1756
  • Gary
    Először csak néztem, hogy hogy sikerült valakinek ennyi Viral-t magára szabadítani, de utána észrevettem, hogy Super Aggressive MOD! :Đ
    Háát, az #551-ben BEAST úgy is túl könnyűnek találta, esetleg majd így... :Đ

Ha végigvitted a játékot, van rá lehetőség, hogy újrakezdd, ugyan azokkal a skill-ekkel és tárgyakkal, csak erősebb ellenfelekkel.
    Gondolom, a MOD durvább. Egy próbát biztos, hogy megér, mert újrakezdtem, de csak a korábbi szinten és így már tényleg vicces volt, hogy először én is húztam a szám a gyorsan tönkremenő fegyverek miatt. Kis gyűjtögetéssel és szinte csak a szükséges zombi bántalmazással 3, 2, 1 szintet léptem a prológus kötelező alvásáig. Kb. 30 - 40 perc játékidővel.
  • Fpocok
    APA KEZDŐDIK!

• Fpocok
    Konzolos videókon nagyon bénának tűnt, de akkor csak a paraszt mivolta miatt volt olyan.
  • Shep
    Játék legjobb része a lövöldözés, jó a célzás, jól lehet a géppuskákkal is egyezni, persze csináltak előtte a srácok pár kovbojos játékot, úgyhogy annyira nem is meglepő :)
  • PeeTeR
    32€
  • wesker24
    Én 4800 Ft-ért vettem a Dying Light-ot tavaly decemberben az egyik tag vett egy Dying Light 4 Packot és abból vettem én is egy példányt !
  • kill3r21

Hát én 8500ért rendeltem anno elő, ahogy nézem most 10körül mozog :)
  • Fpocok
    Hol a legolcsóbb?
  • Fpocok
    Fúúú gyerekek, ez egy kibaszott jó játék! Viszont most négy óra után abbahagytam, mivel majd akkor akarom végigvinni, amikor meglesz eredetiben.
    Minden rendőrautót feltörtem míg végül találtam egy pifftolyt. A célzás is teljesen rendben van és amikor banditákkal találkoztam és látták mi van nálam, feltették a kezüket és kilootoltam a droppot. Nagyon korrekt iparosmunka.
  • kill3r21
    Srácok, mit jelent ha egy baseball ütő például "remarkable"? majdnem 5 ezret ér, de nem tom mit jelent :D
  • Ironman2
    Ez a Chrome engine sajátossága
  • kill3r21
    Tolhatnál pár képet :)
  • Meridius
    Jó cucc, főleg az "inject filtering", ezzel már egész barátságosan néz ki a játék. A rosszullét kerülget a mostanság divatos zöld/sárga/stb. filterektől, áldom a SweetFX-et hogy meg lehet szabadulni tülük. :D
  • PeeTeR
    visszaneztem nem talaltam linkelve, ha megis volt akkor kuka - megertesuket elore is koszonjuk

Dying Light Manager v0.10a
  • PeeTeR
    ugyan ez volt Dead Island -nal is
  • Fpocok
    Nem értem én ezt a játékot meg a fejlesztőket bazmeg.
    Felvittem textúrát MAGASra és most 37--->50 fps van ugyanott.
  • lalakov
    Én sokat használom. Pisztolyra nem allergiások és olyan szép a fejlövés. Emberekre meg már csak géppityuval megyek, mióta egyszer rám lőttek a mocskok.
  • kill3r21
    jaja Aréna :D
  • Myselor
    gondolom az arénára gondolsz :D vagy passz,amúgy én is így vagyok vele.teljesen megbocsájtható hogy ilyen gagyik a karakterek,a játék nagyon jó lett,kellemes meglepetés számomra ^^
  • kill3r21
    Most komolyan gondolták hogy egy macsétával, 1 élettel kell azt a böszmét kinyirni? :D
    16 óra és itt tartok :D
    Brutálságos jó ez a játék :)
    Már kezdek nekik megbocsájtani a technikai gondokért :)
  • Myselor
    én is így voltam vele. a végén többet haltam mint egész játék alatt előtte xd nagyon buzi rész lett.nekem a skilleken van még mit fejleszteni,de midnen mellék küldi kész van asszem:) a story már rég kész de még midnig jókat játszom vele ^^ 36 óra eddig
  • Gary
    Nah, végigvittem!
    Hogy a medvét vezesse az egyenesági női fölmenőjére az, aki az utolsó szakaszt kitalálta! :Đ Mondtam rá pár 'áldást' a csúnyábbik fajtából!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Gondolom, futóversenyre tervezték a csatorna szakasz végét. Álcázással viszonylag egyszerű volt, csak amíg rájöttem az ugrándozós szakaszok taktikájára, addig párszor markolásztam a levegőt a nagy puffanás előtt! :Đ
    A toronyra följutás nekem bejött, az álcázás jótékonysága miatt, a lakossággal sem volt sok probléma. Viszont, pislogtam párat mikor a rohadt ogre (Demolisher), a daru utolsó létrájáról ledobott!
    A gombnyomkodós végső harc, valahogy gagyinak tűnt az előzményekhez képest. Persze, vagy háromszor kellett nekifutnom, a főcím előtt.

