87
Hardtrance, hardhouse classicusok (Cosmic Gate, Kai Traicd, Warp Brothers...)
-
hell30 #87 Üdv!
Keresem a FREEE magazin első 15 számát. Valamint DEE ZONE TRAXX, Hungarian House eredeti cd-ket. Továbbá régi magyar dj-k eredeti cd-it (Dj Junior, Dj Budai, Sterby, Jutasi, Dan von Schultz ....)
Esetleg lenne valakinek, írjon?
Elérhetőségem: [email protected]
Köszönöm
Üdv -
AdamBast #86 Sziasztok!
Egy Hardhouse stílusú zene címét keresem. A zene (nekem) ebből a mixből van meg, kivágva: DJ Gizmo 01 To Da Hardhouse.mp3
A fájl dátuma 2007-02-15, tehát ettől biztos régebbi a zene. A szövege: "Checkin' the cuts to rock the whole equator"
Feltöltöttem zippyre, légyszi ha valaki tudja mi az előadó, cím, szóljon!
http://www70.zippyshare.com/v/U6cje3Ln/file.html -
wildhempjr #85 Hát Én nem is bánom, house-ban szeretem a white label és mashup, bootleg dolgokat, de ebben nem volt divat! -
xNecroBladex #84 Régen nagy mix-párti voltam, de ma már jobban szeretem a track-eket standalone hallgatni. :]
Viszont a bootleg, mashup, whitelabel féleségeket kedvelem, de ezekben a műfajokban kevés olyat ismerek... -
#83 szépen be kell regisztrálni :D
egyszerű, ha chrome-ban regelsz. úgy, hogy lefordíttatod a szöveget.
amúgy nagyon nagy rajongója a korszaknak nem vagyok...
a német vonalból is inkább a house felé húztam. /Tonka, Tom Novy etc.../ de azért azt sem állítom, hogy egy-egy dallamra nem voltam fogékony.
Trance-et kb soha nem hallgatok. na jó, nagyon ritkán, mikor youtube előtt ilyen időutazósra veszem a stílust, akkor beütök ezt-azt és néha még magam is megmosolygom, h miket füleltem tizenéves koromban.
de pár kedvenc azért maradt ->
Ayla - Ayla Part II
Paul van Dyk - Another Way
DJ Tomcraft - The Circle
rutracker meg az utóbbi évek legnagyszerűbb találata nekem... olyan zenéket vadásztam le lossless-ben, amit addig sehol nem találtam. -
xNecroBladex #82 Háhh, Heart Of Asia egy örökzöld.
Amúgy igen, rutracker néha kincseket rejtő aranybánya nálam is, mint ahogy a német VIVA is az volt, akkor még szívesen néztem a TV-t. x]
TMF (The Music Factory) nevű holland csatorna ismerős? Azon ment sok gyöngyszem a '90-es évek végén. Sajnos nálunk nem lehetett fogni.
De ez a favorit onnan van rögzítve x]
-
wildhempjr #81 Hogy kell leszedni erről a kurva ruszki oldalról??? -
#80 ja, meg az egyik legnagyobb kedvencem 98-ból!! ez sem hard, de trance.
utolsó video ígérem!
-
#79 Tracid Traxxx discography - nem tudom mennyire teljes.
Kai Tracid discography 3 Album, 12 single & 4 Compilation
Cosmic Gate discography
Blank & Jones discography
ATB discography - /Sequential One - My Love is Hot-ot 96-ban ha 4000x nem hallgattam meg, akkor 1x sem :D apáméknak már tele volt velem a töke./
Woody van Eyden discography
anno a germán VAVA tv-ből ez ömlött, úgyhogy nem volt esély sem kikerülni. volt jópár kedvencem az ilyen eurotrance vonalas dalocskákból /amik általában a delfines Dream Dance válogatáson mindig meg is jelentek szépen sorban/
ezt nagyon szerettem ->
-
wildhempjr #78 Hát igen nyáron indítottam ezt a topikot, de kevés volt az érdeklődés így elmaradt, ha vannak ezen előadóktól élő mixeid szívesem látom(juk) őket, és ha tudok valamiben segíteni akkor írj, nekem is van számtalan élő mixem, számom több gigányi, Kai Tracid-től szinte minden bakeliten, cd-n és hát mp3-ban minden amit Ő pörgetett! -
xNecroBladex #77 Csak ma vettem észre a topikot, de azt hiszem, favorit lesz.
Szintén egy nagy rajongója vagyok eme a már köztudatban letűnt, de lelkes rajongók által fennmaradt műfajoknak.
Nálam a favoritok kb. 10 évre visszamenőleg:
Voodoo & Serano
Warp Brothers
Norman Bass
DJ Digress
Beam Vs. Cyrus
Kai Tracid
Derb
A*S*Y*S
Cosmic Gate
Yoji Biomehanika
Hennes & Cold
DJ Scot Project
Silent Breed
Warmduscher
Steve Hill
Dark By Design
S még sokan mások. :]
Valamint Kai Tracid saját kiadójának, a Tracid Traxx-nak kb. összes kiadványa. :]
Kár, hogy 2007-ben, miután a két utolsó kiadvány (ezek már inkább progresszív/minimal/tech számok voltak) már messze nem lett sikeres, felfüggesztette a működését. Bár ha tényleg dolgozik egy klasszikus hangzású új lemezen, úgy tűnik, a kiadóját is kénytelen lesz újra kinyitni. ;]
Igazából én a HardTrance/HardHouse/AcidTrance/HardAcid/HardDance műfajokkal kedveltem meg igazán a táncolható "gépzenét".
