758
Candy Box - Egyszerű és nagyszerű

Candy Box - Segédlet -

Candy Box - Wiki (angol)
  • Metalmilitiakid
    úgy menj oda hogy healeld fel magad mielőtt odaérsz, elé állsz nézed hogy megy az életed 100-130 között teleport, major poti, teleport major poti, amíg nincs az életed olyan 400 körül, akkor fuss neki megint, 100 körül megint teleport és ismétel, az a lényeg, hogy a teleportot eltudod nyomni megint mielőtt odaérnél a sárkány elé
  • mrzed001
    Persze, azokat rögtön vissza is kell tölteni, hogy full-on menj a sárkány elé.
    Igen, teleporttal nyerj időt, hogy ellőhess potiont, elsőnek töltsd fel a HP-d, utána GOD ... és ütöd, amíg HP 100 közelébe nem kerül, ekkor ismét teleportolgatásokkal időhúzás, feltölt HP, majd megint egy GOD (ha kell) és ennyiből nekem már meg szokott lenni
  • DarkSector
    Vagyis a taktika, odamegyek teleport, és amikor megint odamegyek god és megint teleport? :D

Nekem 500 életem van kb és LV 6 kardom, mégis nehéz. :)
    Már az elején beleütközök valamikbe amik lerágnak sokszáz hp-t.
  • mrzed001
    Akkor tornászd 350 fölé a HP-t szerintem, és menni fog
  • Metalmilitiakid
    Azt a mocskos radai jótóth anyját a sárkánynak, mondom mostmár meglesz még 1 teleport nem kell és 0 vs 0 ra ütöttük egymást és nem adta meg, szakadjon rá az ég
  • DarkSector
    Csináltam egy segédletet, lassan beteszik remélem.
    Folyamat irogatok majd hozzá ha lesz mit.

Amikor tudtok segítsetek pls bővíteni, vagy belejavítani. Köszönöm.
  • wantonly
    Igen, az van.
  • mrzed001
    plate armour-od van?
    Valamelyik küldi újracsinálásakor kaptam azthiszem.
  • mrzed001
    Aham, invurn. poti ... god lesz a karid amikor használod.
    Elhasználok talán 10-15.000-ért, kapok 50.000-et ... jó üzlet ez.
  • wantonly
    Nekem 285 HP-m, level 4 kard van és amint hozzáérek halott vagyok teleportálni sincs időm szinte. Mindegy, még fejlődöm egy kicsit. :D
  • DarkSector
    Igenám de megéri azt nézve hogy sok itemet elhasználsz rá?
  • Metalmilitiakid
    god alatt mit értesz ? az invurn potit ?
  • mrzed001
    HP 400, kard lvl 5.
    A lényeg, hogy a teleport gyorsan tölt, tehát akár 2x is el tudod lőni, mire gyógyítani tudod magad ... de addig ugyebár csak sétálsz, nem bánt a sárkány.
    Felgyógyítottad magad, megint ütsz rajta mondjuk le 100 HP-ig, aztán megint mehet teleportos HP töltés.
    Utsónak már God-ot szoktam nyomni rá, amikor fogy HP-m
  • wantonly
    Én még nem tudtam megölni... A teleport/imp kombóval is meghalok. Mennyi a HP-d, milyen szintű a kardod?
  • mrzed001
    Már a sárkányt farmolom :D
    50-60.000 candy alkalmanként
  • wantonly
    Tényleg, én meg itt egyenként szórakoztam vele, lol. :D

Most csináltam 100-at egyszerre.
  • mrzed001
    persze, kapásból 2000-et szoktam loli, aztán 2000-et a candy-be tenni neki
  • wantonly
    Major health potiból lehet egyszerre többet csinálni? Nagyon unalmas egyenként.
  • mrzed001
    hihetetlen így milyen könnyen vertem már megint a sárkányt
  • wantonly
    Köszi, ez is sikerült. :D

Pontosítva, kapsz egy tárgyat az inventoryba (The horn of plenty), ami, ha föléviszem az egeret írja is, hogy megháromszorozza a termelést.
  • wantonly
    "You made 20 G.M.O.O.H. potions !"

