758
-
#278 dev summon computer elvileg.
más
Na rájöttem arra is most hogy aki Castle Entrancenál elakad legyen pár superman potija meg 10 minor hp potija.amíg nem adja be a strong armort addig minor poti majd érjen el a nyílhegy vissza elejére superman poti amikor letelt megint minor HP.és mikor megvan vagy berserk vagy superman és benn is van az ember.
Viszont valaki leírja nekem hogy a fenébe kell összehozni a G.M.O.O.H.-ot mert elolvastam és nekem nem jött össze,viszont mennék boci levelre mielőtt nekiugrok a hellnek. -
#277 na azt hogy ? -
#276 -
#275 na van kendiboxwiki
http://www.candyboxwiki.com/ -
#274 úgy be smash eltem a billt, hogy nyomtam egy ctrl+tab ot és lapot váltottam XD -
#273 Link itt sok segítség is van:
http://jayisgames.com/archives/2013/05/candy_box.php -
#272 bazzeg most olvasgattam(még nem tudom megcsinálni a hell-t és a páncél sincs még meg)
és írták hogy nem is kell minor hp potizni a sárkánynál,invu poti meg seed meg teleport és sokkal gyorsabban megvan.
Azt is olvastam hogy a hellnél a summon kard sokat segít.
hihetetlen amúgy hogy csak most dobott old amulettet és eddig semmi itemet(kivéve az elején kaptam 2 vagy 3 tárgyat a Süsünél de akkor elbuktamÖ. -
#271 Nem vágom mi van, elsőre simán eljutottam a dev hez, csak ott meghaltam, erre most már a feléig se tudok eljutni goddal sem, ekkora mákom volt elsőre vagy vmit jól csináltam és nem vettem észre ? -
#270 jézusom de hülye voltam XD -
#269 a moath nál mi a megoldás ? azt hittem superman potival átrepülök, de nem :D -
#268 na végigvittem :D aki kíváncsi, hogy kell megölni a developpert:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GOD módban kell lenni, és a billentyűzetet random nyomogatni -
#267 nem ölt meg. lejárt a god. de inkább
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!legyél teknős -
#266 na most ezt nem értettem, developer garden, első törpét leverem god módba, teleport vissza, kövi megint god és megöl god alatt, azt hogyis ? -
#265 pontosan. de a fa elég csak a végén, amikor már nem tudsz 2x portolni. gyógyulni meg felesleges, ha godban voltál, nem sebzett rajtad. -
#264 tehát, god, ha elkezdesz sérülni teleport, fa, gyógyul, majd megint god és ismétel ? -
#263 Dveloppers computernél hogyan lehet a DEV-t legyűrni? elég sok életpontja van kb 999999999999999999999 -
#262 seedel zárd el az utat, azalatt feltöltődik
-
#261 Chuck Norris nál valaki okosodott már valamit ? Mert nekem úgy tűnik, hogy a teleportos móka nem igazán működik, mivel minden egyes új harcnál 2 lépéssel közelebb jön és egy idő után nemtok már csak 1 et teleportálni, ami kevés feltöltődni. -
#260 lollipoppal kell majd venni mindent+az üstbe is az kell. -
#259 A lollipopnak mi értelme van, ha mindent candyvel lehet venni? -
aknakukac96 #258 Kösz a segységet, akkor farmolok még egy kicsit :D -
#257 Ja és lentebb írták, hogy javallott 500 hp-t összeszedni a sárkányra. -
#256 400-ért vedd a tekercseket, azzal tudsz teleportálni. -
aknakukac96 #255 bocsánat, 370 életem van. -
aknakukac96 #254 Kéne a sárkányhoz a segítség!
Tehát van 350hp-m, lvl 6-os kardom (életszívós), és az lenne a taktika, hogy amikor odaérek ütöm, majd teleport vissza és élettöltés, de nem tudom, hogy hol lehet szerezni teleport potit.Ha jól láttam, akkor főzni nem lehet.... -
#253 :D
Grat THX a tippet. -
#252 Á egész este ment ez a szar, lett vagy 300k+ candy-m, meg 2M+ lolli :D
Castle entrance szét lett bombázva -
#251 pont mielőtt eléred az ördögöt el kell nyomni a god potit és igen gyorsan lehal 250 hp csak :D kész a hell jeeej -
#250 update a 3. kör inkább ügyessége, az ördög vert most agyon, oda kell a invurn poti, hogy gyorsan leverd -
#249 Hell nél annyira jöttem rá, hogy ha eléred a 2. menetet, akkor keresd ki azt a sort ahol a ghs (ghost) ok vannak küldj magad elé egy impet és élvezd, a 3 kör már nem ilyen egyszerű... -
#248 Nyomj rá ettől még a save gombra később előjön a kis ablak hogy mentettél.
Csak nem azonnal, de refresh nem megy! -
#247 Jah úgy tűnik éjelre meghal a szerver, szóval aki este hagyja a gépet 23:00-előtt tegye rendbe mert utána már csak valamennyivel később tud majd menteni. :D -
#246 Nekem most épp nem ment :( -
#245 Meglett még 1 fejlesztés, már 39-el jön. :) -
#244 Most a Sárkány után (Old Amulet) már 24/s-el jön a candies.
Ez már nem rossz, ha jól számoltam meg 3x-ozta az eddigi szorzómat! -
#243 A fejlesztő igazán csinálhatott volna gyorsgombokat a potikhoz/spellekhez. :p -
#242 Nane...ez gondolom még senkinek nem megy. :D -
#241 hívd be a haverod ő nyomogatja a potit, te meg mozogsz :D -
#240 Ez brutális így
:D
Ennyi felé képtelenség figyelni. :D -
#239 i és k gombokkal, fel-le kell menni (ha nem menne, bele kell klikkelni), hogy minél kevesebbet kelljen küzdeni ... aztán nemtom, max 2x mentem eddig végig az első részén :D