XBOX ONE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
" de nem volt ekkora idióták gyülekezte a sima X360 topik."

Végigolvastam a topikot és kb 5-6 olyan hozzászólást látok ami idiótának tûnhet, szerintem megint nem vetted be a gyógyszered, hogy szerinted akkor már ez egy idióták gyülekezete

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Én még nem döntöttem el mit veszek, mert ahoz megvárom azt a pár hónapot iindulás után mikor mûködés közben lesznek már tapasztalatok....
De az hogy páran így tényként kezelnek mendemondákat az egy elég nagy vicc.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
De errõl beszélek ezek csak szubjektíven 1-2 embernek nemtetszõ dolgok, a konzol nem lesz bukás, milyen 1-2 nagy cím exclusive?
Neked lehet.
Semmit nem tudni még az exekrõl errõl pofázok.

Leírtad mi nem tetszik, oké, go tovább, nem kell itt tépni annak a száját, akit nem érdekel a gép.

A másik hogy aki tépi a száját az sem lenne gond, ha nomális kultúrált módon tenné.

Most itt jöhetsz nekem hogy fizetõs multi meg miegymás.
Eddig is fizetõs volt, de nem volt ekkora idióták gyülekezte a sima X360 topik.
Szóval lécci nem genyóságból de ne akard magyarázni itt nekem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Szívembõl szólsz.
Nekem már a mostani genben is pofánbaszás az,hogy az online-ért fizetni kell.Megveszem a játékot,megveszek belõle mindent de egy fontos funkcióért azaz a multiért még külön csengessek,meg egy lófaszt buzik.
Ha a ps4 békénhagyja a használt játékosdit és az online részt akkor megdõl az xbox rezsim és sokan átpártolnak a sony-hoz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

"egy röpke 10 perces elõszélbõl megítélnek egy vállalaltot"
Azért mert:
-Ismét fizetõs multi
-Ismét fos kormánytámogatás
-Fizetõs limitált aktiválgatós használt játékozás (cserélgetés kilõve,kölcsönadogatás kilõve, kijelölt kereskedõknél vedd meg alig olcsóbban az újnál és még otthon kb 35 pénzért aktiváld is)
-Kötelezõ online naponta
-Szar design
-Felesleges erõltetett opciók (Tv?? Komolyan?😄)
-Kötelezõ Kinect (ugribugrira jó másra megint alkalmatlan lesz),miért ne lehetne nélküle venni gépet, kutyát nemérdekli max a casualokat.
-Ha igaz még a kinectes cuccok után pótpénzt kell fizetni ha többen játszanak (Kinect számolja)

Így kit érdekel a játékkínálat, ami eddig úgytûnik 90%-ban multiplatform 10%-ban exkluzív abból is csak 1-2 nagyobb címmel?
Eddig egy hatalmas lehúzásnak tûnik az egész.
Ha a Sony nem lépi meg a használt játékok elleni okosságokat akkor a microfost temetheti a konzolját mert max odahaza lesz sikeres... És a Sony-tól ezekután okos húzás lenne békénhagyni a használtjátékosokat, hatalmasat kaszálnának vele ezek után...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DarkSector
Vagy komolyodik?
Ki akar komolyodni?
egy röpke 10 perces elõszélbõl megítélnek egy vállalaltot, és annak hozzáértéssét, akik a mostani generációt felfuttatták.

E3-on ha jönnek a nagyobb régi címek, gondolod nem lesz ciki ez a sok idióta hszolás? 😊

Mindegy, én jót nevetek, csak az kár hogy a topikot erre használják.

Uirat:
PS4-rõl nem vicc amit tudsz?
pc-n futtatot álítólagos demó, meg egy leírás hogy állítólag milyen hardver lesz. na nemár.
E3 elõtt semmit nem tudni biztosra. Azért mert 2x annyi ideig ecsetelték a semmit az nem garancia semmibe...

Valszeg nem készültek még el a demo-k idõbe amiket be akarnak mutatni vagy egyszerûena z E3-ra készültek.
Most akkor ez hátrány?

Seth
Mert egyelõre egy vicc,amit a géprõl tudunk,amit bemutattak. Majd e3 után talán komolyodik a társaság, vagy még nagyobb diliház lesz 😄

DarkSector
Ironia volt. 😊
90% segghülye aki itt bohóckodik.

Még jó hogy nem lehet törölni a hsz-kat.

Seth
Mert ez az új Xbox neve? Vagy nemtom

DarkSector
Nem is értem minek lett nyitva ez a topik, és miért Xbox One néven...

