3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Xifoman
    Hamarosan jön egy ügyes moddertől a nyitott világ mod, íme az első videó róla:

• Ironman2
    Igen,én is félreértettem,azt hittem valami vidéki életes jön,erre megint ezt a klímatémát rakják be ide is.Szerintem nem sok vevő lesz rá.NAgy bukta,meg az is aki kitalálta újdonságnak a Simsben.
  • Xifoman
    Sajna, nem nyert... Kukában lehetsz guberátor... meg gyertya gyártó kisiparos... meg szmogbeszívós kéziszippantós levegőszűrő bajnok. Hát nem estem hanyadt eme kiegtől... falusi életes jobb lett volna.
  • Ironman2
    Gondolom a lehagyott szerencsétlen lovakat majd most fogják berakni.
  • Ironman2
    Itt lehet majd megnézni a teasert,20 óra múlva:

• Ironman2
    Akkor holnap jön a teaser az új kiegészítőből,várom milyen lesz a vidéki élet a Sims4-ben!

Közben egy kép már kijött a teaserből:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.05.05. 20:37:03
  • Ironman2
    Kiszivárgott (hivatalosan!) a következő nagy kiegészítő neve:The Sims 4: Eco Lifestyle.Egy új világban fog játszódni aminek a neve:Evergreen Harbor.
    Ebből nem nehéz rájönni hogy vidéki életstílus lesz a főszerepé! Végre!!!! Remélem lehet megint traktorozni,mert akkor felrakom újra a játékot!
    Hamarosan jön a hivatalos bejelentés is. (május 6-án!)

https://simsvip.com/2020/05/05/official-leak-the-sims-4-eco-lifestyle-expansion-pack/

Az új stuff neve is megvan már:
    The Sims 4 Nifty Knitting Stuff

részletek itt:
    https://simsvip.com/2020/05/05/the-sims-4-nifty-knitting-stuff-new-stereo-station-deep-dive/

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.05.05. 20:32:47
  • Ironman2
    Állítólag készülget a Sims,és a Sim City film:

LINK
  • Xifoman
    A Sims 4 Legacy Edition egy ingyenes kiadás a The Sims 4 és a The Sims 4 Deluxe verzióról a nem támogatott rendszerek játékosai számára. Az új Simmers számára nem lesz elérhető, csak azok számára, akik már rendelkeznek a játékkal. Ez a verzió azoknak szól, akiknek a gépén 32 bites Windows verzió fut.
  • Plata
    Srácok mi a fene az a Sims 4 legacy edition?
    Origin folyton csesztet azzal a szöveggel hogy Sims 4 legacy edition-hoz régebbi operációs rendszer meg hardware kell.
    De nincs is fent a Sims 4 ezen a gépen.

• stalker001
    Kocsik lesznek valaha? :D
  • Ironman2
    Az expansion pack a nyáron jön,de semmit nem árulnak el róla egyelőre,és a témája nagy meglepetés lesz,ennyit irnak.Külön csapat már most dolgozik a következő Gamepackon is.Majd hamarosan jönnek a részletek!

Ja és otthonról dolgoznak,úgy tartják egymással a kapcsolatot.Azért ők megtehetik,nekem érdekes lenne ha otthon gyúrnék :))))
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.04.13. 14:33:48
  • Ironman2
    Következő félévben minden jön a Sims4-hez:

https://www.ea.com/games/the-sims/the-sims-4/news/the-sims-4-2020-plans
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.04.13. 14:28:02
  • Xifoman
    Ja, Pintyőke Rozi néni várja is a kedves vásárlókat. Alapos kalapálás, hegesztés, festés után végre csak összehoztam egy saját gyártású ruhadarabot... Ezt a nénikéknek való fejkendőt

• Ironman2
    Humblebundlén 10 euro a Sims4!

Ide
  • Ironman2
    Mai napon 20 éves a Sims! Boldog szülinapot a játéknak!

Észak-Amerikában 2000.febr. 4-én jelent meg a SIms!

20 éve bárkit simán megölhetünk,ha marhára utáljuk
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.04. 01:08:41
  • Xifoman

Tessék, az egész csomag itt letölthető: https://simfileshare.net/download/1559564/
  • Xifoman
    A The Sims 4: Tiny Living DLC

Előnyben a kisméretű lakások!!!

A megjelenése 2020. január 21-én lesz. PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra

• Xifoman
    Szóval pénzért rosszabb, mint a 3-ban... ott legalább a kopasz, pukkancs simem betudott ülni valamelyik órájára... aludni egy jót.DDDD
  • Xifoman
    The Sims 4 Discover University: „Nyúllyukként” megerősített osztályok.

A SimGuruFrost felhívta a Twittert, hogy megerősítse, hogy az Discover University bővítésében az osztályok valójában „nyúllyukak” lesznek. Ez azt jelenti, hogy Sims eltűnik egy „lyukba”, amíg a játék óráin részt vesznek.

