121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Nincs sajna.
  • darkSectorxxx #80268
    Na igen fokban, csak na még centire is annyi fog. :D
  • arty
    nincs extrémtöltőd? tudnom kéne bírják-e a gyorstöltést!
    enyém 8000-el küldi őket és ezt nem bírja mind... (vettem ilyen olcsóbb pakkot multkor, ott 4-ből 3 bírta csak ... a lassutöltőm meg egyet már nem tud tölteni, csak párosával... sakkmatt :)) )
  • Jim Morrison
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

lehet én mondok hülyeséget.... de szerintem ezeket fokban mérik

/befejeztem, peace
  • darkSectorxxx #80265
    Én meg akkor azt nyilatkozom, hogy szopjanak le. :D
    Remélem valami new gameplay lesz azért. Mondjuk ha át-skin-elt FF15 lesz akkor amugyis leszophatnak.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 18:50:15
  • Kandurex
    Mintha azt nyilatkozták volna, hogy a PSX nyoma sem lesz az FF VII remake-nek. Sőt, semmilyen komolyabb dologra sem kell számítani.
  • darkSectorxxx #80263
    :D jó na ezredmiliméterre. :D Festékrétegmérővel. :D

Kb így lehetne szemléltetni, fent a normál, lent, amit én látok.
    És azt hittem, ha a fejemet elforgatom balra, akkor nyomok options-t, akkor egyenesen lesz, én meg visszadöntöm a fejem, de ugye miért is lenne ilyen egyszerű, ez a buzi kamera vagy mi csak akkor változtatja meg, ha forgatom a fejem, ha csak döntöm, azt telibe szarja. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 18:49:05
  • Jim Morrison
    "cm-re pontosan vizszintesen"
    de értem, ha nincs vízszintben akkor még tippem sincs mi lehet :(
  • darkSectorxxx #80261
    De tudod milyen ideges vagyok ha valami nem megy rendesen, és még utána a szemembe nyomsz egy csípős pepperónit? :D
  • darkSectorxxx #80260
    Ja nem. Nem. :D
    Az volt a probléma, és még mindig csak már nem érdekel, mert JÁTÉKBAN NINCS PROBLÉMA.

Az a lényeg, amikor kilépsz a menübe, vagy töltőképernyő vagy átvezetők, ez mind 2d-be megy, egy nagy vásznon, mint ha moziban ülnél tőled távolabb egy nagy téglalapon látod a tv képét.
    N de, a kép nem vizszintes, nem tudod X-Y tengelyen forgatni.....
    Vagyis nem értem hogyan, de FELTÉTELEZEM, a gyro vagy mi alapján a szemüvegben a szerint lövi be, vagy lőheti be a képet automatán, vagy fingom sincs.
    De, amikor képzeld el azt, hogy van a tv a polcodon, ülsz vizszintesen a székbe, és a sisak tökéletesen a fejeden, a kamera cm-re pontosan vizszintesen veled szembe.
    Direkt a garázsból hoztam egy vizet.

És képzel el azt, hogy a tv-d tarólábai jobb oldalt kitörnek, és a tv-d megrogyik a jobb felén.
    Na ezt láttam én is. :D
    És nem tudom megrogyasztani balra.
    De ezzel nem tudok mit kezdeni, elengedtem már, végülis a játékokban már nincs ilyen probléma.
  • Tikal #80259
    Én nem állítottam semmit, szóval nem tudom hogy tudod megállapítani, hogy igazam van e vagy sem, én csak akartam írni valamit, de nem tettem. De ezért nem mondtam inkább semmit, mert te képes vagy még a semmit is félreértelmezni :D
  • arty
    pécén csomo cimben nincs hdr
  • Jim Morrison
    te most azt akarod mondani, hogy úgy legyen a kijelző mint itt pirossal?

csak beleolvasok a dolgokba, de minden más dőléshez neked kell dőlni tudtommal. mert ez ilyen vr cucc
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.11.30. 18:29:23
  • darkSectorxxx #80256
    Időzítettem a videót, ez jó....:D

• darkSectorxxx #80255
    Hát bameg, ha tudnád te vagy bárki, hogy lehet a dőlésszöget állítani a vr headsetben, akkor azt mondom, hogy hú bazdmeg, igen én nem értem, de nem mondtak, nem vágod, hogy azt a kibaszott dölésszöget NEM, azaz NEM lehet állítani?
    Csak az options van, de a dőlésszög nem változik, ezt még az unokaöcsém is érti, pedig az 8 éves. :D

Menj be egy játékba, ahol van photo mod.
    Na ott van az hogy dölés szög, L1 meg R1....

