46
lakás fentartás szerető miatt
-
Garfield #6 Hagyjuk, hadd csinálja: legalább amikor a párja kirúgja (mármint az a nő, akit arra tart, hogy főzzön, mosson, vasaljon rá), akkor egyúttal szembesülhet azzal, mennyi pénzt dobott ki erre az értelmetlen f*szságra. -
Garfield #5
Én mondjuk azon röhögök, hogy komolyan gondolja azt, miszerint ha a szerető fel akar menni hozzá, akkor hosszabb távon ki lehet szúrni a szemét max. fél napos együttlétekkel. Meg aztán 6-7, hasonlóan gerinctelen férfi összeáll, akkor az mit jelent, heti egy nap kufircot (mert ugye a többiek is használnák), a többiben meg a csajnál? Oszt takarítani, rendet tartani, ágyneműt mosni ki fog? Komolyan gondolja a drága topiknyitó, hogy a többi hasonló mentalitású "férfi" majd elvágólag fogja otthagyni a lakást? Mondjuk ki, mikor fog takarítani? -
#4 ha együtt élsz a pároddal, hidd el, nagyon hamar ki fog bukni a dolog, azért 20 rugó mínusz egy hónapban elég gyorsan feltűnik bárkinek ;) -
#3 "férfiak vagyunk, nekünk nem kell sok ilyen dolog"
Nem éppen... a férfiak mi vagyunk, akik őszintén megmondják mi a helyzet, mert nézik annyiba a másik embert.
Amit te itt letoltál, az inkább gerinctelenség, annak meg a férfi léthez nem sok köze van. Sok lyukas gumit és "elfelejtett" tablettát kívánok neked -
#2 Inkabb tudja hogy csak szereto, azt nincs problema. -
robocop11 #1 Talán nem ez a legjobb hely az ilyesmi kitárgyalására, de jobb ötletem nem volt.
Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki állandó párkapcsolata mellett szeretőt/szeretőket is tart. Mivel ezek a nők nem tudják, hogy csak szeretők, ezért előbb utóbb szeretnének feljönni hozzám is, hogy ne csak mindig nála/náluk legyünk. Itt van a probléma ugyebár.
Haza nem vihetem érthető okokból, tehát kéne egy lakás erre a célra. Vannak ilyesmire szakosodott \"hotelek\" de azokról lerí, hogy nem az én lakásom... Lehet kölcsönkérni egy haverét, de havi 4-5 alkalommal már nem illő...
És akkor jött az ötlet egy filmből, amit még régebben láttam. Ott 5-6 pasas közösen tartott fenn egy lakást ilyen célra. Ez működhetne itt is, ha akad itt pár olyan ember, aki hasonló gonddal küzd. Valami jobban kinéző lakás, nem ilyen 40-50 ezres kéne akkor már, hisz nem árt kicsit lenyűgőzni a csajokat. Akkor már legyen valami 80-90 ezres kategóriás. Ha 6-7 ember összeáll, akkor szétoszlik ez az összeg és fejenként havi 12-15 ezerből kijönne. Plusz a rezsi, de úgysem lakna ott senki, mindig ilyen fél vagy egy napra vinne fel mindenki valakit, úgyhogy a rezsi nem lenne sok. Még azzal együtt is legyen az egész fejenként 20 rongy havonta. Az is bőven megéri.
Persze egyeztetni kell, hogy ki mikor használná a lakást, hogy ne legyen ütközés és kell pár szabály is pl: aki használta az elmosogat, kimos ilyesmi... Mindenki tarthatna ott pár egyéni cuccot, hogy mikor felvisz valakit, akkor csak előtte kipakolja a dolgait, hogy otthonosnak tűnjön, hogy tényleg az ő lakása (férfiak vagyunk, nekünk nem kell sok ilyen dolog úgysem).
Azon filóztam, hogy ismerősök köréből keressek olyanokat, akiket érdekelne az ilyesmi, vagy idegenekkel \"szövetkezzek\"... Kockázat mindkét esetnél van, de ha ismerősökkel áll össze az ember, akkor nagyobb, hisz ha az egyik borítja a bilit az asszony előtt, akkor mindenki bukik. Meg nem jó az, ha ilyesmit tudnak az ismerősök :) Szóval marad a kevésbé kockázatos megoldás, idegenekkel összeállni. Ebben is van rizikó, de az élet már csak ilyen (aki meg szeretőket tart az úgyis tudja, mit jelent kockáztatni).
Ezért született meg ez a topik, hogy aki hasonló gonddal küzd és esetleg gondolt már ilyesmire, hogy külön lakást fentartani erre a célra, azokkal tudjunk kommunikálni. Amire még figyelni kéne, hogy kitől béreljen az ember lakást, mert ha 6-7 különböző ember időnként más-más nővel jelenik meg, akkor a szomszédok esetleg még rosszra gondolnának. Olyantól kéne bérelni, akinek el lehet mondani, hogy mire kell....
Esetleg ötletek/javaslatok? Vagy ha ismer valaki olyan forumot, ahol jobban témába vág ez a topik, akkor ne titkolja el...
Még valami, tudom, hogy ez a téma sokaknál kiverheti a biztosítékot, de ez a topik most ne arról szóljon, hogy elemezgessük egymást, meg lehordjuk a másikat (engem) rohadéknak, stb... Az érzelmeket hagyjuk a topikon kívül, ha kérhetném.