1756
  • Ironman2
    Szegény Gyu ha ezt látná!
  • wedge31
    39óra alatt végeztem és még maradt volna tenni való.
  • kill3r21
    11óra eddig, story 15% mi a picsa? :D
  • scomcomputers
    Igaz, de minek sz@rakodni ennyire, ha akarok valamit akkor a jó öreg "Trainert" használom...most neeem...
  • MerlinW
    Azért az meleg, hogy a gamestar cheat-eket cikkezik.
  • BEAST #551
    Nem értem miért lenne erre szüksége bárkinek is. Így is túl könnyű a játék.
  • Ironman2
    Így lehet örök fegyvered a játékban!
  • Myselor
    3gb ramom van :D 2 magos procim,és egy gyengébb kártya mint a tied xd
  • SötétBarom
    Örülnék neki kurvára.. Hülyét kapok a köpködősöktől, most kerültek elő. :S
    Viszont az éjszakai szuperzombik okésak, legalább full para mászkálni :D
  • lac coo
    Valami realisztikus módot nem szkás készíteni ezekhez a zombis játékokhoz,
    A szigetekkel nem igen játszottam ...
    mittudom én: nem lenne semmi szuperzombi, csak a normál, fegyver nem menne tönkre két ütéstől, és csak túlélni kellene, minél tovább... Gyüjtögetni, enni valamit, megaludni valahol ...ha valakit megharap egy zombi , game over ...
  • Palinko
    nekem AMD Phenom II 965 BE, AMD 5770 grafikus meg 4GB ram, gondolom nálad mégsem ennyire tragikus a helyzet :D
  • Myselor
    nekem sincs meg a minimum.full lowon szinta fix 30 fpsel játszom :)
  • Palinko
    ilyen rosszul optimalizált dolgot még nem láttam, az igaz, hogy nincs meg a minimum rendszerkövetelmény, de 4 percet töltött, aztán intro, press any key, mondja hogy automentésnél ne kapcsoljam ki a gépet, aztán csak fekete képernyő meg zene 10 perc múlva is... azért gondoltam a menüig csak eljutok, erre meg nem :D
  • SötétBarom
    Akinek szarul fut SSD-ről (akadások), az nézze meg, hogy a win8 nem kapcsolta-e vissza a lapozófájlt.. Nekem igen, és a kikapcsolása megoldotta minden gondomat..
  • Gary
    Tegnap letudtam az egész Dahlia és az ő csodalöttyei mellékszálat! :Đ
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egyszer bele is haltam a mellékhatásokba! :Đ
    A második főzetnél, bár nem is a mellékhatás, inkább a program krónikus megakadásai miatt. Nagy bátran bemasíroztam a tömegbe, hátulról tördeltem a nyakakat, mikor elmúlt és megtámadtak. Ekkor (meg amikor a Toad leköp, vagy gáz, illetve a gázos zombi hatása alá kerülök és jön a képernyő effekt) lerohantak és csak akadozva láttam a végkifejletet. Visszavettem a felbontást, de ugyan ez, max. árnyalatnyival rövidebb ideig akad.
    Persze nem vette el a kedvem, mentem a következő összetevőért! Atyám, hoz ez a nő mit le nem tuszkoltat az ember torkán! :Đ
    A fejtetőre állós világ csodás volt! Most kisebb tömeg, de ott volt egy Goon, aztán a mellékhatás! párszor megkalapált, de sikerült gyógyulnom, így ha megtörve is, de élve kerültem ki a mókából! :Đ
    Az utolsó összetevő a non plusz ultra! Gondoltam, majd játszunk lagzis kutyát is, de bámulatos gyomrot kapott a hősünk! :Đ
    Ezt még nem próbáltam ki. Bolter-ből kinyerni a hozzávalót nem egy életbiztosítás!
    Egyébként tovább tart a hatása, mint a sima álcázásnak az ideje? Bár, az álcát lehet folyamatosan pótolni, ha van a közelben alapanyag! :Đ
    Egyszer, álcázva egy Bolter-t is megöltem hátulról, miközben a Volatile őrség a közelben járőrözött... Rosszul átgondolt cselekedetnek bizonyult! :Đ
  • lalakov
    Köszi, majd megnézem. :)
  • Myselor
    értelek.amúgy c sak úgy lehet átjutni hogy a hídon a pilléreken felkúszol a legmagasabbra,majd ott át ziblineolsz.:)
  • lalakov
    Köszi, féltem hogy lemaradtam róla. Másrészről viszont, nem kéne annak befolyásolnia egy küldetést mikor csinálom meg. Én jobb szeretem mindig előbb a mellékküldetéseket megcsinálni és csak utána a főküldetést. Nettó 32 óra (Steam szerint 37) után még mindig csak 13%-on állók a főküldetésben.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A hídon ami a tengerbe vezet felmásztam a híd pillérekre, eddig oké. Mivel nem volt kedvem lefelé mászni, ugrottam egy fejest. A kérdésem az lenne, hogy a híd le van szakadva egy ponton, de a másik felén is vannak zombik. Oda át lehet jutni? Tudom menjek oda. :) Már voltam ott, átverekedtem magam egy tengernyi zombin, de akkor még nem volt nálam grapple.
  • Ironman2
    Egy kis tweak guide:

