12
  • Zombee
    De. Úgy-ahogy. Ha a Resident Evil 5-öt is megemlítik, a Doom3-at bőven meg kéne.
    És még, bár némelyik új, és sokat volt róla cikk is, de a jelen témába erősen kellenek:
    Land of the Dead (2005)
    Left 4 Dead 1-2 (2008-2009)
    Dead Island (2011)
    Dead Rising (2006)
    F.E.A.R. (2005)
    The Suffering (2004)
    Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (2006)
    Clive Barker's Jericho (2007)
    Clive Barker's Undying (2001)
    Penumbra: Overture (2007)
    The Darkness (2007)
  • Zero 7th
    A Blair Witch igazából nem három, hanem négy részes, a Vol.1 előtt játszódik a Nocturne, ami lazán kapcsolódik ugyan, de kapcsolódik, és ugyanazt az engine-t használja, mint a BW.
  • A1274815
    "ilyestő" = "ijesztő"
  • A1274815
    Saját véleményem szerint, a Silent Hillekből egyedül az 1 és a 4 ami félelmetes és ijesztő néhány helyen. De még így is a DOOM3 reggelire megeszi őket. Azomban az Amnesia az eddigi legfélelmetesebb játék, amivel találkoztam. Nem csak sötétebb, mint a DOOM3, hanem még sokkal ilyesztőbb is.
  • kissssss
    félig meddig az lenne inkább--> akció horror
  • Ry0K3N
    Nope.
  • balat86
    A Doom 3 nem horror játék?
  • Broafka
    bakker, és a jó horror játékok 95%-a PS-re jön ki! Én nem értem miért nem lehet a PC-re is gondolni! Pedig emlékszem, hogy így-úgy businesseltem, mire tudtam szerezni egy használt ps2-t, hogy kipróbálhassam a Silent Hill-eket. És nem bántam meg, csak aztán jött a ps3, és már gyakorlatilag dobhattam is ki a ketyerét
  • Anubys
    Cursed Mountain kijött pc-re is. Aki kihagyta, pótolja. Hangulatos kis cucc.
  • Keiichii83
    Azé gondoljatok bele.A Silent Hill 2 2001 sept 24. én kezdett...13 nappal azután.
    Szerintetek mekkorát kockáztattak?
  • zola2000
    A legjobb kimaradt: a gamecubeos (oh pardon: dolphin emulátoros : ) resident evil REmake és zero.
  • PetiX87
    Az Amnesia az nem 2010-es? Szerintem messze a legjobb (legalábbis azok közül, amiket eddig próbáltam). d(^^,)