1756
-
IXEMGabeo #1396 :D velem jatszod a jatekot, aki szeretne SG-rol csatlakozni irjon privatot...igen nos a public szerverek tele vannak 250-es szintu Legend alakokkal azoknak pedig olyan fegyver arzenaljuk van, hogy azonnal meghal mindenki mellettuk:D -
Ironman2 #1395 El is kezdtük játszani ismerőssel,nagyon profi kivitelezés,izgalmas játékmenet,a Dead Island után nem is csalódtam,ugyanúgy elszórakoztat,rengeteg loot,választékos tervrajzok,és kraftolási,üzleti rendszer is helyén van.Küldetések,mellékküldetések rendben vannak.
Co-opban ismét jó móka,viszont ha publicra tesszük,az maga a borzalom!! Elméletileg meghalni nem lehet,mert co-op,viszont dehogyisnem!
Jó lett volna ha mellénk szegődik társnak egy-két idegen emberke,de helyette bombákat kaptunk tőlük a seggünk alá,mondhatnám felváltva haltunk meg,mindkettőnket elrendezték.Át is állítottuk csak barátokra,mert ilyenből nem kérünk! Ennek aztán rohadtul van értelme,szóval a public része nem is igazán co-op,hanem pvp.Gondolom már jártak igy páran. -
Ironman2 #1394 Most akciós az egész első széria a steamen! Enchanted Edition 15 ájróért! Be is zsebeltem! -
Ellaberin #1393 Tegnap "élőben" néztem meg. Nem lesz ez rossz, bár inkább tűnik egy önálló folytatásnak. De majd kiadás után lehet összehasonlítani mókoltak-e valamit a motoron. :D -
#1392 -
#1391 Dying Light 2 - augusztus végén bemutatják a játékmenetet
"A Techland egy hosszabb livestream adással készül" -
#1390 E3 2019: Újra mozgásban a Dying Light 2
-
lonvard #1389 Aiden a főszereplő neve. Mi ez, valami Star Wars-film? Én Han Solo akarok lenni!! -
#1388 Megjelenés jövő tavasszal. -
#1387 E3 2019: A Square Enix hozza a Dying Light 2-t is -
#1386 Hát, a végén még gépet fejlesztek hamarabb, mint gondoltam. Mondjuk nem mintha eddig bármi indokolta volna ennek szükségességét. A 3,5 éves gépemmel remekül elvagyok. mondjuk 2016 eleje óta nem volt újabb kiadású AAA játék a gépemen... -
#1385 Techland’s Pawel Rohleder on Experimenting with Ray Tracing and NVIDIA DLSS in Dying Light 2, DX12 Implementation & More -
#1384 We're bringing Dying Light 2 to #E3. We can't wait to show you the latest look at our most ambitious project to date. -
#1383 Leépítés lesz a Techlandnél -
Gary #1382 Párszor végigvittem. Egy cimborámmal is folyamatban van, egy nem túl intenzív coop.
Ettől függetlenül, ha még aktuális, csatlakozhatok.
Hmm... Jó ez a játék!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2019.03.02. 11:38:19 -
#1381 Sziasztok! Esetleg lenne olyan aki most kezdené el a játékot online coopba? -
stalker001 #1380 Köszönöm. -
Gary #1379 Valóban nem ez a játék lényege, de néha mókás a hentelés!
Tény, hogy elég gyorsan kopnak a fegyverek, de nagyon sokat találsz és bosszantóan hamar megtelik a tárgylistád! Valamint, a fegyverkraftolással sok mindent kipróbálhatsz! Amúgy, gyorsan lehet fejlődni,főleg nehezebb fokozatokon!
A NEXUSMOD-ról tölthetsz le 100%-os mentést, ahol végtelen lőszer van némelyik lőfegyverhez és 20-50k-s sebzésű kaszaboló, csapkodó cuccokat lengethetsz! Plusz még egy csomó minden! Ingynenes regisztráció után hozzáférsz! A mentéseid közé kell másolni! Az utolsó hozzászóló szerint, csak a 0-ás pozícióból megy, de ez nem biztos!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2019.02.19. 18:30:58 -
#1378 Ennek semmi köze a HC gamerséghez. Én sem vagyok az. Nem úgy alkották meg a játékot, hogy ez lehetséges legyen.
