1756
  • PeeTeR
    since launch
  • Myselor
    hát na.beleéli magát a másik is
  • Fpocok
    Bírom, amikor multiban nyomnak egy single játékot.
  • Myselor
  • lalakov
    A Hard mód mindenki számára elérhető vagy csak annak aki egyszer végig tolta? Az első pillanattól nehezebb vagy csak az első főküldetés, a bevezető után? Eddig nem érzem, hogy nehezebb lenne. Persze második játék indításnál sokkal többet tudok már.
    Az egyébként jó, hogy játék közben is tudom állítani a nehézséget.
  • Fpocok
    Dying Light offers closed beta for dev tools
  • kigyi
    Én már ezen az áron is úgy vagyok vele, hogy megérte ugyanis nagyon jó lett. Nem vagyok a zombis játékok nagy rajongója, de ezzel a játékkal mégis teljesen jól elvagyok.
  • SötétBarom
    Nagyon helyes.
  • Szabi #708
    jó játék ez tény.. csak még picit drága.. lesz még ennél jelentősen nagyobb eladás is ha csökken az ára :)
  • hunbalee
    A Dying Light lett a Techland legnépszerűbb játéka

"Több, mint három millió példány fogyott az első 45 napban, ami bőven túllépi a Dead Island eladásait."
  • Anonymus0217
    Oké, köszi :)
  • scomcomputers
    Ezt a kérdést ITT tedd fel!
  • Szabi #704
    majd amikor már páreuróért lehet venni, majd lesz magyar szöveg is :D
  • Anonymus0217
    Azt gondoltam hogy nem csak ezt az egy játékot fordírtja :) De, sokan örülnének szerintem azért egy %-nak hogy hol tart.. :)
  • kigyi
    Ha ő volt meg is csinálja csak ugye nem 1 játékra van rágizdulva egyszerre :D Majd jelentkezik, ha kész lesz.
  • Anonymus0217
    Igen, ő vállalta be, csak nagy a csend :(
  • lalakov
    Lostprophet vállalta be. ;-)
  • kigyi
    Erről mesélhetnél még, kik készítik a magyarítást? Csak azért, mert még nem láttam egy csapattól sem bejelentést, hogy rajta vannak az ügyön, de persze lehet csak az én figyelmemet kerülte el eddig.
  • Anonymus0217
    Hello mindenki!
    Van valami hír a magyarításról hogy, hogy áll? Nagyon várom már, de sajnos semmi hírt nem találok róla.. Mennyi idő KB? Köszi előre is a választ.
    Üdv, Viky
  • PeeTeR
    alkohol szinte mindenhol fellelheto (ertsd tobbnyire lakasok -> hutoszekreny) electonics pedig a kisebb loot dobozokban. specifikus loot pontot nem nagyon tudnek modani. esetleg delen a magasfeszultsegu elosztonal erdemes kiganyezni a lehetosegeket. itt azert 100+ zombi nyomorog kis helyen. Davy Jones ellen meg.. flare+magas sebzespontu fegyver (320+ 4/5 csapas) (320+ <- magas sebzesnek ertsd amikor meg alacsonyabb szinten vagy - ergo csak pillanatnyilag/atmenetileg minositheto magasabb erteknek)
  • Fpocok
    Én általában úgy szoktam, hogy odamegyek a házakhoz, nyomok egy Q-t, ha látom, hogy sok cucc van, akkor megpróbálok bemenni. Lootolj mindent, lesz cucc bőven.
    Meg lehet ölni őket, DE KEMÉNYEK. Nekem már olyan kardom van, hogy 3-4 csapás elég beléjük. A játék elején ne próbálkozz vele, fuss el.
  • JethroHUN
    Alkatrészek után merre érdemes keresgélni? Alkohol, electronics nagyon ritkák. A lebombázott hídon végén(ahol az UV lámpás küldetés volt) farmoltam a rendőr furgonokat (ami elég nagy exploit, h minden nap újra spawnol a loot bennük)

illetve az éjszakai polip pofájú zombikat nem lehet megölni? Közvetlen közelről tarkón lőttem vadász puskával, dynamitot dobtam rá, felgyújtottam. Semmi. Bele vágok valami vacak zöld kést, elszalad.
  • kigyi
    Gyakrabban akad ki 60 fps-re mint eddig talán javult a helyzet persze én koszos AMD karival tolom biztosan azért van.
  • wedge31
    Annál többet nem tudhatsz mint amennyit nyilvánoságra hoztak...
  • Szabi #692
    na most ebből aztán sokkal többet tudtunk meg :D
  • wedge31
    Dying Light - milyen tartalmak várhatóak a jövőben?
  • kill3r21
    Az autók patch vagy DLC? :D
  • Fpocok
  • Myselor
    hát igen :D az tuti,de a borderlands pre-sequel-ben is eljátszották.és szintén használhatatlan darab xd
  • Fpocok
    Na márcsak a hülye lábtörős küldi kell az első térképen és 19 óra után mehetek a másikra. Most csináltam freezing granadeket meg megtanultam slideolni. Most már tuti meglesz.
  • Voltan
    Persze, de vicces :D
  • Myselor
    igen és egy nagy szar xd
  • Voltan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az Expcaliburt megtaláltátok már? :D
  • kigyi
    Fpocok már leírta a választ, de nem árt hozzá keresni "recepteket" különben nem sok mindent tudsz csinálni alapból :) Gyűjtögess csak először én is azt hittem túlzásba vittem, de aztán egy-egy komolyabb akció után csak megcsappan a raktárkészlet :)
  • Fpocok
    Bemész a Blueprints menüpontba és ott mutatja, mihez van meg mindened.
  • simonl #681
    Sziasztok srácok, hogy a viharba tudok különböző fegyvereket csinálni magamnak.
    Már összegyűjtöttem egy csomó hozzávalót:)
    Tudnátok segíteni?
  • AntiHero
    Cars and arrows in the future DLCs
  • Fpocok
    Nálam nem :(
  • zsoca6
    hozz valami teljesítmény javulást az új patch ?
  • Myselor
    köszönöm :D hát ez beteg