1756
  • wedge31
  • Myselor
    linkeld már pls
  • Voltan
    Hmmm. In-tres-ting...
  • Fpocok
    A videóban az elején.
  • Myselor
    hol látsz te olyat?xd
  • Fpocok
    Jármű? Íj? Mi a fasz?
  • Szabi #670
  • Fpocok
    Patch 1.5 - 'Hard Mode' - release notes
    közzétette: Modlin_Techland @ 05:55PM on March 10, 2015
    Features:

* Hard Mode added
    * National outfits added
    * 4 outfits as a reward for finishing the story campaign added
    * Over 50 new weapons added
    * New weapon rarity level – extremely rare Gold weapons added

Gameplay:

* Various balance tweaks of weapons, loot chests, shops and crafting
    * Various improvements to game quests
    * Improvements in natural movement flow

Technical:

* Resolved various stability issues including co-op
    * Improved overall game performance

Visuals:

* Various improvements in world and character art

Be the Zombie:

* New option to enable zombie invasions with co-op disabled added

Linux specific improvements:

* Added AMD Radeon support (Please note - the NPC dialogue lip-sync will be enabled in a future patch)
    * Improved performance significantly
    * Fixed glitch when changing resolution
    * Improved mouse scroll speed in map menu
    * Disabled SSAO and AA options (TBD)
    * Fixed minor rendering issues
    * Fixed screenshots capturing
    * Fixed crashed related to audio driver
  • PeeTeR
    az mar a Te bajod
  • Fpocok
    Tudod még mi rontja az atmoszférát? a 30 fps
  • kigyi
    Mondjuk én még csak az "elején" tartok mert a mellékküldetéseket csinálom ezerrel közben, de vannak részek ahol azért elég erősek most is (vagy én vagyok gyenge :)
  • PeeTeR
    uff.. ezzel kb. nem fps -t nyersz hanem a jatek TELJES atmoszferajat nyirod ki.
  • Fpocok
    Akinek még mindig gondja van a teljesítménnyel, mert hogy nem úgy megy mint kéne, van itt egy ilyen cucc Kikapcsolja az összes felesleges effektet, mint pl a film graint, ami még mindig szar. Csak bemásolod és kész. Én kipróbáltam és jobban fut.
  • SötétBarom
    Ez így karcsúnak hangzik, hiszen a játékot majdnem végig lehet vinni zombicséplés nélkül.. Bízom benne, hogy azért dobnak még rá valamit.. Aminek örülnék, ha sokkal több viral lenne, sokkal kevesebb safehouse, tovább tartó éjszaka, 0 fegyver upgrade..

Ez meg csak álom:
  • Fpocok
    március 10-én jön
    erősebbek lesznek az ellenfelek
    kevesebb material lesz elszórva a pályán.

Csak ennyit tudok, ami fixen lesz. Ezt mondták.
  • SötétBarom
    Hard módról lehet tudni valami konkrétumot? Jó poén lenne, ha figyelni kéne rá, hogy mindig legyen nálunk antizin... Emiatt rákényszerítve a játékost, hogy figyelje a dropokat..
  • kigyi
    Sajnos srácok én sem tudok többet örültem annak, ha egy leesett :) AMúgy kettőt vettem havernak is kellet neki pl. 5k-ért tudtam csak szerezni :(
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.03.04. 16:35:32
  • Gary
    Ah, értem! :Đ
    Nem akartam tolakodó lenni, csak meglepődtem, mert ez nagyon diszkont ár!
  • Szabi #658
    hova utaljam a 4k-t ? :D
  • kigyi
    Háát kerülő úton :D Van akinek kell egy noti és mondjuk nem szereti a zombikat akkor meg lehet egyezni a kupon árában :D (Szokásos Nvidia gamer noti akció)
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.03.04. 16:13:15
  • Gary
    Hol sikerült megkaparintani ilyen áron? :-o
  • kigyi
    Amíg lehet kapni? Miért be akarják tiltani? 4K-ért húztam be, de bőven megért volna többet is az eddigiek alapján, nagyon jó, de a coop-ra is kíváncsi lennék. (igaz még csak az elején vagyok, mert időhiányban szenvedek)
  • lalakov
    Szerencsére nem. Eredetid van?
  • johna
    Üdv!
    Segítséget kérek.
    Ha egy gyorsasági mellékküldetést szeretnék megcsinálni, vagy egy "kaptárat" kitakarítani, akkor miután belépek, kiírja a küldetést, és hogy accept, decline...... És hiába nyomom meg a hozzárendelt gombot, nem történik SEMMI! Már többször próbáltam, utána, ha kilépek/belépek, akkor megint odadob, rögtön a választáshoz, majdnem beragadtam végleg, de szerencsére van egy return to main quest opció valahol főmenü környékén. Szóval: találkozott ezzel valaki? Ha igen, akkor meg tudta oldani?
  • lalakov
    Miért kellett elrontani egy ilyen jó játékot egy ilyen idegesítő végjátékkal? Nettó 76 óra, a skill tree kimaxolva. Majdnem felmásztam a Mount Everest-re, csak 1500 méter hiányzik. Viszont érdekes, mert hiába teljesítettem mind a 8 karantént, nem adja meg az achit, ahogy a mellékküldetéseket se adja meg, pedig mindet megcsináltam.
    Most várok, hogy lemenjen az ára és a barátom is megvegye és jöhet a coop móka.
  • Myselor
    nekem kb 50óra volt kimaxolni :)
  • simonl #650
    Srácok, ez a játék nagyon durván qrvajó!
    Mondom ezt úgy, hogy nem szerettem eddig a zombis filmeket, játékokat, kiegészítőket.
    Tegnapig zombiszűz voltam:)

