1105
XBOX ONE - A Microsoft új generációs konzolja
-
#379 Maradj az xboxnal !! :D -
#378 Kiváncsi lennék a konkurensre is.
Amugy egyre szimpibb a ONE, "ÖSSZESSÉGÉBEN"!!! -
#377 Nem tudom volt-e már:
"About one month after improving the GPU clock speed, Mehdi added that Microsoft just made another technical boost by upgrading the CPU performance to 1.75 GHZ from 1.6 GHZ." -
#376 Larry Hryb @majornelson 13 perc
Xbox One to Launch on November 22, 2013 in 13 Markets http://mjr.mn/XboxOneLaunch -
Thaddeus #375
Lássátok, hogy nem minden PS4-es fasz -
#374 az IGN kommentelők meg eléggé gyökerek :DD -
#373 :)) ennyi!
Ryse vélemény valaki?
Harcicumó a játék bitangul néz ki , a harc is oké LENNE de olyan darabosnak tűnnek és nem kötődnek szépen dinamikusan egymáshoz . Természetesen még van idő fejlesztgetni meg javítani a bugokat stb :)
Kérlek Crytek ha már magyarországi stúdiótok is van és Xbox onet veszek fektessetek már bele kicsit több energiát !!! (Crysis 1-2 zseniális volt 3 már kevésbé) -
#372 Erről van szó. Olyan partyjátékok, mint egy GH sem használ túl gyakran ennyi kontrollert, szóval értelmetlen fícsör, de legalább cikkezni lehet róla. -
#371 Hol mondtam azt, hogy a psnél értelme van a 7 kontroller támogatásának? Tényeket közöltem csupán. -
#370 szerintem ez a Fifánál vagy valami hasonlónál lehet élvezetes maximum , teljesen felesleges számunkra (ki az a fasz aki vesz 8 controllert például :DD) -
#369 Érdemes bármit is írni ... -
bacaelit #368 Nagy Ps FAN lehetsz :D persze van benne igazság amit írsz, de nem kell leszólni mindent. :D -
#367 Omájgád. Ez eggyel több, mint amit a ps3 elbír jelenleg és azt se használta ki senki szerintem. 4 ember is elég nagy káosz offline coop-ban, nemhogy 8. -
bacaelit #366 Én majd. One. 30 -
#365 Xbox One - nyolc kontrollert támogat egyszerre
link -
#364 Van valami kör aki BF4-ezik majd? Nem tinibuborékok!!! -
#363 gondolom mert a 4. rész blu-ray hiánya miatt csak pléjsztéjsönre jött :) -
#362 És az hogy jön ide? :D -
#361 Azért ne felejtsük el, hogy az MGS jön kb. mindenre. -
#360 Akkor eldőlt. :D -
#359 Warframe (ingyenes tps pc&ps4) jon xora is!! :) -
#358 Remedy szerintem simán ellenfele a Naughty Dognak :) így játék élmény-minőség szinten(azért említem mert ők fejlesztenek one exkluzív címet ami bitang jól néz ki a pár videó alapján is)
Quantic Dreamet meg nem ismerem -
#357 Most ez komoly hsz? :p
QD nemhivatalos Sony fejlesztő, már készül a PS4es project is. ND meg a Sony tulajdona, így szerintem egyértelmű. -
#356 Játékok kapcsán a részemről azt a konzolt veszem meg (lehet, hogy elsőnek), természetesen nem 0 day, hanem "majd", amelyikre exkluzív lesz a Quantic Dream ill. a Naughty Dog. Főleg az ND. (Megj. picsánszúrom magam, ha az egyik ide, a másik oda ...) -
#355 persze :) én csak azt említem ami papíron van , soha nem választok extra tartalom szerint mert úgy sincs köze a fő cselekményhez. -
#354 Ezek az extra tartalmak is ilyen parasztvakítások. Ráírják 1 órás tartalom és jó ha van 20 perc. -
#353 megyjegyzem az összes Ubisoft játék extra tartalommal jön mert jó a Sony-Ubi kapcsolat(azt hiszem a the division nem ) -
#352 Engem sem zavart egyáltalán , csak a rá érkező játékok érdekelnek szerencsés helyzetemre 150 mb internettel teljesen jól el lettem volna . A DRM játék eladós dolog annyira nem jött be főleg ha semmi leárazás és évekig tartották volna a játékok a megjelenési árat... (PCről váltanék Xboxonera bár 360 most is van de pc a főplatform és inkább új konzolt vennék ami 6-7-8 évig elég)
AC4 : Playstation Vita epizódhoz kötődő 1 órás + anyagot kap . ENNYI nem nagy cucc :// -
#351 Halk leszek: engem egyik se zavart.
