Candy Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plu604
a kastély bejáratánál az íjász nyilát hogy lehet kikerülni? az a szutyok irányt és sebességet is változtat.

DarkSector
nah kis SECRET-ek! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tugyiti
Meg a lolipop farmnál lévõ fa koronája is változik ,csak nem tudni mire jó 😄
DarkSector
Jah megvan most nyomtam véletlen a sapkára, adott 100 candie-t csak hagyjam abba. 😄
Nekem a lp-ra 60-500-ról lement 50-450-re

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
A többit hiába nyomkodtam nem történik semmi, csak a sapkáját lehet, de azt már írta valaki.
DarkSector
És a többi cucc is müködik? 😊
én azt nyomkodtam, de nem tudom rávinni normálisan az egeret, azt hittem az egy virág. 😊

wantonly
DarkSector
Én nem látok nyalókát a feje mellett. 😄

wantonly
Az ASCII nyalókára a merchant feje mellett, 50-el olcsóbb lesz a lollipop. Ez csak az elején jó.
DarkSector
Micsoda? mire nyomsz?
Ott nekem csak az van hogy vegyél ezt meg azt. 😊

wantonly
Most vettem észre, ha a merchant melletti lollipopra kattintok sokszor, akkor lejjebb viszi az árakat, de csak ezeket. Az elején jól jött volna. 😄
DarkSector
Úgy érzem ez a topik nagyon kellett. 😊
Itt van értelme hogy tudjunk egymástól segítségeket kérni.

wantonly
Akkor türelmetlen voltam, kösz. 😊
Viktor99
1 perc után kiírja hogy elfáradt a karod. Addig.
wantonly
Az invulnerability potiont meddig kell mixelni? Hiába csinálom nem történik semmi.
DarkSector
Hol a hivatalos oldal?
És gondolom nem magyarul van leírva. 😊

DarkSector
Így értelmét veszti a játék. 😊

Valamint magyarul irreális cukorka kell ahogy nõ a HP-d, annál több cukorka kell 1 HP-hoz....Hát durva. 😄
Szerintem örülünk ha 1000HP-hoz eljutunk. 😊

wantonly
Végre megvan a cauldron, ez kész. 😊
SzirmosSzisza
Van a hivatalos oldalon ...

#87: kliens oldali az egész, szóval bõven lehet

Ezek pl nem tudok mennyire valósak, de akit érdekel mi van késõbb, ne nézze meg, hátha 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy itt a max HP formula.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Lassan kéne egy FAQ nem? 😄

Valaki bevállaja vagy én csináljak? 😄

DarkSector
Az szép, mire érted hogy csalnak?

Maximum nem fogy el olyan gyorsan...vagy tévedek?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

DarkSector
😄

tigeroo
ez az életszívós kard én úgylátom hogy nem igazán tölt vissza hp-t amúgy😄

amúgy ha földre dobálunk cukorkát az ad valami rejtett eseményt?
wantonly
Végülis ilyen alapon akkor lehet csinálni teleport kardot is akár nem? Az milyen lehet? 😄
Viktor99
Azt olvastam hogy fel lehet tornászni a termelést 300lp/s-re ha megszerzed a "Horn of plenty-t" valami Cow Kingtõl.
Egyszer már dobták nekem randomba, de meghaltam és nem emlékszem hogy hol volt mindez. Viszont azt írták utána hogy a G.M.O.O.H poti néha el teleportál valami Cowland-re.
Most idegesít hogy nem szereztem meg és nincs is candy-m potikra...
wantonly
Azokat én is. Nekem a flame sword akkor jelent meg, amikor volt fire scrollom. Gondolom van summon spell is?
SzirmosSzisza
Szerintem a csokiból lesz az életszívós kard és ha mást raksz bele, akkor lesz valahogy summon/fire.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti
A csokit fel kell használni hogy jobb kard legyen,akkor lehet elvileg summon kardot csinálni de nem tuti.Én az összes kerd javító opciót kihasználtam.101 candy,csoki kardd,stb.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
Kattoljatok sokszor az árus fejére/kalapjára 😄

#77,#76: na megettem mindent, meglássuk javult-e

szerk.: lett új kard és ezzel hamar végigfutott az ellenségeken, a nyílnak esélye se volt eltalálni.

tutituti
nem szabad hogy eltaláljon az íjász nyila.
Kell valami amivel gyorsabbak vagytok 😊

HP-t sok candy megevéssel lehet növelni.

