3504
-
Roccio #791 nem ott a sin! meg több képen is látszódott hogy lesz villamos :) -
#790 1. Nem lesznek átlós falak??????????
2. Szerintem ez nem villamos, hanem ugyanolyan stílusú büfé (diner), mint a 3-as. :) Vilihez sín is dukálna, nem? :)
-
Roccio #789 a holnapi bemutatón úgy is ki fog derülni minden! talán nem beborul :DDDD -
Coolfire #788 A biztos,hogy Will Wright szokás szerint nagyot alkotott.
De ez már valóban csak a lehúzásról szól.A The Sims névvel bármit el lehet adni... -
#787 szerintem egyszerűen csak az van, hogy van egy biztos bázis akinek a lehető legkisebb fejlesztési munkával is újra eladhatják, akárhány bőrt is húznak le róla. -
Coolfire #786 Én nem,de kíváncsi vagyok rá.Eddig nem győzött meg.
1999-ben viszont mikor először hallottam/olvastam róla teljesen bezsongtam.
Az első részt toltam non-stop,a másodikat is azért becsülettel nyomtam,és a harmadik résszel július 4.-én játszottam utoljára..azt hiszem ez mond valamit.Az új cuccokat ki sem próbáltam még. -
#785 Csak dumálgatunk...meg futtatgatjuk a agyunkat, hogy ne legyen csökött! -
Gólya #784 de rágjátok a körmötöket...
nyugi van...majd ráértek jövőre izgulni, mi lesz a...hogy lesz a...
-
#783 Hááát, ha közben egy cuccost hozzá számolunk akkor már igen.:)) -
#782 -
Coolfire #781 Vagy többször..:) -
#780 Valahogy akkor is be kell majd kerülnie a játékba, és ugye a játékosnak meg fel kell telepítenie...úgyhogy valami fájl kell hozzá. Elvileg...no majd kiderül.:)) -
Ironman2 #779 le van védve! -
#778 Ja, most már havonta 2x-er van store....DDD -
#777 Ő az enyém, nem adom! -
Coolfire #776 Nem tudom,miért nem tetted meg. -
Coolfire #775 Reménykedjünk.Mert nem kell folyamatos online kapcsolat ennek a megvalósításához.Egyszerűen a fiókhoz rendeli,ergo nem lesz file.
Én még azt is kinézem belőlük,hogy havonta egy DLC csomagot kidobnak.
Mert most már meg kell a sok szartól a hármasnál szabadulni,ezért ontják folyamatosa. -
#774 Gyurit már fel rakhattam volna a bazárba is ennyi idő alatt!DDD -
#773 Tudom...szerintem hamar lesznek hozzá ehhez is eszközök.:)
Háááát az azért másként megy mint a simsnél, mert ugye szerverről jönnek annak a dlc-i. -
Coolfire #772 Lemented Gyurit egy pendrive-ra,és kimégy.Holnapig odaérsz.Lehet,hogy bevennék alap NPC-nek is a játékba.. -
Coolfire #771 Mert magától értetődött,hiszen ott volt a bazár,direkt erre a célra.:)
Tudnak ők a többi "módosító progiról" is.
Kíváncsi vagyok,hogy fogják védeni a DLC/store tartalmat.Ha úgy,mint a SimCity-nél,szopacs. -
#770 Már késő...el ment tőle a kedvem.DDDDD -
#769 Hát eddig sem kérdezték meg tőlük valószínüleg, hogy csinálhatnak e hozzá a játékosok modoló programokat. -
Coolfire #768 Tessék odaadom a belépőm..
-
Coolfire #767 Kérdés,hogy engedni fogják-e?
Bár,azért adtak el belőle több száz milliót,mert mindenki szabad kezet kapott. -
#766 Sőt a hajak sem lesznek majd ilyenek...mintha mézzel össze ragadtak volna egy csomóba! -
#765 Tuti, hogy fel lesznek tuningolva a 4 simjei is...nem hagyjuk annyiba! -
#764 Mi lett volna ha még én is el mászok a bemutatóra!!!!! -
Coolfire #763 Bazmeg a legdagibbak vannak mindig a bemutatón? -
Coolfire #762 Ezt én is sejtettem,de olvastam a twitteren is.
Majdnem mindegyiknél legalább 3 buborékmenüt teszteltek.
Hmm..hmm..az utolsó se jó,de így a többi gyárival összehasonlítva elmegy.Bár egy feltuningolt Sims 3-as sim lazán leveri..
-
#761 kár hogy ilyen rossz lett a grafika. én reménykedtem hogy alátolják a frostbite 3-at :) vagy legalább egy kicsit reálisabb lenne az egész. nem tetszik hogy ilyen rajzfilmszerű még mindig. -
#760 azt nem tudtam. azthiszem a 3-al nem játszottam mert ugyanannak tűnt mint a 2. de majd kipróbálom akkor :) -
Ironman2 #759 Elindult a hivatalos Sims4 oldal is!
http://www.thesims.com/the-sims-4 -
#758 Hát ja, lehet, hogy majd úgy 3/4 év múlva tudjuk csak megkaparintani....az ea-tól ez kitelik...megint. -
#757 -
Ironman2 #756 Amúgy a pre-alpha változatot vitték ki a Gamescom-ra,most olvasom a SimsVipen,szóval a végleges változat még messze van,és nem biztos hogy igy fog kinézni.A Sims3-nál is mutattak képeket az alfából,és máshogyan nézett ki Sunset Valley -
Ironman2 #755 A monitoron lévőre gondoltam! -
Ironman2 #754 Azért itt már helyesebb a sim:
-
Ironman2 #753 aztán majd beakad a fürdőbe!! -
#752 Remélem holnap már korosztályokat is fogunk látni a játékból...