Itt nincs bazdmeg, egész egyszerűen nincs, tudom mert még a szomszéd öregasszony tv távirányítóján is végignyomtam minden létező gombot, nyomva tartva meg egyszer is.

NINCS dőlésszög, semmi, ennyi kész.
    Nincs.
    Ami írkáltak a többiek, az csak elédbassza a képet, de egy féle pozícióba, nem tudod abbabn a pozícióban sem dönteni sem forgatni, sem erre sem arra.

Így érthetőbb vagyok? :D
    Ha látom hogy igazad lenen és tévednék azt mondanám, igazad van, ebben most per pillanat nincs.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 18:24:32
  • Tikal #80254
    azt csak te tudod, viszont hogy értetlen vagy azt mindenki...
  • darkSectorxxx #80253
    Örülnél mi? :D

Emlékszel a ps tv-mre?
    Tippelj mi lett a sorsa. :D

Psx-et várom.
    Resident Evil 2 remake + Final Fantasy VII Remake tuti lesz szerintem.
  • darkSectorxxx #80252
    Na kezdődik, megint költhetek majd. Picsába. :D
  • darkSectorxxx #80251
    Pontosan. Ilyen az amikor a hullámvasúton mész fel le, érzed a magassagot, aztán lefelé, csak itt oldalirányban.
    Nagyon durva érzés.

És tegnap a 3-4 óra tesztelés után még lefekvésig éreztem.
  • Moby
    1 Hét múlva meg psx.
  • GOTY
    Nem kell.
    Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.11.30. 13:47:24
  • n000rbi
    Közben elindult az idei "12 Deals of Christmas", elsőként a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-val, ami most 7490-ért vihető.
  • GOTY
    "nem húzza a fejem"

na, ez a tökéletes megfogalmazás! Nem tudtam eddig leírni, hogy milyen érzés is, mert nem szédülés, de a húzza a fejem tök jó rá. Igen, érzem, ahogy húzza a fejem, általában két oldalt, a halánték környékén, de persze függ a mozgás iránytól.
  • Moby
    Add el.
  • GOTY
    Próbáld ki, hogy terheli-e! :)

Véleményem szerint, és ez tényleg csak személyes, 1 óránál többet nem jó, ha a fejeden van a szemüveg. Én a Skyrimre várnék, amíg fele enny lesz kb, vagy majd akcióban.

Mivel nem tudod mit kapsz, szerintem nem éri meg a teljes árát.
  • fucko
    Sziasztok!
    Én is beruháztam a PS vr-ra és nagyon érdekelne a Skyrim. Érdemes rá beszerezni, vagy annyira nem éri meg a jelenlegi borsos árát?
    1-2 óra folyamatos játék után nem terheli túlzottan a szervezetet? Köszi a válaszokat előre is!
  • darkSectorxxx #80243
    Az MS rossz. GS beszélt annó resiről hogy ez a fokban fordulás miért van, mert a normál mozgás megeszi az agyát az embernem képtelenség a szemeddel lekövetni így, ez van nekem a 3d filmekben a gyors mozdulatoknál, vágasoknál, nincs elég idő a frémek közt átálni, és akkor látok rendes 3d-t, amikor vagy fix a kamera vagy nagyon kevés mozgás van a filmben.

Van egy horror demo, egy ilyne santa monikás, az a negyedeknél el is sötétedik a kép, na az megint agyfasz, de a látasnak jobb szerintem és nem húzza a fejem, de játékmenetben agyfasz kategória.
    Még gyerekcipő a cucc, ha ezt megoldják, na utána lesz durva.

Meg ugye van a teleport.
    Na az egy kibaszott nagy faszság, mar mos rühellem, undorító.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.30. 13:11:50
  • darkSectorxxx #80242
    Ja elhiszem, hogy vannak akiket beránt a világa, de ez hogy a fejem húzza, én nem lennék képes, valahol ez jó is, hogy nem hagyja, hogy emberek elkényelmesedjenek benne.

Én 2 várok, hogy változzon, legyen pixelmentes a látvány és 90-120-as fov.

