PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GOTY

//www.youtube.com/embed/v8DwSrHJtGE
AntiHero
Hát nem szerda. :D

Amúgy kedd 6:00kor indul a móka Dárki (vagy szerda)?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Elégtelent kapsz erre most :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Maxyka
Miért mi lesz kedden? :D

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Moby
3 éves kontrollerek alapján? Együtt vettem a proval a másodikat (ami még első verza). Nem szedném szét, de nagy összegű tétem lenne rá, hogy ugyanaz az akksi benne.

Adversus solem ne loquitor

Tatyla
Szerintem az újnak egy fokkal jobb az aksija, és a barátaim akikkel játszok azok is ezt mondják

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zzeN
Akkor hagyom a francba. danke

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Moby
Mindkettőm van. Hótugyanaz minden.

zzeN
Akinek van v2-es Dualshock 4-e, megéri lecserélni a régit rá? (egyik ravasz nyikorog) Új világításon és matt bevonaton kívül akksi időben történt javulás?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tatyla
Csak elintéztem a keddi szabad napot :D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Eddigi állás a Ni-oH-ban. :D

"Ni-oH - WAY OF THE STRONG! (HARD)
Story Mode (WOTS):
2/8 Mission Completed - Deaths: 9
- Isle of Demons
Deaths: 0/1 (map/boss)
- Deep in the Shadows
Deaths: 0/8 (map/boss)
- The Spirit Stone Slumber
Deaths: ?/? (map/boss)
Sub Missions (WOTS):
0/42 Mission Completed - Deaths: 0
-
Ni-oH - NORMAL
Story Mode (Normal):
19/19 Mission Completed - Deaths: 297
Deaths: 89/208 (map/boss)
Sub Missions (Normal):
39/42 Mission Completed - Deaths: 13
************************************************ "

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Maxyka
yes

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Bandicoot
Érdeklődve várom majd a valós méréseket azonos órajeleken normális teszterektől - és nem szintetikus bohócbenchekben...:)

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Meg is írtam beosztást úgy,hogy márc1,2-4,5 szabad legyen:)
Nagyon remélem elsején hozzák is a játékot
Bandicoot
Ilyen csuda grafikonokat mindig ellőnek aztán jön a valóság. :)
Ha játékban hozni fogja a 3xxx/4xxx intelek szintjét azonos órajelen már tettek egy lépést. De szerintem megint csak röhögés lesz.:)

//cinebench...loal....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.02.23. 00:04:36

Lett Housing Elder Scrolls-ban?
Jól értesültem?
Moby
Igen. Hogy odafigyeltek erre. Mer volt rá igényük, nem csak úgy odafosták, ahogy sokan tették volna.

/apropó, küldtem valamikor neked privit. asszem :)

Moby
Kb 5-el kevesebbel, mint ahány százalékát fogja kitenni az éves játékidőmnek a horizon. Ami fontos persze, de azé a maradék pöcit fontosabb, semmint úgy fusson, mint a horizon ps4-en. Ennek elnézem kénytelen-kelletlen, mer fogoly a lelkem. Bezárták a fosigépbe, ott kell leélnie az életét. A fogolytársaihoz képest egészen jó körülmények között, de ez azért nem ugyanaz a világ, mint ahogy a társaik élnek szabadon.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.22. 23:30:24

<#banplz>
//www.youtube.com/embed/2Vf48D5ONa4
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.02.22. 22:54:16

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Volt már ez a gif, de igazából mit kell nézni? Hogy Aloy lába rendesen mozog a testével együtt?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
lál

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bics

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Az a külcsín az más! :D

TDC Geronimo
horizon hány fpsel is fut pcn? <#mf1>

Kandurex
Még nem vettem meg. <#ejnye1> De meg fogom.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Végre letolhatja hányás nélkül is. Szerintem ez nagyobb kedvezmény, mint amire számítani mertek mind a heten.
Ó. Nyolcan. Bocs Kandúr!
:D

arty
és aki megvette már a VR verziót, kap valami kedvezményt a frissítésre? <#idiota>

Forza.

Moby
A PSVR elsöprő sikere okán inkább elkezdték VR mentesíteni a VR címeket, hátha akkor megveszi hétnél több felhasználó.

