XBOX ONE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár annyira nagyon nem izgulok hiszen 0day amúgysem tudnék szerintem konzolt venni, ha fél-1 évre rá jönne, akkor nekem mondjuk per pillanat nem okozna akkora gondot, csak az ha egyeltalán nem tudnák hozzájutni, de mondjuk ez kellemetlen dolog az biztos.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Kész vége mindennek.
Azt érteném meg hogy ha valakinek bejön a box mindennel együtt,megelégszik az eddig bemutatott launch játékokkal,tudja hogy majd halo,geow stb jönnek késõbb(mellesleg a halot nagy ívben kerülöm mert nem jön be),akkor mégis mi a faszért kell mindenhol a hittérítést hallgatnia?Vagy ennyire jót akar mindenki a másiknak?
Nem tudtam hogy ekkora összetartás van kis hazánkban.
Ezért van két konzol mindenki tud választani.
Amúgy meg ha jött volna kapásból 10 box exkluzív játék,uncharted,god of war szintû sorozatok,meg pár teljesen új stílusú játék,nem lépi meg az ms a használt játék dolgot,ingyenes lesz a live,akkor is ugyanez lett volna a vélemény.PS az elit,mindenben jobb akárcsak mostani genben,box falusiaknak való ha épp nincs mit szántani....
Én ettõl még boldogan fogok venni boxot kövi genben is 0day,maximum idõvel beruházok egy psre is.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Térjetek meg ti is ! <#nezze>#nezze>
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"kiderült, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy egy barátod játszhasson a PlayStation 4 játékoddal."
<#nevetes1>#nevetes1>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Katt
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Amugy meg kit erdekel, hogy ot hidegen hagyja a Forza? Engem is mellesleg, de ettol meg masnak tetszhet.
Nincs szükség mentegetõzni, aki belinkelt marhaságokat, azokra vonatkozik, a normál véleménnyilvánítás más dolog.
De ezt a poénos viccelõdést is csak megemlítettem, én egy senki vagyok itt, nehogy azt hidd hogy bárkit meg fog hatni amit írtam, csak leírtam, ahogy bárki egy bármilyen másik gondoloatát. :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Just do it :)
A többi meg alap. Jelen pillanatban úgy néz ki amit eddig bemutattak hogy mindenbõl pénzt akarnak kihúzni, mindezt szar szolgáltatások mellett ami egy konzolon a kutyát nem érdekel, játékokról meg néma kussba voltak egy két szokásoson kívül amibõl kapásból az egyik multiplatform és mégcsak motorcserén sem esett át csak szépítik ahogy szokták (COD).
A legnagyobb vicc pedig hogy ha Forzázni akar egy jót az ember, vagy vegye meg a gyérül de támogatott fantec cuccokat majd enyhén túlárazva vagy vegye meg a mocskosul túlárazott szenny microfost kormányokat amik egy feleannyiba sem kerülõ Logitech kormány szintjét sem képesek hozni, mindezt azért mert ebbõl is csak nyerészkedni akarnak, a kutya nem venné a microfost kormányokat ha lenne Logi támogatás...
Persze a Sony sem szent, de ilyen szinten nem is nyerészkedtek (eddig), és ott legalább (eddig) tisztában voltak azzal a fogalommal hogy a multiplayer az ÁLTALAM MEGVETT játék része és miért fizetnék érte PLUSZBA hogy használhassam...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nem eszik olyan forrón a kását ahogy gondolod.
Hiába a nagy felháborodás az emberek mindig csak tûrnek, itt sem lesz másképp!
Next PC upgrade: 2022
Mindenki úgy temeti a konzolt már most hogy azt sem tudja van-e mûködõ PS4 ....
Nekem ez buta hozzáállás.
Ha meg valaki már most okos és tudja hogy nem kell neki ez a vonal, írja le normálisan és a gif-ek helyett menjen át ps vagy pc-t vegyen és ennyi.
De hogy ittmarad és szemetel annak nem sok értelme.
Magasról szarom le hogy FAN vagy nem fan.
Én a játékokat szeretem, azt fogom választani amelyiken jobb olyan játékok leszenek amik hozzám és stílusomhoz közelebb állnak.
Volt hogy PS, volt hogy xbox gép volt a jelölt, van pc-m is, minden platformal elvagyok.
Máshol is mondtam ez nem fanság, megvárom a végét, E3-at mindenképpen, meg a gépek megjelenése után az elsõ néhány hónapot.
És majd AKKOR beszélek tényekrõl és tudni fogom melyik kell nekem, ennyi.
Faszom véd itt bármit is, csak az idiótaságot nem kedvelem.
Mert nem egyrõl beszélünk, én nem írtam neveket hogy személyszerint ki mit mond, az hogy benyom valaki egy ocska fika youtube-ot, meg kutyás gif-eket, az a gyikarc.
Most ha leírta valaki hogy neki nem tetszik ha nem lehet eladni majd a használt játékokat az engem nem érdekel, csinálja, csak a parasztságra írtam hogy parasztság.
A fizetõs multi? A gyér kormánytámogatás (állítólag még az x360-hoz vett túlárazott szenny microfost kormányokat is kukázhatjuk)??? A használtjáték elleni fellépés és abból nyerészkedés?:)
Apropó 1-2 nagy exkluzív....Az X360 utolsó 1-2 évében sem volt több és amit eddig mutattak az X360-ból ez így is marad.
Tépheted a szád, de ettõl még teljesen jogosan vannak felháborodva az emberek,gusztustalan amit a microfost csinál perpillanat....
Ahoz 2 ember kell és egy dolog amirõl vitáznak.
Ez nem igaz azokra mikor idióta gif-eket meg youtube szarságokat szurkálnak be olyan dolgokkal kapcsolatban ami nem létezik.
Most pl CoD topikban is volt eszmecsere, mégis ott olyan emberek jöttek akik érdekesmód nem nyomtak be idétlen gyerekes mame-eket...meg gif_eket. Amiket amúgy egy gumiszoba totyikba szoktak.
De mondjuk leszarom, mert nekem ez nem rontja el a napom, de nekem ne írogassa senki hogy ez normális, mert ilyenek miatt HG jelenlétébe kibasznának mint macskát szarni.
Regards,
Ilyen volt a X-Box One prototípusa !

egyébként szórakoztató hozzáállás ez, ha mindenhol így mûködne mi értelme lenne úgy általában a fórumoknak, vagy csak kommunikációnak...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