241
1471833_369380846551878_9126668196289529
  • PetruZ
    Na, meg is néztem. Pár év eltelt a legutóbbi események óta, Ezra megnőtt, ezzel együtt kinyílt a csipája is kicsit, elragadja a hév... és a Sötét Oldal kísértése. :)
  • PetruZ
    Már elindult, tegnap. Hogy hol adják itthon, nem tudom, de az egyéb helyeken már megjelent. Pont ma fogom megnézni.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.09.26. 17:16:48
  • GImre70
    Sziasztok. Nem tudjátok, hogy kb mikor indul a rebels 3. évada? Mert sajnos a szeptember 24.-én nem volt semmi. És melyik csatornán adják majd,
    Köszönöm.
  • kissssss
    piros pont annak aki megcsinálta ezt a trailert.

• PetruZ
    Már csak pár nap. Most nem előzetest, hanem egy rövid részletet adtak ki, ismét Thrawn-nal. (És talán Pellaeon is ott van mellette?)
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.09.21. 22:26:02
  • PiszkosFred
    SWtOR, es vele az egesz Old Republic tortenelem sajnos nem resze. Nyulnak belole itt-ott "ihletet", de egyelore nem.
  • PetruZ
    Enter Thrawn trailer
  • kissssss
    "Mit jelent a mostanában SW-ben a kanon kifejezés"

hát nem túl sok mindent... az eddig elkészült 7 film + clone wars anim sorozat és a mostani rebels meg talán az SW tor mmo játék de ebben nem vagyok biztos.
  • GImre70
    Sziasztok. Én is pontosan ezt szerettem volna kérdezni, de látom már meg van adva a válasz. Ez a Thrawn admirális én úgy emlékszem, hogy még az uralkodó idejében a háttérben "mozgó" tiszt volt, aki az uralkodó halála után fejébe vette, hogy vissza állítja a birodalom dicsőségét. Ez A Birodalom örökösei c. könyvben van.
    Én is szeretnék kérdezni. Mit jelent a mostanában SW-ben a kanon kifejezés?
  • PetruZ
    Sőt, rögtön egy órás duplarésszel fog kezdeni.
  • PetruZ
    Szeptember 24-én indul az új évad.
  • Master91
    jaa hát igen. ha nem olvastam volna Timothy könyveit én se tudnám mondjuk , mert sehol máshol nem szerepelt.

a Chiss, mint faj van a star wars the old republic játékba
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.07.22. 14:18:02
  • kissssss
    csupán csak egy észrevétel részemről, jó páran csak vakarták a fejüket hogy akkor ki is az a thrawn?
  • Master91
    Mire gondolsz? :D
  • kissssss
    belebotoltam youtubeon néhány ilyen "Reaction" videóba aztán később kíváncsiságból megnéztem még vagy féltucatot, elégé jól látszott az embereken ki volt az aki olvasott star warst és nem csak néz ki a fejéből a TV előtt...
  • PetruZ
    Nem tetszett a korábbi trilógiája. Mindent a plot oldott meg bennük, nem a karakterek. Különösen a harmadik részt utáltam.
  • kissssss
    miért is baj?
  • PetruZ
    Sőt, Thrawn egyenesen visszajön a kánonba, Zahn írja az új könyvet. Hogy visszajön, nem olyan nagy baj. Hogy Zahn írja, na, az már annál nagyobb (szvsz).
  • Master91
    Yeah Thrawn!!!
    0:37 Wedge Antilles lol

jónak tűnik
  • kissssss
    thrawn... oké megbocsátok minden hülyeségéért a rebels sorozatnak!
  • gunji
    Új előzetes a harmadik évadhoz, ha valaki még nem látta volna: klikk

• Slee
    Várom már a következő évadot, és hogy mit hoznak ki belőle :)
  • gunji
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Wow, itt is Kovács Nóra lett Leia magyar hangja :)
  • Angelus1991ster
    Clone Wars után a Rebels kicsit gyerekesnek tűnt elősször, főleg a Disney miatt. Viszont egyre jobb a sorozat.
    Külön öröm, hogy ezt a jedi-sith kétoldaliságot próbálják átértelmezni. Pl. Ezra kicsit olyan, mintha mi nézők lennénk. Másként áll azokhoz a dolgokhoz, mint a berögzült jedik akiket eddig láttunk. Ha a filmek 9/10-esek, ez a sorozat 7/10-es Najó a lézerkard helikopáter elég érdekes volt XD
  • Master91
    Mault nehezen fogadtam el hogy itt van, de hát na, legyen...olyan karakter amelyik bőven többet érdemelt volna, imádom ahogy harcol.

Vadernek mikor megsérült a sisakja és kimondta hogy Ashoka, és látni lehetett az arcát :D nekem az a jelenet is tetszett nagyon
  • mijki
    Akkor inkább lehetett volna az a sorsa, hogy Vader legyőzi. Ez a "nem szerepel többet csak mert" dolognál bármi jobb lenne.
  • szomferi
    hát kár érte... egész ütős volt ez az évadzáró dupla, ami még érdekes lesz, az az Ezra-szál, hogy most ő akkor végül Jedi lesz-e, vagy Sith-szerűség (na meg Kanan, hogy akkor most mi lesz vele)
    amikor Maul elvakította a templom tetején, és végezni akart vele, aztán Ashoka közbelépett, felcsendült az a zene... de kibaszott libabőrös lettem :D
  • gunji
    Erről annyit lehet most tudni, hogy
    Ahsoka már nem fog szerepelni a Rebelsben, története (egyelőre) ezzel lezárult (újságcikkek és a rész díszbemutatója után tartott panelen elhangzottak alapján). Terv sincs, hogy mi legyen vele (legalábbis nem vallották be). Pipa is vagyok emiatt (nem) kicsit, elrontva ezzel egy kiváló befejezést.
    Az viszont biztos, hogy ősszel várható egy könyv vele, amely a TCW és a Rebels közötti időszakáról szól.

• szomferi
    hm, kíváncsi vagyok, hogy hogy fog folytatódni az
  • gunji
    Igen, már ősszel bejelentették. Elvileg a napokban kezdik is a hangfelvételeket.
  • kissssss
    ezek után? nagyon remélem mert végre kezd egy kis komolyságot magára ölteni a sorozat.
  • mijki
    Remélem :D
  • mate23
    Szerintetek lesz 3.évad?
  • AlucardHuN
    Maga a finálé amúgy valóban izgalmas volt, Maul, Vader, Ashoka meg Kanan nagyot alakítottak.
  • AlucardHuN
    Én erre csak ennyit mondanék:
  • PetruZ
    Én nem láttam annak. Inkább csak siklás volt, a cuccban repulzor lehetett (a harmadik inq végzetéből gondolva). Emellett illett a rajtaütésszerű támadási taktikájukhoz is.
  • Master91
    Nagyon tetszett a vége, de igen, az a helikopterezés borzalmas volt.
  • PiszkosFred
    Minden mas nagyon rendben volt a finaleban - leszamitva a szokasos "jajj, mi lesz vele" cliffhanger dolgokat -, de ezert a repkedeses faszsagert, na ezert kar volt.
  • AlucardHuN
    Most komolyan, a Disney szerint lehetséges fénykardal helikopteresdit játszani?-.-"
  • PetruZ
    Tyű, brutál évadzáró volt.