1756
  • grebber
    Ha meglenne nem kérdezgetném. Még nem volt olcsó a game (számomra)
  • Gary
    Steam-en, április 7-ig, ingyenes a Volatile Hunter DLC!

Érdemes beszerezni (pláne ennyiért! :Đ), mert már alacsony szinten is, erős fegyvereket lehet barkácsolni! A fegyver ugyan úgy kopni fog, de nem kell hosszú percekig csépelni egy zombit! Persze, ez függ a játék erősségétől is!
    Egész sokáig, jó alternatíva tud lenni a DLC 4 tervrajza, a találhatókhoz képest! Úgy rémlik, csak a narancs színű tervek adnak több sebzést.

Good night, good luck!
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.04.01. 10:10:20
  • lonvard
    Próbáld ki. Elvileg megy, csak néhány nem fontos opció nem látszik. Erre a játékra a magyarítás sosem volt egy színvonalasan megcsinált, naprakész cucc, de én hálás vagyok érte, akárki is cisnálta, mert nagyon sokat játszom ezzel a játékkal, nincs ennél jobb zombis fps a piacon, szerintem.
  • grebber
    Azóta jött új update tuti elcseszte ézért kérdem van e friss játékos aki mostanában tette fel a játékot és a magyarítást
  • IXEMGabeo
    tavaly ev vegen:) jo lesz majd megint osszegyujteni a csapatot kis hentelesre
  • grebber
    Dying light following enhanced edition-t tolta mostanában valaki magyarítással? Megy még vele? (Frissítések miatt kérdem)
  • lonvard
    Hát itt a házunkban kezdem úgy érezni magam, mintha én lennék Brecken. Közben játszom a játékot, odáig csak nem fajul a helyzet, mint Harranban. :D
  • Gary
    Kösz az infót!
    Akkor, a full AMD-t nem szeret(het)i... Vagy, 1000 másik dolgot (alaplap, memória, driverek, futó programok).
    Mondjuk cimborámnál, indításkor az anti-cheat fönnakadt az AsrPolychromeRGB.exe-n.
  • HUmanHunter
    Nekem Ryzen 5 2600 van gtx 1060 al, havernak azt hiszem Intel, a videókariját nem tudom.
  • Gary
    Ööö... Nem pont a voip-ra gondoltam!
    Sokkal inkább arra, hogy az AMD-t nem szereti.
    Cimborám, kétszer indította újra az AMD-s gépét... Nekem, az Intel+Nvidia kombóval semmi baja sem volt!
    Neked milyen a konfigod? Na és, a haverod konfigja milyen?
  • HUmanHunter
    Mi is próbáltuk haverral 2 napja coopban, első pár alkalommal nem ment a dolog, újra kellett indítanom a gépet, de utánna gond nélkül toltuk egy órán keresztül, mi is steam voippal úgyhogy nem hiszem hogy az lehet a gond
  • Gary
    Cimborámat is kidobálta. Próbáltunk coopban játszani, de a 2 fős csapat meccs indulása után, nem is láttuk egymást. Single-t nem indítottunk.
    A privát meccsnél, lobbiban és a pályán is láttuk egymást, majd kb. a második airdropnál láttam az üzenetet, hogy kilépett.
    Hanggal cseteltünk a Steam-en, így tudom, hogy már korábban megfagyott a játéka. Annyira, hogy csak az újraindítás segített!
    Nekem Intel+Nvidia, neki full AMD a konfigja. Lehet, hogy ez az oka?
    Neked milyen géped van? Vagy azoknak, akiket kidobál?
  • HUmanHunter
    Engem is egyszer dobott ki csak, de akkor már full a pálya szélén voltam
  • Gary
    Párszor elindítottam, de úgy rémlik, csak egyszer vágott ki. Meccs után, mikor levadásztak és kiléptem volna menübe. Akkor Anti Cheat üzenettel pihentetett.
    Látni, láttam párszor a rendszerüzenetekben, hogy XY kilépett...
  • JaSoN HuNTeR #1462
    Bad Blood titeket is random kidobál amikor online matchben vagytok?