http://www.pcgamer.com/dying-light-tweak-guide/
  • Ironman2
  • Myselor
    igen később is fel lehet majd menni.ne aggódj midnen mellék küldetés később is megcsinálható .story után is ^^
  • lalakov
    Kaptam egy mellékfeladatot, hogy találjak meg egy srácot a toronyban. Fel kéne mennem az emeletre, de nem tudok mert most le van zárva a lift. Később újra fel lehet majd menni? (megnéztem Youtube-on, ott simán fel lehetett menni, de persze valószínűleg máshol járt a főküldetésben)
  • lalakov
    Nagyon köszönöm. :) Azóta szereztem már mindenféle fegyvert.
  • Myselor
    nyugi lesz még izzasztó rész :"D én már majdnem elsírtam magam,najó nem de mégis elég idegesító volt xd
  • Ironman2
    köszi! most lenyugodtam!
  • kill3r21
    Nekem egy idő után, adott egy 3. oszlopot :D
  • Myselor
    akkor ugyanúgy jártunk.hehe :D
  • wesker24
    Ott csak az egyiket kell aktiválni mert a másikról mindig le estem én is, én is azt aktiváltam amit a tetöröl kell elérni és arra ráugrani !
  • Myselor
    én az egyikről mindig leestem a póznára felmásztam és átugrottam de leestem, a másikat a tetőröl kaptam el :D
  • Ironman2
    Hogy a p.csába kell kiiktatni azt a 2 oszlopot a vasútállomáson? Tiszta ideg vagyok már.íMég az elején vagyok,mert most van időm játszani vele
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.02.04. 22:32:12
  • lostprophet
    Legalább annak örülök, hogy a szövegfájlok módosítása nem számít modolásnak, mert a játék tökéletesen fut velük.
  • zozyk
    Kijössz a toronyból balra fordulsz,majd az út mentén megint balra. Elérsz a folyóig,ott van egy bodega,amiben a férj fejbelőtte magát a felesége fotója mellett,ott van 1 pisztoly. Nekem is a mellékküldihez kellett.

Ha nincs meg,holnap megjelölöm a térképen.
  • grebber
    Már 1,2 milliónál jár a Dying Light

" Közben a Techland szóvivője elmondta, hogy eszük ágában sem volt betiltani a modokat, csupán azt szeretnék elérni, hogy a csalókat mindenképp kiszűrjék. A modok problémáját hamarosan orvosolják, hiszen elmondásuk szerint a hamarosan érkező Hellraid játékuk is egy Dead Island mod ötletéből született. Szerintük fontos, hogy a rajongók változatossá tehessék a játékaikat, ahogy ezt a Dead Islanddel is tették."
  • kill3r21
    Benéztem :D
  • Fpocok
    Ez multis patch volt. Ott van a neve.
  • kill3r21
    Hát ez a pecs se sokat javított....továbbra is 30 fps, igaz valamelyest ez márfix...de akkor is többet vártam R9 290en :)
  • Fpocok
    Ez érdekes volt.
    Beléptem, valami magaslaton voltam... körbenézek 30-60fps között ugrál. Sóhajtok egyet.
    Kilépek, leveszem a felbontást 720p-re, belogolok.... RÁM UGROTT EGY ZOMBI HÁTULRÓL. WTF? Meg sem tudtam mozdulni. Sajnos fps így sem jobb :S
  • lalakov
    Coopban kipróbálta már valaki? Hova tölti be azt aki meghal?

Az éjszakai dögök nappal hova tűnnek, tudjátok? Megtaláltam a fészküket, de mivel rengetegen vannak, csak tisztes távolból szemléltem őket, de kíváncsi lennék milyen kincsek vannak ott.
  • Fpocok
    Ez egy nagy nulla, semmi. Pont a lényeg nincs benne.
  • Ironman2
    Már kijött a patch!

Multiplayer stability update - 1.3.0 patch notes
    FEBRUÁR 3. - MODLIN_TECHLAND

[Windows/Linux]

Fixed various co-op crash issues
    Fixed various Be The Zombie crash issues
    Hunter invasion during a GRE transmission sequence no longer possible
    Fixed cut-scenes crash issue for Nvidia effects users
    Minor performance tweaks for GTX970 users

KNOWN ISSUES WE ARE WORKING ON:

Performance issues of systems based on the AMD processor
    Freezes when using Nvidia DoF
    Unsatisfactory performance on multi-GPU systems
    Limited ability to modify game files - future patch will allow modifications to game files, but will not allow users with modded game files to join/host public games (they will still be able to play with friends via invites)

[Linux]

Fixed a block with optional safe zones
    Fixed a bug with spawning enemies
    Fixed game process priority
    Fixed mouse wheel sensitivity in map menu
    Fixed too intense blur effect

KNOWN LINUX ISSUES WE ARE WORKING ON:

Game does not launch on some systems (i.e. Linux Mint)
    Game does not work with Radeon cards
    Some rendering/OpenGL performance issues
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.02.03. 22:25:35