Candy Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

esgerus
igen, lvl bug az is

esgerus
sikerült lvl 2 buggal a földön lévõ cukrokat felszedni :D

DarkSector
Bazd azt hogy lehet bõvíteni? bugokkal?
2500 az kurvasok

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

esgerus
végeztem már, most a bugokat próbálgatom :) jó móka ez is, sikerült kibõvíteni a farm termelését, most 2500-at termel mp-ként :D de lehet még húzni, csak nagyon kattingatós :D

DarkSector
Entrance-ra mi a tipp?
hogy lehet hamar bejutni?

Mert a legjobb farm, a Bálnás pálya az egeremen benyomom a macro-t és amíg alszok nyomatná, és 1000 candies-t adna 30-40 másodperc alatt.
Nem olyan druva de nem kell gép elõtt ülni. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tutituti
Dev moat jön.Lassan kivégzem már :)

Turtle potit nem is használtam eddig.Viszont a Castle Entrance farmolással is jócskán jön a letta.az unikornis szarv úgyis visszagyógyít.

Nem várom a végét.Sok idõ mire elkészül a 2. rész

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector

DarkSector
THX valszeg csak 1 van zsír! :)

Amúgy ha lellõsz valamit és hibázol töltsd vissza az állást, ne pazarolj itemeket. :D
Én legalábbis nem szoktam.

Mikor kell scroll, nyomok a scroll-ra 400 -at levon, ha azt dob ami kell SAVE, ha nem F% és probálom tovább. :)
Ugyanez a Quest-eknl. :)

Így óránként lesz 1 millám, most azért boldogabb vagyok kár hogy nem elõbb csináltam. :)

esgerus
ja, óceán,sivatag,lvl 1 erdõ, cowland, nekem eddig csak ezeket adta be, kb 30-at ellõttem, sztem nem nagyon van más és egyiken se találni semmit, csak a teheneknél.

DarkSector
Bárhol ezt a potit alkalmazva elvisz a listán nem szereplõ pályákra?

DarkSector
Az durva, 25 milla candies az jó biznisz. :D

Zomil
Köszi a tippet igy már 300-al termelek :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wantonly
Például a "level 1 bug" nekem adott 16 chocolate bars-t, máskor engedte, hogy felszedjem az összes földre dobott cuccost. A "level 2 bug" adott 25.millió candies-t például, de mindig valami mást csinál, ha rákattintok. Késõbb majd lehet háttérszínt, szövegszínt változtatni, meg még sok dolgot amit én sem tudok. Érted mán? :)
DarkSector
naneee. :D

3 ilyen cuccot igyak meg és az a lényeg hogy bedobjon egy tehenes pályára? :D

esgerus
dobj össze pár gmooh potit és keresd meg a hornt, megháromszorozza a lp bevételt, bármelyik küldetés alatt megiszod, akkor random átdob más pályákra, ha a tehenesre érkezel, akkor jó helyen vagy ;)

DarkSector
De milyen bug?
Pályák? :D

wantonly
Miután végigjátszottad (ott a képen is amit belinkeltem) el lehet érni 10.000mlp felhasználásával a "level 5 bug" szintet és lehet kontárkodni. 1mlp = 1.000.000 lollipop. Tehát 10.000millió lollipop kell hozzá. xD Csak azért írtam, mert mondtad, hogy nem sok. :D
DarkSector
Én utána a kardot tolom majd, a 63-ast még megcsinálom, az azért korrekt...:D

Nekem még 100-asával megy a cumo, ami annyit tesz, hogy 1.080.000 lp-t gyüjtök 3 óra alatt.
Vagyis az 34-35 óra gyüjtés. :D

esgerus
63 az amulettel együtt és a következõ szint 11560klp-nál van XD

DarkSector
Megvan valakinek a "Candies, faster candies" 4410 klp-s fejlesztés?
Mert most 39 candies-t kapok másodpercenként, kíváncsi lennék, akkor utána mennyit kapnék.

DarkSector
Ez az a játék, ahol én is gutaütést kapnék ha a mentésem megsérülne, vagy termelek és jönne egy áramszünet mentés elõtt. :D

DarkSector
Bocs nem értem...mivan? :D
Mihez mi kell? Milyen level 5?

1000x1000000 nane, ott hagynám abba, ahoz 10millió másodperc kell, vagyis 115 nap folyamatos termelés!!!!!!!

wantonly
10.000 X 1.000.000 kell a level 5-höz. :D
DarkSector
Ez mi a faxom? :)
1milla loli? az nemsok. :D

wantonly
Nekem is, de ebbõl kettõbe gratuláló szöveget írt a játék, miután végigvittem. Így már csak 1 van üresen.
esgerus
az egyik a Horn lesz (nem az unikornos, egy másik, ami megtriplázza a LP termelést) GMOOH potival tudsz eljutni Cow landre és ott a Cow king dobja, maradék kettõt nem tudom.