Kereséssel 5 sec találni hozzá unlimited ammo mod-ot. -
stalker001 #1377 Én értem, csak jobb lenne kicsit hentelni shootgun-al pl, még ha nem is ez a játék lényege, meg nem is így kell játszani.
Nem az a hardcore gamer vagyok már 26 évesen, csak egy kis fun kellett volna, de mindegy akkor.
Utoljára szerkesztette: stalker001, 2019.02.19. 00:45:45 -
#1376 Picit olvass vissza. Nem fogtad meg a játék lényegét és a játékmechanikát sem...
Ettől visszafelé. -
stalker001 #1375 Sziasztok.
Van ehhez a játékhoz nem vírusos csalás?
Csupán csak azért kellene mert irritáló már egy idő után hogy vascsővel kell hadonászni és fél óra megölni 3 zombit......
Gyorsabb lenne a folyamat valami normális fegyverrel..... -
#1374 Valami nagy MOD. -
#1373 Már rajta vannak az ügyön..
"Sziasztok, senki se töltse le a jelenleg elérhető Dying Light magyaritást, mert nem jó a legfrissebb játékhoz. " -
Ellaberin #1372 Most frissült a DL és sajnos nem jó már hozzá a magyarítás. Van itt valaki esetleg aki tudna valamit tenni ezügyben? ( A nyáron vettem meg és elég nagy segítség volt, hogy anno le lett fordítva - ezúton is köszönet ! ) -
Gary #1371 Hja, csak akkor én már a 2-vel fogom tolni! -
#1370 Majd lesz ez olcsóbb mert nemsokára jön a 2. Várunk tovább. -
Gary #1369 Soha nem volt még ilyen olcsó, €10.79 a CDKEYS-en:
Dying Light: The Following Enhanced Edition PC
Utoljára szerkesztette: Gary, 2018.09.19. 22:10:16 -
#1368 Rövidhír. -
Gary #1367 Játék közben sehogy! Új mentés készül, ha átmész a Following-ba!
Egyedüli mód, ha visszalépsz a menübe és ott a korábbi (Slums, Old Town) játékot betöltöd!
YouTube video help! :Đ
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1366 Állítólag csak reloaddal megy, de én anno valahogy visszamentem talán fast travellel. Google talán segít. Rég volt. -
mate23 #1365 udv
hogy lehet visza menni following bol slumsba? -
#1364 DyingLight2 will be the first game built in C-Engine. One feature of the new engine is Natural Movement™, our own technology that gives you a complete freedom in parkour traversal and climbing, not restricting you to predefined paths.
-
#1363 Az első résszel ismételten játszva egyre jobban várom a 2. részt. Még 3. végigjátszásra sem rossz. -
#1362 Még egy kiegészítés. A játék sztori részének 15%-nál vagyok és már 10-esa survivor. Elsőre 24 szint táján ért véget. Ok, side questeket toltam bőszen, de elég jó indikátora annak, hogy éjszakai mozgással és csomaggyűjtögetéssel mennyire feltolható a survivor szint. Ahhoz van kötve, hogy milyen fegyverek érhetőek el, nem a combathoz... Pénz jön közben, az első jó fegyvert pénzért is megveheted. 200-as sebzés és fegyvertupírozás után 300 tája lesz. Power attackkal azzal már asszem több zombi is egy fejre mért ütés. Nem nagy truváj.
A csomagoknál nappal is, ha már odaértek Rais emberei tök jó móka odacsalni a zombikat, akik nekiesnek azoknak. Közben te meg lootoltsz, de Rais embereit is leverheted, ha tőlük is akarsz. Legalább a csomag fele megmenthető. Éjszaka meg nincsenek Rais emberei. -
#1361 Itt a videó.
Az elején láthatod, hogy 4-5 zombit hogyan lehet leverni kisebb zárt térben, de ez nyílt terepem is megy, csak figyelni kell a környezetre. Bár ott meg bele lehet rugdalni mindenféle hegyed dologba a zombikat.