He-he-hi-hi ! <#taps><#eljen><#nyes>

www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág..........
jajj, tommygear, ez tényleg nagyon vicces! 😄

He-he ! <#nyes>

Kutya😄D
Attila8805
nagyon nagy 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Inferno
Ez így reggel ..aahh😊)

PS3/X360 user: Infernohun

használtan egész olcsó én is úgy vettem, azóta vártam hogy olcsón szerezzek mióta megláttam. Jól fog kinézni alatta a one.

Szerintem azért tervezték ilyenre mert a nappalit szerintem elrondítná bármilyen színes összevissza hajtogatott kerek gömbölyû valami.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

DarkSector
Jók a sony tv-k...
Ez mellesleg egy szép példány, irigység is elfogott. 😊

utálom sony-t, (nem ps vs box miatt). Azért vettem ezt a tv-t mert senki más nem gyárt hasonló kinézetût, én meg elsõ látásra beleszerettem. (talp nélkül használom)

DarkSector
Sony alá egy Microsoft...😊

Nekem nincs bajom a kinézetével. Ilyen TV-m van, tök jól illik alá, legalábbis jobban mint valami agyoncsicsázott színes doboz.

tommygear
Igen, már én is néztem, de most meg olyan dolgokat mondanak, hogy a LIVE-on keresztül lehet eladni vagy cserélni a használt játékokat, lehet valami belsõ piacot akarnak.
Ingyen adják? Valóban, csak vagy 130 ezret fogsz érte fizetni...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nem fogja blokkolni. Csak a futtatáshoz kell majd külön kód. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Shan
A kameraállás minig jó lesz, ne aggódj. Követ. Azaz nagy a látószöge, és fel le billenti a fejét, hogy mindig lássa a búrád. 😊
Zsoltika 007
Dat box

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

GregSB
"Computer! Locate my PS4! NOW!"
Windows glasal mar egy ideje lehet iranyitani a boxot, az alap kinect meg nagyon jó lehet majd, hangerzekelessel tiszta star trek feeling.
jackoneill90
-Hol a távirányító?
- Az xboxon

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

<#conf>A Kinect egy különálló "egység", nem a konzolba van építve. <#kacsint>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

jackoneill90
az a beépített kamera a kinekt? Ha nem jó a kameraállás akkor a konzolt forgatja az ember? Nem szokás felkelni és ide oda tologatni a konzolt vag y netán iránítható a kamera? .

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

A logo megzavart, ne ismerem az xboxot, azt hittem, hogy valami kontroller csatlakozó...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Zsoltika 007
Ja csak mert itt mindenki a vhs magnóhoz meg a régi 1 kazis lejátszóhoz hasonlította. De akkor csak a kinézetre gondoltak 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Dzsini
bal szélsõ

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Melyik a tápcsatlakozó?

Dzsini
"azért ilyen nagy" - ugyanakkora, mint a Slim X360 - idézném önmagamat a másik topicból:

Okay so I measured the XboxOne based of the USB port on the side. A USB port is about 1.3 ~1.4 CM wide. With that knowledge I came to know that the XboxOne is about 25cm depth and 30cm wide.

Now for comparison the:
PS3 Phat: 32.5 cm (w) x 9.8 cm (h) 27.4 cm (d)
PS3 Slim : 29cm (w) x 6.4cm (h) x 29cm (d)
X360 Phat: 30.9 cm (w) x 8.3 cm (h) x 25.8cm (d)
X360 Slim: 27cm (w) x 7.5cm (h) x 26.4cm (d)
Original Xbox: 32cm (w) x 10cm (h) x 26cm (d)

From my calculatios I get these dimensions for the XboxOne:
29.5cm (w) x 7.5cm (h) x 24.7cm (d)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Zsoltika 007
Ahogy néztem ars technica képén a hátulját azért is ilyen nagy mert a táp már benne van a házban.

jajj igen!! ez egy nagyon remek meglátás tommygear!!

Jabar
ezt a hozzászólásodat nem értem 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Shan
Mosmá fejezzétek be a kinekt hisztit. Azt hiszitek, hogy a fasza okozstelótok nem hall?
Tessék:
Zsoltika 007
Leszarom ha ekkora csak legyen csendes. Gondolom a hûtés miatt lett ilyen.

Elõször azt hittem, hogy ez egy video lejátszó a 90-es évek elejérõl...

Még senki nem írta, hogy a használt játékokat blokkolni fogja?
Vagy félreértettem valamit?
tommygear
mindkettõ új konzol egy pc lesz, pc-n futnak a mostani konzol játékok?
na ugye...
Mennyit agyalhattak a designerek míg kiizadták ezt az izgalmas formavilágot<#mf1>Oké hogy box, gondolom a következõ egy kartondobozba lesz csomagolva, hogy Bill ezen is spóroljon valamit.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

tutituti

imguró link:
http://img ur.com/a/r0I9O

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Muttley
szerencsére ez még jön X360-ra is 😊

Just do it :)