3500
-
Ironman2 #827 Rakhatták volna későbbre is,tudhatják hogy ilyenkor pihenek -
Ironman2 #826 Holnap 17 órakor majd figyeljétek a live chatet,én aludni fogok valószinü -
#825 Kilapít..DD -
Ironman2 #824 én 2010-et hallottam,onnan kezdték a fejlesztést,de ne legyen igazam -
Ironman2 #823 az! ha meg nem vigyázol,akkor még el is üt -
Coolfire #822 2008 óta?:)Egy pre-alfa verzióba is belefértek volna.Gyanús nekem ez az egész.. -
#821 Mozgó gyorsbüfé..DDD -
Ironman2 #820 A fekete-fehér képeken meg tényleg villamos látszik 2 is! -
Ironman2 #819 Az egyik képen olyan mintha gyorsbüfé lenne,valaki irta elöttem,se ablak,se ajtó,remélem az tényleg gyorsbüfé,de hogy miért a sineken van? -
Ironman2 #818 Szerintem a gyerkőcöket még el sem készítették,akkor innentől számítva 9 hónap a megjelenés -
Ironman2 #817 -
Coolfire #816 De az elég aggasztó még mindig,hogy csak egy korosztály van.A villamost meg úgyis elbasszák. -
Coolfire #815 Nagyon taposnivaló kockafeje van.Ha ő van a lájvcsetben itt van a kisbalta,és a lavór is mellettem. -
Coolfire #814 Dehogynem..aliék és a 3dm is ott van,csak álcázzák magukat. -
Ironman2 #813 Volt időm kiismerni őket.Grahamot még hátulról is megismerem. -
Coolfire #812 Jajj..de ismeri őket valaki. -
#811 Csak afrikaiakat, mi?DDD -
Ironman2 #810 Kinaiakat lehet be se engedtek oda.eheh -
Ironman2 #809 Másik oldalon meg Rachel néni nézeget a kolléganőjével.Nagyon figyelnek..DD -
#808 -
Ironman2 #807 Graham bácsi szigorúan felügyel,nehogy előkerüljön a pendrive:))))
-
Ironman2 #806 Egy kép a Gamescomról:
-
#805 Ja, lenne valami!DDDDDD -
#804 Átgázol rajt, és majd mentő jön sim-ekért..DDD -
#803 Szerintem is.:)) -
#802 ... -
#801 Megnéztem az eddigi videokat, hát, ez alapján a gépigénye biztos nem lesz borzasztó nagy - ez lehet a jó hír :) -
Roccio #800 vagy elmehetsz villamos sofőrnek -
#799 Akkor most már majd a villamosokon is átrohan majd Gyurim autója...keresztben!!! -
#798 El tudom képzelni...de nem tudom, hogy mit képzeljek el.... -
Roccio #797 pff ne is mond az nagyon gáz! hát ha már villamos lesz akkor csak lesz egy kidolgozott közlekedés szerű rendszer :P -
#796 Csak nyugi....szolidan várjunk inkább, hátha akkor elviselhetőbb lesz...DDDDD -
#795 Remélem ebben a részben már nem rohan át a simek kocsija egy másik simen vagy autón! -
Roccio #794 holnap örülni fog a szánk reméljük -
#793 Pölö ezen is...
-
#792 -
Roccio #791 nem ott a sin! meg több képen is látszódott hogy lesz villamos :) -
#790 1. Nem lesznek átlós falak??????????
2. Szerintem ez nem villamos, hanem ugyanolyan stílusú büfé (diner), mint a 3-as. :) Vilihez sín is dukálna, nem? :)
-
Roccio #789 a holnapi bemutatón úgy is ki fog derülni minden! talán nem beborul :DDDD -
Coolfire #788 A biztos,hogy Will Wright szokás szerint nagyot alkotott.
De ez már valóban csak a lehúzásról szól.A The Sims névvel bármit el lehet adni...