Candy Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Beleírnám a taktikákat a fõellenségekhez, de nem látom összefüggõen leírva eddig. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Metalmilitiakid
az az elsõ kettõ keveréke volt nekem, kerülgetés meg impek 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tutituti
Én lenn maradtam és earthquake-eztem egyet úgy az impet elõre küldtem és nagyjából mire odaértem egy két hp potival meg is úszva ellõttem egy invu-t és leöltem a DEVil-t bár ezt tegnap óta próbálom.

Fan art

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wantonly
Hellen a 3. hullámnál mit a jó taktika?
tutituti
köszi a gyors választ!
gondoltam hogy a fizetés nem kötelezõ.

Ahogy olvastam sokan inkább fizettek

Metalmilitiakid
nem kell fizetni, figyelni kell, amint 25 hp alá ugrik az életed akkor egy fire scroll és epic win

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tutituti
kérdés:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az önmagam megölésénél feltétlen fizetnem kell a varázslónak?Gondoltam leviszem a hp-mat (-nkat) alacsonyra és earthquake/fire/acid rain scroll-t lövök el de nem sikerült.

Én meg nem bírom legyûrni egyszerûen...LVL7-es életszívós karddal, 636hp-val, páncéllal, hornnal, amulettel sem...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

tutituti
mármár feladtam mikor újrapróbáltam a Hell mapot.Megöltem azt a tetû dev-et is...
és igazából csak 3-5 minor hp kellett meg egy god.
Egyszerûen kevesebb volt a mob meg minden,elég foghíjas is volt meg mondjuk a kard idézett elõttem úgyhogy az addig megfogta az utamba kerülõ enemyt.

ez a játék remélem bõvül még mert eddig többet ülök elõtte és próbálkozok mint a mostani játékok elõtt 😄

Amugy 60sec-nél.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

N o N a m e
ó, szuper, azt hittem nekem kell kitalálni és nem akartam elgazolni 2000 cukorkát. 😊
Metalmilitiakid
amikor kiírja hogy fáj a kezed

N o N a m e
Mikor kezd el fájni a kezem a invincible potion keverése közben? 😄
Metalmilitiakid
felidegel a dev, 2 opció van, vagy nem jutok el a dev hez, vagy eljutok, de pont CD n van a god poti és lever mire lejár róla...

Metalmilitiakid
lényegtelen várhatsz millióig is, én 300k körül csináltam, de ha sok nyalókát akarsz, akkor érdemesebb még talán az elején elhasználni, hogy gyorsan tudd felhúzni 100 lp/sec re, de kinek hogy tetszik

tutituti
itt tartok
Candies, faster candies ! (1690 klp)

more candy-re nem adtam (300 kéne rá de felesleges)

És hol van vége a varázsló boltjának? Mennyi nyalókát nyolcszorozzak meg, hogy biztos ne kelljen többet várni? 😛

tutituti
a-a

A hp-s kard nem rossz.mindegyik más taktikát igényel.

De részben a jó idõzítésen múlik minden.

DarkHorSe
Nekem hps kard van, tudok belole mas fajtat csinalni?

Swedish people are albino monkeys

Sword of Flames vagy Sword of Life a hasznosabb hosszú távon?

tutituti
három féle kard van amit a kovácsnál lehet készíteni.
Van a HP-s ezzel lopni lehet a hp-t
van a fire ez erõsebbet sebez
van a summon,ez eléd idéz egy szörnyet ami helyetted támad illetve kapja be a sebzést.

elõbb kihagytam a seed-et.kell hozzá az is úgy 10-15.

már írtuk a trükköt. Attack-kevés az életerõd-teleport-seed-minor poti-attack-kevés az életerõd-teleport és így tovább.
100hp alatt lõdd el a teleportot

van a másik.
sárkány elõtt kicsivel invulnerability poti-teleport-seed-lejár a poti time-invu ivás-süsü sárkány csapkodás és ismétled.

DarkHorSe
Mi az a summon kard

tutituti
lvl4-5 kard de attól függ.
kábé 10 teleport scroll és úgy 30 minor poti vagy 15 invu poti

én kb ennyivel nyomtam végig.maradt mindegyikbõl de biztos ami biztos legyen.