MAx lp az a 100/s

tigeroo
én úgy vettem észre hogy a cukorka evés ad hp-t
plu604
Engem is visszahajít az elejére miután eltalál az a... valami.

wantonly
Amúgy néztétek a statisztikát?

Ezek szerint van vége.
SzirmosSzisza
Hm, kastélyba, hogy lehet bejutni? Mindig eltalál az a valami és visszakerülök az elejére. Próbáltam teleport scrollt, hátha leszakad rólam, de akkor is követ.

illetve HP-t, hogy növeltek?

tigeroo
tnx
wantonly
Szerintem annyi a max. ne tolj bele többet, én 25.000-nél megálltam.
tugyiti
botorság ez <#banplz>
frog

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tigeroo
Fourth question : if you
could be whatever you want,
what would you be?

erre mi a válasz?
Mennyi a max farmolható lp mp-enként?Már 150.000-et belenyomtam, de még mindig 100/mp...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

wantonly
Amúgy, ha kivárok gondolom lett volna többféle kard is. A summon kardot amit írtatok például nem tudom hogyan kell megcsinálni, nálam fire és hp kard fejlesztés volt csak. Mondjuk most már mindegy, a tüzes kardot fejlesztem.

A "Candies, more candies"-re nem érdemes rányomni, mert alig ad valamit ellenben jó sokba kerül.

Amúgy még én is gyenge vagyok, próbálok feljutni azon a rohadt lépcsõn. 😄
tutituti
a more candy az baromság szerintem kard/candy speedre adtam csak.

tutituti
Na majd mikor lesz üstöd akkor átlátod a dolgokat.

ott lehet csinálni potit(potion) meg magot amibõl nõ egy fa ~300HP-val.Ezt idõ leütni mert elég lassan megy a hp-ja hiába van lvl1000 kardod,pont mert az a lényege hogy megakadsz mert eléd nõ ki a fa.

tehát elmész ütni,teleport elejére le a magot,aztán hp regen,ismét ütlegelés,és ezt ismételni.Nekem ez jött be eddig.bár én is olvastam a teleportot mert azt kihagytam.De PH-n is írnak pár ötletet.

Azon kiakadtam hogy valaki csal és gyorsan felpörgeti az lp-t meg a candy-t....

wantonly
Elvileg nagyobbat sebez. De, hogy mennyivel azt nem tudom, nem nagyon érzékelem.

"You now have the Sword
of Flames ! Your sword
is covered by a
permanent blaze,
damaging your enemies
more than ever."
DarkSector
Gondolom mintha folyamat nyomatnád a flames scrollt...csak mondjuk a flames scroll most még dobna rajta.

DarkSector
Sword of Life.
Igazából ütésnél elszív HP-t, de annyira nem biztos hogy van értelme, mert lehet a tüzes kard meg többet sebez, ami álltal hamarabb haladsz elõre, kevesebbet sebeznek a külsõ csapdák.

Ezért kicsit RPG, nem feltétlen fejlõdsz egyformán, de szerintem minden úton módon megvan az elõny és megvan a lehetõség hogy végigvidd, már ha van vége.

De majd kiderül, én picurkát tápolok, mert látom gyenge vagyok.

A Boszorkánynál a kard-ra, és a Candy sebességet vásárlom.
A még több Candy szerintem csak annyi hogy ad mondjuk 7-8000 vagy akármennyi cukrot. Az meg idõvel ugyis gyülik annak annyira nem láttam értelmét.

tutituti
elvileg növeli durván a hp-t
Flame kard mit csinál?

wantonly
Nekem Sword of Flames van, a HP kard az mit tud? Elcsesztem?
DarkSector
Ezt nem értem így.
Miazhogy poti,seed és teleport?
Hogy mûködik ez? Kiléphetsz a mecsbõl annélkül hogy újra kéne kezdeni?
Mert fák csak az erdõben vannak, ahhoz át kellene oda menni. 😄

Látod erre mondom pl hogy nem feltétlen elég a kis leírás, hogy átlásd a lehetõségeket, taktika miatt. 😊