A horror játékok 30 éves története - III. rész

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
De. Úgy-ahogy. Ha a Resident Evil 5-öt is megemlítik, a Doom3-at bõven meg kéne.
És még, bár némelyik új, és sokat volt róla cikk is, de a jelen témába erõsen kellenek:
Land of the Dead (2005)
Left 4 Dead 1-2 (2008-2009)
Dead Island (2011)
Dead Rising (2006)
F.E.A.R. (2005)
The Suffering (2004)
Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (2006)
Clive Barker's Jericho (2007)
Clive Barker's Undying (2001)
Penumbra: Overture (2007)
The Darkness (2007)

A Blair Witch igazából nem három, hanem négy részes, a Vol.1 elõtt játszódik a Nocturne, ami lazán kapcsolódik ugyan, de kapcsolódik, és ugyanazt az engine-t használja, mint a BW.

"ilyestõ" = "ijesztõ"

Saját véleményem szerint, a Silent Hillekbõl egyedül az 1 és a 4 ami félelmetes és ijesztõ néhány helyen. De még így is a DOOM3 reggelire megeszi õket. Azomban az Amnesia az eddigi legfélelmetesebb játék, amivel találkoztam. Nem csak sötétebb, mint a DOOM3, hanem még sokkal ilyesztõbb is.

félig meddig az lenne inkább--> akció horror

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nope.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A Doom 3 nem horror játék?
Broafka
bakker, és a jó horror játékok 95%-a PS-re jön ki! Én nem értem miért nem lehet a PC-re is gondolni! Pedig emlékszem, hogy így-úgy businesseltem, mire tudtam szerezni egy használt ps2-t, hogy kipróbálhassam a Silent Hill-eket. És nem bántam meg, csak aztán jött a ps3, és már gyakorlatilag dobhattam is ki a ketyerét

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Anubys
Cursed Mountain kijött pc-re is. Aki kihagyta, pótolja. Hangulatos kis cucc.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Azé gondoljatok bele.A Silent Hill 2 2001 sept 24. én kezdett...13 nappal azután.
Szerintetek mekkorát kockáztattak?
zola2000
A legjobb kimaradt: a gamecubeos (oh pardon: dolphin emulátoros : ) resident evil REmake és zero.

A

Az Amnesia az nem 2010-es? Szerintem messze a legjobb (legalábbis azok közül, amiket eddig próbáltam). d(^^,)

益田せいじ