De az olyan mint egy film, egy jó film.
    Vegyétek amíg lehet kapni:) és várunk egy jó magyar fordítást hozzá.......előre is köszönjük.
  • lalakov
    Nagyon sokáig, látom te is a mellékküldetéseket csinálod előbb. :) 72 óra (25,22,24) és még nem vagyok a végén.
  • Fpocok
    Úgy érzem, még egy darabig el leszek az első végigjátszással :D

• hunbalee
    Brit toplista: az élen nyitott a Dying Light

"Végre dobozos változatban is beszerezhető a Dying Light, ami ennek örömére azonnal a szigetországi eladási lista élére ugrott"
  • lalakov
    Van, de nem teszem fel. ;-)

simonl: Hamarosan, nem baj ha félsz egy kicsit. :) A gombért pedig nézd meg a gombkiosztást és állítsd egy kényelmes helyre mert sokat fogod használni.
  • Szabi #645
    amikor először kienged az utcára, akkor kapod meg és a t betűvel tudod használni
  • simonl #644
    Sziasztok, a lámpa mikor lesz elérhető? (és melyik gombbal) Bár még csak a játék legelején vagyok a toronyban ....... azért a 13. emeleten jó lett volna:)
  • Gary
    Háát... ha a #630-as hozzászólás My Apocalypse Edition-jét nézzük, van-e kérdés? :Đ
  • lalakov
    Akkor ezért nem találtam, achi szerint még lennie kéne, de már mindent bejártam. Ezek azért pénzt nem érnek.
  • Fpocok
  • Gary
    Megvan, hogy mi hiányzik a játékból! Legalábbis nekem! :Đ
    A bullet time avagy időlassítás! A Lingon trénerében van, azt próbáltam ki. Nagyon bejött! Jobban lehet taktikázni a zombik között és a tetőkön rohangáláskor is hasznos!
    Talán, majd a második részben... :Đ
  • Gary
    Kettő új hely, ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

...mind a két városrészben 1-1. Sajnos, elég rövidek :(
    Piros biohazard jel mutatja a küldetések helyét.
  • Fpocok

A konzolok szervize küldte a többi DLC kódot. A legutolsó az micsoda? Valami új hely, ahova be tudok menni? (a többit tudom).
  • Metalmilitiakid
    Hali!
    Akadt egy kis gondom a játékkal, épp csináltam egy küldit irtottam a jónépet, amikor egyszercsak úgy gondolt a játék, hogy többet te nem Lootolsz, vagy Use olsz vagy bármi. Menü bejön, kraftolni tudok, fegyvert váltani is, de se ajtónyitás se loot semmi, még csak meg se jelenik, hogy Search(F) vagy valami, mintha eltűnt volna. Van erre valami megoldás? Kilépni még nem akarok mert pont egy olyan küldi legvégén vagyok ahol csak fel kellene venni a cuccot és nem akarom újra leölni az egész bandát. Előre is köszi.