758
-
#438 :) -
#437 az a gyengéknek való akik nembírják kinyírni yourself (saját magad) anélkül :D -
#436 Ez mi?
Surpass yourself 1000lp? erre mit adna be?
Új fejlesztés -
#435 NA VÉGRE sikerült 813 élettel, megettem a cukrokat mert mindig 0 élettel jutottam el a végéig, azt mondom leszarom vesszenek a cukrok.
Megvan a HELL, remélem a többi könnyebb lesz. -
#434 A kibaszott kurva életbe, nem öli meg 1 GOD...ez gáz. -
#433 csak az a gáz ha nem én csnálom az nem az igazi. :D -
#432 Most összevissza nyomtam és a DEV-hez értem, nyomtam a GOD-ot bazdmeg és 0 - 0 HP-nk lett mindkkettőnknek, vicces.......
Anyám. -
#431 sWORD OF LIFE-TÓL BIZTOS JOBB...IGAZ H ELSŐ SZINTŰ DE NEM SOKAT ÉR FEJLESZTVE SE....MAJD A SWORD OF Liflamesummoning -
#430 Most nyomtam le Chuck Norrist poti nélkül. 13.000HP, maradt 7.500, ennyit tudott leütni. :D
Jó ez a Sword of Flames ezek szerint. -
#429 You have eaten 10762752222 candies! Ez 21ezer valamennyi HP...ennyi elég "mára"....úgyhagyom konvertálni éjszakára xD "holnap" este 8szorozás és lvl 5 bug a cél xD -
#428 Én is úgy szoktam kattintgatni, mint a hülye. Többször egymás után, hogy tutira érzékelje. :) -
#427 elküldöd valakinek a linkedet.megcsinálja max.
vagy próbáld más böngészőben -
#426 Minden az első falon múlik a többi kutyafasza lenne. -
#425 Van mikor beadja, de van mikor nem.
IMP-et asszem 2-3x adta be, van hogy duplaklikkelek már hogy aktiválja azt a baszott itemet. -
#424 Asszem nem idegesítem magam, hihetetlen még az első falig sem jutok el, de már tudom hogy azért mert az itemekre hiba klikkelek nem adja be. -
#423 Próbáld ki a The peaceful forestben vagy valami nyugis helyen. :D Ott se adja be? -
#422 Folyamatosan farmolom... egyedül a "devil" bugnál(amelyik a religion-t használja fegyverként) és a devnél érdemes GOD potit inni... -
#421 Rányomok a scroll-ra és nem adja be...hihetetlen. -
#420 Tényleg, mekkora poén már ennyi HP-val a DEV-et farmolni. Így már nagyon könnyű, szinte potit sem kell elnyomnom. -
#419 van mikor nyomok a itemre de nem érzékeli, ez is baj...vagyis ezért nem megy. hiába nyomom nem megy. -
#418 Az IMP az scroll ezért külön cooldownja van, úgyhogy a HP, GOD poti nem zavarhat be. -
#417 na meglett megint a dev.most többet adott. :D
majd akkor írok ha Csero90 példáján leöltem poti nélkül Csáknoriszt -
#416 Rájöttem mi a baj, nekem nem idéz meg IMP-et.
Hiába nyomom be -
#415 áh akkor nem lenne értelme, azt max kiváncsíságból nézném meg ha utána abbahagynám a játékot, de ha ez nem fog meni, akkor nem is leszek kíváncsi. :) -
#414 Chuck-nak maradt 6 hp-je amikor potionok nélkül próbáltam lenyomni
hát nah, kevés az a 17000 -
#413 mondanám hogy csalj de én nem tudnék úgy aludni :D -
#412 Jó akkor azt kivéve. :D -
#411 Hellre hiába a sok HP ghostok leviszik 10-re másodpercek alatt...ott reflex szerencse meg gyakorlat kell ezután is! -
#410 :) -
#409 hú tényleg!
bár most megnéztem sárkányt poti nélkül öltem le.azért ennyi hp mókás.farmolom a dev-et aztán hátha lesz megint ennyi -
#408 Mikor kéne elnyomnom a 8xoros lolli kívánságot? lvl 5ös bug a max egyébként mert akkor várok vagy 1 milliárd lolli-ig hogy közelebb legyek a 10 milliárdos bughoz! -
#407 "De visszatöltöm,valszeg felesleges ennyi hp.bár mondjuk mire másra költeném."
átnyomod lp-be a converterrel, pár hét alatt. :D
De nekem inkább candies kell, mert az lasabban termelődik, és az élet sokat számít!
7000+ hp-val bármelyik pályát szerintem gond nélkül le lehet nyomni. -
#406 Aha, félek a Life a szar.
Mert én soha nem jutok el a falig simán HP-val. -
#405 663 volt és megettem mindet így lett 7754 :DD
De visszatöltöm,valszeg felesleges ennyi hp.bár mondjuk mire másra költeném.
lp jöhetett volna inkább -
#404 Lehet. A többi kard nem tudom milyen én csak ezt próbáltam. -
#403 Hát, érdekes nekem valahogy a potikat ritkán tölti, a fal meg adja a kegyelemdöfést. -
#402 köszönöm szépen.
lvl 8 kardom volt és ~650 hp
1179965 cukrot ettem meg.
Hát most mehet a lvl bugok kitrükközése.
Elsőnél nem adott semmit.Bár nálam nem megy egész nap így majd holnap próbálom meg a többit:) -
#401 Abból lehet életet nyomatni...:D -
#400 Lehet az a baj hogy neked más kardod van. -
#399 Üdv a klubban! :D Grat!