status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!+Nem tudom világos-e, a vr mint tech egyedi, nagyon durva, de engem hidegen hagy, ha olyan játékok vannak amivel nem játszom, vagy nem szívesen.
Te lehet játszol a Skyrim-el majd mert VR, én max megnézném, mert telibe fosom a Skyrim-et.
Auto-s is, tök fasz, mintha benne ülnél, de kurvára nem azért játszanék egy driveclub vagy gtsports-al mondjuk hetekig, mert a játék érdekel.
A VR csak az élmény miatt érdekes, ha az megvan lehet 1 hétig elő se venném mert kijön egy God of War....
God Of War-t is kipróbálnám csak, mert a psvr még proval sem éles, azokat a kis pixeleket mindig fogod látni, vagy nem tudom a v2 milyen minőséget tud, de én láttam ocolus-on is, meg psvr-on is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval nincs para....GOTY leírta, ő mit érez, én meg magamét, mivel kurvára ismerem magam, és tudom mikor mi mennyire érdekel.
Ezért szelektálok pl a játékok közt is...Resi 7-be bele sem játszottam, de nem azért mert azt mondtam nektek, és akkor éppazért se, hanem mert kurvára nem érdekel, most max vr-ba meglesem azt ennyi.
Te azt hiszed én vr-ban végigjátszok bármilyen játékot?
Ahoz kibaszott lusta vagyok, ez nekem csak érdekesség. :)
Sőtt amúgy is baszott ritka hogy egy normál játékot végigátszom, pedig nagyon kritikus szemmel válogatok így is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.25. 22:04:50