121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát én nagyon vártam ezt a The Ascentet, ehhez képest egy kalap szar lett. -
Zóanagyvarázsló #117399 Valóban jól néz ki az Ascent, de mi egy óra után lepattantunk róla, mechanikailag annyira érdektelennek és rosszul súlyozottnak tünt. Szinte esély sincs rá, hogy elövegyük még valaha. Ennyire volt fun GP-ben. -
tényleg brutális a cucc, ráadásul hogy mennyire részletesen kidolgozott minden objektum/textúra a pályákon :D bár nekem kicsit unalomba fulladt egy idő után a sok lövölde, de coopban méginkább rohadt nagy fun lehet egyébként. főleg GP-ben "ingyé" :)
zavaróan kurvajól néz ki egy izometrikus nézetű cuccoshoz képest :D
volt ugye videó, hogy valaki megcsinálta poénból FPS-nézetűre az egészet, és hát bokafosatós, gyakorlatilag a CP2077-et megeszi reggelire mind részletességre, mind cyberpunk hangulatra.. :D
kicsit ilyen soft-Diablo szerűség, cyberpunk világban, sok henteléssel :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.12.04. 08:07:18 -
ráadásul ami egy kiherélt változat, és Epic Storeban is free bárki számára PC-n, tehát... :D -
robicarlos6 #117396 Ázsiaiak plushoz a Judgmentet is kapták...Fostos Godfall helyett ide is adhatták volna -
TomStorm #117395 Nekem idei év legjobbja eddig!!Nem is értem miért maradt el Playstation-ról ez a game.
Sok szart kiszórnak különböző platformokra csak hogy legyen úgy ahogy van de ezt nem.
Brutális amit műveltek ezzel a játékkal a friss Svéd Neon Giant Studió így elsőre! -
Atyaúristen, ez a Ratchet mennyire eszméletlenül néz ki...
Amikor szept végén PS5-höz jutottam, akkor vettem észre, hogy megvolt már nekem a PS4-es Ratchet, valahogy elfelejtettem. Most elővettem, jó kis 60 fps-es PS5 verzióban, és végig is vittem, nagyon élveztem. Vaciláltam az akciók során, hogy az új Ratchet-et vegyem, vagy a Demons Soulst, de agyérgörcs helyett most inkább a folytatást választottam.
Őszintén szólva a ps4-es Ratchet is nagyon jól néz ki, még ma is, de ez az új? Anyám... Iszonyat brutál. -
robicarlos6 #117393 Tavasszal rajtolhat a Sony Game Pass-kihívója
A Now-ot terjesszék ki ide is a többit én keresztbe leszarom csak jöjjön már ide is -
robicarlos6 #117392 PlayStationre is megjelenik a The Ascent? -
Nincs karácsony akció nélkül. -
Idén is lesznek karácsonyig napi akciók? Tudni erről valamit?
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2021.12.03. 10:46:50 -
Thx! -
Isten Éltessen!
-
MugenTempest #117387 Érdemes figyelni. Hétfőn is volt, arról lecsúsztam. Prohardver PS fórumon szokták néha beírni, hogy éppen elérhető. Most mákom volt. -
Sliderx #117386 Köszi. Erről lecsúsztam. -
MugenTempest #117385 Szia! A Media Markt-ban most van PS5 lemezes alapcsomag raktáron a webshopban. Gondolom pár perc és elfogy. Link.
Utoljára szerkesztette: MugenTempest, 2021.12.02. 17:11:21 -
köszi! -
Sliderx #117383 Sziasztok. Van aktuális infótok esetleg PS5 elérhetőséggel kapcsolatban? Honnan lehet érdemes most megrendelni a lemezes verziót elfogadható áron? Az idei kézbesítés már gondolom esélytelen, de ha lehet nem várnék rá hónapokat. -
Boldog születésnapot! :)
Remélem a Mucsácsótól kapott "tortát" megosztod majd velünk "éhezőkkel"! :D -
Köszönöm szépen.
