87
Hardtrance, hardhouse classicusok (Cosmic Gate, Kai Traicd, Warp Brothers...)
-
#7 Egyik kedvencem a régi idökböl -
#6 MIX cime nagybvetükel kiirva felül ahhh sokk volt a sör xD -
#5 Egy az izlésünk zene terén bár én soha nem jegyeztem meg az elöadok meg a számok cimét de respect kb mikor én töltöttem be a kamaszkort akkor jött divatba magyarországon ez a müfaj és nagyon megtetszett.A ki a 10 perctöl kezdödik szám annak ki az elöadoja eredetileg iletve egy mix cimet is kérhetnék -
wildhempjr #4 Nem is ezt mondtam, mondjuk úgy, hogy Ők a slágeresek, és nekem Ők jöttek be, de nyilván nem soroltam fel mindenkit... -
CamelX #3 Nem épp a legkomolyabb hardtrance előadók, de erre még visszatérek :D +fav -
wildhempjr #2 Íme egy kis ízelítő amire gondolok...
-
wildhempjr #1 Azért nyitottam ezt a témát, mert nem láttam még itt hasonlót és hátha van akit érdekel még ez a korszak és stílusa rajtam kívül, főleg élő mixeket keresnék és persze töltenék fel ebből az időszakból!!!
A skála széles előadók tekintetében, hiszen abban az időben pl ATB is hardtrance és hardhouse stílusú zenéket is játszott a sima trance mellet!
A Trance Enegy-n fellépőktől várnék mixeket, meg Trance Energy-s felvételeket is, de csak 2003-2004-ig, mert utána volt egy váltás jöttek a Hands Up-osok, abból pedig már nem volt minden jó!!!
Szóval, ahogy mondtam LIVE mixek a következőktől
Kai Tracid
Cosmic Gate
Warp Brothers
Johan Gielen
ATB
Warmduscher
Klubbingman
Woody Van Eyden
Isaac
DJ Wag
és sokan mások
főleg Kinki Palaco-s mixek érdekelnének, mert abból van nekem kevés amim van, abból majd töltök fel, persze ha lesz igény és nem egyedül írogatok magamban!
Akkor hajrá, mindenkit várok szeretettel akit érdekel a téma!!!
ÜDV
Wildhemp Jr.