Az Acid-féle track-ekért élek-halok-ölök, imádom azt a híres "savas" hangzást, amit a TB-303-as bassline produkál, meg amit Kai Tracid oly sokszor alkalmazott a számaiban. :]
Most pedig egy igazi Tracid Traxx-es "sav-örökzöld" xP
-
wildhempjr #76 Ha komolyan érdekelnek Kai Traicd-es mixek, töltök fel neked, mert Te is tettél fel nekem Classic House mixet a másik topik-ban. -
#75 offliberty.com -
mester1987 #74 4K Video Downlaoder vagy YouTube Download -
Sinci #73 A lentiek között belinkelt You Tob-os Kai Tracid mixet hogyan lehet letölteni, vagy vki feltöltené a Zippyshare-ra? Köszönöm! -
mester1987 #72 2004 után inkább progresszívesebb zenét csinált azt figyeltem, de azóta nem nagyon jött ki semmi a Coscious maxi óta, ami jó. -
wildhempjr #71 Bizony és dolgozik az új lemezen, 10 év után új lemez és saját bevallása szerint nem áll be a sorba, a David Guetta féle ocsmány hányadék műfajra gondolok ami mára kinőtte magát saját műfajjá "fesztivál zene"!!! -
mester1987 #70 Jó tudni, hogy 2013-as, legalább visszatér néha a térre. -
mester1987 #69 -
wildhempjr #68 Egy újabb kedvenc, amely mára klasszikus darabjává vált a műfajnak!!!
-
wildhempjr #67 Egy személyes kedvenc, vocal nagyon odaver!!!
-
wildhempjr #66 THE KING!!!
-
wildhempjr #65 Egy 2x 2 órás hardtrance, hardhouse mix általam készítve 320 Kbps az alábbi hét db linken le tudjátok tölteni és utána ki kell tömöríteni!!!
Jó szórakozást hozzá!!!
Noise Gates Reloded - The Pure Hardtrance mixed by Wildhemp Jr.part1.rar
Noise Gates Reloded - The Pure Hardtrance mixed by Wildhemp Jr.part2.rar
Noise Gates Reloded - The Pure Hardtrance mixed by Wildhemp Jr.part3.rar
Noise Gates Reloded - The Pure Hardtrance mixed by Wildhemp Jr.part4.rar
Noise Gates Reloded - The Pure Hardtrance mixed by Wildhemp Jr.part5.rar
Noise Gates Reloded - The Pure Hardtrance mixed by Wildhemp Jr.part6.rar
Noise Gates Reloded - The Pure Hardtrance mixed by Wildhemp Jr.part7.rar -
wildhempjr #64 Teljesen igazad van nekem KAI TRACID az egyik kedvenc, maxim nincs tőle, de bakeliten majdnem minden megvan és az albumok is eredetiben!!! -
#63 Itt porosodik a gyűjteményemben,ez a maxi cd,amelyről nekem a Yoda remix a kedvencem! Talán a legjobb dal volt Kai Tracid-től a 'life is too short és a '4 just 1day' zenéivel egyetemben! -
wildhempjr #62 Az abszolút NO.1, legalábbis nálam!!!
-
wildhempjr #61 Teljesen igazad van, örülők, hogy nem vagyok vele egyedül!!! -
#60 +fav
Régi szép idők:(
Egyik kedvencemet belinkelem már, amit mostonában szoktam autóban hallgatni, sztem idetartozik:D
LINK -
#59 -
#58 ezeken a zenéken nőttem fel:)
a mai zenék sehol nincsenek már ezekhez képest:( -
wildhempjr #57 Kai Tracid - Live at Einslive Partyservice 2001-12-16 -
wildhempjr #56 Na hát itt sok mindent meg fogsz találni! Most főleg élő mixeket, de nekem speciel mp3-ban majdnem minden zene megvan!!! -
#55 Mostanában dobtam ki kb 15 kazettát full ilyen zenékkel ebből az időből. De jó is volt... Csak már nincs mivel lejátszanom. -
wildhempjr #54 Starsplash Dj Team - Live 2002 -
wildhempjr #53 Nézem!!! -
mester1987 #52 A lenti oldalakat nézd meg ott biztos vannak... -
wildhempjr #51 ATB, Woody Van Eyden, Cosmic Gate, Kai Tracid, Warp Brothers, Blank & Jones, Klubbingman, Starsplash, Aquagen, Warmduscher, ASYS, Dj Wag., Johan Gielen, korábbi Trance Energy-s mixek, ha ilyenek neked vannak régi cd-ken vagy dvd-ken, érdekelnek, de ráér, ahogy lesz majd időd, kedved. Addig Én is nyomozgatok tovább hátha találok, mert a neten vannak, de sokat nem lehet már letölteni, vagy fizetős oldalon vannak! -
mester1987 #50 Okés.
01-klubbingman-live_at_kinki_palace_sinsheim_(ssl)-sat-03-10-2011-1king -
wildhempjr #49 Én is még feltöltöm a Starsplash-t és folyt köv. holnap!!! -
wildhempjr #48 Hát ne is mond, nem könnyű, hozzájutni nem nehéz, a kapcsolatok megvannak a pénz ami nem elég!!!