Amúgy nagyon fun a game.
  • Ratrak
    már aki. Én nem tudtam, köszi! :)
  • Ironman2
    Tudjuk,köszi!
  • grebber
    Dying Light: Bad Blood is now free for all Dying Light owners
  • Gary
    Nem kell keresned, csak szaladgálj a városban (grapling hook-kal megtámogathatod a haladást) és random bedobja. Tényleg, max. 1 óra alatt megvan!
    Pl.: a térkép szélén is kaptam bátrakat...
  • Ironman2
    Ez a brave survivors slay még gondot okoz nekem,de szerintem azokat is megtalálom,nem nagyon emlékszem hol vannak ezek
  • Ironman2
    LOL:

• Ironman2
    Na most látom én is hogy két küldetés van,az egyiknél kettő a másiknál három feladat van,és mindegyik más jutalmat ad
  • Ironman2
    Nemtudom,elkerülte valahogy a figyelmemet a dátum.Igazad van,most néztem vissza megint.Akkor még nem vagyok lekésve róla,majd ma este.
  • Gary
    Hmm... Ma is megkaptam a személyes eseményt! Most ketté van véve.
    A Rais emberei levadászása adja a pajzsot.
    A tehetetlenek és a bátrak segítése adja a Zweihander-t.
    Ruha, továbbra sem található! Se a táskában, sem docket formájában... :(
  • Gary
    Te linkelted a videót! :Đ
    Dec. 6. - 16. Sz'al belefér!
    Kis szaladgálás a játékban és max. 1 óra alatt meg is van!
    Három lovagias cselekedet típus van, ebből kell kétszer teljesíteni mind a hármat! Persze, a küldetések közül ki kell választani a Knight in Shining Armor-t.
    Tehetetlenek megsegítése zombiktól vagy Rais embereitől. (Földön fekszenek vagy épületben, szekrényben jajgatnak. Vagy éppen egy zombi csókolgatja a nyakukat!)
    Rais embereit levadászni airdrop vagy láda, táska közelében. (Mindet! Ha egy is elmenekül, nem számolja!)
    Bátor túlélők megsegítése a zombik elleni harcban. (Minimum ketten vannak és kaszabolják a zombikat vagy azok csókolják a nyakukat! Az Old Town-ban többen is lehetnek, akkor Goon és/vagy Demolisher is játszik. + Toad)

Úgy vettem észre, hogy ha mind a két airdop-ot megszerzed, azaz Rais emberei még nem értek oda, azt is számolja! A személyes lovagi cselekedeteidbe biztosan!
  • Ironman2
    De jóó! Meddig tart ez az event? Mert csak holnap este tudok lenni egy napot sajnos,de akkor ott leszek.
  • Gary

Megvan az arany kézkezes kard és az arany pajzs is. A ruha nincs, pedig belépéskor írta, hogy új outfit érhető el...
    Lehet, az az előző eseményhez tartozó rongy volt? :Đ
  • IXEMGabeo
    jaj, de beteg haha
  • Ironman2
    Haláli ezek a dézsafejes zombik,tiszta dézsa vu! :)
  • Ironman2
    Micsoda középkori event kezdődött! Kár hogy nincs időm tolni:

