe kerül, a fejlesztésekről nem is beszélve....
Ez direkt van így? Vagy a Hard fokozat miatt van? Vagy én nem vettem észre, honnan kéne pénzt gyűjtenem..."
igen darky, direkt van így :) -
Azért meg kell hagyni, pofás, hogy ilyen távolságról ennyi hajónak meg minden szarnak van tükörképe a vizen is. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 23:14:32 -
PS Pro 100k. :)
Behúzod karácsonyra? :)
Moby ahonnan linkelte a VR-t 70k-ért. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 22:44:27 -
Hun annyi? :D bár mondjuk most lehet nem erőltetném telóvásárlás után,de kitudja... :D -
Bárcsak így lenne. :)
Amúgy 99k-ért van a Pro állítólag egy helyen most akcióban. :) -
CptFlint #79540 Ha valamikor Pesten jársz a konzolvilágban vagy a konzolok szervizében biztos van kiállítva gép.
Amúgy most nézem, hogy gamertech-nél 115ezer most a pro. Teljesen jó ár érte szerintem. -
Sajnos felénk nincsenek ilyen boltok....:S
Ha max talán lenne MM, de hulladék tv-n...hát ja, valszeg marad.
Jó lenne a VR akár, de ahoz még lehet pro is kéne, hogy """""""""fasza""""""""" legyen a képminőség. :D
Hát végülis valszeg a stream-felvétel miatt egyszer lesz csere, csak "még" nem....
vagy mondom, ha lemegy az ára akcióban, akkor nincs para, mert utána még eladható lesz. -
CptFlint #79538 Feltűnik. Lehet, hogy a konzol boltokban vannak kiállítva gépek és akkor élőben meg tudod nézni. De ha ennyire bizonytalan vagy, akkor inkább hagyjad, hisz nem rosszak az alap gépek sem. -
Nem kell csalódni a Polyphony-ban úgy látom... sejtettem, hogy lesz egy ilyen lépésük, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar. Bódogság', hogy már megvan a játékuk, nagy respect nekik
-
ja igen, ezekben igazad van, ezeket a videóban is láttam, vagyis ott is látszódnak szépen.
Csak mittuomén, valahol azt hinném, hogy hátha, de valszeg mégsem.
Mert akkor igazából a közelebbi részek nem jobbak, ez meg azért néha gond, pl uncharted-nél vagy AC, mert a távolabbi részletekben amúgyis sokszor elvész az ember, és nem tünne fel gondolom az ami így leírva jónak hangzik.
Még mindig ott vagyok, hogy látni kéne, ezért vagyok bizonytalan, és most 100k "csak a pro", de ez miatt nem tudom, hogy mit kapok.
az szép, hogy 180p stream/felvétel...ez nekem jó téma, dehát na, ha meg valamiért meggondolom magam, el kéne adnom, 10k-t alapon buknék szerintem.
Ezért biznisz a használt ár alatt megvenni akcióban, ha galiba van, nem gyün be, akkor mehet eladásra, és akkor van nagyobb esélyem. :)
PS VR is fasza lenne, de 1 játékért???? Ráadásul pont a "kedvencem" :S
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 20:18:05 -
Mindenről volt ígéret....valamikor, valahol. -
Hát basszameg, ezt neked kéne tudnod, kitől kérdezzem, hogy éppen mit akarok? :D -
CptFlint #79533 A jobb effektek okoznak jobb textúrát. Például a jobb textúra szűrési eljárások eredményezik, hogy például a talaj textúra a távolabbi részeken is élesebb, amitől messzebb is látni a részleteket, pedig ugyanaz a textúra mindkét gépen. Jobb effekt mikor a shadow map részletesebb, vagy a karakter árnyék nagyobb felbontásban renderelődik pron. Szerintem simán megéri a felárat, de persze mindenkinek magának kell eldönteni. -
Asszem nekem ilyen nem ígért senki. Neked igen? -
Én tudjam miről beszélsz? :D -
Én is venném, ha autó vonzana, ez fing-hugy érte. :) -
LBandi77 #79529 Még a végén Arty is megveszi. -
Jobb effektek, vagy jobb textúrák, mert sajnos az effektekben beletartozik a napsütés is pl, amivel effektíve a fencikémet se tudnám kitörölni. :)
Szar az élet. -
Jó nagy fasz a seggükbe, bár mondjuk nekem a stream 1080p hiányzik meg felvétel 1080p a ps4-ről....
Ja s teszemhozzá, hogy 4k-ban is ugyanazt látjuk mint 1080p-ben arányosan, hiszen pont ez a probléma, 4k-ban elmegy a teljesítmény a felbontásra, és ott azért nem adnak plusz fícsöröket.
Hát behányok rajta....
Még a 4k -> 1080p téma se lenne rossz, de az a bajom, hogy abból sem látok a videóban semmit, ehhez is egy foto kellene 1080p módból, amikor a 4k-ből renderel és teszi 1080p-be, mert neten ezt pláne videókban nem lesz látható, vagyis lutri, hogy az a valami, amit művel 1080p-ben a felbontással mit eredményez valójában. :D
De ekkora parasztokat, hogy télleg csak pár címben van ez az enchanced mód, nagyon gáz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 19:26:56 -
Akkor miről beszélünk?
