121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
No, a psvr pécére történő illesztésének mérlege: én nem unatkozom ennyire, hogy egy ilyen nyomorékságba ennyi időt töltsek. Sosetöbbet. Szopjon evvel más. Minden működik és minden szarul. 1 óra sajnos nem volt elég a problémák feltérképezésre sem. Az életemből ellopott idő volt. -
Assassins Creed Origins:
spoileres kérdés, aki már végigvitte!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha elmegyek Alexandriába, akkor vége, nincs visszatérés a térképre????
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.25. 22:07:04 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!+Nem tudom világos-e, a vr mint tech egyedi, nagyon durva, de engem hidegen hagy, ha olyan játékok vannak amivel nem játszom, vagy nem szívesen.
Te lehet játszol a Skyrim-el majd mert VR, én max megnézném, mert telibe fosom a Skyrim-et.
Auto-s is, tök fasz, mintha benne ülnél, de kurvára nem azért játszanék egy driveclub vagy gtsports-al mondjuk hetekig, mert a játék érdekel.
A VR csak az élmény miatt érdekes, ha az megvan lehet 1 hétig elő se venném mert kijön egy God of War....
God Of War-t is kipróbálnám csak, mert a psvr még proval sem éles, azokat a kis pixeleket mindig fogod látni, vagy nem tudom a v2 milyen minőséget tud, de én láttam ocolus-on is, meg psvr-on is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval nincs para....GOTY leírta, ő mit érez, én meg magamét, mivel kurvára ismerem magam, és tudom mikor mi mennyire érdekel.
Ezért szelektálok pl a játékok közt is...Resi 7-be bele sem játszottam, de nem azért mert azt mondtam nektek, és akkor éppazért se, hanem mert kurvára nem érdekel, most max vr-ba meglesem azt ennyi.
Te azt hiszed én vr-ban végigjátszok bármilyen játékot?
Ahoz kibaszott lusta vagyok, ez nekem csak érdekesség. :)
Sőtt amúgy is baszott ritka hogy egy normál játékot végigátszom, pedig nagyon kritikus szemmel válogatok így is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.25. 22:04:50 -
De nem.
Még mindig nem érted. :)
Nem kampányolok....A SAJÁT IZLÉSEM MEGLÁTÁSOM VÉLEMÉNYEM-et mondtam mindig, soha nem mások nevében beszélek. Kérdezz meg bárkit, hány embert beszéltem le a pro-ról eddig. :) -
Semmi ami mondjuk 5éven belül jön...:( de egye fene, legyen 2/szem, az behúzható. -
Na az 4K/szem. Rettenetesen néz ki, meg fogalmam sincs mi hajtja meg normálisan, de működik aszondják. -
>Ahogy pl nem értitek nekem miért elég a sima ps4 pl.
De értjük. 1 éve kampányolsz ellene. Mehogy szar. Most, hogy száz alá benézett, már nem szar. Értjük mi ezt nagyon jól ám :D -
2-3/szem és elégedett leszek. -
Pont, hogy a grafika a lényeg és az alá pakolt teljesítmény ami mozgatja, minél jobb a reszponzívitása és megjelenítése annál jobban ver át. -
Oké, GOTY mondta a VR élményt, én meg mondom, hogy azt nem cserélném él a kontentes játékokra. Ez nem szakértés, hanem egyéni izlés, én magam tudom mit szeretek nekem mi kell, nem arról volt szó, hogy általánosságban mi a jobb, én magamról beszéltem, GOTY is magáról beszélt, és te is magad nevében tudsz csak beszélni, más emberek érzését nem ismerheted, max nem értheted meg. :)
Nem lesz semmi full tólás, ez egy vélemény volt ennyi, ami nem neten utánaolvasos téma, hanem én a saját vélemányemet mondom el.
Ahogy pl nem értitek nekem miért elég a sima ps4 pl.
Ennyi, eez nem rátok vonatkozott, nem kell besértődni ezen. :D -
Pimax 8K? :D -
Hát az nincs, az élmény ugyanúgy lesz, mert ott is gondolom térben látok mindent, grafika valóban rosszabb lesz, de ezekben nem a grafika a lényeg, nem árt ha van, de ennyi erővel a pro is messze csúnyább egy játk, mint tv-n, akkor erre is mehetne panasz....:D
De amúgy tisztába vagyok ezzel, hogy ehez hogy simább élek legyenek, textúrák, stb kell a pro. -
Te terelsz itt már megint. A VR élményről beszél GOTY, amire te annyit írsz, hogy igen ez a lényeg. Fogalmad sincs mi a lényeg. Nem ismered. Nem tudsz róla semmit. Volt egyszer a fejeden 3 percig, és azt sem tudtad, hogy az VR volt.