• IXEMGabeo
    fokuldetesek sokszor 4-5 ora alatt kivihetok...mellekkuldetesekkel sokkal elvezetesebb raadasul a Dying lightban az adja a fejlodesed, plusz uj fegyverek, penz (bar annak sok haszna nincs) es a terkep alakulasat is befolyasolhatja egy egy mellekkuldi (pl az Old townban mikor a vizet be kell inditani)
  • Ironman2
    Az nem jó szerintem ilyen játékoknál ha az ember csak a főszálon aspirál,és azt akarja mindenáron végig vinni.Én nagyon sok játékon tapasztaltam hogy a mellékküldetések nagyobb élményt nyújtanak,mintha végignyargalnák a sztorin.Na meg a felfedezésekről nem is beszélve.Háromszor,vagy négyszer annyi idő elmegy velük.
  • Ironman2
  • Gary
    Kihívás kell? Tedd föl az erősséget Nightmare-re! :Đ
  • molnibalage83
    Mivel én csak a főszálra koncentráltam nem nagyon érdekeltek a fészkek és a többi. Meg nagyon nem kellett éjszaka mozogni sem. Mivel végégjátszás után 20+ szintű karakterrel érkeztem kihívás úgy kb. semmi nem volt benne.
  • Gary
    Ízlések és pofonok a Following. Nekem bejön, mert változtatott az alaphoz képest. Jobbára, itt is be van határolva a játéktér, így a vidék zombijai sem tudtak nagyon elkóborolni.
    A történet pedig annyiban más, hogy itt immunisak az emberek, illetve van valami "csodaszer", amitől azok!
    Ezt kell megszerezni, hogy megmenthessük a városban, Antazin nélkül maradt, barátainkat. Akik közül, többen fertőzöttek. Ha csak a főszálat nézzük, akkor a történet, versenyfutás az idővel.

Ekkora területhez kellett egy jármű. A buggy jó választás, a fejlesztés lehetősége a játékidő kitolása. Nekem nem volt gondom vele.
    Tévedés, hogy jobban kopnának a magasabb szintű alkatrészek!
    Persze, el lehet lenni alap autóval is, de próbáld ki a 6-os fejlesztést! Majd meglátod! :Đ
    Már egy éjszakai roadshow alatt kiderül, hogy fejlesztett autóval (motor, turbó) nem leszel a Volatile-ok áldozata! Pillanatok alatt utolérik, leamortizálják az autót! Az autótest fejlesztésével ez később történik meg. Nappal a Viral-ok is utolér(het)nek! Az üldözők ellen jó az akna, elektromos ketrec, UV lámpa. A többi hasonló fejlesztés, a mészárláshoz kell! :) Persze, éjszaka is téblábolnak, respawn-olnak a zombik a mezőkön...
    Egy éjszakai ámokfutás, fáklyákkal, lőfegyverekkel, jó fejlődési lehetőség! No és, persze, jó időpont a halálra is! :Đ
    Jóval erősebbek a vidék zombijai! A Volatile fészkeket csak nappal érdemes kipucolni, had érezze a törődést a horda! :Đ
  • Gary
    Üdv újra! :)

A co-op valóban jó móka! Én is köszönöm srácok!

A Total Security, az a küldetés, mikor egy emeletes ház tetején tanyázó, túlélő csoportot kell megnézni, mi van velük. Az ottani vezető vagy runner elment utánpótlásért. A ház föl van állványozva és az állványok áram alatt vannak. Ki kell kapcsolni az áramot, de előbb meg kell keresni a kulcsot ami nyitja a főkapcsolók helyeit. Ezután, a tetőn ez a kép fogad. Az egyik széken lesz egy hangüzenet is, amiben elmondják, a történetet.
  • molnibalage83
    Emlékeim szerint a magasabb szintű autó alkatrészek hamar lerongyolódnak, ezért azok beszerzéséért nem tettem nagy erőfeszítést főleg, hogy az alap dolgokkal is nagyon el lehetett lenni.
  • IXEMGabeo
    nincs es szamomra is ertelmetlen sztori szempontjabol hiszen, ha van Countryside akkor nyilvan a zombik nincsenek annyira zart teruleten ergo nagyobb teruleteket robbanthatott volna fel a miniszterium...tehat igazad van...viszont a kocsi fejlesztes bejon akkor is, meg az, hogy respectet kell gyujteni a csapatnak..szerintem egesz jo ujitas...bar a kocsiban van nitro lehet gyorsitani rajta betettem a lvl 2-es motort pl nem nagyon ereztem tul nagy valtozast...biztosan van kulonbseg plane 50-es es a 100-as motorszint kozt is...majd megtapasztalom es alkotok velemenyt...eddig bejott, de meg fura kornyezet
  • Ironman2
    Nem is akarták az alapjátékot folytatni vele,csak utalások vannak Harran-ra,ez egy teljesen más játék,és DLC-nek simán elmegy.Nekem bejön.Jobban hasonlít a Dead Islandra.