Ezt én is így láttam eddig, de akkor basszameg a pro. :) -
CptFlint #79525 Sok játéknál nem csak downscale van, hanem jobb lod, stabilabb frame, gyorsabb töltés, jobb effectek. -
SlickAdam #79524 igen, ez lett az igeretekböl, meg lett szokva ez a köcsög hozzaallas.
mert ugye az volt, hogy 1080p-ben mehet az extra powa PLUSZ FEATURE-ökre (=effektek, jobb AA, ... darky...). de nem. cokit neked ájvorl! downscale azt' kapjad be. nem melozunk extra. -
Micsinász?
Milyen 4k meg nem 4k? A pro 4k-t csinál, és slussz. Ha akarod leméretezi neked fullhd-ba, de ennyi. Direkt fullhd pro módja van talán 5 játéknak.
Milyen plusz feature? Miről beszélsz megint?:D -
Ja, itt nem is a mászás a probléma, hanem, hogy kb fényéveket kell mászkálni, lovagolni....hacsaknem mész el a kilátókig, és akkor van fast travel, de a kilátókhoz is el kell ugye menni. :D
Van ebben kurvasok tennivaló. -
ezt szeretem a Shadow of Warban, ott 3 ugrás és a tetőn vagy :D -
Most tartok 30 perc szünetet...ELÉRTEM a piramisokig.
Hát a kurva anyját, mire felmászok egyikre, meg is unom szinte....kibaszott magasak. :D -
Köszönöm, a videók jó támpontok, de az 1080p-s képek jobban mutatnák hogy pl a tv-n hogy festene, mert a videóknál mindig van tömörítési ráta, ami nagyban mutatja, de amúgy meg a képekből egyételműbb lenne. :)
Mert ezzel az a baj, hogy a Horizon pl volt neten "kép", ahol volt eltérés, utána meg 9 videón meg "képen" meg nem....
Digital-on 4k videó.....:(
Gamersyde-el próbálkozom, hátha, remélem ami nem 4k videó, az 1080p képét mutatja, mert csak 1080p-ben kapcsolhatók be azok a fícsörök, amikre kíváncsi lennék....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 17:18:47 -
mondjuk 1080p-ről, amit a ps4 készít, a sima vs pro, semmit nem találsz neten, semmit, még videókban is ritka, mind 4k-t hasonlítja, csakhogy 4k-ban nincs plusz fícsör sokszor. -
CptFlint #79517 Ezen az oldalon vannak jó minőségű videók: gamersyde Keress itt videót olyan játékról, ami megvan Neked és nézd meg a pro videókat itt.
Vagy, ha a Digital Faundryt támogatod a patreon oldalukon itt digitalfoundry akkor fullos minőségben lehet letölteni a videóikat.
Így össze tudod hasonlítani és akkor el tudod dönteni, hogy Neked megérné-e lecserélni a gépet avagy sem. -
Képeket?
Miről? -
Ja meg azzal sem vagyok sokkal előrébb, hogy kb 20 embert kértem meg, hogy egy adott játékból dobjon képeket, bizonyos játékokból, azon egyértelmű lenne az eltérést megnézni, mégis mit mutatna, ehelyett ugye max van a nagy semmi, vagyis csak tippelni lehet.
Furi hogy képeket nem igazán látok nagyon sehol....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 16:28:21 -
Hát bazze, ha 90-re várnék már használtan megvettem volna tőledd pl, te úgy is cserélgeted orrba-szájba. :D
Csak nekem nem jó biznisz, engem 1080p usernek számolj még mindig..... :)
90k-ért még most is lehet használtan fogni, azzal sincs smemmi para.
Én remélem lemegy az ára 90 alá ujévig....mert akkor még azt mondom egye bassza, de így nagyobb a kisördög bennem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 16:26:02 -
>90-ért már rossz szájízzel kapcsolnám be.
Te teljesen kész vagy. Vagy még annál is jobban :D -
Pont jó hír, le van értékelve magyarba 9k-ra....4.5k fejenként Home-ba. :D -
GT Sport patch
3 autó, single player módok offline játszhatóak, decemberben pedig GT Leauge (új egyjátékos mód) stb...
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.11.22. 16:20:38 -
Resi 7-hez kell ezen kívül kamera? Mert max azt meglesném azt eladnám a gecibe. :D
Pro még necces 100-ért, várok egy 80-ra kb 85....a 90k az max újonnan, de az necces.
90-ért már rossz szájízzel kapcsolnám be.
Mondjuk pénzembe sem kerülne ha a Xbox One-t meg a régi PS-t eladnám.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 16:17:19 -
Já, már nincs :) De gondolom hoznak, ha rendelsz
Viszont PRO is van ugyanitt 100-ért.
200-ból meztelen seggel bele lehet ülni az egyik legjobb VR-be a piacon. Kemény :D -
Még a hülyének is megéri :P
Mondjuk nincs raktáron sajna....gondolom a kamera az mindenképpen kell.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.22. 16:14:54