758
-
#197 Kb 15 menetből 1-szer be lehet mákolni, épp úgy jön ki a lépés ,hogy nem talál el és át lehet futni. -
#196 Ott egy idő után elfogynak a katonák? -
#195 Tudjátok mire nem emlékszem, hogy a Castle's Entrance-nál hogy sikerült ezelőtt 1x megcsinálnom, itemek használata nélkül?
Mert fent az az ijjász vagy mi mindig eltalál.
És előről indulok, pedig valahogy úgy mentem át hogy csak hagytam a karaktert menni. -
#194 Érdekességre jöttem rá, de lehet ,hogy írta már vki, Castle entrancet fajinul lehet farmolni, 17k cukornál elfogynak a katonák, kb 20 nagyobb poti elég hozzá ,hogy végére érjünk. -
#193 Bocs de nem értek hozzá, meg azért nem ártana ellenőrzés alatt tartani, a kellemetlenkedőktől.
De ha tudsz csinálni 1-et kitehetjük, ahogy gondolod, én mindenképpen magamnak kiírom a dolgokat azért, mert amihez világtalanok is hozzá tudnak nyúlni, nem feltétlen mindig jószándékkal teszik.
Steam csoportal ez már megtörtént egyszer. :)
A leírásban egyenlőre a saját tapasztalataimat írtam le, nem biztos hogy tökéletes, mivel fejből emlékezetből kellett hogy kb mi merre meddig. -
#192 Valaki tudta 100 lollipop/sec fölé vinni a termelést vagy fake kép, ami fenn van? -
#191 a horn és az amulet között minek kellene lennie mert ott üres helyet hagyott nekem az inventory ? -
#190 Na ezzel el is vetted a kedvem az egésztől :D -
#189 Népszerű témák
1. Candy Box
2. Need for Speed World (MMORG)
:D -
#188 És ha valaki türelmetlen ,ahogy Pio is javasoltva konzolba:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!// http://candies.aniwey.net/
// enter in console
candies.nbrOwned = Number.POSITIVE_INFINITY;
lollipops.nbrOwned = Number.POSITIVE_INFINITY;
quest.setMaxLandOrder( 20 );
chocolateBars.nbrOwned = 10;
sword.specialPower = 100;
for ( var potionName in potions.list ) {
var potion = potions.list[ potionName ];
potion.nbrOwned = Number.POSITIVE_INFINITY;
potion.shown = true;
} -
#187 Dehogy, sokkal mókásabb az egyetemi felhőben foglalni egy virtuális gépet, csak azért, hogy a játék fusson rajta :D -
#186 jéé már van magyar faq... és nicsak ki fordította :P -
#185 Brrr, már az ötlet felvetéséért is járna a körmös -
#184 DarkSector: csinálj egy Google doksit és azt bárki szerkesztheti, ha meg valaki beleturulkodik, akkor vissza lehet állítani az összes megelőző állapotra. -
Pio #183 Fogjátok fel az egészet úgy, mint egy programozóknak való játékot, keressétek ki forráskódból a különböző fizetőeszközök beállítására szolgáló függvényeket és konzolból használjátok őket.
Ha túlzásba viszitek, elrontja a játékélményt, de mértékkel használva sokkal szórakoztatóbb módja a farmolásnak, mint újra és újra és újra megölni a sárkányt vagy bennhagyni éjszakákra a gépet, hogy termeljen. :) -
#182 Ahh, vak vagyok köszi -
#181 buy scroll 400 candie :D -
#180 Őőő, teleport tekercset, hogy lehet gyártani? Potis könyvbe nem találom. -
#179 jaja -
#178 Érdemes sárkányt többször, nekem most adott egy A magical horn-t (nem ugyanaz, mint a horn of plenty) ... ettől folyamatosan regenerálja kari a HP-t csata közben. És már 70.000-et is nyertem el sárkánytól. -
#177 Sebzéstől függ, hogy mennyit gyógyulsz. Nekem ott csak a bálna vesz le életet, többit a kard megoldja :D -
#176 nézd meg underwater en, én ott kb 30 at sérülök és az 10-14 sec, de ugye van a gyűrűm amitől ez feleződik -
#175 Erre én is kíváncsi lennék a gyűrűvel is 60sec -
#174 Bazd nekem vagy 180 másodperc.... -
#173 ugye quest után várnod kell, hogy felgyógyulj az nekem kb 5 sec és mehetek megint -
#172 Ja így értem, de milyen 5 sec? azt hogy? :D -
#171 de ez nem az invuln ez a major health poti, az invuln nem igazán működik jól, mert hamar lejár és sokkal drágább mint az életpoti sztem -
#170 folyamatosan tolom az underwater cavern-t , kb 5 sec et kell pihennem utána csak, meg jön magától valami 13/sec el. -
#169 Ja értem thx.
Nem is sok ahoz képest hogy halhatatlan cumo, a potion sokkal többe kerül, akkor nem egyszerűbb ezt nyomogatni rá? -
#168 beledobsz 100 LP t elkezded mixelni, közben egyből bele is dobod a 100 candit és 20 secnél megállsz -
#167 Miért mennyit kapsz? :D
Nekem még csak 8-at ad másodpercenként, mert a boszorkánytól csak 4 fejlesztésem van 2x-es 3x-os-5x-ös-8x-os -
#166 Az anyjába szakadjon bele a sárkány :D a major hp nem is tölt hiába lövöm el az invuln. potyót. -
#165 ahogy kapom a candyt sztem gyorsabban megvan mint a folyamat save load olással :D -
#164 Ezt a Potion-t nem értem pontosan hogy írja a keverést, a candie-t a mixelés közbe kell bedobni a lábosba? és 20 sec után kiönteni?
Mert azt értem hogy a God simán 200 candie. -
#163 Jó ha save-loadolsz akkor nem gáz. -
#162 1 teleport kb 1200 candie átlagban :D mert mire teleportot kapsz kapsz előtte 3 másikat -
#161 Nektek ez nyereséges szokott lenni? Ennyi teleport meg minden?
1 teleport 400 candie. :D
Potion-t meg God-otnem tudom. De nem kevés szerintem. -
#160 sajna nem, ilyenkor mindent veszít -
#159 nem, sztem ha escape ezel akkor bukod a cuccot -
#158 Hm, elvileg esett 1 amulett, de féltem, hogy meghalok, szóval escape potiztam. Ilyenkor az amulettnek nem kéne jönnie?