46
lakás fentartás szerető miatt
-
#46 Mert csórók...? Ha én albérletbe megyek azért megyek, hogy önálló életem legyen azzal, akit szeretnék és nem akit a kocka dob... Egyetemistaként az ember erre rákényszerül, de azért 30 felé ennél magasabb igényei vannak az a/4 állampolgárnak... -
#45 Ok... -
#44 nem :D azt írtam, váljon el tőle :D -
#43 Azt írtad, olcsóbban kijön, ha nem kell eltartania. Csak kihagytad, hogy így egy fizetésből élnek majd, ami egyikőjüknek sem jó. -
#42 nem azt írtam, hogy egyedül lakjon. -
#41 Na, akkor ezen most gondolkozz el újra. Szerinted miért keresnek az albérlők társakat maguk mellé? -
#40 De sok álszent van itt... -
nú #39 mondjuk ezen nem csodálkozom -
#38 ha nincs gyereked, javaslom válj el. a feleségetedet nyilván nem szereted, ha csak azért "tartod", mert főz, mos, ezeket te is meg tudod tanulni és még olcsóbban is kijössz, mint plusz egy embert eltartani. -
#37 Az egy dolog, hogy a topiknyitó mit akar csinálni, de hogy ezt nyilvánosan bejelenti és még segítséget is kér hozzá... Tajgetosz pozitív a javából...
Már azt várom, hogy mikor nyit valaki topikot azzal a címmel, hogy segítsen neki valaki bankrablásban vagy emberölésben, esetleg az államhatalom megdöntésében... -
#36 Na igen. Épp elméjű ember ilyet le nem ír. Biztos ez is Ambrus pajtás egyik próbálkozása volt. Bár ez most a jobbik fajtából volt. -
#35 Egyébként jó látni mennyien ellene vannak, majd kiderül ki tart ki a véleménye mellett az életben is... -
#34 En Neked szurkolok! -
Fbn Lx #33 tüdőig nyeltétek a trollhorgot! -
#32 Erőt, egészséget! -
#31 Rohadjon le a pöcsöd... -
#30 kapjad el a szuperécet! -
#29 Okádnom kell tőled. -
nú #28 Sok lyukas gumit kívánok én is neked -
precise #27 -
#26 Igen.Emiatt egy gusztustalan féreg akit bele kell építeni a betonba,mert nem elég,hogy hazudik és megcsalja a bnőjét de másokat is átver/hülyének néz.
Robocop ezt ne vedd személyeskedésnek de remélem te is érzed,hogy csúnyán etikátlan és unfair amit csinálsz.Belegondoltál abba,hogy mi lenne fordított esetben?Ha a bnődet kezelgetnék?De gondolom már nem szereted így nem számít.
-
Garfield #25 "Meg kell neki mondani kerek perec hogy én nem akarok komoly kapcsolatot csak kúrni össze vissza. Ha intelligens meg fogja érteni és szépen békében továbbáll. "
No de akkor ki fogja mosni a gatyáját? Na látod, jó neki az az asszonypajtás odahaza... -
#24 Itt bassza el a legtöbb ember az életét. Sok sikert. -
#23 Egy valamit nem értek... Ha mindig szeretőt tartasz nem pedig szökőévenként becsúszik valami ami valljuk be őszintén előfordulhat akkor minek ragaszkodsz az "állandó" párodhoz..
Meg kell neki mondani kerek perec hogy én nem akarok komoly kapcsolatot csak kúrni össze vissza. Ha intelligens meg fogja érteni és szépen békében továbbáll.
Ez mindkettőtöknek jó. Neked nem kell űberkamu dolgokkal vírítani meg folyton a pofájába hazudni ő meg nem lenne minden percben megalázva arról nem is beszélve hogy a többi nőnek is csak a kamut nyomatod. Nem túl elegáns...
A másik észrevételem. Akinek nincs pénze ne tartson szeretőt/szeretőket. 6-7 Haver összeáll??? Áááá.. Ha jobban elgondolkozol te is belátod hogy ez mekkora kényelmetlenség. Szerintem halott ügy az egész. De ez az én véleményem csak. Kinek a pap kinek a paplan. :) -
#22 Közöm nincs hozzá,hogy milyen kapcsolatban is élhetsz,nem is érdekel,de egy dologra azért baromi kíváncsi lennék.
"mindig ilyen fél vagy egy napra vinne fel mindenki valakit"
Otthon mit tudnál erre kitalálni?Beragadtál egy liftbe egész napra és mindezt havi 4-5 alkalommal?Esélytelen,hogy ezt lebukás nélkül kivitelezd. -
#21 Még valami:Le merem fogadni,hogy a jelenlegi kapcsolatodban nincs annyi belefektetett energiád mint ebben az 5letedben.Nem szeretnék személyeskedni és nem akarom,hogy annak tűnjön csupán tanácsot adtam.
És h témánál legyek:Ha lakást bérelnétek akkor úgy is kibukna az,hogy oda fiúk visznek csajokat,a szomszédok meg prostitúcióra vagy vmi casting ügynökségre gyanakodnak és rendőrt hívnak,akkor meg lebuksz.
