Dying Light 1 - 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
kill3r21: Első éjszakánál jársz és találtál már csomó lőszert? :o Én még egy darabot nem láttam.
A végre felé azért fel lehet kötni a gatyát mert nehéz lesz, ennyit még Faith se ugrált/mászott az biztos.
A mellékküldetések között is akadnak elég jók! De miért mindig éjszaka akarnak kizavarni?! :Đ
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Lehetne már valami fegyver is, egy csomó lőszert találtam már 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
* Scomcomputers the future of computing!*
Ezzel a progival rendbe lehet rakni a grafot 😊
Lehet valamit kezdeni ezzel a "szín szétváló" effektel? Szabályosan bassza a szemem..... (arra gondolok , hogy pl amikor nézel egy fát, látod mind a 3 színt ami alkotja kicsit elcsúszva egymástól)
Ezen tökéletesen látszik miről beszélek 😊
Utoljára szerkesztette: Darkyf, 2015.02.01. 13:32:25
Nektek milyen volt a fészekben?! :Đ
Na, és hanyadik próbálkozásra sikerült?
Rahim és robbantása...
Vazz, elrohantam vonatokhoz, megkapom az éles bombát és futás, aztán megint... meg mégy vagy 5-ször, mert van ám második emelet is, utána meg ki is kell találni! Ugye, Ti sem jegyeztétek meg az utat? :Đ Ja, közben persze beesteledett!
Mindegy, sikerült! Persze a kölyök nem válaszol, vissza hozzá és...
Na, ez most sok volt! Lehetett rá számítani, de...
A sikeres robbantással fölpörgettek utána meg kapom a hideg zuhanyt! Eh!
Ettől függetlenül, eddig ez a küldetés tetszett a legjobban!
A Camouflage nagyon jó, csak a dögök így sem szeretik ha nekik szaladsz, és megcsapkodnak! :Đ
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Este? Juj na az paráztatós főleg a radaros jószágok miatt 😊 Sejtettem nem lesz pénz náluk,de pénz minek.Szerintem egy ilyen világban nem lenne értéke az számítana mindenki fel legyen fegyverkezve,és védjék egymást.Igaz kell a profit meg ilyenek,de olyan irreális árakat kérnek egy kalapácsért,hogy csak néztem.Taposhatnám a hullákat mint Pistabácsi a szöllöt,hogy legyen rá pénzem 😄 Na mindegy tudom ez a játék kedvéért van legyen fejlődés meg ilyenek.Lehet tévedek ezzel a látásmóddal,de úgy érzem mindennek a jelentősége elvész csak a túlélés számít erre meg minden eszköz ami van a zombik ellen fordítjuk.Ilyet menj le lentebb olvastam a nagyinak csokit hozni XDX Na ilyet tiszta Zombilend ott meg a tvinkit vagy mit kereset a kopasz csóka.Azt a srác a végén szét lövi sörétessel véletlen 😄 Kicsit emelem a hangulatot Zombis filmeket nézek most a Haláli hullák hajnala filmet néztem meg.Na olyan zombik lennének nem lenne gond 😄 Amúgy van a játékban egy pár nagydarab állat kalapáccsal.Na azt meg kérdezem,hogy alakult át?Meg sav köpő még talán a csápos csókák bele férnek.Mivel a fejlövés halálos,miért adnak ki hangot mikor levegő kell hozzá,és a tüdő már nem működik a szívleállás miatt.Na igen itt lenne a kérdés minek zombis film,és játék ? 😄 Szerintem bele fér sz izlésünkbe kicsit túl reálisnak nézek mindent 😊
I want to be a mighty pirate ever!
Válasz 'MerlinW' üzenetére (#398)
Köszi ki próbálom.Viszont láttam olyan póznákat amit lehet aktiválni egy kis adóvevővel fel villan a kék UV fény.Gondolom ez blokkolja őket.Volt az a rész mikor le dobják a csomagokat.Gondolom vírus van benne kis tartályban amit injekciós masinával bele lőnek a véráramba.Na ott dobáltam az UV bombát,vagy minek hívják.A zombik nem reagáltak rá azt hittem hozzá férek a le dobott ládához,de nem jól megkloffoltak hátulról .Igen a fejlődés fontos viszont nagyon lassan fejlődöm.Meg látok egynél több zombit kerülőt teszek inkább.Lehet párat meg kellene kloffolnom,és rugdosnom,hogy nőjön az XP pont,ha abban számolja.Ja most olvasom UV lámpa gondolom azt is venni kell.UV gránátom van,de fentebb írtam nem sokat ért a sima zombik ellen.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]