(summon kardom van)

DarkHorSe
castle keephez, mennyi hp, hanyas kard, meg mennyi poti kell nagyjabol?😄

tutituti
én a hellt nem tudom megcsinálni...Már felõrölte az idegeimet.

Metalmilitiakid
az a baj, hogy legtöbbször el se tudok a dev hez jutni, mert kapok egymás után 3 durván sebzõ bugot és nincs annyi god poti idõm, hogy túléljem...

tutituti
na megvan a horn is.4 gmooh-ot kellett csak ellõni 😊
Most már mehet az új szintû kard.És így candy monstert idézek.bár már a mostani is leveri a mobokat.

tutituti
idióta vagyok...kihagytam a 10000 candy-t.átsiklottam felette.

Ja, kellett elõtte a kovács. Tárgytalan...

Miért nem tudok sword, better swordöt venni a sorcerernél, ha megvan hozzá a nyalókám?

tutituti
dev summon computer elvileg.

más
Na rájöttem arra is most hogy aki Castle Entrancenál elakad legyen pár superman potija meg 10 minor hp potija.amíg nem adja be a strong armort addig minor poti majd érjen el a nyílhegy vissza elejére superman poti amikor letelt megint minor HP.és mikor megvan vagy berserk vagy superman és benn is van az ember.

Viszont valaki leírja nekem hogy a fenébe kell összehozni a G.M.O.O.H.-ot mert elolvastam és nekem nem jött össze,viszont mennék boci levelre mielõtt nekiugrok a hellnek.

Metalmilitiakid
na azt hogy ?

tutituti

tutituti
na van kendiboxwiki

http://www.candyboxwiki.com/

Metalmilitiakid
úgy be smash eltem a billt, hogy nyomtam egy ctrl+tab ot és lapot váltottam XD

tutituti

tutituti
bazzeg most olvasgattam(még nem tudom megcsinálni a hell-t és a páncél sincs még meg)
és írták hogy nem is kell minor hp potizni a sárkánynál,invu poti meg seed meg teleport és sokkal gyorsabban megvan.
Azt is olvastam hogy a hellnél a summon kard sokat segít.

hihetetlen amúgy hogy csak most dobott old amulettet és eddig semmi itemet(kivéve az elején kaptam 2 vagy 3 tárgyat a Süsünél de akkor elbuktamÖ.

Metalmilitiakid
Nem vágom mi van, elsõre simán eljutottam a dev hez, csak ott meghaltam, erre most már a feléig se tudok eljutni goddal sem, ekkora mákom volt elsõre vagy vmit jól csináltam és nem vettem észre ?

Metalmilitiakid
jézusom de hülye voltam XD

Metalmilitiakid
a moath nál mi a megoldás ? azt hittem superman potival átrepülök, de nem 😄

qetuol
na végigvittem 😄 aki kíváncsi, hogy kell megölni a developpert:

GOD módban kell lenni, és a billentyûzetet random nyomogatni

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

qetuol
nem ölt meg. lejárt a god. de inkább

legyél teknõs

Metalmilitiakid
na most ezt nem értettem, developer garden, elsõ törpét leverem god módba, teleport vissza, kövi megint god és megöl god alatt, azt hogyis ?

qetuol
pontosan. de a fa elég csak a végén, amikor már nem tudsz 2x portolni. gyógyulni meg felesleges, ha godban voltál, nem sebzett rajtad.

Metalmilitiakid
tehát, god, ha elkezdesz sérülni teleport, fa, gyógyul, majd megint god és ismétel ?

qetuol
Dveloppers computernél hogyan lehet a DEV-t legyûrni? elég sok életpontja van kb 999999999999999999999

qetuol
seedel zárd el az utat, azalatt feltöltõdik

Metalmilitiakid
Chuck Norris nál valaki okosodott már valamit ? Mert nekem úgy tûnik, hogy a teleportos móka nem igazán mûködik, mivel minden egyes új harcnál 2 lépéssel közelebb jön és egy idõ után nemtok már csak 1 et teleportálni, ami kevés feltöltõdni.

tutituti
lollipoppal kell majd venni mindent+az üstbe is az kell.

N o N a m e
A lollipopnak mi értelme van, ha mindent candyvel lehet venni?