1756
-
#716 since launch -
#715 hát na.beleéli magát a másik is -
#714 Bírom, amikor multiban nyomnak egy single játékot. -
#713 -
#712 A Hard mód mindenki számára elérhető vagy csak annak aki egyszer végig tolta? Az első pillanattól nehezebb vagy csak az első főküldetés, a bevezető után? Eddig nem érzem, hogy nehezebb lenne. Persze második játék indításnál sokkal többet tudok már.
Az egyébként jó, hogy játék közben is tudom állítani a nehézséget. -
#711 Dying Light offers closed beta for dev tools -
#710 Én már ezen az áron is úgy vagyok vele, hogy megérte ugyanis nagyon jó lett. Nem vagyok a zombis játékok nagy rajongója, de ezzel a játékkal mégis teljesen jól elvagyok. -
#709 Nagyon helyes. -
#708 jó játék ez tény.. csak még picit drága.. lesz még ennél jelentősen nagyobb eladás is ha csökken az ára :) -
hunbalee #707 A Dying Light lett a Techland legnépszerűbb játéka
"Több, mint három millió példány fogyott az első 45 napban, ami bőven túllépi a Dead Island eladásait." -
Anonymus0217 #706 Oké, köszi :) -
#705 Ezt a kérdést ITT tedd fel!
-
#704 majd amikor már páreuróért lehet venni, majd lesz magyar szöveg is :D -
Anonymus0217 #703 Azt gondoltam hogy nem csak ezt az egy játékot fordírtja :) De, sokan örülnének szerintem azért egy %-nak hogy hol tart.. :) -
#702 Ha ő volt meg is csinálja csak ugye nem 1 játékra van rágizdulva egyszerre :D Majd jelentkezik, ha kész lesz. -
Anonymus0217 #701 Igen, ő vállalta be, csak nagy a csend :( -
#700 Lostprophet vállalta be. ;-) -
#699 Erről mesélhetnél még, kik készítik a magyarítást? Csak azért, mert még nem láttam egy csapattól sem bejelentést, hogy rajta vannak az ügyön, de persze lehet csak az én figyelmemet kerülte el eddig. -
Anonymus0217 #698 Hello mindenki!
Van valami hír a magyarításról hogy, hogy áll? Nagyon várom már, de sajnos semmi hírt nem találok róla.. Mennyi idő KB? Köszi előre is a választ.
Üdv, Viky -
#697 alkohol szinte mindenhol fellelheto (ertsd tobbnyire lakasok -> hutoszekreny) electonics pedig a kisebb loot dobozokban. specifikus loot pontot nem nagyon tudnek modani. esetleg delen a magasfeszultsegu elosztonal erdemes kiganyezni a lehetosegeket. itt azert 100+ zombi nyomorog kis helyen. Davy Jones ellen meg.. flare+magas sebzespontu fegyver (320+ 4/5 csapas) (320+ <- magas sebzesnek ertsd amikor meg alacsonyabb szinten vagy - ergo csak pillanatnyilag/atmenetileg minositheto magasabb erteknek) -
#696 Én általában úgy szoktam, hogy odamegyek a házakhoz, nyomok egy Q-t, ha látom, hogy sok cucc van, akkor megpróbálok bemenni. Lootolj mindent, lesz cucc bőven.
Meg lehet ölni őket, DE KEMÉNYEK. Nekem már olyan kardom van, hogy 3-4 csapás elég beléjük. A játék elején ne próbálkozz vele, fuss el. -
#695 Alkatrészek után merre érdemes keresgélni? Alkohol, electronics nagyon ritkák. A lebombázott hídon végén(ahol az UV lámpás küldetés volt) farmoltam a rendőr furgonokat (ami elég nagy exploit, h minden nap újra spawnol a loot bennük)
illetve az éjszakai polip pofájú zombikat nem lehet megölni? Közvetlen közelről tarkón lőttem vadász puskával, dynamitot dobtam rá, felgyújtottam. Semmi. Bele vágok valami vacak zöld kést, elszalad. -
#694 Gyakrabban akad ki 60 fps-re mint eddig talán javult a helyzet persze én koszos AMD karival tolom biztosan azért van. -
#693 Annál többet nem tudhatsz mint amennyit nyilvánoságra hoztak... -
#692 na most ebből aztán sokkal többet tudtunk meg :D -
#691 Dying Light - milyen tartalmak várhatóak a jövőben? -
#690 Az autók patch vagy DLC? :D -
#689 -
#688 hát igen :D az tuti,de a borderlands pre-sequel-ben is eljátszották.és szintén használhatatlan darab xd -
#687 Na márcsak a hülye lábtörős küldi kell az első térképen és 19 óra után mehetek a másikra. Most csináltam freezing granadeket meg megtanultam slideolni. Most már tuti meglesz. -
#686 Persze, de vicces :D -
#685 igen és egy nagy szar xd -
#684 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Expcaliburt megtaláltátok már? :D -
#683 Fpocok már leírta a választ, de nem árt hozzá keresni "recepteket" különben nem sok mindent tudsz csinálni alapból :) Gyűjtögess csak először én is azt hittem túlzásba vittem, de aztán egy-egy komolyabb akció után csak megcsappan a raktárkészlet :) -
#682 Bemész a Blueprints menüpontba és ott mutatja, mihez van meg mindened. -
simonl #681 Sziasztok srácok, hogy a viharba tudok különböző fegyvereket csinálni magamnak.
Már összegyűjtöttem egy csomó hozzávalót:)
Tudnátok segíteni? -
#680 Cars and arrows in the future DLCs -
#679 Nálam nem :( -
zsoca6 #678 hozz valami teljesítmény javulást az új patch ? -
#677 köszönöm :D hát ez beteg