Rágjam meg a kislányt :) -
Isten éltessen Kandurex! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Én a multi miatt akkor is előfizetnék, ha semmi nem lenne benne, de ettől a tény még tény marad: a sony ott szarja torkon a vásárlóit, ahol éri :D -
Évi 12 ezerért amúgy jó az. Max nem játszik vele az ember. -
Csak most olvastam utána Moby demós hozzászólása miatt. Nincs benne a sztori mód, azt megveheted külön. Kb csak tápolhatsz benne. Az egyetlen dolog ami miatt érdekelt, az a kampány. Röhej :D Majd azért kíváncsi leszek mennyi az az upgrade a full játékra
Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.12.01. 21:18:27 -
Lehet rosszul értelmezem, de maxos karaktert kapsz és a végtelenségig tudod tolni az endgame tartalmat.
De ha ez íagy van, akkor pont szintlépés izgalmát és a történetet nem kapod meg.
De állítólag akciósan megveheted majd azt is... micsoda szerencse. :)
(Javítsatok ki ha tévednék.) -
Én a Mortal Shellnek nagyon örülök viszont ezt a Godfall verziót nem is nagyon tudom értelmezni. Mi is ez pontosan? -
Óriási, hogy odáig süllyed a psplus kínálat, hogy már demókat raknak bele (Godfall) LOL
Oké, most blackfridayen olcsón mérték, hát olyan is :D -
Play the hero or become the villain with this month’s PlayStation Plus games
Godfall: Challenger Edition, Lego DC Super-Villains, and Mortal Shell join the line-up on December 7 -
My bad. -
Kérdés hogy milyen az irányítás ugye. :) Meg VR nélkül a látvány. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.30. 22:34:39 -
PS5 ha nincsen lock-olva a játék akkor jobban fut minden és gyorsabban tölt .... -
Nem igaz. Eleinte csak az volt, de ez az enhanced változat már megy sima módban is. -
robicarlos6 #117368 Az engem nem érdekel. Csak így elég megtévesztő. De persze az ember tudja hogy ps5-ön is fut minden,de na.
#117367: Tudom ,azért annyit még értek angolul hogy VR only :) Rövid az élet , ps vr 2-vel felülök a vonatra...
Mindig meg tudom magam lepni a hirtelen felindulásból jött ötleteimmel
-
Egyébként az a játék VR only, azt ugye tudod? -
Nagyjából úgy kell elképzelni mintha egy jobb pc-re tennéd fel ugyanazt a játékot, csak nem tudod a felbontást és az fps korlátot változtatni. Tehát ha valami teljesítmény probléma volt PS4-en az javulni fog és a töltési idők is csökkennek valamennyit. Vagy ha dinamikus a felbontás akkor értelemszerűen az is annyival lesz jobb amennyit a plusz kakaó enged. Nyilván ez játéktól függ. -
robicarlos6 #117365 Aktiváltam a ps+ot. Berántottam minden ingyenes havi cuccot.
The Persistence-nál olyan van hogy ps4 + The Persistence Enhanced ps4, ps5 de ez már fizetős
A sima ps4-es annyit jelent hogy fut ps5-ön is de semmi gyorsítást nem kap ugy fut mintha ps4-en futna?
-
Ja hát ha van erős pc-d akkor lassan már azokat se kell. :D -
Mivel nálam a PC az elsődleges, ezért csak Sony exkluzívokat veszek, azokban nem volt eddig szokásom csalódni :) -
Arra értem hogy így mindent megveszel és amiben csalódsz vagy nem bízol eléggé azt úgymond utána bukod.
Persze értem ha nem számít neked, csak mondom 1 max 2 játéknál már 0-án vagy a géppel és van BR lejátszód. :P
Nem beszélve a PS4-es lemezes játékokról. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.11.30. 18:01:20 -
Nekem nem, mert úgysem adnám el a lemezeket, használt játékokat se vennék, ahhoz lusta vagyok. A PS4-ben is csak egy lemez járt, amivel kombóval volt.
Vannak jó leárazások PS store-ban is, nem veszítek ezzel pénzt. Megvehettem volna most is a DS-t, nem a számtól vette volna el a kenyeret, de úgy döntöttem, hogy most nem hiányzik igazán, pláne, hogy mindjárt jön az Elden Ring.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.11.30. 17:23:47