-
#20 Csak egy tipp.Mi lenne ha azt a havi 20-30K-t kurvákra nyomnád el?Vagy mondjuk arra,hogy az ellaposodott kapcsolatodat felfrissítsd?Menjetek el szórakozni közösen,vagy extrémebb helyekre,lőtérre,kalandpark,hogy jobban megismerjétek egymást és újra olyan legyen mint régen. -
ktomi22 #19 ertelek én, .. nem is ugy gondoltam, hanem ha ő ilyenben gondolkodik es nicns mit atejbe apritani es megis kolt ilyenre, ..az alapbol egy **** ember.. szal feltetelezem van neki "felesleges" amit nem vesz eszre senki..
en is voltam / vagyok anyagilag szar helyzetben amikor még az 1 k is számít, .. de akkor gondolom nem venné el a csaladjatol a 20k-t alberletre ha a gyerek meg otthon éhezik, .. (alapbol gerinctelenseg amit muvel.. gondolom ezt nem kontrázná meg még ezzel) -
#18 Egy olyan országban, ahol a havi átlagkereset 100 rugó (vagy az alatti), ahol a rezsi majd 40 rongy (vagy a feletti), ahol ha gyerekeid vannak, nem jut pénz családi nyaralásra és akkor még a hiteleket nem is említettem...szerintem dőreség ilyet állítani.
Nekem ugyan van mit a tejbe aprítanom (szerencsére), de havi 20 - 30 ezer forint mínuszt még én is észre veszek.
Talán neked semmiség. De a fél országnak biztosan nem az...
Ja, van egy szegedi ismerősöm, aki havi nettó 1 millát tesz zsebre tisztán, három állásból. Biztosan neki sem tűnne fel 20 - 30 misi. Talán még 100 sem nagyon.
De ismerek családokat is, akik 1 év alatt jó ha keresnek ugyanennyi pénzt.
Ahány ház, annyi szokás és élet. -
#17 Mivel direkt kérted, minősíteni nem foglak.
De van két javaslatom:
Az első, simán keress (a környékeden) lakótársakat. Te teszed amit akarsz, és tegyék ők is amit akarnak. Már csak azért is, mert eredetileg csak a költségek megosztásáról gondolkodtál, de a végén ez lassan átmegy a szeretők megosztásába :)
A másik javaslatom, ülj le a pároddal egy őszinte beszélgetésre, és fejtsd ki neki, hogy mik a szándékaid szerető ügyben.
Ha okos párod van és szeret is téged, akkor garantálom, hogy többé nem kell neked szerető rajta kívül. (Saját tapasztalat!)
Ha ugyancsak okos, de nem szeret téged, akkor elhagy és ezzel utat nyit neked a szabad szeretőkeresgélésben.
Akármelyik tanácsot fogadod meg, csak nyerhetsz vele.
De ha ragaszkodsz továbbra is az 1 asszony - 1 vagy több szerető felálláshoz, boldogtalan és elégedetlen leszel illetve maradsz mindig.
Nem ítéllek el, mert az nem az én reszortom. De szorítok neked, hogy egy nap majd te is boldog legyél egy ember (hölgy) mellett, akit szeretsz és viszont szeret, akit tisztelsz és viszont tisztel és kitart melletted akkor is, mikor már öreg leszel és senkinek sem kellesz. -
Rotcsa #16 Hát, ha nem látom ezt a topicot, el sem hiszem, hogy ilyen létezik... :D :D Nagy arc lehetsz... :D -
dregnarr1 #15 Vissza kellene nyomozni a regjét meg online múltját, aztán szépen tájékoztatni a többi felet a cselekedeteiről. -
#14 *szempontjából -
#13 Ügyes húzás arra mikor becsapod a veled hűséges barátnődet netán feleséged miközben végig khmm sétálsz más lányokon amolyan lenéző módban.Egyik pillanatban összejöttök egy-egy lánnyal másikban kb. 1-2 alkalom után meg dobjátok mint egy tárgyat? Hallottam gerinctelen lenézést a férfiakról egyes nők szempontjától,de azért a tied se semmi. -
#12 trololo -
ktomi22 #11 akkor meg miert ne tudja hogy ő csak szerető? eleve ha hulye vagy es ilyet csinalsz, akkor ne legyel megnagobb hulye.. ha ő ugy tudja nem szereto es te lekoptatod 3 honap mulva..szerinted majd nem keres/zaklat teged ? uristen.. ertekeld azt aki mos foz takarit rad, es ne csald tobbszorosen,.. vagy valld be.. szetmentek..es azzal kavarsz akivel akarsz... -
ktomi22 #10 ebben nem adok igazat... 20k nem tunik fel.... sőt 30k se.. nem mondom hogy milliomos vagyok.. de 20-30k az csak zsebpenz.. -
robocop11 #9 Az kimaradt az első hozzászólásomból, hogy a szerető max pár hónapig van, utánna csere... -
ktomi22 #8 ha már akkora "jani" vagy hogy párkapcsolat/házasság mellett ilyet csinalsz, es párodat/felesegedet eleve becsapod, akkor legyél akkora arc is hogy legalabb a szeretonek megmondod hogy ő csak szerető, .. (neked tökmindegy, ő meg vagy bele megy vagy nem) vagy ugyis nagy arc vagy hiszen csalod az asszonyt.. akkor má' ne bérelj.. minimum vegyel egyet, .. és te leszel a bránermááájszterrrr.. -
robocop11 #7 Ajánlom figyelmedbe az első hozzászólás utolsó mondatát. Valamint nem is értem minek léptél be ide, ha tudtad, hogy ez a topik nem neked szól.