Dark, nem tudod mi a lényeg. Nem örülök, hogy vettél, mert itt fogod tolni fullba a kretént, ahogy szoktad. Remélem hamar túlesünk, eladod, és itt folytatjuk. Már a kényszerokoskodoásod nélkül. -
Pro is lesz hozzá? Mert nagyon nem ugyanaz az élmény, mint simán.
Btw, én várok egy generációt, de akkor teljes sebességgel ülök bele. -
Jut eszembe: ma először készülök összelőni a pécével. Sok időt nem akarok elbaszni vele, ha nem emgy játszi könnyedséggel, hagyom a faszba. Ha megy, ráfekszek az E:D-ra. Sok év után újra. -
Mondj 1 címet.
Szakértő nem is leszek azután sem, csak tudom milyen játékok vannak rá.
1 címet pls, ne a körítést, ne tereld megint a szót, csak 1 játékot mondj.... :) -
Dark, szart sem tudsz a VR-ről. Semmit. Nulla. Attól, hogy megrendelted, még nem lettél szakértő :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.25. 21:45:45 -
Megnézem majd...elvileg hétfőn hozza a futár. :)
Keddre vagy szerdára meg a kamera.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.25. 21:44:46 -
Hát mond 1 játékot. :)
Valóban igazad van, tuti van olyan játék mint egy AC Origins akár, vagy Das vagy hasonló. :)
Gondolom, csuklóból van 1 cím amit ilyenkor tudnál tanácsolni hogy vegyek meg. :) -
Told a dast VR-ral. Kurva jo az is. -
Igen, mondjuk neked eddig volt egy kb 3 perces null kontentes vr élményed. De te már azt is tudod mi a lényege. Ahogy a fülesnél is :D -
Igen, ez a lényege a gagyi grafika sem gond a vr-ban, de azért egy pl das szerű játék vagy Uncharted-et nem cserélnék le a 0 kontentes vr élményre. :D -
A legtöbbünkkel ez történik :D Szép dolog a 4k, de az csak egy üveglapba zárt világ :) -
Az agyam annyira raallt a VR-ingerre, hogy minden mast sivarnak es unalmasnak talal. Nem kotnek le a hagyomanyos jatekok. Csak ez.
-
"Nincs kis VR meg nagy VR."
Pont ez a lényeg, ezért nem értettem Moby amit mondott. :D
Ez oké hogy az alap vr-t lecseréled, csak nekem Moby válasza arra utalt, hogy a fagyik helyett azért vegyél ujat mert az kell a vr hangzáshoz, és az alap nem jó hozzá. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.25. 20:25:29 -
De bazze összezavartok. :D -

Nincs kis VR meg nagy VR.
A VR-hoz van egy értelmezhetetlen szar. Ahelyett akarok egy újat. A hyperx lesz. A Pro-hoz meg az X-hez használom az A50-et.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.11.25. 19:55:04 -
Te teljesen kész vagy. 3 perce röhögök :DDDDD -
Hát hogy én azt nem értettem, hogy miért akarsz cserélni, mert én nem tudtam hogy nem az alap vr fülest akarod, hanem a nagyot, mert nem lett említve.
Vagyis én azt hittem csak simán a kis vr fülest akarod egy jobb minőségre cserélni. :) -
Ja már értem, csak ti tudtátok mivan én nem értettem hogy a nagy fülesről beszéltek. :D -
Jó ahhoz is, csak nem elég erős az akaratotok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pontosan ez a helyzet.
Sector, mi nem vilagos? -
Hol rendelted? Annyiert beszallok en is. -
Meg az új Google Pixel
-
Bazzeg...azt akarja lecserélni :D de azt is azért kényszerű használni, mert az a50-et nem tudja beledugni. Így most kell neki mégegyet vennie, ami vezetékes.
Megvan végre? :D -
A vive tud ilyet. Mert ők leképezik a valós teret a scenere. Emiatt kellenek a falra a kieg szenzorok. -
Egyszerre írtuk. :D
Na ez lényeg: nincs ilyen lehetőség. Kár érte. -
Ez akkor működne, ha hangilag a vr scene lenne leképezve a scenebéli helyzetemtől függetlenül. Viszont ilyen kimenetünk nincs. -
De basszameg. :D
Én azt hittem GOTY az alap HOZZÁADOTT fülest akarja lecserélni, azt nem mondta hogy egy másikat akar lecserélni.
Ezért én az alap, vagyis az alap VR fülest értelmeztem az én válaszomban. :D -
Hát de ezt mondom, ha rendesen számolja térben nincs ilyen gond. Hiszen tudja, hova nézek és annak megfelelően számolja a hang pozíciókat. Nincs probléma. Kivéve ha nem így csinálják meg, ha külső házimozi rendszerre vezeted ki. (Már ha van/lenne ilyen lehetőség.)