1756
-
#636 -
#635 Ha nappal úsztál be a málészájuak ott bújnak el a fény elől -
#634 Mellék küldetés lesz, de ettől még mehetsz oda, szívesen látnak. :)) -
#633 A vízben találtam valami pakkot, aztán beúsztam valaki szikla alá. Ilyen dark részre értem, ahol volt egy csomó kemény ellenfél. Spuriztam is ki :D Oda később kell menni? -
#632 Hát őőő, nem szar. :) -
#631 Csekkoljátok ezt a videót. Z gombbal tudtok real time váltani az éj és nappal között. Nagyon faszántos. -
#630 Pénteken jön. Én ezt a verziót vettem meg:
Majd nálam bulizunk, ha felépül :D -
#629 :D
?? -
#628 Alig várom már a pénteket :D
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.02.22. 18:02:07 -
#627 Elvileg a játék dobozos verziója is steames, ugye? Ott van, hogy steam cloud, szóval gondolom... csak ugye el volt halasztva. -
DonPedro22 #626 köszönöm -
hellboy4591 #625 A görgővel tudod eldobni. -
#624 kozepso egergomb? (aka gorgo) -
DonPedro22 #623 Melyik gombbal dobom el a petárdát? vagy 5x átnéztem a kiosztást és végig zongoráztam a billentyűzetem de nem dobja el egyik gombbal sem. -
Ironman2 #622 http://www.pcguru.hu/hirek/dead-island-2-elozetes/30675 -
#621 Killer nincs hasonló gépünk, tiéd erősebb és pont.
Nekem sajna nem javított sokat a patch.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.02.18. 22:09:41 -
#620 nekem is jobban megy sokkal. :) -
#619 Nekem akárhogy volt állítva szarul futott, most minden max a látótáv egy negyed, és megy mint álom...
Jason: pedig hasonló gépünk van :) -
#618 Francokat. Én is azt hittem, hogy jobb, de mikor beléptem a videó beállításokhoz elég vicces dolog fogadott...
Kivették a shadow map size very high beállítását, maximum high-ra tudom húzni. Naná, hogy jobban megy így... -
#617 1.4. :
Nekem semmit sem változott. Ugyan úgy fút mint eddig. 20-60 fps között....
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.02.18. 15:37:16 -
#616 Na végre, nekem a 400megás pecs megdobta, végre 60-80fps, igy kellett volna az elején :) -
pHNxX89 #615 "dolgoznak" ez vicces Nem értem mért nem engedik be az embereket early access-el, nem lennének ilyen panaszok a megjelenéskor az biztos! -
#614 Azon még dolgoznak.(bár nem értem, hogy miért fut szarul pont az AMD procikon, hiszen a konzolokban is az van...) -
#613 Ez kurvajó :D
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.02.16. 17:56:19 -
pHNxX89 #612 Javult az AMD procikon a játék? Mert nekem még mindig 44% a GPU kihasználtság (FX8120) -
#611 Na akkor amit most szed 400mega az javít :D -
Ironman2 #610
Dying Light Manager v0.10d (works with 1.4.0.0)
http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=22001
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.02.15. 01:25:17 -
#609 Megoldottam, bár mentésem elveszett. Mindegy, amúgy is meg akarom venni. -
#608 Bassza meg ez a fos. -
#607 Faszomat. Ez a patch elvaszta a managert. Nem tudom használni. -
#606 List of fixes in version 1.4.0:
Hardware, performance & stability issues
* Resolved various stability issues
* Numerous general performance optimizations
* Significantly reduced RAM memory usage
Gameplay issues:
* Added option to disable film grain video effect.
* Fixed the issue with reaching Survivor Rank 25
* Optimized video memory management to eliminate “ResizeBuffers failed 0x887a0005” error message
* Fixed extremely long load times that some users were experiencing
* Resolved issues with unlocking certain achievements
* Fixed the issue with ammo disappearing from player’s inventory when attempting shooting challenges
* Resolved issues with Personal Statistics menu
* Fixed problems with using keys assigned to gameplay features during chat
* Fixed duplicating weapons exploit
Be-the-Zombie mode:
* Fixed the ‘infinite spit’ exploit in Be-the-Zombie mode
* Fixed several issues with connecting to games when playing as the zombie
* Added additional tools for tracking network issues
Game data integrity (modding):
* Games can be modded
* Modded games will not work online with original unchanged versions
* Modded games will work with other identically modded games
Graphical Bugs:
* Resolved extremely low resolution textures on certain objects regardless of texture quality settings
Linux specific improvements:
* Fixed motion blur switching via main menu
* Fixed messaging when playing cross-platform session
Known issues we are still working on:
* Screen flickering when using dual-GPU setups
* Radeon support on Linux platforms -
#605 fura dolgot tapasztaltam a challengek közben,ugyan nálam elég sokszor leesik az fps ha füst tűz vagy sok zombi van,hát szóval a játék lassú de az idő limit normál módon telik,tehát én nemtudom megcsinálni a mostani challenget,mert nincs elég fpsem lol.nem vagyok béna utána néztem ennek,és kipróbáltam úgy hogy előre fele nézek,és hogy lefele.hatalmas különbség van.azért ez elszomorító amúgyis kivan számolva durván egy challenge time,most meg ez miatt szívok,mert nincs elég fpsem és ezért nem bírom megcsinálni.ilyet még nem tapasztaltam más játékokban -
#604 Alakul:
"Beta patch 1.4
Nice! I'm getting 10-15 FPS more on my AMD system!
FX [email protected]"
"I'm on Linux, Asus Strix GTX970, i7-920, 8GB RAM, fantastic performance boost with 1.4 beta, much better than previous one, i can now easily see 60fps on most of the places, still some hiccups here and there but much better!"
"Windows 8.1,Radeon HD 5800, Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860 @ 2.80GHz, 6GB RAM...same here, much better performance..now gimme the hardmode and everything is fine ;D"
"Wow. I am amazed. From unplayable 10-15 FPS to realy good 35-45 FPS. Still not Perfect, but a beginning!"
"Got 80fps stable from 50fps.
R9 290
i7 4770 "
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.02.12. 12:51:00 -
#603 Csak viralok! :D -
#602 A játékhoz jönnek majd ingyenes tartalmak is. Márciusban bepatchelik a hard modeot WOOHOO! Addigra talán meglesz nekem is. Addig meg szívom a fogam, hogy kibírjam valahogy :D -
#601 csak nálad van ilyen :D amúgy én túl vagyok a legszemetebb challengen,dyin lunch névre hallgat,az utolsó része másfél perc alatt 30 headshot :"D vért izzadós.majdnem kibasztam már az ablakon :3 de meglett hehe -
#600 Geci játék, nagyon nehéz megállni, hogy ne játsszak vele, annyira jó. Kicsit húztam a VGAmon (ha már olyat vettem) és most sokkal jobban megy. Az normális, hogy beesik az eső tetőn keresztül? :D
-
#599 -
#598 Ha nappal ilyen, akkor milyen lehet éjszaka? -