Összességében, kb. annyiszor feküdtem meg az utolsó szakaszon, mint odáig az egész játékban. :Đ
    Viszont, találtam ferde vízfelszínt a csatorna egyik lejtős csövében, és egy zombit, aki alól hiába omlott le a daru, büszkén állt tovább a levegőben.

Valami 1800-as sebzésű kaszabolót sikerült összerakni, amivel már tényleg lehetett üldözni a Volatile-okat! :Đ

Skill szintek: 23, 18, 24. Sztori 100%, a játék 85%. Minden mellékküldetés kész, a kihívásokból egy teljes, a többi változó (0-2). Mindezt 56 és fél óra alatt.

Az időnként előforduló akadások ellenére, nagyon tetszett a játék!
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2015.02.08. 01:36:51
  • MerlinW
    Lesz többfajta is, de nem fogod sokat használni, mert egy lövés után a fél város rádszabadul:)
  • kill3r21
    Ne aggódj én is cumiztam ott :D
    Engem az érdekel, akár spoilerbe, lesz fegyver srácok, mert kezdem unni hogy alig van itt ott
  • Fpocok
    Felejtsétek el, hogy megkérdeztem :D
  • Fpocok
    Ejha... NAGYON CIKI, de... hogy kell bemenni videótékába? Ajtókat próbáltam és más bejáratot nem látok.
  • scomcomputers
    Tunngle-val próbálnék csatlakozni a haverokhoz....
    Minden oké, látja is a "szervert" de mikor csatlakozok ezt dobja ....
  • Fpocok
    Ahh thanks.

Faszántos ez a játék. Végre sikerült belőnöm játszhatóvá. Szánom bánom, de ez van, ha olcsóbb lesz, beszerzem.
  • wedge31
    Skill kell hozzá, hogy egyáltalán tudj dobni.
  • Fpocok
    És bármelyikkel lehet? Csak mert még nagyon az elején vagyyok és ezzel a vascsővel meg az asztallábbal nem lehet.
  • wedge31
    Kétszer jobb egérgomb és utána bal a dobás.
  • Fpocok
    Meghaltam és survivor pontot vesztettem? AZ JÓ! NA VÉGRE!
  • Fpocok
    Fegyvert hogy dobom el? Például ha robbantani akarok hordót?
    Itt nem is lehet csontokat tőrni?
    Mindkettő volt Dead Islandben.
  • Fpocok
    Kisebb felbontáson kisebb az FPSEM?

Konkrétan ott állok, amikor elhagyom először az épületet. 900p-ben 37, 720p-ben csak 30. ???
  • lostprophet
    Miért LAN-on akarsz csatlakozni? Egy hálózaton vagy azzal, akihez csatlakoznál?
  • scomcomputers
    Nem tudok csatlakozni egy coop-hoz sem EZT írja.....
    Mi lehet az oka?
  • tutituti
    valahol 20% körül járunk haverral és 30 óra van eddig benne.Hát mellékküldi van benne doszt de én a skilleket keveslem vagy legalább is túl gyorsan megkapjuk őket.pár óra és minden unlockolva lesz.Na meg a blueprint is az elején tonnányi aztán úgyse használom csak a kéket meg a rare változatot.
    Remélem dlc jön hozzá és kapunk még új területeket mert szkeptikus voltam de irgalmatlan jó lett,és még nem unom pedig mostanság ritka az a játék amit nem unok meg 15 óra körül.
  • lalakov
    Kezdek túl sokat játszani a játékkal. Kinn voltam az utcán és néztem mire lehetne felmászni. Meg amikor elszállt egy gép felettem, felnéztem nem dob-e le valamit. :)
  • Shep
    Azért azt megnéztem volna ahogy a csatornában emberek tömegei másznak keresztül a csöveken csimpaszkodva, ugrálva, hogy átjussanak az óvárosba. :)
  • lalakov
    40 óra, kb. 15%. ;-)