3555
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • celabro
    Több éve vettem utoljára. Gondoltam veszek. Mindet lehetetlen megvenni. Amúgy még a mosásost is megvettem. Filmeket is veszek sűrűn több száz db van. Inkább, mint a cigi vagy a pia.
    Akarok majd win 10 et , de nincs rá indídtattásom. Félek elveszik valami.
  • Xifoman
  • Plata
    Igen,tudom azzal tolom én is.
    Baromi nagy köszi érte.
  • Xifoman
    Itt meg már bőszen hegeszti egy moder a nyitott világ modot a Sims 4-hez, ami hamarosan ki is lesz adva a játékhoz.:

• Xifoman
    Van hozzá magyar nyelv (igaz nem gyári) de olyan 60%-os fordítású az alapjátékhoz és folyamatosan van frissítve a legújabb patchokhoz. Azért ezzel már el lehet szórakozni. Plusz még a dlc-khez is jó néhányat megcsináltam magyarra.
  • Plata
    Az alapjáték meg van mert ingyen volt.
    Nem lenne ez rossz játék annyira,ha legalább szabadon bejárható város lenne mint a 3-ban.
    De így nem sokat játszom vele,havonta egy két alkalommal egy kicsit,bár az összes kieg meg cuccos meg van,de szerintem még negyedét sem játszottam ki rendesen.
    Az is ront rajta hogy ehhez nincs magyar nyelv.
  • Xifoman
    Eldöntöttem, hogy többet nem költök egy fillért sem rá. Meg vettem néhány részt. Legutóbb az Island Livinget, mert a múlt nyáron féláron adták, azt ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.10.17. 09:12:17
  • Plata
    Én is win7-es gépen szoktam játszani a sims 4-el,igaz nekem olyan nem fizetős változat van meg.
    De a Sims4 nem az a játék ami igazán megérné az árát,néha napján egy félórát el lehet vele hülyéskedni,de nem az igazi,régebbi részek jobbak voltak.
  • Xifoman
    Én megint javában Sims 3-azok, városomat építem a CAW-ban csak kissé másképpen, majd hajigálok képeket a Sims 3-as topikba.... ideje lenne megint ott felzavarni az állóvizet Amúgy megmérgültem a Sims 4-re, mert az 1.66.139 patchal tönkrevágták az egyedi ajtókat, ablakokat, amit a simem telkén használok (rengetegen panaszkodnak erre a különböző fórumokon) a Sims 4 Studio próbálja majd kiküszöbölni a hibákat, de mint írták: Időbe fog telni. most inkább fel sem raktam a legutóbbi két frissítést, mert a régivel minden működik normálisan. Ezért nkább Sims 3-azok.
  • Ironman2
    Már veszélyes win7-t használni manapság,mert nem támogatja a Microsoft,és szépen meg is hackelhetik a gépedet a neten keresztül,szóval,én azt javaslom neked,minél előbb válts win10-re,nem kell tőle félni,mert sokkal jobb,és védettebb,mint a win7.
    Engem a Sims4 továbbra is hidegen hagy ahogy irtam korábban is többször.Ha visszatérnék,akkor is a 3-hoz fogok visszatérni.Már kezd is hiányozni,csak kb nulla időm van rá mindig.
  • Ironman2
    Ehhez már nagyon fanatikusnak kell lenni!
  • celabro

Kezdődik a vásárlás, de lehet nézek még valamit pl: mosásos cuccok :D
    Utoljára szerkesztette: celabro, 2020.10.17. 00:15:27
  • TomStorm
    Ok.Ingame megjelent most!
    Átnéztem script-et,elvileg valós időre van állítva alapból.
    Nemsokára tesztelem,köszi!
  • Xifoman
    Így tudod a kérdezett modot működésre bírni:

Valami, ami a játékomat a Sims 2 óta mindig játszhatatlanná teszi, az volt, hogy a sim nap túl gyors volt, és utálom használni az autonómiát, mert a simek általában hülyeségeket csinálnak.
    Így mindig kisebb családokat játszottam, de amikor ezek a családok nagyobbak lettek, a játék kezdett frusztrálóvá válni. A pogácsákat lehetetlen volt ellenőrizni. Simsnek nem volt ideje semmire.
    például: Azt tervezem, hogy randevúzni fogok Willow Creek legforróbb csajával. Zuhanyzom, hogy teljes legyen az igény. Amikor befejezem és megragadom a telefont, hogy felhívjam, éhes leszek. aztán a munkája ideje ... nincs dátum.

Megoldásom: Az idő reális lefutása.

A Nraas Relativity a játék 5 legfontosabb modjának egyike volt, mert a játékot valóban játszhatóvá tehettem.
    Mivel a Sims 4 követte a korábbi játékok 1 másodpercenkénti trendjét, első célom az volt, hogy a játék valóban játszható legyen.

Most lassabbá teheti az időt

Telepítés
    helye a zip fájl belsejében My Documents \ Electronic Arts \ The Sims 4 \ Mods \ A fájl nem nem kell kicsomagolni.

Testreszabás
    Az időváltozó módosításához módosítsa a .py fájlt a zip-en belül. (lásd a mellékelt képet)

Csomagolja ki a fájlt
    Szerkesztés szövegszerkesztővel (Jegyzettömb, Jegyzettömb ++)
    Módosítsa a TimeSpeed értékét
    Fájl mentése
    Cserélje le a zip fájlját a módosított fájljára

Az idő 60 másodperc per Sim másodpercre van állítva, ami kissé 3 másodperc per Sim perc, az alapértelmezett maximális sebesség 25.