(A videón még 6. combat és 9. szintű survivor skill volt.)
A közelharc után megmutattam, hogy íjjal mennyire röhejes az egész. Az egyik lövés azért ment mellé, mert FRAPS-szel felvéve 30 FPS lock volt és kicsit fura volt a mozgás. A közelharcnál is zavart és még így is ment. Íjjal kb. minden lassan mozgó zombicsoport legyakható szintdifi nélkül is. A 7-8. survivor skill táján simán meg lehet venni 3-4k-ért az íjat és mellé nyilakat. Onnantól fogva lassú zombikkal nincs gond. Magasságdifi nélkül is bármennyi lehentelhető. Ha nem akarsz nyilazni, akkor combat pontokat lehet aratni csoportos tócsás molotovos mega killekkel, ha firecrackerekkel össze van csődítve sok zombi. Este dupla XP. 8-10. combat és 12. surviv tájától ehaj.
(A gáztartályos robbanás felejtős, mert odacsőditi a gyorsan futókat, figyelj, hogy semmi se robbanjon. Kb. 6. surviv. szintig elmentem úgy, hogy egyetlen rohangászó sem jött. Azok ellen a legjobb taktika fel magasra és csak lerugdosod őket, mert az nem kerül staminába, de lehet hol rúgni, hol vágni.)
A fegyvereknek is itt 70-80 sebezése volt, de egyszerűbb elektromos tápolással ez akár 100 felé is vihető már és adott esetben stunnol pl. a villanyos sebzés.
A videó végén láthatod, hogy miért jó este mozogni. Okkal van a videó végén 10/8/7 skill. Nem ölök, ha nem kell és sokat mozgok éjszaka. A combat kevés öléstől is fejlődik.
Kb. Ennyi. A 12-13. szint után kb. egyre inkább eltűnik a kihívás, mert tudod álcázni is magad. A 12. szinttől álcázva ölés meg aztán hajjaj...
Persze, ha nem akarsz íjjal játékmechanikát rombolni - eredeti kiadásban nem volt íj - akkor lassabb a haladás. Az íj a játékban kb. cheat szinten van főleg emberek ellen. Rais emberei ellen is 1 lövéssel lehet ölni úgy, hogy nem kell közelharc, amikor kb. 1:1-ben is széjjeltépnek, ha nem figyelsz. Emberek ellen mindig inkább molotov legyen vagy ütésekkel kombózva a dóbófegyver, mert akkor nem tudják hárítani. Az alapkiadásban a humanoidok ellen tartogattam a lőfegyvereket. Az íj meg jobb azoknál, mert csendes.
N+1 féle módon lehet kisebb csoportokat hentelni, nem értem, hogy neked miért nem ment. A nagy fegyverek dobása skill is elég durva, és 3-szor dobhatsz és utána jön a közelharc csak. -
#1360 Ja, gyakni a zombikat meg semmi értelme. Első végigjátszás alatt egy ponton rájöttem, hogy alváskor respawnolódnak, soha nem fogynak el. Tehát a probléma az, hogy a játék lényegét nem értetted meg.
Persze adott szint felett lehet úgy tolni, hogy legyaksz mindenkit, csak kicsit nevetségesen is néz ki, amikor a hídnál leölsz 100-as nagyságrendű zombit egyedül, amikor már álcázva is lehet fejtekeréssel zombit ölni. Lehetőséged ad rá a játék, de totálisan kizökkent az univerzumból. -
#1359 Próbálnék videózni, de a shadowplay ostoba, mint a seggem.
(Ki találta ki ezeket a mobilos vagy milyen szirszar kezelőfelület? Az isten sem talál meg rajta semmit. Ez a jövő?) -
#1358 De ezt nem lehet csinálni. Pont. 70-80 körüli sebzéssel és 8. szintű surv és 5-6 szintű combat skillel tudsz face to face kb. 2-3 lassú zombit gyakni. Ennyi. Ha annál többet akarsz, akkor firecracker + molotov. -
#1357 Ma végre lesz rá érkezésem, hogy játsszak egy kicsit vele, hogy elérjem a 8-9. szintet.