(Forrás: SimsVIP)
  • Mike at home
    ebből meg csak a tündéket hagyták ki, ami a 3-ban a kedvencem volt.
  • Mike at home
    és kiadták ugyanazt újra
    remélem lesz sims 5, amikor újra kiadhatják ugyanazokat a dlc-ket megint
  • Ironman2
  • Ironman2
    Már nemcsak az iskolapadba lehet ülni,hanem mi is tarthatumk előadásokat,órákat!
  • Ironman2
    A Microsoft Storeban már előrendelhető a The Sims4 Discover University! Igaz még hivatalosan nincs bejelentve,de ott már olvashatók róla az infók is!
    Britchester Egyetemen fog játszódni az egész! Ha minden igaz,december 17-én jön!

https://simsvip.com/2019/10/18/the-sims-4-discover-university-leaked-on-the-microsoft-store-description-box-art/

szerk:egyelőre amerikában érhető el az előrendelés,de ha a storeban a nyelvet amerikaira váltjuk,akkor itt is elérhető lesz!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.10.19. 17:24:02
  • Ironman2
    Még hiányzik egy jövőbeli kieg,aztán jöhet a Sims5! Gondolom már gőzerővel fejlesztik azt is,és jövőre megkapjuk a bejelentést.Mi lesz szegény Paralives-el?
  • Ironman2
    Pletyka szinten van,de már úgy néz ki hogy ősszel jön még egy nagy kieg,méghozzás november 15-én a Sims 4 Discover University,egyébként elérhető már a varázslós gamepack a Realm Of Magic is!

• Ironman2
    Graham bátyó igen zsíros lett! Emlékszem még a Sims3 elején milyen kis soványka volt.Nem kéne annyi szalonnát zabálnia.(vagy lehet nem iszik rendesen) DDD
    Amúgy egy Sims5-nek szerintem mindenki jobban örült volna.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.05. 23:39:59
  • Plata
    Nem csak terrorista muszlimajmokat teszik be,de szabadon alakíthatóvá teszik a lépcsőket is.
    Link,de nem robban mert nem muszlim.
  • Ironman2
    LOL:
    Azért egy jó oldala van muszlimnak lenni,nem kapod el a sertéspestist
  • Plata
    Na igen,hiányoznak a muszlim munkák is,terrorista,tömeggyilkos,kecskenyáj megtermékenyítő,templomgyújtogató,stb.
  • Ironman2
    Lehet egy vallásos gamepack jobb lett volna tényleg,mert ez így kb egyenlő a semmivel hogy burkát lehet viselni,főleg hogy egyre több keresztény országban betiltják a viselését.Mellette a játékban ugyanúgy megmarad a homofóbia.Múltkor ki is álltak mellette a készítők.

Szóval érdekes lesz ha két meleg smacizik burkában
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.04. 13:21:00
  • Xsillione #3226
    Mi ez az intolerancia, kap új és egyedi ruhaopciókat, mint mellény, bombával és anélkül, handzsár, amivel időnként eldob pár Ackbar admirális a legnagyobbat és persze ha a közelben tartózkodó nőkön nincs teljes testet takaró ruha, akkor...
  • Plata
    Gáz,remélem fel is lehet őket gyújtani.
  • Ironman2
    Na,hamarosan lehet majd muszlim simeket is gyártani!
    Ez most nagyon kellett ide!

https://simsvip.com/2019/09/03/the-sims-4-new-muslim-inspired-content-coming-soon/
  • regelek5
    Köszi. Kár érte, gondolkodtam, hogy meg kéne vennem, de így nem érdekel. Ha az EA nem fárad a magyar nyalvvel, én meg nem fáradok a Sims 4-gyel. :o)
  • Plata
    Dragon age is magyar maradt.
    Igaz win 10-en olyan grafikai bugok jönnek elő hogy hányinger.
  • Xifoman
    Valamit félrenéztél, mert csak az Origin program nyelve nem magyar. A The Sims 2, és a 3 is magyar nyelvű továbbra is ha a magyar nyelvet választod telepítéskor. Sőt nekem meg van a MySims is és az is magyarul települt/játszom vele. A SimCity (2013) is szintén magyar felülettel indul el miután telepítettem a játékot a könyvtáramból.
    Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.08.23. 14:02:21
  • Plata
    Pedig így történt,eredeti Origines játékom volt,magyar nyelven játszottam,már majdnem újra végig vittem,Godfather 2,mikor jött az hogy az originen megszűnt a magyar nyelv támogatása,frissítette az origint,indítottam a játékot erre a mentés nincs,magyar nyelv nincs játék közölte hogy spanyol vagy angol nyelven újra kezdhetem.
    Azóta nem volt kedvem játszani vele.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.23. 06:29:55
  • Ironman2
    Mi van?????

Hogyan törölnék már mikor a gépedre menti?

Ezt még nem hallottam,de érdekes lenne ha ilyen bekövetkezik.Lehet a felhő alapú mentésről van szó,mert olyat is be lehet állítani ha jól tudom.De a Sims játékok idáig mindig a Dokumentumok mappába tette a saját mentéseit.Fura lenne ha onnan törölné az EA.
    Kapnának is tőlem akkora sallert ha a gépemen kotorásznak! :))
    Meg amúgy a többi játékot is oda menti,csak külön mappát hoz létre nekik.Crysis,meg a Dead Space is,meg a MIrrors Edge mentései is ott vannak nálam.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.23. 01:05:17