AC4hez lesz valami plusz tartalom nem? -
#350 Rinyáltak, vajon miért. Ilyenkor kell örülni a konkurenciának, meg a sok "rinyálónak" mert különben vehetnétek a DRM-es, always online, anti consumer konzolotokat. -
#349 ...és milyen rendes az MS-től, hogy hallgatott a vásárlókra, nem igaz? :D -
#348 Szerintem igen is jó ötlet. Hasznos lehet, akár videochat stb ...
Tisztában vagyok, és egyetértek.
PS4 felé húzok ezért én is - már mondtam - attól még 1-2-3 év múlva jön a ONE. -
#347 a sok 180 azért volt mert a vásárlók rinyáltak = változások kelettek hogy jól menjen majd a biznisz . -
#346 De elfogult .
AC4 miért húz PS4 felé? :o az 1 órás PSVita karakteres cumó miatt? -
#345 A skype? egy konzolon? Ami van PCn ezer éve. Na ne most komolyan. Mintha Pachtert hallgatnám :p
Az a baj, hogy te hiába akarod szórakoztató központnak használni. Itthon nem fogod, mert USbe készül. Itthon kb ezekből a ficsőrökből te semmit nem fogsz látni. Mert ms telibeszar, úgy ahogy teszi EU 80%val most launchnál meg a föld többi részével, ahol nem rajtol a konzol el idén.
Nem vagyok elfogult, de tény, hogy hiába van mindhárom konzolom és az első a 360 volt, mégis a Sonyt favorizálom, de nem véletlen. Játékosként ezerszer szimpatikusabbak, a 180-as fordulatokról meg az új box bejelentése óta eltelt dolgokról már nem is beszélve. -
#344 Nem vagy kicsit elfogult?
Számomra az uj Kinect , a HDMI IN (settopbox kezelés), Skype ... ezek újdonságok. Amik előre viszik vagy vihetik az ipart.
Nekem fontos lehet az is hogy ne csak játék legyen, hanem szórakozás is. Videonézés, akár skype film kölcsönzés stb ... (csak példák)
Egy szóval se mondtam hogy a PS4 rosszabb, vagy jobb. PS4-re húzok én is erősen. (AC4 BF4 Killzone stb)
Hogy mi hol lesz elérhető az meg kiderül (de tuti semmi :D )
Halkan jegyzem meg, számomra a ONE ellen legjobban a mostani vezetés baromkodása szól. Vicc. MS fan vagyok , cégnél is minden MS de kicsit mókás. -
#343 Innováció?? Mégis micsoda? A ugribugri kinect? PS4 felturbózott PS3? Tök más architektúra. Akkor az új box mi, ha nem egy erősebb 360? Nem értelek. Appok meg mindenhol lesznek, de nehogymár ez döntsön egy gémer konzol vásárlásnál, hogy van youtube meg ilyen baromságok... Ráadásul ami app neked lesz a One-on annak a 90%át itthon nem fogod használni soha, mert nem lesz az a szolgáltatás. Lásd 360 appjai. -
#342 PS4 lehet erősebb, de ONE oldalról több az innováció. Ez nem elhanyagolható dolog.
PS4 számomra egy felturbózott PS3, viszont lehet mellette döntök mert több olyan játék van ami ott erősebb. De skype, appok és kinect számomra fájó pont lehet.
-
#341 bwahahaa -
#340 Áh, ne fáradj, nincs kérdésem...