Ha ezek megvannak, akkor egy nagyot lépünk előre, és még nem is beszélek szebb grafikáról. :D

Mert így ez a búvarszemüveg egy 70-75-ösre tippelem most. ;)
  • GOTY
    Két Aldiba is kiugrottam, egyik helyen sem volt kontrollerbe való, csak a vékonyabb, tévé távirányítóba való.
  • darkSectorxxx #80240
    Jaja a napfény,stb. Nekem érdekes dolgok ezek, kipróbálnam par napig ezt az űrös utazós dolgot. :)
  • darkSectorxxx #80239
    :(
  • Moby
    Nagyon sok olyan van mamár, akik napi szinten 6-10 órákat vr-eznek. A legkisebb probléma nélkül. Én is gyakorlatilag bármennyit tolhatom már. Senki nem nyomta 24-ben, ésnincs olyan, akit ne érintene a motion sickness, a mértékében van inkább eltérés.
  • darkSectorxxx #80237
    Jó de azok kint vannak a vizen, vr-ba nem 0-24-be vagy.... :)
    Mennyiségi különbség.
  • GOTY
    Mondd meg, hogy az én lemondott rendelésemért jöttél, 99900 forint, kamera, szemüveg két játék.
  • AntiHero
    De már nem 70 ezer az ára. :)
  • SlickAdam
    nem csak az izmok... sokminden elkezd valtozni.
    en biztos vagyok benne, hogy ha talalna az emberiseg egy "lakhato" bolygot, bar ideig-oraig müködne a dolog, de hamar kudarc (halal) lenne a vege, barhogy is igyekeznenek kompenzalni technologiaval, s barmennyire baratsagos / "elhetö" lenne az az uj planeta. az ember alkalmazkodik, de nem olyan gyorsan, mint az okosok gondoljak. az emberi testnek kell a napfeny (nem valamilyen "napfeny", hanem ami ITT van a földön), a gravitacio (nem valamennyi, hanem amennyi ITT van a földön), kellenek a FÖLDI bakteriumok (szamszerüsitve minden ember kabe 90% bakterium...), ... . ezekkel fejlödött ki az emberiseg, ezekhez van finomhangolva. 200000 evvel ezelött tünt fel a homo sapiens, es ez is csak egy uj fazis a fejlödesben, hiszen igazabol sok millio evröl beszelünk.

na majd dr. x megbassza a biologiat 10-20 ev alatt, mi? :D

csak az uccso nehany 10 evben a földön bekövetkezett ujitasokkal is elkezdtük magunkat lehuzni a klotyon. es megcsak nem is a monitorokra gondolok :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.30. 11:52:38
  • GOTY
    Rendeld meg a konzolok szervizétől. Én ott rendeltem múlt héten, de lemondtam, mert a KV-tól vettem meg. Ugyanaz az ára, és van náluk készleten.
  • AntiHero
    Na ennyit a Konzolok Világrol....Felhívom őket mizu a PS VR-al....mert kb 1 hete várom..Hát várjuk a külső raktárbol...háát kb jövőhéten küldjük...

Értem én, hogy sokan rendeltek Black Friday miatt. Na de 2 hetet várni egy termékre...

Már bánom, hogy nem rendeltem több boltbol is össze a VR-t. Aztán valamelyik csak megjött volna a héten.
  • Moby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy csomó problémát okoz a keringésben is a gravitáció hiánya, de ez itt már nagyon off. Nem erre vagyunk tervezve. Ahogy a VR sem, de az ember mióta létezik a határait tologatja kifele. És könnyen lehet, hogy erre a szerepre már nagyon is revezve vagyunk :)
  • darkSectorxxx #80230
    Gondolom ezek az emberek bevállalják ezt, hogy az egészségükre rámegy...vagy 200naponta ha cserélik egymást, akkor az még nem okoz nekik maradandót.

Mert én úgy tudom ilyenkor legalábbis hosszú idő elteltével itt lent csak tolókocsiba tudnak menni, mert ugye a lábukat nem használva elsorvadnak az izmok, vagy hasonló.
    Én voltam már úgy, hogy csak kb 1 órát rosszul ültem fel akartam állni, és az izmaim elengedtek, leestem szépen a szoba közepére....:D
    Képzelem itt mi lehet. Kelk egyfajta bátorság, már csak azért is hogy elindulj.