Zomil
Nekem még 3tárgy hiányzik a 3. oszlopbol, csak az amulett van meg. A többi honnan esik?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wantonly
Developer's computer legyõzése:

Csak a statisztikát kell figyelni, a képet nincs értelme nézni. Valahogy el kell vergõdni a DEVELOPER-ig (fõellenség) HP és Invulnerability potionok használatával, minél több HP-d van annál jobb, nekem 630 körül volt. Mivel teljesen random az egész van, hogy semmi sem segít és megölnek mielõtt eljutnál a fõellenségig, ilyenkor újra kell kezdeni. Mielõtt elkezded a pályát ments, ha meghalsz nyomj F5-öt így nem kell várni semmit és kezdheted megint. Amint megjelenik a DEVELOPER 99999999999999999 HP-val, azonnal nyomj egy Invulnerability potiont (gyorsnak kell lenned, mert nagyon gyorsan megöl) és random kell nyomni a billentyûzetet, hogy megtaláld azt az egy billentyût amivel megölöd. Ennyi. :)
Metalmilitiakid
Kivan már a mindenem a dev el, egymás után 3x kaptam ki azt, hogy 3 bug volt egymás után amit csak god al lehet leverni, elsõ lement, a 2. még nagy nehezen, de a 3. ra még nem járt le a CD és meghalok, sok esélyem van így

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

wantonly
Még nem sokra jutottam mert továbbra is kell gyûjteni hozzá a lollipopot. :D
Ez az üzenet van bent:

You are inside the developper's computer !
This computer is able to affect the game in the strangest ways...
But, as usual, it's not free : you need lollipops to fully access the computer and execute bugs.
(1 mlp means 1 000 000 lollipops)

You currently have 1 mlp.

Itt egy kép, hogy mi lesz majd (a neten találtam): http://i.stack.imgur.com/sG4nG.png

DarkSector
Computer-ben mi van? Spoiler-be írd meg. :D

DarkSector
Grat! :)

wantonly
Omg, végigvittem. :D

Nincs több pálya. Viszont kaptam egy rakás candyt. "You have 701008658 candies!" :D

És megjelent egy "COMPUTER" menüpont.

DarkSector
533 HP-ra most ha megenném a mostani 9650ezer cukromat, (cokros lennék) 733 életem lenne. :D

esgerus
Devilnek kellett volna vmit dobnia? mert se cukorka se tárgy.. :C:C:C

DarkSector
My God....:D
Ennyire azért nem érdekel. :D

tutituti
akkor neki kell ugrani a hardcore módnak :D
100HP max úgyhogy nem lesz sétagalopp

DarkSector
Köcce

Ha végigjátsza az ember utána mit lehet még csinálni?
Gondolom semmit. :D

Vagy várjunk a Candy Box 2-re? :D

wantonly
Hell
Yourself
Chuck Norris
Developper's garden
Developper's moat
Developper's computer
DarkSector
Valaki pls írja meg a Hell utáni pályák nevét thx. :)

wantonly
Na, itt vagyok az utolsó pályán, Developer's Computer. Azt csináltam a mit írtál, de meghalok.
tutituti
na tényleg 5 kör alatt meglett Norris is.

tutituti
tudom de olyan türelmetlen vagyok.mindig mondom hogy oké csak még 50 hp-t lezúzok aztán tp,jó még egy picit és most már tényleg tp.
Erre 0 HP mehetek elfekvõbe :D

gyártok megint pár invut/god-ot és nekifutok.

amúgy próbáltam azt is hogy tp elõtt leraktam egy Jelly-t(ez ugye kb 500 dmg-et ütött volna rajta), de ilyenkor nem jött felém a szemétláda.
így nekem kellett felrobbanni(god alatt voltam)

wantonly
Nem szabad hagyni, hogy elmúljon a GOD poti hatása, még elõtte el kell teleportálni. Ha lejár instant halál. :D
DarkSector
Nekem is 533 van.

tutituti
Hát én a második körben meghaltam mint a szar!
bár 533 HP-m van de pikkpakk leüt egyszerre..

Vele küzdök most.

DarkSector
THX süti.

wantonly
A Chuck Norris a többihez képest tök könnyû. 1db HP poti sem kellett. :D

GOD - ütöd - teleport - SEED és így tovább.

4-5 kör és halott.
Metalmilitiakid
Na szóval.

Elsõ hullám: Reflex és átlátás játék, de nem túl bonyolult, próbálj meg eljutni a falig a lehetõ legkevesebb sérüléssel, major élet poti sztem simán elég. Ha falhoz értél menj fel a legtetejére vagy le a legaljára, és ott üsd ki a falat.

Második hullám: A legfelsõ és a legalsó sor csak ghs vagyis ghost, állj bele abba ahol az elõbb kiütötted a falat, nyomj egy imp scroll-t és szépen sétálj végig a falig, várd meg amíg az imp eltûnik elõled üsd ki a falat.

Harmadik hullám, ha valahol nagyon sok ghs-t látszt próbálja arra menni, de itt már nem fog teljesen mûködni az elõzõ imp megoldás mivel itt tûzgolyók is vannak, imp el és kerülgetve juss el a kiütött falhoz.

Utolsó lépés: Ha beértél a falhoz pont mielõtt odaérnél nyomj egy invurn potit (vagy god poti, ki hogy hívja) és annak a hatása alatt simán le kell verned.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

wantonly
Sikerült végre, én meg össze-vissza csináltam mindent, de most jól jött ki a lépés. Egy imp elég volt a DEV-ig, mire odaértem maradt 11Hp, gyorsan nyomtam egy GOD-ot, mondom kész vége meghalok... Nem is láttam már mi történik, de megöltem valahogy. :D