758
-
#358 igen, lvl bug az is -
#357 sikerült lvl 2 buggal a földön lévő cukrokat felszedni :D -
#356 Bazd azt hogy lehet bővíteni? bugokkal?
2500 az kurvasok -
#355 végeztem már, most a bugokat próbálgatom :) jó móka ez is, sikerült kibővíteni a farm termelését, most 2500-at termel mp-ként :D de lehet még húzni, csak nagyon kattingatós :D -
#354 Entrance-ra mi a tipp?
hogy lehet hamar bejutni?
Mert a legjobb farm, a Bálnás pálya az egeremen benyomom a macro-t és amíg alszok nyomatná, és 1000 candies-t adna 30-40 másodperc alatt.
Nem olyan druva de nem kell gép előtt ülni. :) -
#353 Dev moat jön.Lassan kivégzem már :)
Turtle potit nem is használtam eddig.Viszont a Castle Entrance farmolással is jócskán jön a letta.az unikornis szarv úgyis visszagyógyít.
Nem várom a végét.Sok idő mire elkészül a 2. rész -
#352 -
#351 THX valszeg csak 1 van zsír! :)
Amúgy ha lellősz valamit és hibázol töltsd vissza az állást, ne pazarolj itemeket. :D
Én legalábbis nem szoktam.
Mikor kell scroll, nyomok a scroll-ra 400 -at levon, ha azt dob ami kell SAVE, ha nem F% és probálom tovább. :)
Ugyanez a Quest-eknl. :)
Így óránként lesz 1 millám, most azért boldogabb vagyok kár hogy nem előbb csináltam. :) -
#350 ja, óceán,sivatag,lvl 1 erdő, cowland, nekem eddig csak ezeket adta be, kb 30-at ellőttem, sztem nem nagyon van más és egyiken se találni semmit, csak a teheneknél. -
#349 Bárhol ezt a potit alkalmazva elvisz a listán nem szereplő pályákra? -
#348 Az durva, 25 milla candies az jó biznisz. :D -
#347 Köszi a tippet igy már 300-al termelek :) -
#346 Például a "level 1 bug" nekem adott 16 chocolate bars-t, máskor engedte, hogy felszedjem az összes földre dobott cuccost. A "level 2 bug" adott 25.millió candies-t például, de mindig valami mást csinál, ha rákattintok. Később majd lehet háttérszínt, szövegszínt változtatni, meg még sok dolgot amit én sem tudok. Érted mán? :) -
#345 naneee. :D
3 ilyen cuccot igyak meg és az a lényeg hogy bedobjon egy tehenes pályára? :D -
#344 dobj össze pár gmooh potit és keresd meg a hornt, megháromszorozza a lp bevételt, bármelyik küldetés alatt megiszod, akkor random átdob más pályákra, ha a tehenesre érkezel, akkor jó helyen vagy ;) -
#343 De milyen bug?
Pályák? :D -
#342 Miután végigjátszottad (ott a képen is amit belinkeltem) el lehet érni 10.000mlp felhasználásával a "level 5 bug" szintet és lehet kontárkodni. 1mlp = 1.000.000 lollipop. Tehát 10.000millió lollipop kell hozzá. xD Csak azért írtam, mert mondtad, hogy nem sok. :D -
#341 Én utána a kardot tolom majd, a 63-ast még megcsinálom, az azért korrekt...:D
Nekem még 100-asával megy a cumo, ami annyit tesz, hogy 1.080.000 lp-t gyüjtök 3 óra alatt.
Vagyis az 34-35 óra gyüjtés. :D -
#340 63 az amulettel együtt és a következő szint 11560klp-nál van XD -
#339 Megvan valakinek a "Candies, faster candies" 4410 klp-s fejlesztés?
Mert most 39 candies-t kapok másodpercenként, kíváncsi lennék, akkor utána mennyit kapnék. -
#338 Ez az a játék, ahol én is gutaütést kapnék ha a mentésem megsérülne, vagy termelek és jönne egy áramszünet mentés előtt. :D -
#337 Bocs nem értem...mivan? :D
Mihez mi kell? Milyen level 5?
1000x1000000 nane, ott hagynám abba, ahoz 10millió másodperc kell, vagyis 115 nap folyamatos termelés!!!!!!! -
#336 10.000 X 1.000.000 kell a level 5-höz. :D -
#335 Ez mi a faxom? :)
1milla loli? az nemsok. :D -
#334 Nekem is, de ebből kettőbe gratuláló szöveget írt a játék, miután végigvittem. Így már csak 1 van üresen. -
#333 az egyik a Horn lesz (nem az unikornos, egy másik, ami megtriplázza a LP termelést) GMOOH potival tudsz eljutni Cow landre és ott a Cow king dobja, maradék kettőt nem tudom. -
#332 Nekem még 3tárgy hiányzik a 3. oszlopbol, csak az amulett van meg. A többi honnan esik? -
#331 Developer's computer legyőzése:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak a statisztikát kell figyelni, a képet nincs értelme nézni. Valahogy el kell vergődni a DEVELOPER-ig (főellenség) HP és Invulnerability potionok használatával, minél több HP-d van annál jobb, nekem 630 körül volt. Mivel teljesen random az egész van, hogy semmi sem segít és megölnek mielőtt eljutnál a főellenségig, ilyenkor újra kell kezdeni. Mielőtt elkezded a pályát ments, ha meghalsz nyomj F5-öt így nem kell várni semmit és kezdheted megint. Amint megjelenik a DEVELOPER 99999999999999999 HP-val, azonnal nyomj egy Invulnerability potiont (gyorsnak kell lenned, mert nagyon gyorsan megöl) és random kell nyomni a billentyűzetet, hogy megtaláld azt az egy billentyűt amivel megölöd. Ennyi. :) -
#330 Kivan már a mindenem a dev el, egymás után 3x kaptam ki azt, hogy 3 bug volt egymás után amit csak god al lehet leverni, első lement, a 2. még nagy nehezen, de a 3. ra még nem járt le a CD és meghalok, sok esélyem van így -
#329 Még nem sokra jutottam mert továbbra is kell gyűjteni hozzá a lollipopot. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az üzenet van bent:
You are inside the developper's computer !
This computer is able to affect the game in the strangest ways...
But, as usual, it's not free : you need lollipops to fully access the computer and execute bugs.
(1 mlp means 1 000 000 lollipops)
You currently have 1 mlp.
Itt egy kép, hogy mi lesz majd (a neten találtam): http://i.stack.imgur.com/sG4nG.png
-
#328 Computer-ben mi van? Spoiler-be írd meg. :D -
#327 Grat! :) -
#326 Omg, végigvittem. :D
Nincs több pálya. Viszont kaptam egy rakás candyt. "You have 701008658 candies!" :D
És megjelent egy "COMPUTER" menüpont.
-
#325 533 HP-ra most ha megenném a mostani 9650ezer cukromat, (cokros lennék) 733 életem lenne. :D -
#324 Devilnek kellett volna vmit dobnia? mert se cukorka se tárgy.. :C:C:C -
#323 My God....:D
Ennyire azért nem érdekel. :D -
#322 akkor neki kell ugrani a hardcore módnak :D
100HP max úgyhogy nem lesz sétagalopp -
#321 Köcce
Ha végigjátsza az ember utána mit lehet még csinálni?
Gondolom semmit. :D
Vagy várjunk a Candy Box 2-re? :D -
#320 Hell
Yourself
Chuck Norris
Developper's garden
Developper's moat
Developper's computer -
#319 Valaki pls írja meg a Hell utáni pályák nevét thx. :)