Köszi, sikerült. Csak mondom inkább kérdezek, minthogy elcsesszek 10.000 candyt. :)
  • Viktor99
    10.000 Candy + Annyiszor 500 lollipop ahány potit akarsz. Én ha jól emlékszem 5000-et tettem be és kaptam ugye 10 potit. A lényeg hogy 10.000-et ne változtasd, ezt írja is. Btw ha nagyon tele van valaki lollipoppal akkor nagyban érdemes gondolkodni, ha már így van kitalálva...
  • wantonly
    A G.M.O.O.H. poti készítésében kérnék tanácsot, mert nem akarom elcseszni. Ügye 10.000 candy kell hozzá. Azt írja 500 lollipop kell minden egyes potihoz, amit akarok készíteni. Namármost, ha egyszerre hozzáadok 10.000 lollipopot, akkor kapok 20 potit vagy 10.000 candy-ből csak 1 potit lehet csinálni?
  • mrzed001
    És meglett lazán a sárkánykoma ... imp, ahogy elkezd ütni teleport, heal, teleport, heal ... amint 100-ra csökken hp ismét teleport+heal maxig ...
  • wantonly
    Mert egy fix mennyiség kell.
  • Viktor99
    Ha még esetleg nem oldódott volna meg egyeseknek. A trükk annyi a 300lp/s-es termeléshez, hogy csinálj 5-6 G.M.O.O.H. potit, mentsd el és menj egy random küldire, mondjuk az Underwateresre. Használd a potikat, amig nem jutsz "Cow Land"-re. Ha nem jönne be, akkor töltsd vissza a mentést vagy csinálj új potikat.
    Cow landen legyőzöd a Cow Kinget és megkapod a "Horn of Plenty"-t ami háromszorozza a termelésed. FIGYELEM! Nem fogja kiírni. Szóval ha 100lp/s-el termelsz, ugyanezt fogja kiírni, de ha megnézed 300 fog jönni másodpercenként.
    Remélem segítettem! :)
  • mrzed001
    még 4000 sem sajna
  • SzirmosSzisza
    Kell valami minimum mennyiség a recept szerint, csak nem írja mennyi. 1000 még nem volt elég.
  • DarkSector
    Hát igen, az tölt 100-at nem?

kár hogy 1 scroll 400 cukor.
    Mivel milliós tételek is vannak, én engedtem volna a másodpercenkénti lp-t 1000-re, bár úgy meg lehet túl könnyű lenne.
  • DarkSector
    De hülye vagyok, odaértem a sárkányhoz, pont most miután megírtam a kommentet. :D
    Kemény. :)
  • mrzed001
    Major health -et mindenképpen csinálj, jobb és olcsóbb, mint a kicsi 600-ért
  • mrzed001
    Cloning potion nem akar nekem összejönni.
    Vizet forral, amikor boiling akkor bele candy ... majd stop ... és semmi.
    Valamit elrontok.
  • DarkSector
    Köszönetem megtaláltam közben.

Ez a Cauldron már látom mi, meg jópofa, csak 2 probléma van vele.

1. Sok candy kell némelyikhez amiből egyenlőre kevés van.
    2. hirtelen nem tudom mit érdemes csinálni, minek van több értelme taktika szempontjából. :)

Juteszembe a Sárkány hányadik pályán van?
  • mrzed001
    imp invocation scroll ... a scroll-ostól kapsz néha.
    Meg előtted egy kari és harcol érted, addig sem téged sebeznek
  • Metalmilitiakid
    scroll ami eléd idéz egy impet ha van hely, ami helyetted harcol, boltosnál vegyél egy rakás scrollt és randomra ad több félét is. Az imp maga az egy ilyen kis démon manó :D
  • DarkSector
    Jó de mi az az imp? :)
    Az elején amik lejönnek a lépcsőn 100hp-kat sebeznek.
  • mrzed001
    Elsőre nagyon nehezen ment nekem is, azóta gyerekjáték ... imp-et nekie :D
  • wantonly
    Én is a sárkánnyal küzdök, instant halál.
  • DarkSector
    Nem csodálom, én a lépcsőn sem bírok felmenni.
  • mrzed001
    valami 380 a hp-m, de azt pillanatok alatt lekapja a sárkány