Frissítve az összejövetelhez.

Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.10.14. 21:11:53
  • Xifoman
    A modok engedélyezve vannak a játékhoz, különben miért szerepenének a beállításoknál a bekapcsolási lehetőségek a modokhoz. A modok csak annyiban érdekesek a Maxis számára, hogy érdekli őket, hogy a játékosok/moderek miket készítenek a játékhoz.
  • TomStorm
    Ezt pl.hogy lehet működésre bírni?
    -Time Speed Changer Make the game Clock Run Slower MOD

Szeretnék real time-ot játékba
  • TomStorm
    Akkor jó,köszi!
  • Plata
    A Sims-hez a modok alap tartozékok szerintem.
  • TomStorm
    Üdv.
    Pc-n kontroller irányítás lehetséges valahogy?
    Ill.ha mod-ot használok eredeti játékhoz azt figyelik?
  • Xifoman
    Sims 4 1.67.45.1020 patch magyarítás

Letöltés: https://simfileshare.net/download/2090010/
  • Ironman2
    A jármüvekkel csinálhatnának valamit,200-al robognak a városokban,igaz van rá lassító mod,de az nem az alapjáték része.MIre véget ér a Sims4,már egész jópofás játék lesz belőle.
  • Ironman2
    Jó ez! Ha ilyen hibátlan lesz mint a videóban láttuk,akkor le a kalapommal a készítője előtt.
  • Xifoman
    Szerintem tök jó lesz ez a nyílt világ mod a játékhoz.
  • Xifoman
    Itt éppen a kis éhenkórász simem tömi be az egyik finomságot...

• Xifoman
    Ja, és immár teljesen saját magam fejlesztettem új ételeket a játékhoz, amelyek megtalálhatóak a Hűtő/Tűzhely "Főzzön" opció étel listájában.

Letöltés: https://simfileshare.net/download/2084883/?fbclid=IwAR3ArZ9BHxeJXCjqnk52wwnPlHNR1IKLx0n3IuQTw1F11O-jD3UJAwJ_v2A

• Xifoman
    A szigetessel szeretek nagyon játszani, a kedvenc helyszínem lett, csak mindenhová kerítést/kaput kellett leraknom a cölöpös házamhoz, mert a helybéliek, meg a túristák... vagy micsodák átjáróháznak nézték a simem birtokát. Vagy csak azé, hogy Gyürke bácsit lesegessék ahogy napozik ádám kosztümben az egyik nyugágyon?!
  • Xifoman
    Tessék, ez a legutóbbi patchoz a magyarítás igazításom, valamint a Delta mappában az eddig elkészült dlc fordításaim is benne vannak. A legutóbbiak ,a #3281 hsz-ben közölt dlc-k fordításai is benne vannak. Vagyis a szigetes, a Tiny living és a kötögetősé is.

1.66.139.1020 patch magyarítás.zip

Letöltés: https://simfileshare.net/download/2087432/
    Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.10.05. 07:51:19
  • Ironman2
    Jól néz ki!
  • Xifoman
    IronMan, itt a tengerparti szirten álló bungid!

• Ironman2
    Az előző Eco living bukta volt,hamar ráálltak az újabb expansionra.Ha ennyit dolgoznak rajta,akkor csak végre jó kiegészítő jöhet.Szerintem a heteken belül idézőjeles utalás egy futurisztikus kiegészítőre utal,mint az Előre a jövőbe a Sims3-ban.
  • Ironman2
    Újabb nagy kiegészítő jön! HAmarosan be is jelentik,mivel ez már lassan három hetes hir:

"Heteken belül többet fogunk megosztani a következő bővítő csomagunkról, amelyen tavaly óta dolgozunk. Most azonban azt szeretném megfogalmazni, hogy az autók, csecsemők, farmok és emeletes ágyak nem részei ennek az EP-nek. Megértjük, hogy ezek a funkciók mennyire fontosak számodra, de őszinték akarunk lenni, hogy nem részei ennek a közelgő csomagnak."

https://simsvip.com/2020/09/03/confirmed-new-expansion-pack-details-coming-in-a-matter-of-weeks/
  • celabro
    Nekem nagyon groteszk ez a Star Wars kiegészítő.

Más: Van esetleg kedves Xifoman friss Magyarosítás csomagod. Kicsit elvesztem már mihez van magyarosítás :(
    Szeretnék most a héten venni valamit, de nem tudom mikhez van már magyarosítás.
    Kicsit már ezért fáradok bele, hogy játszak a játékkal.

• Xifoman
    https://www.gamestar.hu/gamescom/nezed-a-the-sims-4-es-star-wars-crossoveret-de-nem-hiszed-el-hogy-ilyen-van-283615.html
  • Xifoman
    Új játékcsomag érkezik!
  • Xifoman
    Ezt sasoljátok meg... Open world mod jön majd.

• celabro
    Fürge Ujjak kiegészítő csomag :D :D
  • Xifoman
    Hmmm... lehet, hogy jön az "Össze-vissza a jövőbe gamepack hamarosan?!

A Sims 4 Future Cube rejtélye
  • Xifoman
    Ezt csak a Sims 3 Kati Peri Cukros Cuccok múlja felül...DDD
  • Plata
    Újabb hülye cuccos?
  • Ironman2