3500
-
#747 A hivatalos oldalon ITT!!!!60 ( pontosabban: 59,99 )dollárért a LE verziót elő lehet rendelni már...hát az tényleg 13 ezer magyar forint lesz akkor, majd. Reméljük lesz jövőre akció is valamelyik boltnál.
-
Coolfire #746 Tudom ismerem,anno játszottam is vele.Igaz nem olyan sokat.:) -
Ironman2 #745 3-ban is voltak felhők,szerintem nincs jelentősége -
Roccio #744 ha megnézitek a gameplay végét amikor száll fel az űrsikló, vannak felhők!
szerintetek? ;) -
Ironman2 #743 A Spore lénylaborban volt ilyen tipusú CAS,amikor a testrészeket lehetett nyújtani,gyurmázni -
Coolfire #742 Nem tudom mi olyannal fognak tudni előrukkolni,hogy kinyíljon a pénztárcám.. -
Roccio #741 csütörtökön lesz a nagy durranás úgy is :P -
Coolfire #740 Azt látom,már Spore is van benne.. -
Coolfire #739 Az originen rohadt drága.Bár márciusban akik indiai proxyval vették meg a SC-t rúpiából,kurva jól jártak.:)Feleannyiba került. -
Ironman2 #738
kicsit elkalandoztunk -
Ironman2 #737 Majd meglássuk,előrendeléssel még várni kell amúgyis,talán az itthoni ár kedvezőbb lesz.Én megjelenés elött kb 1-2 héttel előre fogom megrendelni -
Coolfire #736 Ejhh..ez a sok találgatás.:)
Bírjátok már ki csütörtökig. -
Roccio #735 amúgy ahogy néztem a premium kiadást érdemes előrendelni mert abban van benne mind 2 letölthető + tartalom. -
Ironman2 #734 Nagyon helyes,szülinapomra meglepem vele magamat! -
Roccio #733 reméljük február lesz :P -
Ironman2 #732 Elindult a Sims4 hivatalos fóruma ITT! -
Ironman2 #731 pff,az Originen már elő lehet rendelni 44.99 font a Limited,és 54.99 a Digital Deluxe! Megjelenési dátum még nincs! -
#730 Reméljük a gépigénye is olyasmi lesz, mint a Spore-é...DDDD -
Ironman2 #729 Nem csak én mondom az űrutazást,és a Spore engine-t,a Simsvipen is ugyanazeket irják a kommentekben -
#728 -
Ironman2 #727 Nálam is -
#726 Ja, maradjunk a témánál. Amúgy részemről biztos az előrendelés...a maga idejében! -
Ironman2 #725 Nem kalandozok el,mert úgysem lesz belőle semmi se. -
Ironman2 #724 -
#723 A zsebkendőikkel.DDDDDDD -
#722 Marsi vagy űrbázis kolóniára. Majd azt a N'avik között landolunk, mi?DDDDD -
Ironman2 #721 Birtam ahogy vezetem az ürhajót,lentről meg integettek a lényeim.DD -
#720 Mars utazásra, vagy csak egy karrierre.Passz!DDD -
Ironman2 #719 Miért ne? A sporeban meg van oldva simán! -
#718 Másik bolygóra?... -
#717 Azért gondolom lesz/van a játékban öregedés is, mert akkor nem fognak gyerekek születni ha minden sim megreked úgymond egy kornál és akkor kaszás sem lesz a játékban (amit nem tartok valószínűnek), ami el cibálja majdaz öregeket a simvilágból. -
Ironman2 #716 Főleg ha a bolygókolonizálást is áthozták,de szép lenne,lehet az ürhajó a videó végén erre utal? -
#715 Igen, rengeteget szórakoztam a sporeban a lénylaborralDD...ez is hasonló ahhoz...valamelyest.:)) -
Ironman2 #714 A Sporeban volt ez a lehetőség hogy rámentél a testrészre,és nyújtani lehetett,ha azt a grafikus motort vették alapul,akkor nyert ügyünk van,amúgy az is ilyen szép szines volt,és egész bolygókat jelenített meg akadás nélkül! -
#713 A simek létrehozását úgyis ránk bízzák...DDDD -
#712 Meg majd lesznek sokkal jobb skinek is később! -
Ironman2 #711 a pre-order előfizetői bonus tárgy viszont már ott van a sims3.com-on! szóval megint a nyakunkba varrják a letölthető cuccokat! -
#710 Igen, nagyon jó a kültér! -
Ironman2 #709 majd kiderül,ahogy olvasom az oldalakat,hát már igencsak kapják a hideget a karakterek miatt,szerintem a CAS-ban azért ennél szebbeket is lehet majd létrehozni -
Roccio #708 meg a végén mi volt az a nagy űrsikló? :D