Jut eszembe. Kandurexel már nyolc.
<#banplz>

Moby
Durván off

A gépem már készen áll a fogadására! <#banplz><#banplz>

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Néhány darabot, igen :D

Moby
Jobb hw->szebb gémek. ps4 pro>ps4. Ismeritek, ugye? <#banplz>

Totti5
<#banplz>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

"Még mindig gyönyörű a hw" <--- by Gero (WiiU topik) <#gonosz1>

majdnem :)

arty
bocsi, de a bf kommunity kicsit más volt, mint az átlag - mondjuk a cod.

bár utóbbit csak törtön néztem, de ott sokkal barátságtalanabb volt már akkoriban a hangulat :( secpec ment a csiterezés, anyázás.
nyilván nem angem, én má' akkoriban se nagyon lőttem le senkit, pacifizmus ftw!

Forza.

Bandicoot
Lol. Beérik végre a 2500k szintjét?...<#kuss>

TDC Geronimo
micsoda? Fosom amd proci? Ne a hwre remegj, hanem játékokra :P

Moby
Ja, tök jó, csak most nem igazán tudok konzolra koncentrálni, pöfög ryzen hyptrain :D

TDC Geronimo
Bászki ez az engine...

//www.youtube.com/embed/aXEjnFsOxe8

//www.youtube.com/embed/WJaBkA95woU

//www.youtube.com/embed/gyTptJbZz9c

Bandicoot
Ó dehogynem. Call of duty első két részében már ment a noobozás cheaterezés vastagon. Minél szélesebb körhöz (értsd minél kazsuárabb) kerül egy játék annál több az ilyen "egyed". For honor...Ps4-en... Egy játék amiben egymagad hős lehetsz (álá COD fragkirályok). A napnál világosabb volt hogy ellepik az ilyen tizenéves gyerekek. Majd kihalnak belöle egy idő után ha elég komoly-nehéz és megéli a program.

TDC Geronimo
Moby. PS4es BF4 boost mode

//www.youtube.com/embed/cZz6TC_ITMM

BF4

114% Improvment for lowest FPS on base vs Boost.

27fps to 58fps lowest.

TDC Geronimo
Egyáltalán nem csak PCn csak itt van chat is. PSen is ha úgy adja simán küld PMet csak az már bonyolultabb, de siegebe ott is megy a kickelgetés a semmiért + TK. Fertő ez mindenenhol

TDC Geronimo
Nem volt ilyen régen. Én rengeteget battlefieldeztem még PCn a 42vel, vietnammal és akkor még marhára nem ez volt a jellemző. Ez az új youtuber/streamer társadalom, ezek miatt még jobban elfajzott minden. Nyomják a "menő" szövegeket, amiket twich chaten szokás.

Tatyla
ez legfőképp pc-re igaz

Bandicoot
Régen is ez ment, nincs rajta min csodálkozni. Mindig vannak a multiban besértődő tizenévesek és egyéb beteg elmék akik betegesen képtelenek elviselni ha valaki jobb vagy akár csak elveri őket mert épp jobb formában van.

TDC Geronimo
Akkora fertő az összes multinak a communityja, hogy félelem. Folyamatos trollkodás, ugatás, másik fikázása. Komolyan mondom ez a világ már rég megérett a pusztulásra. Most toltam 1v1 duelt for honorba. Tök jó harcot toltunk erre beírja hogy hacker kutya vagyok hogy dodgeolok mindent, mindezt angolul. Vége a meccsnek, amit nyerek erre ezt látom chatbe. "gyere kutyaszar" "rákos geci". Aztán lelép. Nem tudta, hogy magyar vagyok. Most nem arra utalok, hogy magyarok ilyenek, mert sajnos szinte mindenkire jellemző már ez. Siege community ugyanez. Alig várom már hogy elmerüljek a 3 open world singlebe. Ott legalább nincs ennyi gyökér
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.22. 17:22:48

arty
DAT... linearis algebra!!! :)

Forza.

gibson9
És van aki 38at adott érte (collectors). Gamer pályafutásom legnagyobb és legdrágább hibája. Igazából a játék tetszett a hibái ellenére, de ennyit nem ért, főleg, hogy az életben nem játszom szerintem még egyszer végig.

defuk? :D Lesznek benne különböző ruhák is? A trailerekben eddig mindig ugyanabban volt.